سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

2009-07-23
16
43
با سلام. من نرم افزار 18و2 رو طبق گفته شما استاد عزیز به دستگاه منتقل کردم و ورجن دستگاه از 17و2 به 18و2 تبدیل شد و در ضمن در حین روشن کردن کلید دستگاه از پشت عمل اپگریت روی تلویزیون کامل انجام شد ولی پس از اتمام اپگریت دوباره دستگاه روی ارم ای استار ثابت موند و روی پنل دستگاه یکبار پیغام لودینگ ویکبار پیغام ورجن 18و2 رو نشون میده.لطفا"راهنمایی کنید . با تشکر...

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام. من نرم افزار 18و2 رو طبق گفته شما استاد عزیز به دستگاه منتقل کردم و ورجن دستگاه از 17و2 به 18و2 تبدیل شد و در ضمن در حین روشن کردن کلید دستگاه از پشت عمل اپگریت روی تلویزیون کامل انجام شد ولی پس از اتمام اپگریت دوباره دستگاه روی ارم ای استار ثابت موند و روی پنل دستگاه یکبار پیغام لودینگ ویکبار پیغام ورجن 18و2 رو نشون میده.لطفا"راهنمایی کنید . با تشکر...
با درود دوست گرامی
این پچ جدید هست ورژن 2.19:
http://hotfile.com/dl/111308586/3f75320/istar_x20000_v2.19_2011_03_21_twinusb.rar.html

آیا برای وصل شدن به اینترنت حتما کامپیوتر لازمه یا فقط با مودم بدون اتصال به کامپیوتر میشه وصل شد
من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید
دوست گرامی
شما اگر مودم را روتر ست کرده باشید یعنی یوزر پسورد در خودم مودم باشد که با اتصال برق به مودم اینترنت داشته باشید نیازی به روشن کردن رایانه ندارید وفقط کافیست کابل شبکه را از مودم برسیور متصل کنید ودستگاه از مودم ایپی بگیره:eek:k:

آخرین ویرایش:
2009-07-23
16
43
سلام. با تشکر از استاد عزیز 1344shahram .با پج 19-2 هم به روش شما اپگریت کردم ولی باز دستگاه روی ارم ای استار ثابت میمونه. دستگاه تمام مراحل اپگریت به روش شما رو به خوبی دریافت میکنه و در اخر هم پیغام پایان روی پنل دستگاه میاد ولی پس از پایان روی ارم ای استارباقی میمونه و روی پنل دستگاه پیغام لودینگ و 19-2 به صورت قطع و وصل میاد و دستگاه بالا نمیاد. لطفا" راهنمایی کنید. با تشکر...

salman_snz

Banned
2010-07-28
2
2
38
با عرض سلام بنده هم مشکل علیرضا نتورک رو دارم من یه هفته پیشه یک دستگاه آی استار فول اچ دی رو با نرم افزار 2.17 آپگرید کردم و فروختم ، دستگاه یه چند روزی خوب کار کرد ولی بعد از چند روز مشتریم تماس گرفت و گفت دستگاه روی لودینگ قفل کرده، الان دستگاه با نرم افزارای مختلف و با pc آپگرید میشه ولی همینطور روی لودینگ قفل کرده! لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام. با تشکر از استاد عزیز 1344shahram .با پج 19-2 هم به روش شما اپگریت کردم ولی باز دستگاه روی ارم ای استار ثابت میمونه. دستگاه تمام مراحل اپگریت به روش شما رو به خوبی دریافت میکنه و در اخر هم پیغام پایان روی پنل دستگاه میاد ولی پس از پایان روی ارم ای استارباقی میمونه و روی پنل دستگاه پیغام لودینگ و 19-2 به صورت قطع و وصل میاد و دستگاه بالا نمیاد. لطفا" راهنمایی کنید. با تشکر...

با عرض سلام بنده هم مشکل علیرضا نتورک رو دارم من یه هفته پیشه یک دستگاه آی استار فول اچ دی رو با نرم افزار 2.17 آپگرید کردم و فروختم ، دستگاه یه چند روزی خوب کار کرد ولی بعد از چند روز مشتریم تماس گرفت و گفت دستگاه روی لودینگ قفل کرده، الان دستگاه با نرم افزارای مختلف و با pc آپگرید میشه ولی همینطور روی لودینگ قفل کرده! لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید.

