سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

pipejack

کاربر
2009-12-26
43
49
سلام ارش خان من با مدلهای dlink 110 و cnet cwd-854 قدیمی به راحتی وصل شدم ولی با مدلهای جدید امتحان کردم نشد بهتر است مدلهای قدیمی پیدا کنی حتما جواب میگیری

roa1

کاربر
2008-06-25
20
26
usb wirelees
اضافه نمودن منوی VPN
فرمت mpg به ضبط
قابلیت نشون دادن زیرنویس با فرمتهای خاص
قابلیت اضافه کردن زیرنویس از usb به فیلم در حال پخش که دستگاه کیوب ریو همچین قابلیتی دادا هست
بروز رسانی انلاین پلاگین و نرم افزارهای جانبی و اصلی
قابلیت پخش فرمتهای تصویری همرا با زیرنویس از usb
قابلیت شر شدن کامپوتر و رسیور
نشون دادن کیفیت 1080 p
مثلا وقتی روی تصویر کانالهای hd
میریم مثل سویس اچ دی فرمت دستگاه روی اتومات که باشه دستگاه اونو زیر 720 تنظیم میکنه و تصویر کیفیت پایین داره ولی بدون مشکل تصویر رو نشون میده ولی وقتی سیستم رو روی 1080 میزاریم کیفیت عالی میشه در عوض شروع به تیک زدن میکنه یا یکدفه تصویر سیاه میشه و فقط صدا پخش میشه که به نظر من از گرافیک دستگاه هست که قدرت کافی نداره
اینها مهمترین کمبودی هایی هست که نسبت به دستگاهای مشابه دارد امیدواریم این کمبودی ها جبران بشه تا ما شاهد دستگاهی واقا قدرتمند باشیم و دستگاه واقا کارایی یک رسیور فول اچ دی یعنی 1080 رو دارا باشه نه فقط اسم فول رو اون باشه اینها اضافه بشه افزایش قیمت تا 50 دلار هم رو این دستگا میرزه-
اینها مشکلات یکی از دوستان با این دستگاهه. لطفا"نماینده به شرکت انتقال بده

I

Istar-Korea

Guest
usb wirelees
اضافه نمودن منوی VPN
فرمت mpg به ضبط
قابلیت نشون دادن زیرنویس با فرمتهای خاص
قابلیت اضافه کردن زیرنویس از usb به فیلم در حال پخش که دستگاه کیوب ریو همچین قابلیتی دادا هست
بروز رسانی انلاین پلاگین و نرم افزارهای جانبی و اصلی
قابلیت پخش فرمتهای تصویری همرا با زیرنویس از usb
قابلیت شر شدن کامپوتر و رسیور
نشون دادن کیفیت 1080 p
مثلا وقتی روی تصویر کانالهای hd
میریم مثل سویس اچ دی فرمت دستگاه روی اتومات که باشه دستگاه اونو زیر 720 تنظیم میکنه و تصویر کیفیت پایین داره ولی بدون مشکل تصویر رو نشون میده ولی وقتی سیستم رو روی 1080 میزاریم کیفیت عالی میشه در عوض شروع به تیک زدن میکنه یا یکدفه تصویر سیاه میشه و فقط صدا پخش میشه که به نظر من از گرافیک دستگاه هست که قدرت کافی نداره
اینها مهمترین کمبودی هایی هست که نسبت به دستگاهای مشابه دارد امیدواریم این کمبودی ها جبران بشه تا ما شاهد دستگاهی واقا قدرتمند باشیم و دستگاه واقا کارایی یک رسیور فول اچ دی یعنی 1080 رو دارا باشه نه فقط اسم فول رو اون باشه اینها اضافه بشه افزایش قیمت تا 50 دلار هم رو این دستگا میرزه-
اینها مشکلات یکی از دوستان با این دستگاهه. لطفا"نماینده به شرکت انتقال بده

دوست گرامي بهتر بود قبل از ارسال پست يه بررسي ميكردي

- آپشين يو اس بي وايرلس در منو هست ( و ميتوانيد فلشهايي كه بر روي اين رسيور ساپورت ميشود را راه اندازي كنيد ).
- منوي Proxy Setting در منو هست .
- با دو پسوند Mpg و Ts ضبط ميكند.
- با كامپيوتر شبكه ميشود.
- به راحتي ميتوان بدون نياز به Pc و به صورت آنلاين ( نرم افزار / سافتكم / ليست شبكه / فايل آپديت ماهواره ها / را دانلود كرد بر روي فلش ).
- فايلهاي MKV كه زير نويس دارند كه ميتوانيد اجرا كنيد در رسيور .
- اين رسيور توانايي پردازش 1080p را دارد ولي تا جايي كه من اطلاع دارم با اين رزولوشن شبكه اي سرويس نميدهد .
- اين ديگر بستگي به نوع شبكه HD دارد و قطعا كيفيت ها متفاوت است .

