usb wirelees
اضافه نمودن منوی VPN
فرمت mpg به ضبط
قابلیت نشون دادن زیرنویس با فرمتهای خاص
قابلیت اضافه کردن زیرنویس از usb به فیلم در حال پخش که دستگاه کیوب ریو همچین قابلیتی دادا هست
بروز رسانی انلاین پلاگین و نرم افزارهای جانبی و اصلی
قابلیت پخش فرمتهای تصویری همرا با زیرنویس از usb
قابلیت شر شدن کامپوتر و رسیور
نشون دادن کیفیت 1080 p
مثلا وقتی روی تصویر کانالهای hd
میریم مثل سویس اچ دی فرمت دستگاه روی اتومات که باشه دستگاه اونو زیر 720 تنظیم میکنه و تصویر کیفیت پایین داره ولی بدون مشکل تصویر رو نشون میده ولی وقتی سیستم رو روی 1080 میزاریم کیفیت عالی میشه در عوض شروع به تیک زدن میکنه یا یکدفه تصویر سیاه میشه و فقط صدا پخش میشه که به نظر من از گرافیک دستگاه هست که قدرت کافی نداره
اینها مهمترین کمبودی هایی هست که نسبت به دستگاهای مشابه دارد امیدواریم این کمبودی ها جبران بشه تا ما شاهد دستگاهی واقا قدرتمند باشیم و دستگاه واقا کارایی یک رسیور فول اچ دی یعنی 1080 رو دارا باشه نه فقط اسم فول رو اون باشه اینها اضافه بشه افزایش قیمت تا 50 دلار هم رو این دستگا میرزه-
اینها مشکلات یکی از دوستان با این دستگاهه. لطفا"نماینده به شرکت انتقال بده
دوست گرامي بهتر بود قبل از ارسال پست يه بررسي ميكردي
- آپشين يو اس بي وايرلس در منو هست ( و ميتوانيد فلشهايي كه بر روي اين رسيور ساپورت ميشود را راه اندازي كنيد ).
- منوي Proxy Setting در منو هست .
- با دو پسوند Mpg و Ts ضبط ميكند.
- با كامپيوتر شبكه ميشود.
- به راحتي ميتوان بدون نياز به Pc و به صورت آنلاين ( نرم افزار / سافتكم / ليست شبكه / فايل آپديت ماهواره ها / را دانلود كرد بر روي فلش ).
- فايلهاي MKV كه زير نويس دارند كه ميتوانيد اجرا كنيد در رسيور .
- اين رسيور توانايي پردازش 1080p را دارد ولي تا جايي كه من اطلاع دارم با اين رزولوشن شبكه اي سرويس نميدهد .
- اين ديگر بستگي به نوع شبكه HD دارد و قطعا كيفيت ها متفاوت است .
بهتر بود شما اول آگاهي خود را بالا ميبردي تا پست ارسال كنيد.