سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام به istar عزیز
انشاالله که هرچه زود تر کاره ردیف بشه. istar عزیز یک سوال
وقتی تو ماهواره روی یک کانال میری و وقتی کانال باز میشه و مشخصات کانال رو در گایین صفحه مینویسه یه گزینه هست که بشکل e هست و این ینی اینترنت. حالا این کلمه واسه چی روشن میشه ؟

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
اقای ای استار کره ای دستگاه درست شد با نرم افزار ورژن جدید 1.84 مشکل داره اما با ورژن قدیمی که منوش فرق میکنه کامله تصویرش فکر کنم این مسله رو باید به برنامه نویس ها گوش زد کنید بهر حال دستگاه ما با نرم افزار ورژن قدیمی تصویر ش کامله موفق باشی.

I

Istar-Korea

Guest
اقای ای استار کره ای دستگاه درست شد با نرم افزار ورژن جدید 1.84 مشکل داره اما با ورژن قدیمی که منوش فرق میکنه کامله تصویرش فکر کنم این مسله رو باید به برنامه نویس ها گوش زد کنید بهر حال دستگاه ما با نرم افزار ورژن قدیمی تصویر ش کامله موفق باشی.

دوست گرامي
ما از كوچك ترين مشكل با خبر هستيم.
لطفا از خودتون مشكل در نياريد . ورژن 1.84 و ورژن 1.94 هيچ مشكلي ندارد.
موفق باشيد

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
دوست گرامي
ما از كوچك ترين مشكل با خبر هستيم.
لطفا از خودتون مشكل در نياريد . ورژن 1.84 و ورژن 1.94 هيچ مشكلي ندارد.
موفق باشيد
بابا درست نشده اقای ساده خان من الان راضی هستم روی این دستگاه پول بدم اونو عوض کنی میشه یا بیارم پیش تو تا برام تنظیم کنی

I

Istar-Korea

Guest
بابا درست نشده اقای ساده خان من الان راضی هستم روی این دستگاه پول بدم اونو عوض کنی میشه یا بیارم پیش تو تا برام تنظیم کنی

من با شما ديگر حرفي ندارم.
انگار ما يك چيز بدهكار شديم به شما .خودت ميدوني .
موفق باشي

I

Istar-Korea

Guest
من وقتي روي كانال اچ دي مي رم دستگاه افت سيگنال مي ده چيكار كنم؟

سلام دوست گرامي
پچ ورژن 1.94 را نصب كنيد ( ريست فكتوري شود ) .
من تا حالا با اين مشكل برخورد نكرد .
آيا رو شبكه خاصي شما اين مشكل را داريد ؟
موفق باشيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

من وقتي روي كانال اچ دي مي رم دستگاه افت سيگنال مي ده چيكار كنم؟

سطح سیگنال کانال ها با هم فرق میکنه اگر در این کانالها سیگنال کم میشه و تصویر سالمه و فریز و شطرنجی نمیشود مشکلی نیست

منظور از افت سیگنال ؟

آخرین ویرایش:

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
اقا این حرفا چیه شما باید پاسخ گو باشید اگر دستگاه شما ایراد داره از توزیع کردنش بین مردم خوداری کنید من الان همش دارم شما رو نفرین و ............... خودت بهتر میدونی الان این دستگاه من ایراد داره من این دستگاهو به کی بدم این مشخص کن .

I

Istar-Korea

Guest
اقا این حرفا چیه شما باید پاسخ گو باشید اگر دستگاه شما ایراد داره از توزیع کردنش بین مردم خوداری کنید من الان همش دارم شما رو نفرین و ............... خودت بهتر میدونی الان این دستگاه من ایراد داره من این دستگاهو به کی بدم این مشخص کن .

دوست گرامي
من يك بار گفتم و بازم براي بار آخر خدمت شما عرض ميكنم.
حضور من در اينترنت فقط جهت رسيدگي به سوالات و مشكلات و پشتيباني است .
من نوكر كسي نيستم . در صورتي كه شما رسيور را از هر كسي خريداري كرده باشي در صورتي كه مشكل فني داشته باشد به راحتي ميتوانيد دستگاه را مرجوع نمائيد.
( من نه فروشنده محصولات هستم و نه وارد كننده ) من فقط پاسخگوي مشتركين istar هستم.
موفق و پيروز باشيد

afsar

کاربر
2010-07-27
23
25
54
رسیور من وقتی جهت را عوض میکنم چند دقیقه طول میکشه تا تصویر بده ضمنا دیش گردان افست دارم لطفا راهنمایی کنید

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
شما تایید میکنی دیگه ........... نگو نه که خودت میدونی ایراد داره بزار دعات کنیم

afsar

کاربر
2010-07-27
23
25
54
عزیز دل برادر وقتی روی جهت قرار میگیره بعدش 3 دقیقه طول میده مثلا از هاتبرد تا دبلیو 3 رو 5 دقیقه طول میده در ضمن من نصابم

I

Istar-Korea

Guest
عزیز دل برادر وقتی روی جهت قرار میگیره بعدش 3 دقیقه طول میده مثلا از هاتبرد تا دبلیو 3 رو 5 دقیقه طول میده در ضمن من نصابم

دوست گرامي همچين چيزي امكان ندارد.
من خودم Istar X20000 دارم با موتور 3000 استفاده ميكنم .
هيچ مشكلي ندارم .سرعت عالي است .
به راحتي هم راه اندازي كردم ( مختصات جغرافيايي را در usals وارد كردم ) تمامي جهات رو دارم.
موفق باشيد

afsar

کاربر
2010-07-27
23
25
54
ناراحت نشید ولی شما همش میگید همچین چیزی امکان نداره من خودم......
اگه رسیوری که من برای مشتری خریدم ایراد نداشت بیکار بودم سوال کنم اونم این موقع شب که همه تقریبا خوابن

I

Istar-Korea

Guest
ناراحت نشید ولی شما همش میگید همچین چیزی امکان نداره من خودم......
اگه رسیوری که من برای مشتری خریدم ایراد نداشت بیکار بودم سوال کنم اونم این موقع شب که همه تقریبا خوابن

دوست گرامي
تنها شما نيستي از موتور استفاده ميكني اين همه مشترك موتور دارند چرا براي اولين بار شما اين مشكل را اعلام كردي . ( دوست گرامي مشكلي كه فقط بخواد توسط يك نفر اعلام بشود ما به هيچ عنوان قبول نميكنيم ) چون همه چيز توسط خودمون تست شده است .
موفق باشيد

بالا