بهتر بود شما اول آگاهي خود را بالا ميبردي تا پست ارسال كنيد.

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

- آپشين يو اس بي وايرلس در منو هست ( و ميتوانيد فلشهايي كه بر روي اين رسيور ساپورت ميشود را راه اندازي كنيد ).
- منوي Proxy Setting در منو هست .
- با دو پسوند Mpg و Ts ضبط ميكند.
- به راحتي ميتوان بدون نياز به Pc و به صورت آنلاين ( نرم افزار / سافتكم / ليست شبكه / فايل آپديت ماهواره ها / را دانلود كرد بر روي فلش ).
- فايلهاي MKV كه زير نويس دارند كه ميتوانيد اجرا كنيد در رسيور .
- اين رسيور توانايي پردازش 1080p را دارد ولي تا جايي كه من اطلاع دارم با اين رزولوشن شبكه اي سرويس نميدهد .
- اين ديگر بستگي به نوع شبكه HD دارد و قطعا كيفيت ها متفاوت است .

سلام
اگر ممكن هست اين 2 مورد را توضيح دهيد

چه مدل usb واير لس ساپورت ميشود مارك و مدل يا چيپ ست
من فقط با يك مدل قديمي دي لينك كه گير نمياد موفق شدم

چطوري من هرچي آي پي آدرس دادم موفق نشدم
تشكر

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
نماینده محترم شرکت

من خیلی مدت بود که دنبال یک رسیور اچ دی میگشتم وبعد از مشاهده تبلیغات شما ورضایت خریداران رسیور ای استار مدل 20000 روخریدم ومتاسفانه یه مشکلش خیلی بزرگه واونهم حجم بالای نرم افزارشه وبا این سرعت اینترنت زغالی ما واینکه من ظرف یک ساعت فقط موفق به دانلود 10 در صد از اون شدم ومن فکر کنم مشکل بزرگی است وتنها چیزی که منو از خرید این رسیور کرده اینه وشاید دیگران نیز این مشکل روداشته باشند واینکه قبلا رسیوری داشتم که حجم برنامه اش یک بیست وهفتم برنامه رسیور ای استار بود دوست عزیز ایا برنامه ای برای رفع این مشکل وجود داره وبهتر نیست شرکت شما فایل آپدیت رو باحجم کمتری ارایه بده وایا این امکان هست که نرم افزار به روش آماده بر روی سی دی برای مشتریان ارسال بشه

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
درخواست کمک

دو روزه که تازه رسیور ای استار 20000 خریدم امروز کانال روعوض کردم ناگهان تصویر کانال حذف شد ومن در حال حاضر منوی رسیور رادارم وصدا هم موجوده ولی تصویر نداره ودر روی صفحه اخطار کانال کد شده میاد دوستان کمک کنید ایراد کجاست چند بارهم تنظیم کارخانه ای کردم جواب نداد

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
دو روزه که تازه رسیور ای استار 20000 خریدم امروز کانال روعوض کردم ناگهان تصویر کانال حذف شد ومن در حال حاضر منوی رسیور رادارم وصدا هم موجوده ولی تصویر نداره ودر روی صفحه اخطار کانال کد شده میاد دوستان کمک کنید ایراد کجاست چند بارهم تنظیم کارخانه ای کردم جواب نداد

کسی جواب نداد ولی من مشکلو برطرف کردم

serveh

کاربر
2010-01-14
1
0
35
سلام ایا با lan پشت کیس کامپیوتر و اینترنت معمولی دیال اپ میشه از شرینگ استفاده کرد؟

iman1981

کاربر
2011-01-26
3
3
سلا م خدمت همه روسا و دوستان من هم یه رسیور 20000خریدم که نه میشه با فلش آپگریدش کرد نه میدونم چجوری شرینگشو فعال کنم هر کدوم از لودرای این سایت و سایتای دیگرو هم گرفتم نتونستم این کارو انجام بدم هم آخرین سافتکم هم آخرین برنامشو هم از سایت گرفتم ولی نشد که نشد اگه کسی از مسئولین آی استار اینو چک میکنه جواب ما رو هم بده . ورژن فعلی هم 1.90 هست .

heart.png
0 کاربر از iman zamani عزیز بابت این ارسال مفید تشکر کرده اند.

