سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
سلام.مگه شمادر بندرعباس زندگی میکنید؟بعد با دیش چند سانتی؟ممنونم.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام.مگه شمادر بندرعباس زندگی میکنید؟بعد با دیش چند سانتی؟ممنونم.

نه دوست عزيز من در بندرعباس زندگي نميکم. با ديش 90 هم ميشه گرفت ولي با سايز بالاتر فرکانس قويتر و کانال بيشتري دريافت خواهيد کرد.

hkhkh

کاربر
2010-07-08
6
7
39
lمشکل

با سلام
برام یه مشکل حادی پیش اومده من با قیچی هاتبرد و یوتلست w3 رو روی دیش نصب کردم ولی با اضافه کردن ال ان بی یوتلست چند تا از فرکانس های مهم هاتبرد مثل 10723 و 11604 و ... دچار پ ا را ز ی ت شده و اصلا قطع شده در صورتیکه قبلا اصلا اینطوری نبوده
خواهشمندم راهنماییم کنین چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
ممنون منتظرم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
برام یه مشکل حادی پیش اومده من با قیچی هاتبرد و یوتلست w3 رو روی دیش نصب کردم ولی با اضافه کردن ال ان بی یوتلست چند تا از فرکانس های مهم هاتبرد مثل 10723 و 11604 و ... دچار پ ا را ز ی ت شده و اصلا قطع شده در صورتیکه قبلا اصلا اینطوری نبوده
ممنون منتظرم

با درود

دوست عزيز اين فرکانسهايي که گفتيد در بعضي مناطق دچار پا.ر.ا .ز.يت منطقه اي هست استفاده از قيچي و سوييچر موجب افت چند درصدي سيگنال خواهد شد به همين دليل اين فرکانسها هم افت ميکنند. شما سعي کنيد ال ان بي w3 باز کنيد و مجدد ديش هاتبرد تا جايي که امکان دارد دقيقتر تنظيم کنيد و سيگنال را بالا ببريد. مجدد ال ان بي w3 به گونه اي که فشار زيادي روي ال ان بي مرکزي نباشد ببنديد. ال ان بي هاتبرد در صورت امکان از مدلهاي پرميوم اچ دي يا ليزر استفاده کنيد قوي تر خواهد بود.

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
با سلام
ممنون منتظرم
:s13:سلام-یا از دیشی با سایز بزرگتر استفاده کنید.یا از طریق جابچایی محل دیشتون یا تعویض ال ان بی .مثلا استفاده از ال ان بی پرمیوم یا لیزر سیگنال هاتبرد رو به حداکثر برسونید.:eek:ky:

spider_booter

کاربر
2010-07-30
18
8
25
سلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح می کنم
می خوواستم ببینم اگه خدا نکرده سایت ********** بشه ادرس جدیدو از کجا پیدا کنیم؟
یه سوال دیگه هم اینکه منم مثله این دوستمون تو این فرکانسا ************** دارم این در حدی هست که مثلا کانال جیم موزیکو نمی تونم بگیرم.اصلا این کانالو پیدا نمی کنه....راستی چند تیکه بودن سیم می تونه تاثیر داشته باشه؟

mehran_s57

کاربر
2010-07-13
5
2
34
سلام
هر وقت فایندر را به ریسیور ای کلاس وصل میکنم و وارد جستجوی دستی میشوم ،چراغ های فایندر روشن میشود و عقربه عادی کار میکند ،و میشود راحت جهت ها را گرفت،اما وقتی که فایندر را به ریسیور استرانگ یا استار ست وصل میکنم ،و وارد جستجوی دستی میشوم چراغ های فایندر چشمک میزنندو عقربه تیک میزند و ثابت نیست ،و صدای ان کم و زیاد میشود . و برای جهت یابی کار را سخت میکند،مشکل از کجاست؟(فایندر دیگری هم ندارم که امتحان کنم ،مارک فایندر من پرمیوم چهار چراغه است)لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
هر وقت فایندر را به ریسیور ای کلاس وصل میکنم و وارد جستجوی دستی میشوم ،چراغ های فایندر روشن میشود و عقربه عادی کار میکند ،و میشود راحت جهت ها را گرفت،اما وقتی که فایندر را به ریسیور استرانگ یا استار ست وصل میکنم ،و وارد جستجوی دستی میشوم چراغ های فایندر چشمک میزنندو عقربه تیک میزند و ثابت نیست ،و صدای ان کم و زیاد میشود . و برای جهت یابی کار را سخت میکند،مشکل از کجاست؟(فایندر دیگری هم ندارم که امتحان کنم ،مارک فایندر من پرمیوم چهار چراغه است)لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون

