سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

hasany

کاربر
2007-08-08
33
34
باسلام
یک سوال دارم اینکه چطوری همزمان چند ماهواره را سرچ کرد

من یک سوال داشتم چطوری می شودفرمتهی mkv vmv ومثل این راتماشما کرد
باتشکر فراوان

باسلام
باتشکر فراوان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mnb222

کاربر
2010-10-12
6
6
یه رسیور ای استار20000 دارم که یک هفته هم نیست خریدم کاملا بدون دلیل از دیروز صبح با فلش برنامه ظبت نمیکنه فرمت نمیشه اپلود هم نمیکنه همه راه های ممکت رو هم تست کردم (پچ کارخونه ای فرمت با کامپیوتر و تعویض فلش نرم افزار های قدیمی ...)اما درست نشد تعجب من اینجاست که کاملا بدون دلیل اینجوری شدش تورو خدا اگه راهی داره راهنماییم کنید

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
من ازمدیران سایت میخوام که لطفا اعلام کنند که روی چه جهتهایی کانال باز میشه کرد با این دستگاه،من روی استرا۱۹.۲ کانال باز میکنم ایا روی استراهای دیگه هم کانال باز میشه?لطفا جواب بدهید با تشکر

k4v3h

کاربر
2011-04-18
1
1
با سلام بنده رسیور istar x20000 به تازگی خریداری کردم و از نظر کیفیت انصافا از iclass که داشتم بهتر و با کیفتر هستش از اساتید اینجا یه سوال داشم من امروز به رسیور با دقت نگاه میکردم سریال نامبر داشبورد با سریال نامبر بر روی کنسول و کارت گارانتی متفاوت بود زنگ زدم از کسی که خریدم گفت این ممکنه توی کارخونه شده باشه من گفتم شاید از شیرینگ اکانتش استفاده شده باشه اما تاریخ اکانت شرینگش درست بود و تازه از دیروز شروع شده بود و تا سال دیگه 2012 همین موقع اعتبار داره میخواستم بپرسم برای کسی هم این اتفاق افتاده؟ از نظر سالم بودن و نو بودنش که همه چیز آن سالم و نو هستش و کارایی و کیفیت خوبی هم داره ... در ضمن کانال های CANAL + HD sport و EUORO SPORT HD رو بدون فریز و خوب میاورد و بازی آرسنال و لیورپول از + CANAL تماشا کردم :eek:ky:قطعی سرور هم خیلی کم داشت وقتی قطع مشد یکبار رسیور رو خاموش و روشن میکردم سرور وصل میشد واقعا از این رسیرو راضیم به نظرم iclass فقط اسم در کرده همین، نسبت به قیمتش توی رسیور های Full HD این یه انتخاب خوب هستش .:smile:

آخرین ویرایش:
ب

بهنام ماهوار

Guest
باسلام

باتشکر فراوان

باسلام
باتشکر فراوان

با سلام دوست گرامی
برای پخش فرمت های فوق فقط کافیست با زدن دکمه یو اس بی و okکردن بر روی فایل .فایل تصویری خود را پخش کنید

hasany

کاربر
2007-08-08
33
34
باسلام شرینگ در بعضی ساعات قطع وبعدا وصل می شود
وبعدا اینکه برای دیدن فرمتهای مختلف روی ان ok کن من هم می دانم اما سوال من در مورد فرمت خاصی بود

mahyad

کاربر
2011-03-26
6
10
سلام

سلام دوست عزیز من تازه این دستگاه رو گرفتم وبرای اولین بار باید ابگریت کنم تا شرینکشو برقرار کنم اما نمیدونم چرا ورزن جدید رو قبول نمیکنه میریزه ولی بعدش همون ورزن قدیمی رو نشون میده خواهشن کمک کنید که باید چکار کنم تا قبول کنه بعد من پرسیدم گفت باید برای اولین بار ابدیت کنی تا بتونی شرینگشو وصل کنی اصلا تنطیمات مودمی نداره الان​

farshadb2

کاربر
2007-09-30
15
16
از دوستان کسی میدونه کدوم پچ سرعتش خوبه و هنگ کمتری داره ؟
v2.18
v2.24
v2.04
v1.53
پچهای دیگر؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
من دستگاه 20000دارم سپگنال دارم ولی تصوبر ندارم راهنمایی کنید
درود عزیز اول مطمعن باشید که دیش شما تنظیم هست و در ضمن پس از آن پج جدید را به دستگاه بزنید و یک بار ریست فکتوری کنید مشکل حل خواهد شد

