سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

seyedmori

کاربر
2010-04-02
6
12
61
نماینده محترم شرکت آی استار
لطفا مرا راهنمایی کنید
من رسیور آی استار 98 خریدم
و برای راه اندازی شرینگ تمامی مراحل را درست انجام دادم
ولی رسیور به هیچ عنوان کانکت نمی شود
دیگر کاری از دستم بر نمی آید جز اینکه از شما کمک بگیرم
در ضمن من با مودم بی سیم وایمکس ایرانسل با سرعت 512 این کارها را انجام دادم که موفق نشدم
مشکل کار من در کجاست

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
هر پستی که نماینده ای استار ضرر کنه محو میشه فقط تعریف کنید تا پستا تون پاک نشه

با ای استار همه عیبها رو با هم خواهید داشت

یه سری به اینجا بزنین بد نیست لطفا همه ببینید

اینجا

آخرین ویرایش:
I

Istar-Korea

Guest
نماینده محترم شرکت آی استار
لطفا مرا راهنمایی کنید
من رسیور آی استار 98 خریدم
و برای راه اندازی شرینگ تمامی مراحل را درست انجام دادم
ولی رسیور به هیچ عنوان کانکت نمی شود
دیگر کاری از دستم بر نمی آید جز اینکه از شما کمک بگیرم
در ضمن من با مودم بی سیم وایمکس ایرانسل با سرعت 512 این کارها را انجام دادم که موفق نشدم
مشکل کار من در کجاست

دوست گرامي سلام
مراحل را به اين شكل دنبال كن مشكل حل خواهد شد
در ابتدا از سالم بودن كابل شبكه خود مطمئنشو
نرم افزار 1.84 را بريز
ريست فكتوري كن و بعد در قسمت Server Setting در گزينه هاي پايين صفحه يه گزينه اي هست به نام Enable به disable تغيير بده و بعد در Ip Setting گزينه Auto Ip را بزن و پيغامي مشاهده ميكني Yes كن دستگاه ريستارت ميشود
مجدد وارد Ip Setting شو و چك كن ببين ايپي ها دريافت شده يا نه
اگر دريافت نشده باشه مشخص است مشكل از اينترنت شما است اگر دريافت شده بر روي يكي از كانال ها كمي وايسا در صورتي كه باز نشد ريست فكتوري كن و بدون اينكه به قسمت Server Setting , Ip Setting بري كانال يابي كن و بر روي كانال كمي درنگ كن تا باز شود .
موفق باشي

sanmhr

کاربر
2010-09-08
3
6
دوست عزیز منم ابتدا به این مسئله شک داشتم.ولی دوستانی که این رسیور را استفاده کردند روی دو مورد آن تاکید داشتند.1- ساپورت خوب شرینگ آن 2- نصب و کار آسان با دیشگردان. البته کیفیت تصویر hd آن هم قابل قبول است.

دوست عزیز ابن دستگاه (20000)با دیش گردان مشکل نداره و خوب کار میکنه؟؟؟

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
درست با دیش گردان خوب کار میکنه ولی امکان اضافه کردن ماهواره جدید رو نداره یا من نتونستم دستگاه روی ماهواره جدید هنگ میکنه

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
درست با دیش گردان خوب کار میکنه ولی امکان اضافه کردن ماهواره جدید رو نداره یا من نتونستم دستگاه روی ماهواره جدید هنگ میکنه

امکان اضافه کردن رو که داره مشکلی نداشت و 3 تا جدید اضافه کردم هنگ هم نکرد نمی دونم مال شما چرا هنگ کرده؟

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
امکان اضافه کردن رو که داره مشکلی نداشت و 3 تا جدید اضافه کردم هنگ هم نکرد نمی دونم مال شما چرا هنگ کرده؟
میشه بگی ماهوارهای جدید رو چه جوری اضافه کردی وقتی ماهواره رو اضافه میکنی یه صفحه می یاد که جای وارد کردت شماره داره من اینجاشو نفهمیدم چیکار کنم

ALI****SF_021

کاربر
2010-03-13
18
22
35
باسلام خدمت دوستان عزیز یک سوال داشتم درباره شرینگ رایگان این دستگاه اینه که وقتی ما این دستگاه رو برای اولین بار میخریم تا وقتی به اینترنت وصل نکردیم شرینگ رایگانش سالم میمونه؟ مثلا دستگاه رو امروز بخرم ومثلا یک سال بعد به اینترنت متصل کنم ایا یکسال بعد شرینگ رایگان سالم وقابل استفاده هست؟ باتشکر ....

ALI****SF_021

کاربر
2010-03-13
18
22
35
باسلام خدمت دوستان عزیز یک سوال داشتم درباره شرینگ رایگان این دستگاه اینه که وقتی ما این دستگاه رو برای اولین بار میخریم تا وقتی به اینترنت وصل نکردیم شرینگ رایگانش سالم میمونه؟ مثلا دستگاه رو امروز بخرم ومثلا یک سال بعد به اینترنت متصل کنم ایا یکسال بعد شرینگ رایگان سالم وقابل استفاده هست؟ باتشکر ....

دوستان ممنون میشم اگه جوابمو بدین!!!

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دوستان ممنون میشم اگه جوابمو بدین!!!
شما تا زمانی که تنظیمات شرینگ آنرا انجام ندهید مشکلی ایجاد نمیشود.
فقط به یک نکته توجه کنید.ممکن است این شرکت ساپورت شرینگ آن هر لحظه قطع بشه.چون هیچ ضمانتی وجود نداره( خصوصا توی ایران که فروش رسیور ممنوع هست و حمایتی از مصرف کننده نیست.) پس بهتره از روز اول استفاده کنی تا دلت نسوزه!