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35

- منوي proxy setting در منو هست .
- با دو پسوند mpg و ts ضبط ميكند.
- به راحتي ميتوان بدون نياز به pc و به صورت آنلاين ( نرم افزار / سافتكم / ليست شبكه / فايل آپديت ماهواره ها / را دانلود كرد بر روي فلش ).
- فايلهاي mkv كه زير نويس دارند كه ميتوانيد اجرا كنيد در رسيور .
- اين ديگر بستگي به نوع شبكه hd دارد و قطعا كيفيت ها متفاوت است .

سلا شبکه الکلاس اچ دی 1080 هست.

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوستان پینگ تایم اینترنت ای دی اس ال 128 من، گاهی زیر 300 گاهی حدود 400 و گاهی(شب ها) بین 400 تا 800 متغیر هست آیا با همچین وضعیتی می تونم از شرینگ اینترنتی در این دستگاه استفاده کنم. اگر اینترنت 256 بگیرم پینگ تایم بهتر میشه یا پینگ تایم به سرعت اینترنت ربطی نداره؟ لطفاً راهنمایی کنید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوستان پینگ تایم اینترنت ای دی اس ال 128 من، گاهی زیر 300 گاهی حدود 400 و گاهی(شب ها) بین 400 تا 800 متغیر هست آیا با همچین وضعیتی می تونم از شرینگ اینترنتی در این دستگاه استفاده کنم. اگر اینترنت 256 بگیرم پینگ تایم بهتر میشه یا پینگ تایم به سرعت اینترنت ربطی نداره؟ لطفاً راهنمایی کنید.
تا 350 هم خيلي از كانالها جواب ميده
پينگ معمولن ربطي به سرعت دانلود نداره
بهتره از يك سرويس دهنده ديگر adsl بگيريد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

يك بار ديگر از طريق كابل دستگاه را آپ كنيد

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
من هم اين مشكل رو دارم . لطفا" راهنمايي كنيد.

دوست عزیز مشکل در اثر رفتن برروی کانالهای ضعیف سیگنال است که باعث این عیب است در ابتدا رسیورتون روکاملا از برق بکشید بذارید کنار. سپس دیشتان رودقیق تنظیم کنید تا بهترین قدرت وکیفیت روداشته باشید رسیور را روشن وتنظیم کار خانه ای کنید وسپس رسیور رامجدد راه اندازی کنید.مشکلتون برطرف میشه.در ضمن اگه بکاپ دارید از اون دیگه مجدد استفاده نکنید

آخرین ویرایش:

M@XNET

کاربر
2010-07-09
10
25
32
دوستان من چطوری از لیست کانالهام بکاب بگیرم بریزم توی یو اس بی چون می خواهم رسیورم ریست فکتوری بکن

بعدم طریقه ابگریت از داخل خود رسیور را هم بگید

باتشکر

saeeedsystem

کاربر
2011-01-29
3
1
با سلام به استادان عزیز من میخواستم لطف کنید آموزش اجرای سی سی کم رو در دستگاه توضیح دهید با سپاس

oqazviny

کاربر
2009-09-27
3
2
49
سلام
من چند روزی هست x20000گرفتم چند تا مشکل دارم
1- ریست فکتوری یعنی چی؟
2-من led سامسونگ سه بعدی دارم فیلمهای سه بعدی روی فلش را میشناسه و سه بعدی نشون میده ولی کانالهای سه بعدی رو تشخیص نمیده و دو تکه چپ و راست نشون میده
3-اینترنت dail up را میشه به رسیور وصل کرد
4-اگر بخوام adsl بگیرم چه سرعتی و چه حجم دانلودی نیاز دارم در ضمن از مخابرات بگیرم یا از شرکتهای خصوصی چون شنیدم اینترنت مخابرات برای رسیورها محدودیت گذاشته

بالا