سلام.مگه شمادر بندرعباس زندگی میکنید؟بعد با دیش چند سانتی؟ممنونم.
با سلام
برام یه مشکل حادی پیش اومده من با قیچی هاتبرد و یوتلست w3 رو روی دیش نصب کردم ولی با اضافه کردن ال ان بی یوتلست چند تا از فرکانس های مهم هاتبرد مثل 10723 و 11604 و ... دچار پ ا را ز ی ت شده و اصلا قطع شده در صورتیکه قبلا اصلا اینطوری نبوده
خواهشمندم راهنماییم کنین چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
ممنون منتظرم
:s13:سلام-یا از دیشی با سایز بزرگتر استفاده کنید.یا از طریق جابچایی محل دیشتون یا تعویض ال ان بی .مثلا استفاده از ال ان بی پرمیوم یا لیزر سیگنال هاتبرد رو به حداکثر برسونید.ky:با سلام
برام یه مشکل حادی پیش اومده من با قیچی هاتبرد و یوتلست w3 رو روی دیش نصب کردم ولی با اضافه کردن ال ان بی یوتلست چند تا از فرکانس های مهم هاتبرد مثل 10723 و 11604 و ... دچار پ ا را ز ی ت شده و اصلا قطع شده در صورتیکه قبلا اصلا اینطوری نبوده
خواهشمندم راهنماییم کنین چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
ممنون منتظرم
سلام
هر وقت فایندر را به ریسیور ای کلاس وصل میکنم و وارد جستجوی دستی میشوم ،چراغ های فایندر روشن میشود و عقربه عادی کار میکند ،و میشود راحت جهت ها را گرفت،اما وقتی که فایندر را به ریسیور استرانگ یا استار ست وصل میکنم ،و وارد جستجوی دستی میشوم چراغ های فایندر چشمک میزنندو عقربه تیک میزند و ثابت نیست ،و صدای ان کم و زیاد میشود . و برای جهت یابی کار را سخت میکند،مشکل از کجاست؟(فایندر دیگری هم ندارم که امتحان کنم ،مارک فایندر من پرمیوم چهار چراغه است)لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سلامي دوباره. آقا امروز هم از ساعت 6 عصر رفتم بالاي پشت بام تا ساعت 10 كه اومدم پايين داشتم داغون ميشدم ولي متاسفانه نتونستم. نميدونم چه دشمني با ما داره اين تركست. چون من يوروبرد 3 رو كه در 33 درجه شرقي بود دريافت كردم ولي دريغ از تركست.سلام بله بيم دارد.
شما میتوانید فرکانسهای مربوط به پوشش شرقی را دريافت کنيد بيشتر کانالهاي خوب در جنوب قابل دريافت هست . نمونه ای از این فرکانسها :
11054h30000
11094h24444
11894h02400
11973h07200
11964h05926
ساعت ال ان بی ترکست 5.5 هست.
شبيه اين عکس کوچيکي که برات گذاشتم نصب کن. ديش اولي هاتبرد
هست ديش سومي ترکست.ky:
با درودسلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح می کنم
می خوواستم ببینم اگه خدا نکرده سایت ********** بشه ادرس جدیدو از کجا پیدا کنیم؟
یه سوال دیگه هم اینکه منم مثله این دوستمون تو این فرکانسا ************** دارم این در حدی هست که مثلا کانال جیم موزیکو نمی تونم بگیرم.اصلا این کانالو پیدا نمی کنه....راستی چند تیکه بودن سیم می تونه تاثیر داشته باشه؟
اقا لطفا یکی جواب منو بده؟
در مورد دریافت ترکست هم با تصویر که نمیشود نصاب بشوید باید از موقعیت ماهواره وفاصله ان با مثلا استانی ها یک تصوری داشته باشید وتجربه هم نیاز دارهسلامي دوباره. آقا امروز هم از ساعت 6 عصر رفتم بالاي پشت بام تا ساعت 10 كه اومدم پايين داشتم داغون ميشدم ولي متاسفانه نتونستم. نميدونم چه دشمني با ما داره اين تركست. چون من يوروبرد 3 رو كه در 33 درجه شرقي بود دريافت كردم ولي دريغ از تركست.
اول اينكه ميله پشت ديش براي تركست نسبت به استاني و عربست چه حالتي داره؟ منظورم اينه كه ميله پشت تركست از استاني بالاتر واز عربست پايينتر يا نه؟ هر حالتي داره با مقايسه دو جهت ديگر برام توضيح بدين. دوم اينكه اگه ميشه عكس رو واضحتر و از نزديكتر برام بذاريد. ممنون.
با سلام . من يوتل ست 3 رو گرفتم ولي فقط كانالهاي ايراني رو ميتونم بگيرم همون 10721 رو ميگم و بقيه كانالها رو نميتونم بگيرم بايد ال ان بي رو بچرخونم تا بگيره لطفا راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم
آيا ميشه با يك ديش به مركزيت هاتبرد نايل ست و w3 هم گرفت . لطفا من را راهنمايي كنيد.
با درودسلام می خوام دیشم رو از ترک به یوتل سات تغییر جهت بدم چکار کنم؟ فایندر هم ندارم.
معلومه فرکانس:سلام من یوتل ست w3 را به مرکزیت هاتبرد قیچی زدم ولی فقط کانالهای trt,digiها رو دارم و تعدادی کانال کارتی اما از کانالهای فارسی خبری نیست مشکل از کجاست راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز:سلام به همه دوستان میخواستم راهنماییم کنید چگونه پیدا کردن جهت و اندازه های نصب دیش رو بهم بگین مثلا برای نصب هاتبرد اندازه پایه چقدر باشه و ساعت ال ان بی چجوریه ممنون میشم اگه عکسی هم باشه بهتره
با تشکر
معلومه فرکانس:
10721
22000
1/2
افقی
را باید دستی وارد کرده وسرچ کنیدk:
با تشکر
منم می دونم که باید دستی وارد کرد وارد کردم اما هیچ کانالی رو پیدا نکرد برا همین پرسیدم که مشکل می تونه از چی باشه