saber_jaan

کاربر
2008-07-25
6
4
سلام به دوستان.
چندوقت پیش من هم مثل بفیه گول تبلیغات دروغین Istar خوردم و یک دستگاه istar20000خریدم.اوایل با کابل AV کانالها را تماشا می کردم تا اینکه یک روز که بیکار شدم
خواستم تصویر را با کابل HDMI هم امتحان کنم ولی با تعجب دیدم که درهم ریختگی رنگ روی تصویر وجود داره به این صورت که رنگ غالب تصویر سبز بود و به هیچ طریقی
هم قابل اصلاح نبود.هرکاری که بگین کردم از تغییر تنظیمات TV و رسیور گرفته تا خرید کابل جدید HDMI .بهرحال مجبور شدم تا به تعمیر کار نشون بدم البته به دوتا تعمیرکار.
هر دو رسیور را یکی دو روزی نگه داشتند و گفتند آی سی HDMIخراب شده و بایستی عوض بشه .البته من این مورد را در سایت Istar نوشتم و ادمین هم بجای پاسخ وراهنمایی
پست منو پاک کرد.من از این طریق خواستم هم اطلا ع رسانی کرده باشم و هم اگر از دوستان کسی راه حلی یا راه پیداکردن آیسی مربوطه (که شماره اش را هم نمیدانم) را بداند
راهنمایی نماید .قبلا از پاسخ شما ممنونم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام به دوستان.
چندوقت پیش من هم مثل بفیه گول تبلیغات دروغین Istar خوردم و یک دستگاه istar20000خریدم.اوایل با کابل AV کانالها را تماشا می کردم تا اینکه یک روز که بیکار شدم
خواستم تصویر را با کابل HDMI هم امتحان کنم ولی با تعجب دیدم که درهم ریختگی رنگ روی تصویر وجود داره به این صورت که رنگ غالب تصویر سبز بود و به هیچ طریقی
هم قابل اصلاح نبود.هرکاری که بگین کردم از تغییر تنظیمات TV و رسیور گرفته تا خرید کابل جدید HDMI .بهرحال مجبور شدم تا به تعمیر کار نشون بدم البته به دوتا تعمیرکار.
هر دو رسیور را یکی دو روزی نگه داشتند و گفتند آی سی HDMIخراب شده و بایستی عوض بشه .البته من این مورد را در سایت Istar نوشتم و ادمین هم بجای پاسخ وراهنمایی
پست منو پاک کرد.من از این طریق خواستم هم اطلا ع رسانی کرده باشم و هم اگر از دوستان کسی راه حلی یا راه پیداکردن آیسی مربوطه (که شماره اش را هم نمیدانم) را بداند
راهنمایی نماید .قبلا از پاسخ شما ممنونم.
با درود
دوست گرامی اینجور موارد عموما برمیگرده به تنظیمات خروجی تصویر بهتره به منوی تصویر مراجعه وتنظیمات را چک کنید
یکبار اخرین نرم افزار بخش را منتقل کنید بعد ازاپگرید هم حتما ریست فکتوری کنید ببینید مشکل رفع میشود؟

تصویر ایستار20000 راضی کننده هست؟

دوست گرامی این دستگاه به اندازه قیمت ورده اش تصویر قابل قبولی داره واگر شما به تصویرخیلی حرفه ای علاقمندهستید بهتره دستگاه های حرفه ای بالای 500تهیه کنید

saber_jaan

کاربر
2008-07-25
6
4
با درود
دوست گرامی اینجور موارد عموما برمیگرده به تنظیمات خروجی تصویر بهتره به منوی تصویر مراجعه وتنظیمات را چک کنید
یکبار اخرین نرم افزار بخش را منتقل کنید بعد ازاپگرید هم حتما ریست فکتوری کنید ببینید مشکل رفع میشود؟

با سلام و تشکر از پاسخ شما.
اتفاقا وقتی دستگاه را به تعمیرکارها نشان دادم آنها هم این موارد را گفتند ولی همانطور که در پست قبلی عرض کردم
من همه کاری کردم حتی نرم افزار اوریجینال 1.54و1.8 وحتی آخرین ورژن را نصب کردم و ریست فاکتوری کردم و
حتی قبل از کانال یابی ,دکمه USBروی کنترل را زدم ولی متاسفانه تصویر پس زمینه بسیار بی کیفیت بود وبعداز کانال یابی
هم باز تصویر به همین صورت بود.البته اینکه عیب سخت افزاری است شکی نیست ولی اگر شما مورد خاصی از تنظیمات را مدنظر
دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید. بازهم از توجه شما ممنونم.

farshadb2

کاربر
2007-09-30
15
16
دوستان اینو چک کنید که آیا کانالهای زیر در قسمت رادیو قرار دارد؟و چرا در قسمت TV سرچ نمیشوند؟آیا مربوط به ورژن 2.18 میباشد چون ریست فکتوری هم کردم ولی همچنان در قسمت رادیوها باقی مونده:

Hotbird
10815H:D aring!TV2
12284H:Blue Hustler
و حدود 20 تا کانال دیگه...

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان اینو چک کنید که آیا کانالهای زیر در قسمت رادیو قرار دارد؟و چرا در قسمت TV سرچ نمیشوند؟آیا مربوط به ورژن 2.18 میباشد چون ریست فکتوری هم کردم ولی همچنان در قسمت رادیوها باقی مونده:

Hotbird
10815H:D aring!TV2
12284H:Blue Hustler
و حدود 20 تا کانال دیگه...
درود
من امتحان کردم البته با پج 2.17 کانال ها درست میباشد از پج قدیمی استفاده کنید

بالا