سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
یک مشکل فوق العاده عجیب

با سلام خدمت تمام اساتید.من مدت کوتاهیه با یک مشکل عجیب رو به رو شدم و نمیدونم که باید چه کار کنم؟؟:051:.مشکل از این قراره من دو جهت هاتبرد و یوتلست رو با هم دارم و در جهت هاتبرد برخی فرکانس ها که البته با پولاریزیسیون افقی هم هستند شبها(و فقط شبها) به کلی قطع میشن مثل شبکه tv persia1(که روزها هم 20% بیشتر سیگنال نداره) و بقیه این شبکه ها(با پولاریزیسیون افقی)با افت شدید فرکانس(در شب) مواجهند مثلpmc(که روزها تا 50% بیشتر نداره). من برای رفعش جای دیشم رو عوض کردم و جای ال ان بی ها رو هم عوض کردم و رسیور رو هم به طور مستقیم وبدون سوییچ به ال ان بی وصل کردم و حتی دستگاهم رو عوض کردم ولی این مشکل هنوزم هست.من دستگاهم x95 هست و ال ان بیم هم starsat هست و سویچرم هم stargold هست. خواهش میکنم کمک کنید.

آخرین ویرایش:

Ali_sat88

کاربر
2010-05-08
48
109
33
با سلام خدمت تمام اساتید.من مدت کوتاهیه با یک مشکل عجیب رو به رو شدم و نمیدونم که باید چه کار کنم؟؟:051:.مشکل از این قراره من دو جهت هاتبرد و یوتلست رو با هم دارم و در جهت هاتبرد برخی فرکانس ها که البته با پولاریزیسیون افقی هم هستند شبها(و فقط شبها) به کلی قطع میشن مثل شبکه tv persia1(که روزها هم 20% بیشتر سیگنال نداره) و بقیه این شبکه ها(با پولاریزیسیون افقی)با افت شدید فرکانس(در شب) مواجهند مثلpmc(که روزها تا 50% بیشتر نداره). من برای رفعش جای دیشم رو عوض کردم و جای ال ان بی ها رو هم عوض کردم و رسیور رو هم به طور مستقیم وبدون سوییچ به ال ان بی وصل کردم و حتی دستگاهم رو عوض کردم ولی این مشکل هنوزم هست.من دستگاهم x95 هست و ال ان بیم هم starsat هست و سویچرم هم stargold هست. خواهش میکنم کمک کنید.
سلام.بزار از تجربه هام برات بگم.من چند سال پیش mbcپرشیا رو شبا نداشتم و روزا داشتم.از یه نصاب پرسیدم{اون موقع سر در نمیاوردم}گفت سویچرته.با اینکه ربطی نداشت ولی انجام دادم و فقط سه تومن ضرر کردم
تا اینکه رفتم ال ان بی رو عوض کردم.مثه آیینه شد.صد در صد ال ان بیته.شکی توش نداشته باش

موفق باشی

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
سلام.بزار از تجربه هام برات بگم.من چند سال پیش mbcپرشیا رو شبا نداشتم و روزا داشتم.از یه نصاب پرسیدم{اون موقع سر در نمیاوردم}گفت سویچرته.با اینکه ربطی نداشت ولی انجام دادم و فقط سه تومن ضرر کردم
تا اینکه رفتم ال ان بی رو عوض کردم.مثه آیینه شد.صد در صد ال ان بیته.شکی توش نداشته باش

موفق باشی

با تشکر دوست عزیز منم گفتم ال ان بیم starsat هستش و جای ال ان بی هاتبرد و یوتلستو عوض کردم حالا اگه ال ان بی دیگه ای با مارک دیگه ای خوبه بگین تا بگیرم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

اول از تنظیم بودن دیش مطمئن شوید
اگر در روز تصویر دارید و شبها نه ممکن از باررازیت باشد

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
سلام دوباره الان گزینه ku asiasat رو پیدا کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم دریافتش کنم لطفا بگید ساعت ال ان بی این ماهواره چنده؟؟؟؟؟؟؟ من چیکار کنم این ماهواره رو دریافت کنم با تشکر فراوان

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
تنظیم دیش آسیاست

برای تنظیم در حالی که پشت دیش هاتبرد هستید انرا 93 درجه به چپ بچر خانید و میله پشت دیش را هم حدود 6 سانتی متر کوتاهتر کنید بدیهی است که بدلیل وجود اختلاف در عمق و فاصله سوراخهای ال ان بی تا لبه دیش این سانتیمتر ها تنها برای یافتن حدود ماهواره می باشد و اختلاف 1 تا 3 سانتی همیشه و جود داشته ساعت ال ان بی را هم روی 6 حتما روی 6 بگذاریدبرای دریافت از فرکانس نمومه زیر استفاده کنید
12351***سمبول ریت 30000***پولاریته عمودی
فرکانس بالا در بر گیرنده شبکه های 1 تا 6 به همراه جام جم 3 می باشد بقیه فرکانسها به شرح زیر
12377 ***3100***عمودی------نام شبکه ---->taban
12381***3100***عمودی---------------------->hamedan
12388***3100***عمودی----------------------->zahedan
12457***7600***عمودی---------------->khalig e fars&kerman
12469***2900***عمودی----------------------->tamadon