دوست گرامي منظور شما به درستي روشن نيست آيا رسيور را روي جستجوي دستي قرار ميدهيد؟ در اين صورت طبيعي هست که با تعويض فرکانسهاي مختلف صداي بوق فايندر و عقربه کم و زياد ميشود.

براي جهت يابي يک فرکانس در رسيور (بهتر است از فرکانسهاي h استفاده شود) در منو تنظيمات آنتن انتخاب کرده و عقربه فايندر روي 2 قرار داده و ديش را به آرامي حرکت دهيد تا از جهت مورد نظر سيگنال دريافت شود.

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام بله بيم دارد.
شما میتوانید فرکانسهای مربوط به پوشش شرقی را دريافت کنيد بيشتر کانالهاي خوب در جنوب قابل دريافت هست . نمونه ای از این فرکانسها :

11054h30000
11094h24444
11894h02400
11973h07200
11964h05926

ساعت ال ان بی ترکست 5.5 هست.

شبيه اين عکس کوچيکي که برات گذاشتم نصب کن. ديش اولي هاتبرد

هست ديش سومي ترکست.:eek:ky:
سلامي دوباره. آقا امروز هم از ساعت 6 عصر رفتم بالاي پشت بام تا ساعت 10 كه اومدم پايين داشتم داغون ميشدم ولي متاسفانه نتونستم. نميدونم چه دشمني با ما داره اين تركست. چون من يوروبرد 3 رو كه در 33 درجه شرقي بود دريافت كردم ولي دريغ از تركست.
اول اينكه ميله پشت ديش براي تركست نسبت به استاني و عربست چه حالتي داره؟ منظورم اينه كه ميله پشت تركست از استاني بالاتر واز عربست پايينتر يا نه؟ هر حالتي داره با مقايسه دو جهت ديگر برام توضيح بدين. دوم اينكه اگه ميشه عكس رو واضحتر و از نزديكتر برام بذاريد. ممنون.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح می کنم
می خوواستم ببینم اگه خدا نکرده سایت ********** بشه ادرس جدیدو از کجا پیدا کنیم؟
یه سوال دیگه هم اینکه منم مثله این دوستمون تو این فرکانسا ************** دارم این در حدی هست که مثلا کانال جیم موزیکو نمی تونم بگیرم.اصلا این کانالو پیدا نمی کنه....راستی چند تیکه بودن سیم می تونه تاثیر داشته باشه؟
اقا لطفا یکی جواب منو بده؟
با درود
برای ادرس جدید به کاربران اطلاع رسانی میشود
سیم انتن باید 1تکه وبدون وصله از جنس مرغوب انتخاب بشود
بارازیت در تمام 24ساعت نیست وساعت اولیه صبح 7-8 میتوانید بدون بارازیت سیگنال داشته باشید اکثر جاها والا دیشتان تنظیم درست نیست
سلامي دوباره. آقا امروز هم از ساعت 6 عصر رفتم بالاي پشت بام تا ساعت 10 كه اومدم پايين داشتم داغون ميشدم ولي متاسفانه نتونستم. نميدونم چه دشمني با ما داره اين تركست. چون من يوروبرد 3 رو كه در 33 درجه شرقي بود دريافت كردم ولي دريغ از تركست.
اول اينكه ميله پشت ديش براي تركست نسبت به استاني و عربست چه حالتي داره؟ منظورم اينه كه ميله پشت تركست از استاني بالاتر واز عربست پايينتر يا نه؟ هر حالتي داره با مقايسه دو جهت ديگر برام توضيح بدين. دوم اينكه اگه ميشه عكس رو واضحتر و از نزديكتر برام بذاريد. ممنون.
در مورد دریافت ترکست هم با تصویر که نمیشود نصاب بشوید باید از موقعیت ماهواره وفاصله ان با مثلا استانی ها یک تصوری داشته باشید وتجربه هم نیاز داره
اما اگر بتوانید استانی ها را بگیرید برای ترک 20 درجه به راست برگردید ومیله دیش هم حدود 4سانتی متر بیرون میاد ودیش از اون خوابیدگی استانی ها خارج میشود.
البته با توجه به قوس دیش وموقعیت مکانی این اندازه ها کمی تفاوت خواهدداشت:eek:k:

