سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

abi_1361

کاربر
2010-01-19
7
6
سلام با تشکر از همگی دوستان
رسیور من بع علت نواسانات برق رو بوت مونده و دیگه روشن نمیشه یعنی وقتی روشن میکنی فقط رو پنل رسیور می نویسه بوت تو را خدا کمکم کنید که چکار کنم
ایا با لودر میشه درستش کرد یا خیر اگه میشه اموزش انتقال پچ از طریق کابل را هم بذارید ممنون میشم اخه من هر کاری میکنم نمیشه.ایا باید وقتی با کابل برنامه میدی بهش یو اس بی هم به رسیور زده باشه یا خیر.منتظر جواب شما دوستان هستم
سوال دیگه ای که داشتم ایا این رسیور با رسیور تیتانیوم 20000 اج دی از نظر نرم افزاری و غیره شبیه م یباشد یعنی از یه خانواده هستن یا غیر ایا میشه این 2 را به هم تبدیل کرد

cbac

کاربر
2010-09-22
6
6
44
سلام ، لطفا نحوه ریست کردن پوزیشنر توضیح دهید،بعد از زدن پچ لیست کانالها قاطی کرده .با تشکر

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
سلام ، لطفا نحوه ریست کردن پوزیشنر توضیح دهید،بعد از زدن پچ لیست کانالها قاطی کرده .با تشکر

دوست عزیز اگر خود موتور قاطی کرده 2 تا دکمه پشتش رو با هم 3 ثانیه نگهدار ریست می شه

اما اگر نرم افزار ست نمی شه چون ریست فکتوری کردی باید بری موقیعت شهر رو دباره دقیق با دقت اعشاری ست کنی

موفق باشی.

kami_oops

کاربر
2008-11-06
7
16
سلام ميخواستم بپرسم اين پچ جديدو بريزيم رو دستگاه يا طبق گفته شما منتظر پچ تكميلي و نهايي باشيم؟

cbac

کاربر
2010-09-22
6
6
44
نوشته اصلی توسط shabikhon
دوست عزیز کار بسیار ساده است

اول وارد تنظیمات سرور ها می شوید

بعد روی یکی از اسلات ها 1 تا 40 (فرقی نمی کنه) نوع شرینگ رو روی cccam قرار می دهید

بعد از این لازم که 4 مقدار شامل آدرس سرور اول ( بعد از ورود آدرس در منو ستاره نشان داده

می شود که مشکلی نیست و جهت امنیت می باشد) بعد شماره port بعد نام کاربری و بعد

پسورد را وارد می کنید به محض ورود پسورد و در صورت صحت سایر اطلاعات در قسمت پایین

server connected درج می شود.

با تشکر ، در ضمن، شماره پورت را چگونه پیدا کنم ؟

cbac

کاربر
2010-09-22
6
6
44
با تشکر ، در ضمن شماره پورت را برای تنظیمات cccam از کجا بگیرم ؟

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
نوشته اصلی توسط shabikhon
دوست عزیز کار بسیار ساده است

اول وارد تنظیمات سرور ها می شوید

بعد روی یکی از اسلات ها 1 تا 40 (فرقی نمی کنه) نوع شرینگ رو روی cccam قرار می دهید

بعد از این لازم که 4 مقدار شامل آدرس سرور اول ( بعد از ورود آدرس در منو ستاره نشان داده

می شود که مشکلی نیست و جهت امنیت می باشد) بعد شماره port بعد نام کاربری و بعد

پسورد را وارد می کنید به محض ورود پسورد و در صورت صحت سایر اطلاعات در قسمت پایین

server connected درج می شود.

با تشکر ، در ضمن، شماره پورت را چگونه پیدا کنم ؟

داخل فایلی که بهتون میدن نوشته شده در انتهای فیل یک سری اطلاعات هست که اگوی قرار گیری اطلاعات توی اون مشخص می باشد

همچنین می تونید از ارائه دهنده سرویس بپرسید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
سوال در مورد لن
خيلي از رسورهايي كه لن دارند
مثل رسيور ها مثل.... تصويرشون از طريق لن قابل انتقاله و همنطور تحت شبكه كار ميكنند
حتي با دو يا يك تا دستگاه ديش و ال ان بي رو ميشه واير لس و حتي در يك شهر ديگر نصب كرد
آيا اين رسيور غير از شرينگ از طريق لن امكان شبكه نيز دارد
ممنون اگر نرم افزاري دارد معرفي كنيد