ديش رو به زمين آسياست ميباشد
نسبت به ديش پشتي هاتبرد مقايسه كنيد
تصاویر کوچ فایل پیوست

آخرین ویرایش:

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
ببخشید ولی سر دیش در آسیاست استانی ku asiasat باید رو به آسمان باشد یا رو به زمین هر کاری میکنم نمیتونم دریافت کنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام دوست عزيز

ببخشید ولی سر دیش در آسیاست استانی ku asiasat باید رو به آسمان باشد یا رو به زمین هر کاری میکنم نمیتونم دریافت کنم
در پست قبل عکس موجود میباشد
زاویه دیش شبیه نایل ست میباشد آسیا ست 105

memman

کاربر
2010-04-27
6
16
53
آقا تورو خدا یکی کمک کنه در مورد جهت اسیا ست 3 برای استانیها از هر کی سوال میکنم یه چیز میگه یکی میگه دیش مثل جهت نایل ست نسبت به زمین قرار میگیره یکی میگه وقتی هاتبرد رو تنظیم کردی 95 درجه به چپ برگردون و بعد هم شش سانت میله دیش رو کوتاه کن یعنی سر دیش از هاتبرد میاد پایینتر اگه میشه اساتید راهنمایی کنن

آیا امکان داره در نقاط مختلف کشور جهت واندازه میله دیش برای گرفتن این ماهواره با هم فرق داشته باشه
متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ببخشید ولی من میخواستم بدونم که اگه مشکل من از بابت ال ان بی هستش چه مارک و چه مدل ال ان بی بخرم بهتره؟
با درود
به احتمال زیاد مشکل شما مربوط به خرابی همان lnb میباشد ویک نو جایگزین کنید زیاد باهم فرقی ندارند:eek:k:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
آقا تورو خدا یکی کمک کنه در مورد جهت اسیا ست 3 برای استانیها از هر کی سوال میکنم یه چیز میگه یکی میگه دیش مثل جهت نایل ست نسبت به زمین قرار میگیره یکی میگه وقتی هاتبرد رو تنظیم کردی 95 درجه به چپ برگردون و بعد هم شش سانت میله دیش رو کوتاه کن یعنی سر دیش از هاتبرد میاد پایینتر اگه میشه اساتید راهنمایی کنن

آیا امکان داره در نقاط مختلف کشور جهت واندازه میله دیش برای گرفتن این ماهواره با هم فرق داشته باشه
متشکرم
دوست خوبمون اقا ارش در رابطه با مطلب شما مگه چیز عجیبی گفتن؟ اولا که ایشون گفتن 93 درجه نه 95 درجه. در ثانی 93 درجه که ایشون گفتن اختلاف بین هاتبرد در 13 درجه و اسیا ست در 105/5 درجه هستش.که میشه 93 درجه. یعنی وقتی پشت دیش هستی, دیش رو 93 درجه به سمت چپ خودت بچرخون. اندازه میله های نگهدارنده دیش هم در همه جا بسته به سایز و عمق دیش بین 58 تا 61 سانت متغیره. میله پشت دیش رو هم اگر نسبت به هاتبرد 6 سانت بیشتر از خشاب بیرون بیاری, حالت دیش شبیه دیش نایل ست میشه . در این صورت میتونی جهت اسیا ست رو بگیری.

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

این که فرمودید میله رو شش سانت کوتاه کنیم پس حالتش که مثل نایل ست نیست دیگه دیش تقریبا رو به بالا قرا میگیره میخواستم لطفا راهنمایی بفرمایید
دیشی که از همه سرش پایین تره و شبیه نایل از نظر زاویه
دیش آسیا سته و اختلافش نسبت به هاتبرد مشخصه

memman

کاربر
2010-04-27
6
16
53
با عرض ادب خدمت تمامی دوستان
توی رسیور من که ایکلاس هست با اینکه اخرین پچ رو هم با کابل اپگرید کردم ولی اسم ماهواره سایروس تو لیست ماهواره هاش نیست
با توجه باینکه من سایروس و یوتلست رو با یه lnb تونستم بگیرم (البته الان فقط فرکانس 12111 رو تو سایروس دارم) میخواسم راهنمایی بفرمایید:
1.من چطور میتونم سایروس رو به لیست ماهواره های رسیورم اضافه کنم و در اون صورت ایا تمام فرکانسهاش هم اضافه میشه
2.با توجه به اینکه من با سوییچ چهار تا LNB رو به هم وصل کردم 1.هاتبرد 2.اینتلست 3.یوتلست 4. بدر آیا میشه همزمان تمام فرکانسهای سایروس رو هم گرفت
3.توی این مسیرها بغیر از یوتلست و سایروس دیگه چه مسیرهایی رو میشه با یک LNB گرفت
مخلص همه دوستان با تشکر و سپاس