kyr5cgab

Banned
2010-06-22
14
18
با سلام . من يوتل ست 3 رو گرفتم ولي فقط كانالهاي ايراني رو ميتونم بگيرم همون 10721 رو ميگم و بقيه كانالها رو نميتونم بگيرم بايد ال ان بي رو بچرخونم تا بگيره لطفا راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام . من يوتل ست 3 رو گرفتم ولي فقط كانالهاي ايراني رو ميتونم بگيرم همون 10721 رو ميگم و بقيه كانالها رو نميتونم بگيرم بايد ال ان بي رو بچرخونم تا بگيره لطفا راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم

ساعت lnb رو مثل هاتبرد قرار بدید
و یه جستجوی اتوماتیک بزنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

raul007

کاربر
2009-09-23
5
3
49
سلام می خوام دیشم رو از ترک به یوتل سات تغییر جهت بدم چکار کنم؟ فایندر هم ندارم.

shsj

کاربر
2010-07-08
4
6
43
سلام من یوتل ست w3 را به مرکزیت هاتبرد قیچی زدم ولی فقط کانالهای trt,digiها رو دارم و تعدادی کانال کارتی اما از کانالهای فارسی خبری نیست مشکل از کجاست راهنمایی کنید ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام می خوام دیشم رو از ترک به یوتل سات تغییر جهت بدم چکار کنم؟ فایندر هم ندارم.
با درود
بهتره دست به دیش نزنید چون چون اطلاعات وتجربه کافی را ندارید بهتره از نصاب کمک بگیرید
سلام من یوتل ست w3 را به مرکزیت هاتبرد قیچی زدم ولی فقط کانالهای trt,digiها رو دارم و تعدادی کانال کارتی اما از کانالهای فارسی خبری نیست مشکل از کجاست راهنمایی کنید ممنون
معلومه فرکانس:
10721
22000
1/2
افقی
را باید دستی وارد کرده وسرچ کنید:eek:k:

pepelnaz

کاربر
2010-06-07
1
1
37
سلام به همه دوستان میخواستم راهنماییم کنید چگونه پیدا کردن جهت و اندازه های نصب دیش رو بهم بگین مثلا برای نصب هاتبرد اندازه پایه چقدر باشه و ساعت ال ان بی چجوریه ممنون میشم اگه عکسی هم باشه بهتره

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام به همه دوستان میخواستم راهنماییم کنید چگونه پیدا کردن جهت و اندازه های نصب دیش رو بهم بگین مثلا برای نصب هاتبرد اندازه پایه چقدر باشه و ساعت ال ان بی چجوریه ممنون میشم اگه عکسی هم باشه بهتره
دوست عزیز:
تاپیک زیر را نگاهی کنید :
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=145

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با تشکر
منم می دونم که باید دستی وارد کرد وارد کردم اما هیچ کانالی رو پیدا نکرد برا همین پرسیدم که مشکل می تونه از چی باشه

با درود

دوست گرامي اگر از تنظيم دقيق ديش اطمينان داريد و فرکانس دستي هم درست وارد ميکنيد مشکل پارا.زيت منطقه اي ميباشد که روي اين فرکانس بخصوص هست.

بالا