با درود
دوستان در این موارد باید از نرم افزارکارخانه ای مدل20000 استفاده کنید که متاسفانه لینک نماینده در بخش ای استار قابل استفاده نیست وبخاطر حجم زیاد نرم افزار حدود40مگابایت باید توی یک آپلودسنتر قرار بدهم ودر همان تاپیک نرم افزار کارخانه ای برای مدل 20000قرار خواهم داداگر با این نرم افزار هم درست نشود دستگاه باید فلش پروگرام شود:eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
فایل فلش در بخش مربوط به فلش رسیورها فقط

فایل فلش در قسمت تعمیرات هست ولی باید عضو ویپه یا vip باشید
ضمنن حجم فایل فلش زیاده و دو برابر برنامه اصلی میباشد

توجه:
درخواست فایل فلش رسیورها در بخش مربوط به فلش رسیور مطرح کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mnb222

کاربر
2010-10-12
6
6
سلام چند تا سوال دارم

چه جوری میشه از لیست کانالها روی فلش usb کپی گرفت وهمچنین چه جوری میشه اون به رسیور انتقال داد (البته منظورم توی خود رسیور نیست روی usb )

چه جوری میشه با فلش سافتکم ریخت توی رسیور

ایا میشه از سافتکم که روی رسیور کپی گرفت

من همه مراحل شبکه کردن ریسیور با کامپیوتر انجام دادم اما در اون پنجره ای که گفته :
- در گزینه اول قسمت share Adress این شماره ها رو وارد 192.168.0.1 و ادامه این شماره ها اسم درایو رو که در my computer انتخاب کرده ایم بدین صورت وارد میکنیم D/ یا هر اسمی که درایو شما دارد مثلا" E/ یا....
14- گزینه دوم همانGuest باید باشد
15-گزینه سوم رو دست نمی زنیم
16 -گزینه چهارم SMB Enable رو YES میزاریم
17- قبل از بیرون آمدن دکمه قرمز روی کنترل رو میزنیم و پنجره خودبه خود خارج میشود

وقتی دکمه قرمز مینم مینویسه network conect filed
دلیلش چی میتونه باشه همه مراحل رو هم درست انجام دادم

یه سوال دیگه هم دارم من از دیشگردون استفاده میکنم همه مسیرها توی رسیور سیو میشه غیر از مسیر استانیها تو 62 درجه این دو مسیر وچند مسیر دیگه سیو نمیشه intelsat 902 و intelsat 904

ب

بهنام ماهوار

Guest
سلام چند تا سوال دارم

چه جوری میشه از لیست کانالها روی فلش usb کپی گرفت وهمچنین چه جوری میشه اون به رسیور انتقال داد (البته منظورم توی خود رسیور نیست روی usb )

چه جوری میشه با فلش سافتکم ریخت توی رسیور

ایا میشه از سافتکم که روی رسیور کپی گرفت

من همه مراحل شبکه کردن ریسیور با کامپیوتر انجام دادم اما در اون پنجره ای که گفته :
- در گزینه اول قسمت share Adress این شماره ها رو وارد 192.168.0.1 و ادامه این شماره ها اسم درایو رو که در my computer انتخاب کرده ایم بدین صورت وارد میکنیم D/ یا هر اسمی که درایو شما دارد مثلا" E/ یا....
14- گزینه دوم همانGuest باید باشد
15-گزینه سوم رو دست نمی زنیم
16 -گزینه چهارم SMB Enable رو YES میزاریم
17- قبل از بیرون آمدن دکمه قرمز روی کنترل رو میزنیم و پنجره خودبه خود خارج میشود

وقتی دکمه قرمز مینم مینویسه network conect filed
دلیلش چی میتونه باشه همه مراحل رو هم درست انجام دادم

