درودبا سلام
از دیروز شرینگ اینترنتی رسیور قطع شده . مدل آی ساتار 20000 8 مگ هست . ورژن نرم افزاریش هم 1.61 . می دونم که از اواخر شهریور راه اندازیش کردم و اگه یک سال رایگان باشه تا شهریور باید ادامه دار باشه ولی قطعه و تا سرور 26 نمی ره .
چطور میشه که زمان شروع و اتمام شرینگ های رایگان رو در آی استار دید ؟
ممنونم بابت راهنماییاتون
درود
دوست گرامی خوب شد شیرینگ دستگاه شما مشکل پیدا کرد بعد از6سال دومین پست را زدید
ده ها بار اعلام شده برای اطلاع از وضعیت شیرینگ به منوی سرورها رفته و عدد سرور را که 1 هست موقع ورود با منفی ولوم روی کنترل به 40-39 برگردونید پایین صفحه با رنگ زرد شروع وانتهاء اکانت نمایش داده میشود
اگر هنوز زمان داشت نرم افزار دیگری نصب کنید با 153-154 مشکلی نیست
سلام دوستان من x20000 mega 8m 2 remoteگرفتم هنوز استفاده نکردم ولی جلوی هر سروری که کانت میشه زده 2012.2.13 2013.2.13 .
1- این یعنی تا تاریخ 2013 وقت داشته تموم شده ؟
2- من خواستم پچ جدید بریزم روژن 1.64 . یه فولدر داخل فاش درست کردم files . بعدش اسم اون فایل پچ رو نوشتم nxprom دستگاه از پشت خاموش روشن . عکس العملی نشون نداد (چیپ این دستگاه ali 3606-al هستش) آیا پچ مخصوص و راه آپ گرید دیگه داره ؟ اگه داره لطف کنین فایل و آموزششو بدین ؟
فرمت فلش خود را به fat32 تغییر دهید
درودسلام دوستان من x20000 mega 8m 2 remoteگرفتم هنوز استفاده نکردم ولی جلوی هر سروری که کانت میشه زده 2012.2.13 2013.2.13 .
1- این یعنی تا تاریخ 2013 وقت داشته تموم شده ؟
2- من خواستم پچ جدید بریزم روژن 1.64 . یه فولدر داخل فاش درست کردم files . بعدش اسم اون فایل پچ رو نوشتم nxprom دستگاه از پشت خاموش روشن . عکس العملی نشون نداد (چیپ این دستگاه ali 3606-al هستش) آیا پچ مخصوص و راه آپ گرید دیگه داره ؟ اگه داره لطف کنین فایل و آموزششو بدین ؟
مشاهده فایلپیوست 79385
مرسی از راهنماییه خوبتون . در مورد قبلا استفاده شده یا نشدش باید بگم که دستگاه از لحاظ تجربی و به عنوان فروشنده بودنم میدونم دستگاهیی که نو باشه موقع گرم شدن بوی خاصی میده . امکانش هست برای یه بار به اینترنت وصل شده باشن از اون موقع تاریخ خورده باشه ؟ از سرور 14 تا 38 کانت هست ولی 39 و 40 دیسکانکت هستش
در ضمن دوستان گلم فلش رو به fat تغییر دادم فایل رو هم به اسم IStar20000_V1.63_8M.bin و هم به اسم nxprom تغییر دادم و به روش معمولی هم بصورت اوکی در یو اس بی انجام دادم نشد و پیغام خطا داد . دوستان این دستگاه سی پی یوش ali هستش . امکان داره این پچ مال این سی پی یو نباشه ؟ پچ که با سری 2 شروع میشه چی هستش؟ حجم این پچ 4میگ هستش
از دوستان کسی نیست جواب مارو بده ؟
با سلام،
من حدود یک ساله که این مدلو دارم(x20000 8 mb)،چند ماهیه که یه مشکلی داره و اونم اینه که وقتی روی فلش برنامه ای رو record میکنی، اگه تایم برنامه بیشتر از نیم ساعت باشه فایل ذخیره شده مشکل داره و به صورت شطرنجی نمایش داده میشه، البته در حین ضبط روی تصویری که از تلویزیون پخش میشه مشکلی رو نشون نمیده فقط توی ضبط برنامه دچار مشکل میشه.وقتی هم که خاموش میشه باز هم چراغ روی فلش روشنه،یعنه ولتاژش قطع نمیشه. مساله دیگه اینکه از اول اتوسوییچ بود که از چند فروشنده سوال کردم گفتن طبیعیه!همینطوره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام دوست عزیز،درود
فلش شما دارای سرعت Transfer پایینی هست