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با عرض ادب خدمت تمامی دوستان
توی رسیور من که ایکلاس هست با اینکه اخرین پچ رو هم با کابل اپگرید کردم ولی اسم ماهواره سایروس تو لیست ماهواره هاش نیست
با توجه باینکه من سایروس و یوتلست رو با یه lnb تونستم بگیرم (البته الان فقط فرکانس 12111 رو تو سایروس دارم) میخواسم راهنمایی بفرمایید:
1.من چطور میتونم سایروس رو به لیست ماهواره های رسیورم اضافه کنم و در اون صورت ایا تمام فرکانسهاش هم اضافه میشه
2.با توجه به اینکه من با سوییچ چهار تا lnb رو به هم وصل کردم 1.هاتبرد 2.اینتلست 3.یوتلست 4. بدر آیا میشه همزمان تمام فرکانسهای سایروس رو هم گرفت
3.توی این مسیرها بغیر از یوتلست و سایروس دیگه چه مسیرهایی رو میشه با یک lnb گرفت
مخلص همه دوستان با تشکر و سپاس

دوست من توی لیست ماهواره ای ایکلاس اسم سایروس به استارا 4آ
تغییر کرده و در ضمن وقتی شما تونستی یوتلست و سایروس رو با یک ال ان بی بگیری
پس بافی فرکانسهاش هم میتونی بگیری فقط باید توی رسیور سوئیچ یوتلست هرچی هست
سایروس رو هم روی همون بزاری و سرچ کنی

memman

کاربر
2010-04-27
6
16
53
دوست من توی لیست ماهواره ای ایکلاس اسم سایروس به استارا 4آ
تغییر کرده و در ضمن وقتی شما تونستی یوتلست و سایروس رو با یک ال ان بی بگیری
پس بافی فرکانسهاش هم میتونی بگیری فقط باید توی رسیور سوئیچ یوتلست هرچی هست
سایروس رو هم روی همون بزاری و سرچ کنی

دمت گرم و خیلی ممنون فقط اون قسمت دوم رو خوب متوجه نشدم میشه واضحتر بفرمایید
اخه اگه تو قسمت سوییچ به جای یوتلست بزنم سایروس اونوقت که دیگه یوتلست رو نمیتونم بگیرم میشه یه جوری بفرمایید که برام مفهوم بشه
با تشکر:dast:

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام منضور حمید جان اینه که اگه یوتلست شما روری سوییچ 2 بازه روی ماهواره سایروس برو و سوییچ اون هم روی 2 باز کن

tayef

کاربر
2010-08-21
7
5
40
مشکل درگرفتن ماهواره استانی های در ساعات مشخص

سلام به همه
من یه مشکلی دارم اونم اینکه ماهواره استانی های از صبح حدود ساعت 9 صبح قطع میشه ودوباره حدود ساعت 10-11 شب وصل میشه البته اینم بگم که شبکههای استانی میگیره ولی شبکه های 1-2-3-4-5-6-7-8 مشکل قطعی داره در روز
در ضمن اینم بگم که من همین یه دیش بالا هست و از قیچی یا سویچر در آن استفاده نکردم
ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام به همه
من یه مشکلی دارم اونم اینکه ماهواره استانی های از صبح حدود ساعت 9 صبح قطع میشه ودوباره حدود ساعت 10-11 شب وصل میشه البته اینم بگم که شبکههای استانی میگیره ولی شبکه های 1-2-3-4-5-6-7-8 مشکل قطعی داره در روز
در ضمن اینم بگم که من همین یه دیش بالا هست و از قیچی یا سویچر در آن استفاده نکردم
ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید
مشکل شما پاراازیت میباشد
محل نصب را تغییر دهید و ر قسمت محصور و کنار دیوار ها نصب کنید

majidhe

کاربر
2010-01-10
47
83
من تو اصفهان نمي تونم كانال اصفهان رو بگيرم خيلي بد و به سختي ميگيره در حاليكه بقيه شبكه هاي استاني صاف و بدون مشكل دريافت ميشن مشكل از چيه؟

doshman

Banned
2008-02-09
189
393
با سلام یک دیشگردان برای مشتری نصب کردم قبلا درست بوده رسیور را عوض کرده حالا که رفتم تنظیم کنم وقتی فرکانس بر روی ورتیکال هست(برای تنظیم اولیه ماهواره) موتور خیلی یواش حرکت میکنه اما وقتی یک فرکانس هوریزنتال میزارم موتور سری حرکت می کنه(وقتی سیم lnb را باز می کنم بر روی فرکانس ورتیکال هم سری حرکت میکنه) و وقتی ذخیره می کنم موتور از یک ماهواره به ماهواره دیگه نمیره

بالا