سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
آقا بهخدا من این دستگاه رو سفارش دادم همین فردا قراره برام بیاره ولی با این جارو جنجالی که دوستان . تو بخش راه انداختن امشب خا بم نمیبره نکنه این دستگاه آشغال باشه لطفآ راهنمایی کنید

glaxi_x

کاربر
2010-01-01
25
44
48
بابا درست نشده اقای ساده خان من الان راضی هستم روی این دستگاه پول بدم اونو عوض کنی میشه یا بیارم پیش تو تا برام تنظیم کنی

ببین دوست عزیز بیار بده مادربزرگ من بلده تنظیم کنه اونم اچ دی داره بهتراز من تو بلده من نتونستم یه کانال باز کنم ننم داره اسکای تی وی می بینه
آخه چرا فقط تو مشکل داری و کل سایت گذاشتی روسرت هر پستی دیدم تو هستی داری یه ریز فحش می دیدی منم میخوام یکی بخرم با دیدن پست های تو بی خیال میشم که

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
دوست گرامي همچين چيزي امكان ندارد.
من خودم Istar X20000 دارم با موتور 3000 استفاده ميكنم .
هيچ مشكلي ندارم .سرعت عالي است .
به راحتي هم راه اندازي كردم ( مختصات جغرافيايي را در usals وارد كردم ) تمامي جهات رو دارم.
موفق باشيد

سلام من الان 4 ماه که دارم از 3000 به همراه usals استفاده می کنم مشکلی ندارم تمامی جهت هایی که توی دید هستند رو هم می گیرم.

erfan-8

کاربر
2010-10-06
14
30
34
سلام خدمت همه دوستان
اولا باید بگم ما برای یه رسیور فول اچ دی 200 هزار پول میدیم پس انتظار دریم باکس رو نداشته باشید
تازه با این وجود من بازم میگم این رسیور در حد درمه!!! من خودم دارم با موتور گردون 3000 10 تا ماهواره رو دارم هیچ مشکلی هم نداره واقعا عالی کار میکنه!!! نه مشکل هنگ دارم نه مشکل چرخش دیش!!! نکته بعدی اینه که این رسیور تازه اومده باید فرصت بدیم تا خوب شه من الان دو ماهه دارم واقعا عالیه!!! من از خریدم راضیم به خیلی از دوستامو و فک و فامیلا هم سفارش کردم این مارکو بخرن!!! الکی جارو جنجال راه نندازین

I

Istar-Korea

Guest
عرض سلام به شما دوستان گرامي
تا حالا شده شنيده باشيد رسيوري 3 سانت تصويرش سياه باشد . ( مگه رسيور لامپ تصوير دارد ؟) شما به يه نصاب متخصص بگو بياد سيستمت رو چك كنه آن وقت خواهي فهميد كه داشتي اشتباه ميكردي .
آخه واقعا از ايشان كه مدير تالار رسيور هم هستند عجيب است اين حرف را ميزنند.
موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
سلام خدمت همه دوستان
اولا باید بگم ما برای یه رسیور فول اچ دی 200 هزار پول میدیم پس انتظار دریم باکس رو نداشته باشید
تازه با این وجود من بازم میگم این رسیور در حد درمه!!! من خودم دارم با موتور گردون 3000 10 تا ماهواره رو دارم هیچ مشکلی هم نداره واقعا عالی کار میکنه!!! نه مشکل هنگ دارم نه مشکل چرخش دیش!!! نکته بعدی اینه که این رسیور تازه اومده باید فرصت بدیم تا خوب شه من الان دو ماهه دارم واقعا عالیه!!! من از خریدم راضیم به خیلی از دوستامو و فک و فامیلا هم سفارش کردم این مارکو بخرن!!! الکی جارو جنجال راه نندازین

سلام به عرفان عزيز
( باور بفرمائيد Cccam اين دستگاه كمي از دريم ندارد ) من شخصا سيسيكم را تست كردم كيفيت فوق العاده است ( در صورتي كه باورتون نميشه يك بار امتحان كنيد ).
كيفيت تصوير شبكه هاي HD عالي ميباشد .
واقعا من نميدونم اين رسيور چي كم دارد .
( درست است كه نرم افزار كمبود هايي دارد ولي باور بفرمائيد تيم ساپورت در حال كار هستند ) و اين قول را دادند كه به كليه اين مشكلات پايان دهند تا يك هفته آينده.
موفق و پيروز باشيد

seped

کاربر
2010-08-19
4
1
آيا با رسيور فول اچ دي كيفيت كانالهاي ديگر نيز فرق مي كند چون با تلويزيون فول اچ دي تصاوير شبكه هاي ديجيتالي كمي شطرنجي مي شود

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
آقایون ، خانم ها، دقت بکنید ، یکبار برای همیشه میگم، توجه توجه،