سلام آقاي اي استار
Istar-Korea
نماینده شرکت ISTAR
star.gif

خوب اگر ممكن هست پاسخ دهيد

alireza3583

مدیر بازنشسته
2006-12-02
458
1,679
38
سلام آقاي اي استار
دوست عزیز اگر امکان داره لیست قیمتها رو برام ارسال کنید ممنون میشم

yousef32

کاربر
2009-01-24
4
10
50
با سلام و خسته نباشید
نظر دوستان در مورد کیفیت تصویر منم به شک انداخت
من تصمیممو برای خرید این رسیور قطعی کرده بودم
با این اوصاف فعلا دست نگه داشتم
دوستانی که این دستگاه رو دارند بیشتر در مورد کیفیت اطلاع رسانی کنند
با تشکر

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
با سلام و خسته نباشید
با تشکر

کیفیت تصویر روی کانالهای hd بی نظیر ولی روی کانالهای ساده و همگانی کیفیت تصویر افتضاح یعنی به گرد ایکلاس نمیرسه در کل اگه ایرادهاش گرفته بشه خیلی خوب اگه پستهای قبلی منو بخونی ایرادها رو همه رو گفتم

بازم میگم اگه ایراداش گرفته بشه خوب بهترین کار صبر کردن است تا اگه خوب شد بخرین اگر نشد نه من هر موردی که بر طرف بشه همینجا اعلام میکنم تا حالا همه موارد با پچ جدید باقی مونده و حتی یه مورد هم بر طرف نشده اگه طی دو یا سه برنامه جدید درست نشه دیگه درست نمیشه

I

Istar-Korea

Guest

کیفیت تصویر روی کانالهای hd بی نظیر ولی روی کانالهای ساده و همگانی کیفیت تصویر افتضاح یعنی به گرد ایکلاس نمیرسه در کل اگه ایرادهاش گرفته بشه خیلی خوب اگه پستهای قبلی منو بخونی ایرادها رو همه رو گفتم

بازم میگم اگه ایراداش گرفته بشه خوب بهترین کار صبر کردن است تا اگه خوب شد بخرین اگر نشد نه من هر موردی که بر طرف بشه همینجا اعلام میکنم تا حالا همه موارد با پچ جدید باقی مونده و حتی یه مورد هم بر طرف نشده اگه طی دو یا سه برنامه جدید درست نشه دیگه درست نمیشه

دوست گرامي لازم نيست شما زحمت بكشيد
در مرجع رسمي و اين سايت توسط خود من و بچه هاي Istar اعلام خواهد شد
در اين هفته نرم افزار جديدي براي 20000 منتشر خواهد شد با قابليت هاي جديد
من يك مورد رو خدمت Pelastic عرض كنم
شما اگر از محصولات آي استار راضي نيستي بهتر از محصولاتي مانند ايكلاس استفاده كنيد
اينو از ته دل گفتم و فكر نميكنم بچه هاي شركت راضي باشند شما از محصولات Istar استفاده كني .

موفق باشي

I

Istar-Korea

Guest
مطلبي رو لازم دانستم خدمت دوستان گرامي عرض كنم
اينجا تالار Istar ميباشد و اگر كسي بخواهد در رابطه با رسيورهاي ديگر بحث كند نظم تاپيك بهم ميخورد
و اين بر خلاف قوانين يك فروم ماهواره اي است .
عنوان تاپيك كاملا واضح است ( سوالات و مشكلات Istar 20000 ) هر مطلب متفرقه ديگري در اين تاپيك نبايد ارسال شود
بنده مديريت تالار را به عهده دارم و بايد همه چيز را نظارت كنم تا نظم تالار خراب نشود
جا دارد از دوستاني كه با ما همكاري دارند تشكر كنم
موفق باشيد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان گرامي لطفا در مطرح كردن ايراد يا مشكلات رسيورها انها را باهم مقايسه نكنيد
هر دستگاه مزايا ومعايب خودش را داراست وما قصد تخريب يا بالا بردن هيچ برندي را نداريم.

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39

شما نمیخواد اطلاع رسونی کنی چون به روباهه گفتن.........................

شما اون یه موردی رو که گفتی از نرم افزار جدید میگی یادت رفت بیان کنی و معلوم بچه های ایاستار دوست ندارن من استفاده کنم چون به همه حقیقت رو میگم

آخرین ویرایش:
I

Istar-Korea

Guest
هر پستي كه بر خلاف قوانين اين تاپيك باشد نامرئي ميشود .
در اين تاپيك مجاز به پرسش سوال و اعلام مشكلات خود هستيد اگر پستي غير از اين باشد محو خواهد شد
مشكلات نرم افزاري را ميتوانيد در اين تاپيك و در سايت رسمي اعلام كنيد هيچ مشكلي نيست
موفق باشيد

seyedmori

کاربر
2010-04-02
6
12
61
با سلام و خسته نباشید