یه سوال دیگه هم دارم من از دیشگردون استفاده میکنم همه مسیرها توی رسیور سیو میشه غیر از مسیر استانیها تو 62 درجه این دو مسیر وچند مسیر دیگه سیو نمیشه intelsat 902 و intelsat 904
با سلام
بارها نحوه اموزش بکاپ گرفتن در سایت گفته شده :ابتدا کول دیسک خود را به دستگاه متصل کنید دکمه usbروی کنترل را بزنید دکمه سبز که پایین جدول نوشته شده ارسال هارا بزنید روی گزینه ارسال داده ها کلیک کنید از شما سوالی میپرسد اگر روی بله کلیک کنید کانال چینی بکاپ گرفته میشود در کول دیسک شما در ضمن برای انتقال سافتکم نیز همین مراحل رو پیش میروید با این تفاوت که بجای کلیک بر انتقال داده ها گزینه پایین که نوشته ارسال های کلیدی

.شما برای تنظیم متور از گزینه یوژیال استفاده کنید دیگه نیازی به سیو کردن نیست .

ب

بهنام ماهوار

Guest
باسلام چطوری می توانم دانگل راروی istar20000فعال کنم
باتشکر
با سلام
دوست گرامی برای فعال کردن دانگل کلید f1روی کنترل را بزنید روی گزینه rs232master&slaveکلیک کنید .بعد دکمه f1رو بزنید سه بار 0 رو بزنید تا پج دیسیبل شود وسر شبکه های کارتی بروید وچند ثانیه صبر کنید تا شبکه باز شود
.

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
باسلام چطوری می توانم دانگل راروی istar20000فعال کنم
باتشکر
سلام دوست گرامی نحوه فعال کردن دانگل بر روی ای استار 20000 کلید f1+111رو بزن و
بعد روی گزینه twin portcolدو بار okکن

hasany

کاربر
2007-08-08
33
34
باسلام از راهنمایی که کردید ممنونم
یک سوال داشتم می خواهم سیگنال دستی به دستگاه بدم از کجا باید انجام بدم
باتشکر زیاد

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
با خسته نباشید من الان ورژن ۲.۱۶ را روی دستگاهم دارم میخواستم بدونم فرقش با ورژن ۲.۱۹ چیه?و اینکه از کجا دانلود کنم و چگونه باید به دستگاه انتقال بدم با فلش?لطفا راهنماییم کنید از زحمات مدیران سایت هم تشکر می کنم.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با خسته نباشید من الان ورژن ۲.۱۶ را روی دستگاهم دارم میخواستم بدونم فرقش با ورژن ۲.۱۹ چیه?و اینکه از کجا دانلود کنم و چگونه باید به دستگاه انتقال بدم با فلش?لطفا راهنماییم کنید از زحمات مدیران سایت هم تشکر می کنم.

نرم افزار های جدید برای رفع اشکالات نرم افزارهای قبلی توسط شرکت صادر می شود

تا باعث بهبود کار رسیور شود شما اخرین نرم افزار را به رسیور خود منتقل کنید

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
نرم افزار های جدید برای رفع اشکالات نرم افزارهای قبلی توسط شرکت صادر می شود

تا باعث بهبود کار رسیور شود شما اخرین نرم افزار را به رسیور خود منتقل کنید

کجا دانلود کنم و چگونه باید به دستگاه انتقال بدم با فلش?لطفا راهنماییم کنید از زحمات مدیران سایت هم تشکر می کنم.

ب

بهنام ماهوار

Guest
باسلام از راهنمایی که کردید ممنونم
یک سوال داشتم می خواهم سیگنال دستی به دستگاه بدم از کجا باید انجام بدم
باتشکر زیاد
با سلام
دوست گرامی دکمه منو رو زده وارد گزینه installationشوید گزینه اول antenna settingشوید بر روی گزینه transponderکلیک کنیددکمه قرمز رو بزنید وفرکانس خود را اضافه کنید برای سرچ دستی هم میتونید start searchرو با ولوم صدا تغییر دهید روی گزینهtransponderقرار دهید
.

oky

کاربر
2010-01-19
33
76
44
ورژن آبدیت من 2.19 هست،موقع پخش فوتبال شبکه 3 کد میشه،1111113311111133 هم در بیس وارد کردم ولی بازم درست نشد،ضمنا شبکه 3 رو روی ماهواره بدر میگیرم

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
سلام دوست گرامی ورژن 2.19با سیستم بیس مشکل دارد و شما همان ورژن قبلی 2.18 را تزریق کنید موفق باشی.

بالا