اقای ای استار کره ای دستگاه درست شد با نرم افزار ورژن جدید 1.84 مشکل داره اما با ورژن قدیمی که منوش فرق میکنه کامله تصویرش فکر کنم این مسله رو باید به برنامه نویس ها گوش زد کنید بهر حال دستگاه ما با نرم افزار ورژن قدیمی تصویر ش کامله موفق باشی.
بابا درست نشده اقای ساده خان من الان راضی هستم روی این دستگاه پول بدم اونو عوض کنی میشه یا بیارم پیش تو تا برام تنظیم کنیدوست گرامي
ما از كوچك ترين مشكل با خبر هستيم.
لطفا از خودتون مشكل در نياريد . ورژن 1.84 و ورژن 1.94 هيچ مشكلي ندارد.
موفق باشيد
بابا درست نشده اقای ساده خان من الان راضی هستم روی این دستگاه پول بدم اونو عوض کنی میشه یا بیارم پیش تو تا برام تنظیم کنی
من وقتي روي كانال اچ دي مي رم دستگاه افت سيگنال مي ده چيكار كنم؟
من وقتي روي كانال اچ دي مي رم دستگاه افت سيگنال مي ده چيكار كنم؟
اقا این حرفا چیه شما باید پاسخ گو باشید اگر دستگاه شما ایراد داره از توزیع کردنش بین مردم خوداری کنید من الان همش دارم شما رو نفرین و ............... خودت بهتر میدونی الان این دستگاه من ایراد داره من این دستگاهو به کی بدم این مشخص کن .
رسیور من وقتی جهت را عوض میکنم چند دقیقه طول میکشه تا تصویر بده ضمنا دیش گردان افست دارم لطفا راهنمایی کنید
عزیز دل برادر وقتی روی جهت قرار میگیره بعدش 3 دقیقه طول میده مثلا از هاتبرد تا دبلیو 3 رو 5 دقیقه طول میده در ضمن من نصابم
ناراحت نشید ولی شما همش میگید همچین چیزی امکان نداره من خودم......
اگه رسیوری که من برای مشتری خریدم ایراد نداشت بیکار بودم سوال کنم اونم این موقع شب که همه تقریبا خوابن