سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

amir_istar x20000

کاربر
2010-11-30
15
27
دستگاه من يه مدت پس از روشن شدن وقتي گرم مي شه سرعت و مقاومتش كاملا صفر مي شه(هم خط قرمز و هم سبز) مشكلش از چيه نرم افزاري يا سخت افزاري؟و چيكار بايد بكنم وآيا از دوستان كسي اين مشكلو داره؟ممنون مي شم راهنمايي كنين.

I

Istar-Korea

Guest
دستگاه من يه مدت پس از روشن شدن وقتي گرم مي شه سرعت و مقاومتش كاملا صفر مي شه(هم خط قرمز و هم سبز) مشكلش از چيه نرم افزاري يا سخت افزاري؟و چيكار بايد بكنم وآيا از دوستان كسي اين مشكلو داره؟ممنون مي شم راهنمايي كنين.

سلام دوست گرامي
كامل تر توضيح دهيد تا من شما را راهنمايي كنم.
موفق و پيروز باشيد

I

Istar-Korea

Guest
این نرافزار نمیخوا دبیاد مثل اینکه

سلام دوست گرامي
وقتي نرم افزار توسط تيم ساپورت آماده ميشود.يك نسخه براي بچه هاي شركت ارسال خواهد شد.تست ميشود در صورتي كه قابليت هاي خوبي ديده نشود پچ تاييد نخواهد شد.
تيم ساپورت هم اكنون در حال تكميل كردن ورژن جديد هستند.
موفق و پيروز باشيد

amir_istar x20000

کاربر
2010-11-30
15
27
هنگ كردن دستگاه 20000

سلام دوست گرامي
كامل تر توضيح دهيد تا من شما را راهنمايي كنم.
موفق و پيروز باشيد
پس از يك مدت از روشن شدن دستگاه كلا سيگنال قطع ميشه بايد روشن خاموش كنم حتي روي كانالهاي عادي
:sadwalk::sadwalk:

I

Istar-Korea

Guest
پس از يك مدت از روشن شدن دستگاه كلا سيگنال قطع ميشه بايد روشن خاموش كنم حتي روي كانالهاي عادي
:sadwalk::sadwalk:

دوست گرامي
- ورژن 1.83 را نصب كنيد ( ريست فكتوري كنيد ) ببينيد آيا بازم اين مشكل را داريد يانه.
- اگر اين مشكل وجود داشت بهتر است رسيور را به يه متخصص نشان دهيد تا مشخص كند اين مشكل از كجاست . ( من همينجوري الكي نميتوانم بگم مشكل از اين بايد بررسي شود ).
موفق و پيروز باشيد

mehran maleki

کاربر
2008-01-01
1
0
سلام
من رسیورم رو به مودم وصل میکنم همه مراحل رو همونجور که گفته شده انجام میدم ولی در آخر سرور دیس کانکت دارم لطفا راهنمایی کنید
x20000 - modem TP Link

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
با سلام
بنده خواهش می کنم که به اینجانب کمک کنید . دستگاه من مثل اون دوستمون که می گن بعد از یه مدت اصلا دیگه کانال معمولی هم نشون نمیده برای من هم همین طوری می شه .
من شیرینگ رو بر اساس فایل راهنمایی که در سایت قبلا بود راه اندازی کردم ولی به جرعت می تونم بگم که 15 تا کانال هم برام باز نمیکنه . فقط دو سه تا اچ دی و جند تا کانال دیگه . اسکای که اصلا حرفشم نزنین و بقیه پکیج ها .
ضمنا من طبق دستور شیرنگم روی عدد 39 - جی شیر گذاشتم .
ولی سوالی که ازتون دارم اینه که اگر من بخوام اکانت سی سی کم بخرم و وارد کنم چی کار باید انجام بدم
دستگاه من 20000 اچ دی
خواهش می کنم سریعتر پاسخ دهید .

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
به هر حال در کل من چی کار کنم که تمام کانال هام باز باشه (( تمام کانال هایم )) . مرسی
ریسیور دریم باکس یکی از دوستان با یک اکانت سی سی کم 112000 تومانی دو سرور داره بیداد میکنه. تعداد کانالهای بسته در 3 جهت ماهواره ای 0 عدد می باشد . آیا دستگاه من نیز که 20000 می باشد هم قدرت این کار را دارد ؟؟؟؟

I

Istar-Korea

Guest
به هر حال در کل من چی کار کنم که تمام کانال هام باز باشه (( تمام کانال هایم )) . مرسی
ریسیور دریم باکس یکی از دوستان با یک اکانت سی سی کم 112000 تومانی دو سرور داره بیداد میکنه. تعداد کانالهای بسته در 3 جهت ماهواره ای 0 عدد می باشد . آیا دستگاه من نیز که 20000 می باشد هم قدرت این کار را دارد ؟؟؟؟

سلام دوست گرامي
خودت شخصا تست كن خواهي ديد آي استار از دريم باكس چيزي كم ندارد ( تو سيسيكم ).
موفق و پيروز باشي

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
اكانت G-share دستگاه مشكلي ندارد.و اكثريت پكيج ها بدون مشكل باز است ( 23 سرور فعال ).
موفق و پيروز باشي

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
سلام مجدد خدمت شما
قربان من کاملا به فرمایشات شما واقف هستم و در اینکه دستگاه من هم از دریم چیزی کم نداره شکی ندارم که خریدم . اینم درست . ولی فکر کنم عرایض بنده خوب برای شما تقهیم نشد . بنده هم همین سوال رو از شما پرسیدم . راه کار وردو اکانت سیسیکم چطوریه ؟؟
ضمنا برای بنده هم 23 سرور در حال حاضر فعال است ولی به خدا قسم من 90 درصد کانالهام No Video or Scrambled Channel میده و اصلا هم باز نمیشه.
این چیزیه که من رو نگران کرده .در حال حاطر فرق دستگاه من با دریم دوستم در اینه که ایشون کانال بسته اصلا اصلا اصلا نداره ولی من به جرعت کانال هام بازه .
شما به عنوان نماینده من رو راهنمایی کنید .(( من فقط راهکاری می خ.ام که تمام کانال ها کامل کامل باز بشه. ))
حالا می خواد اکانتش هر چی که می خواد باشه .
آیا قویترین اکانت سیسیکم نیستش ؟؟؟؟

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
ببخشید فراموش کردم در بالا بگم که در ادامه بایستی خواهش کنم که اگر میشه راه کار مشکل من رو به صورت شفاهی توضیح داد که هیچ ، در غیر این صورت اگر میشه فایلی آماده بشه که بر اساس آن برم جلو .
ضمنا اگر (( اکانت عالی مورد نظر شما )) ، حالا هر چی که هست رو اگر بخوام وارد سیستم کنم راهنمایی می خوام.
اگر خریدنی هستش قیمیتش چقدره ؟؟ و همین طور نحوه وارد کردن یوزر پسوردش .
ولی اگر رایگانه و جزو اشانتیون دستگاهه که چطوری راهش بندازم .
خلاصه که من دست به دامن شما شدم تا 100 درصد کانالها رو داشته باشم .
منتظر جوابتون هستم .مرسی

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
شما توقع داريد با اكانت خود دستگاه صد در صد شبكه ها باز باشد . ( بر روي شرينگ آي استار 23 سرور فعال است و پكيج هايي از قبيل Nova-Cyfra-jsc-srg-bis-akta- باز است ). شما اگر با اين تعداد پكيج راضي نيستيد بهتر است اكانت فول پكيج سيسيكم خريداري كنيد .
موفق و پيروز باشيد

بالا