رسیور های istar در انواع مدلهای مختلف چه اونهایی که اومده ، چه اونهایی داره میاد ، چه اونهایی که قراره بیاد ، چه اونهایی که اصلا نمیاد و چه اونهایی که خواسته بیاد ولی وسط راه برگشته
1- از کلیه پکیج ها پشتیبانی میکنه، حداقل مال ما که اینطوره!
2- اصلا فریز نداره ( البته مال هر کی داره ربطی به ما نداره )
3- کیفیت تصویرش عالیه اگه نمیدونی از 118 بپرس!
4- هیچ ایراد سخت افزاری نداره اگه داشت تو نرم افزار جدید بر طرف میشه!
5- اگه از قیافه کنترلش خوشتون نمیاد اونم تو نرم افزار جدید انشاء ا... بر طرف میشه، اگه نشد بندازینش دور از دکمه های خود دستگاه استفاده کنید!
6- نور پنل جلوی دستگاه هم اگه نرم افزار جدید رو دانلود کنید و ضرب در دو کنید تقسیم بر شش اگه شد، شد .اگه نشد که نشد!
7- هر چی کانال hd توی هر چی ماهواره و پکیج و دی وی دی و ... هست باز میکنه اگه نکرد که هیچی ...ولی مال ما می کنه!
8- این ریسور کپی رایت داره اگه بهش دست بزنی سنگ میشی!در ضمن از روی هیچ رسیوری هم کپی نکردیم.اینم مدرکش! ( کو مدرکش؟؟؟)
9 - خلاصه هر چی بگم ( بازم میگم) کم گفتم.
10 - راستی جنسش کره ایه اما دوخت....... هست.با آب گرم نشورین که ممکنه نرم افزارش تو سوییچش گیر کنه روشن نشه!
خدا رو شکر همه هم از این رسیور رازین " اوه ببخشید " راضین شایدم راظین.منم 1،675،195 تا از این رسیور فروختم 1 دونشم بر نگشته( احتمالا آدرسم رو عوضی داشتن!)

فقط دوست دارم همه عزیزان این مطلب را با فرمایشات بعضی از دوستانی که در این تاپیک جواب سوالات را می دهند مقایسه کنید!
قضاوت با شما.البته زود قضاوت کنید تا مطلب حذف نشده!

خواستم دوباره این مطلب را یاد آوری کنم...با عرض معذرت از اساتید!

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
آخرش نفهمیدیم خوبش میگین یا بدش
زیاد عجله نکن...منم عجله کردم عاقبتش اصلا خوب نشد.

در ضمن دوستانی در این سایت فعالیت می کنند که همزمان چند رسیور را با هم استفاده یا نصب می کنند. پس نظرات و مطالب را چه در مورد این رسیور و هم در باره رسیور های مشابه خوب مطالعه کن.
البته این یک توصیه دوستانه بود.
موفق باشی.

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام به istar عزیز
istar عزیز یک سوال
وقتی تو ماهواره روی یک کانال میری و وقتی کانال باز میشه و مشخصات کانال رو در پایین صفحه مینویسه یه گزینه هست که بشکل e هست و این ینی اینترنت. حالا این کلمه واسه چی روشن میشه ؟ و چه کاربردی داره

I

Istar-Korea

Guest
خواستم دوباره این مطلب را یاد آوری کنم...با عرض معذرت از اساتید!

ما قبلا با شما صحبتها رو كرده بوديم
قرار بود اصلا وارد اين بخش نشويد
كسي كه تالار را به مسخره گرفته است بهتر است وجود نداشته باشد در اين قسمت.
فقط يك بار ديده بشه نظم را بهم بزني مجبورم به مديريت سايت اطلاع دهم .
موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
سلام به istar عزیز
istar عزیز یک سوال
وقتی تو ماهواره روی یک کانال میری و وقتی کانال باز میشه و مشخصات کانال رو در پایین صفحه مینویسه یه گزینه هست که بشکل e هست و این ینی اینترنت. حالا این کلمه واسه چی روشن میشه ؟ و چه کاربردی داره

سلام دوست گرامي
كاملا مشخص است ديگه.
مربوط به اينترنت است.
موفق باشيد

afsar

کاربر
2010-07-27
23
25
54
سلام من الان 4 ماه که دارم از 3000 به همراه usals استفاده می کنم مشکلی ندارم تمامی جهت هایی که توی دید هستند رو هم می گیرم.
منم نمگم این رسیور در کل این مشکل را دارد ولی رسیور من این مشکل را دارد گفتم شاید یکی از دوستان هم با این مشکل مواجه شده باشند و راه حلی سراغ داشته باشید.اگر در بخشی کسی بادستگاهی مشکل داره نمیشه گفت که برای تخریب اومده بلکه برای رفع مشکلش اومده پس لطفا بجای این یکی بدوها راه حلهایی که به نظرتون میاد را بیان کنید. با تشکر

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام دوست گرامي
كاملا مشخص است ديگه.
مربوط به اينترنت است.
موفق باشيد

جناب istar سلام
به ماله اینترنته ولی وقتی مودم به ریسیور وصل نیست هم این گزینه روشن میشه . این کلمه واسه چی روشن میشه و چگونه میشه از اینترتی که اون کانال داره استفاده کرد

بالا