I

Istar-Korea

Guest

سلام دوست گرامي
كسي كه آي استار ميخره اكثريت از همان روز اول شرينگش را استفاده ميكنند
لزومي نداره بعد از يك سال بخواهيد استفاده كنيد
شرينگ يك سال از زماني شروع ميشود كه به اينترنت كانكت شود ولي بهتر است زودتر استفاده كنيد .
موفق باشيد

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
راهنمایی

سلام وخسته نباشید به همه دوستان
می خواستم طریقه نصب دانگل تایمر را روی ریسیور x20000 توضیح بدید و چه جهتی رو باید برای دانگل بگیرم و آخرین ورژن برنامه تایمر چیه.
با تشکر

I

Istar-Korea

Guest
سلام وخسته نباشید به همه دوستان
می خواستم طریقه نصب دانگل تایمر را روی ریسیور x20000 توضیح بدید و چه جهتی رو باید برای دانگل بگیرم و آخرین ورژن برنامه تایمر چیه.
با تشکر

سلام دوست گرامي
براي فعال كردن دانگل f1.111 را بزن و گزينه twin را انتخاب كن
موفق باشي

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
من همه پکیج رو باز ندارم. مشکل کجاست و سوال بعدی ااینکه وقی ریسیور رو به اینترنت وصل می کنیم انگار داره کدهارو دانلود می کنه؟ این ظرفیت دانلودش چقدر؟ چون اکثر شرکت ها adsl محدودیت دانلود دارن.مثلان تو 1ماه چقدر از ظرفیت دانلود رو به خودش اختصاص میده؟

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
آقایون ، خانم ها، دقت بکنید ، یکبار برای همیشه میگم، توجه توجه،

رسیور های istar در انواع مدلهای مختلف چه اونهایی که اومده ، چه اونهایی داره میاد ، چه اونهایی که قراره بیاد ، چه اونهایی که اصلا نمیاد و چه اونهایی که خواسته بیاد ولی وسط راه برگشته

1- از کلیه پکیج ها پشتیبانی میکنه، حداقل مال ما که اینطوره!
2- اصلا فریز نداره ( البته مال هر کی داره ربطی به ما نداره )
3- کیفیت تصویرش عالیه اگه نمیدونی از 118 بپرس!
4- هیچ ایراد سخت افزاری نداره اگه داشت تو نرم افزار جدید بر طرف میشه!
5- اگه از قیافه کنترلش خوشتون نمیاد اونم تو نرم افزار جدید انشاء ا... بر طرف میشه، اگه نشد بندازینش دور از دکمه های خود دستگاه استفاده کنید!
6- نور پنل جلوی دستگاه هم اگه نرم افزار جدید رو دانلود کنید و ضرب در دو کنید تقسیم بر شش اگه شد، شد .اگه نشد که نشد!
7- هر چی کانال hd توی هر چی ماهواره و پکیج و دی وی دی و ... هست باز میکنه اگه نکرد که هیچی ...ولی مال ما می کنه!
8- این ریسور کپی رایت داره اگه بهش دست بزنی سنگ میشی!در ضمن از روی هیچ رسیوری هم کپی نکردیم.اینم مدرکش! ( کو مدرکش؟؟؟)
9 - خلاصه هر چی بگم ( بازم میگم) کم گفتم.
10 - راستی جنسش کره ایه اما دوخت....... هست.با آب گرم نشورین که ممکنه نرم افزارش تو سوییچش گیر کنه روشن نشه!
خدا رو شکر همه هم از این رسیور رازین " اوه ببخشید " راضین شایدم راظین.منم 1،675،195 تا از این رسیور فروختم 1 دونشم بر نگشته( احتمالا آدرسم رو عوضی داشتن!)

فقط دوست دارم همه عزیزان این مطلب را با فرمایشات بعضی از دوستانی که در این تاپیک جواب سوالات را می دهند مقایسه کنید!
قضاوت با شما.البته زود قضاوت کنید تا مطلب حذف نشده!

yousef32

کاربر
2009-01-24
4
10
50
بنظر من بهترین رسیورها عبارتند از:
زیر 100 تومان strong4622xii
حدود 200: xcruse 400hd
بین 200-300 cubrervo250hd
بین300-400 cuberevo mini hd
بالای 400 dreamboxها
از خرید رسیورهای آشغال و بیکیفیت از قبیل i star,iclass,starsat و ... خوداری کنید چون پول خودتونو دور ریختین

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
آقا یوسف خودت استاذی و خوب میدونی که قیمت دادن تو سایت ممنوعه. بعدشم تبلیغ الکی نکن . شنیدن کی بود مانند دیدن. کسایی که istar دارن ازش راضی هستند همونجور هم که goldenferi عریز گفت تو همچی حرف نداره . شما هم الکی موضوع رو داغش نکن
با تشکر

I

Istar-Korea

Guest
سلام
آقا یوسف خودت استاذی و خوب میدونی که قیمت دادن تو سایت ممنوعه. بعدشم تبلیغ الکی نکن . شنیدن کی بود مانند دیدن. کسایی که istar دارن ازش راضی هستند همونجور هم که goldenferi عریز گفت تو همچی حرف نداره . شما هم الکی موضوع رو داغش نکن
با تشکر

سلام دوست گرامي
كساني كه رسيورهاي istar را آشغال ميدانند ( مانند دو دوست بالا )
قطعا اينها يا تا حالا اين محصولات را نديدند يا اگر هم ديدند فقط ظاهري بوده
مشتركين واقعي ( از تمامي محصولات خدا رو شكر تا الان راضي بودند ) من نميخوام تبليغ كنم دوستاني كه از اين محصولات استفاده ميكنند خودشان ميتوانند قضاوت كنند
موفق باشيد

بالا