سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوست عزیز kiarash55 با سلام. خدمتت عرض کنم راه دیگری هم هست. اگر در خیابان ستارخان به 3 عدد برج مسکونی ستارخان دقت کرده باشی اونها هم شرایط مشابه شما دارن. اکثر افرادی که از ماهواره استفاده میکنند روی طاقچه پنجره ای که رو به جهت غرب هست یک شاسی دست ساز اهنی جوش دادن و دیش رو روی این پایه نصب کردن. خیلی ها هم دیش معمولی نصب کردن و تعدادی هم دیش افست نصب کردن.. اگر به ادرسی که گفتم بری دقیقا متوجه قضیه میشی و کارت با کمترین هزینه راه میوفته. موفق باشی.

majidhe

کاربر
2010-01-10
47
83
سلام
من نايلست را به مركزيت هاتبرد گرفتم و تقريبا تمام شبكه ها رو هم دارم مثل ام بي سي ها ولي ام بي سي فارسي رو ندارم هر كاري هم مي كنم نميشه گرفت و بقيه كانال ها هم كه دارم بهم ميريزه و تصوير مناسب نيست
مي خواستم بدونم آيا سر ال ام بي بايد به سمت مر كز ديش خم بشه يا نه و يا فاصله ال ان بي تا مر كز ديش مهم هست يا نه ممنون

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
این که فرمودید میله رو شش سانت کوتاه کنیم پس حالتش که مثل نایل ست نیست دیگه دیش تقریبا رو به بالا قرا میگیره میخواستم لطفا راهنمایی بفرمایید

دیدم کسی واضح جواب این دوست عزیز رو ندادن شما احتمالا نایل ست رو نصب نکردید تا حالا شما با ید دیشتون عمود بر زمین باشد نه رو به اسمان برای جهت یابی از فرکانس
12351v30000 استفاده کنید والسلام

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام
من نايلست را به مركزيت هاتبرد گرفتم و تقريبا تمام شبكه ها رو هم دارم مثل ام بي سي ها ولي ام بي سي فارسي رو ندارم هر كاري هم مي كنم نميشه گرفت و بقيه كانال ها هم كه دارم بهم ميريزه و تصوير مناسب نيست
مي خواستم بدونم آيا سر ال ام بي بايد به سمت مر كز ديش خم بشه يا نه و يا فاصله ال ان بي تا مر كز ديش مهم هست يا نه ممنون
دوست عزیز اگر کانال Mazzika تصویر خوبی داشته باشه, تنظیم ال ان بی شما مشکلی نداره. از درستی فرکانس Mbc Persia که به دستگاه میدین مطمئن شوید.
12341V 27500

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام.میخواستم بدونم غیر از اینتلست و عربست کدوم جهت ها هستند که میشه شبکه های استانی رو گرفت.آخه من به خاطر مشکلات نمیتونم این دو جهت رو بگیرم.

با درود
با فونت کوچک هم مینوشتی جواب میدادیم
تل استار 12 و اسیا ست هم استانی هارو دارند:eek:k:

saman.sh

کاربر
2010-07-10
15
84
39
دوست عزیز اگر کانال Mazzika تصویر خوبی داشته باشه, تنظیم ال ان بی شما مشکلی نداره. از درستی فرکانس Mbc Persia که به دستگاه میدین مطمئن شوید.
12341V 27500

دوست عزیزم سلام شبکه mbc persia چند وقته که روی فرکانس جدیدش روی ایر رفته
فرکانس:
12379
vertical
27500

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با عرض پوزش میخواستم ببینم طریقه نصب اسیا ست به صورت دقیق چطوریه؟و آیا میشه روی هاتبرد قیچیش زد؟

با سلام. دوست عزیز این دو جهت 93 درجه با هم اختلاف دارن و قیچی زدن به هیچ وجه ممکن نیست. دیش جداگانه لازمه.
اگر منظور استفاده از کانالهای استانیه , اگر دیش ترکست داری میتونی روی دیش ترک جهت اینتلست 902 رو با قیچی دریافت کنی. اما به هر حال نحوه تنظیم دیش اسیاست رو دوست عزیزم arash3400 در این ادرس http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30549&page=18 و در پستهای شماره 531 و 537 قرار دادن.
برای اینکه از روی تصویر متوجه اختلاف درجه بین هاتبرد و اسیاست بشی به ادرس زیر برو. عکس از دیش اسیاست در پست شماره 16 توسط ارش عزیز قرار داده شده.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34584

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام
یه شوال داشتم بهترین روش غلبه بر ************** های منطقه ای چیه ؟ چون من همه ی راههای گفته شده رو امتحان کردم ولی جواب نداده
اصلا راهی وجود داره ؟ چندین مدته که فرکانس 10721 یوتلست دچار امواج مزاحم شده و همین باعث شده که روی بیشتر کانالهای هاتبرد هم این امواج قرار بگیره
لطفا کمک کنین... خسته شدیم از این همه حرص خوردن

دوست عزیز راه 100% برای مقابله با امواج مزاحم وجود نداره.راه های موجود فقط اثر سیگنال رو کمتر میکنن اما به صفر نمی رسونن. قدرت امواج ارسالی مزاحم در تمام مناطق یکسان و به یک اندازه نیست و به دلیل اینکه به لحاظ نقشه ساخت , شکل قرارگیری ساختمانها و دیش های نصب شده در بام ساختمانها و فاصله انها از منابع ارسال سیگنال مزاحم با هم متفاوته, پس تنها استفاده از یک روش خاص برای دیشهای یک منطقه ممکنه جوابگو نباشه. اما در کل شما تمام گزینه هارو امتحان کنید . سعی کنید بهترین جنس سیم و بهترین نوع ال ان بی و از کانکشن فیشهای طلایی و سوییچر با مارک خوب استفاده کنید. جهت منبع سیگنال مزاحم رو پیدا کنید و اگر دیوار یا مانعی در بین راه وجود داره دیش رو پشت اون قرار بدین تا امواج کمتر دیش رو تحت تاثیر قرار بدن. به دلیل اینکه تاثیر سیگنالهای مزاحم در ارتفاع بالا بیشتره, بردن دیش به عمق میتونه خیلی موثر باشه. اگر در منزل حیاط دارین و در سمت غرب حیاط مانع و یا ساختمان بلندی وجود نداره , میتونه گزینه خوبی باشه. اگر استخر خالی از آب وجود داشته باشه که عالیه. با تمام این صحبتها, تمام راه ها رو امتحان کنید . انشالا که محل مناسب رو پیدا میکنی. موفق باشی.

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
تفاوت Usalas , Diseqc

ضمن عرض سلام خدمت اساتید و دانشجویان محترم
تفاوت Usalas و Diseqc چیه ؟؟
کدومش راحتره ؟؟
من تا حالا به روش Usalas نصب نکردم و اصلا" نمیدونم چطوره ؟؟
اما تا حدودی به Diseqe آشنایی دارم

ممنون میشم اگه در مورد Usals و نحوه کار با اون توضیح بدین

بدرود

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
سلام ببخشید میشه من رو در گرفتن ماهواه ترکست راهنمایی کنید من بندرعباسم چه فرکانسی بهش بدم من دیشم بزرگ نیست فکر کنم 90 اصلا میشه دریافت کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
سلام ببخشید میشه من رو در گرفتن ماهواه ترکست راهنمایی کنید من بندرعباسم چه فرکانسی بهش بدم من دیشم بزرگ نیست فکر کنم 90 اصلا میشه دریافت کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

برای گرفتن فرکانس ها به این ادرس مراجعه کن

http://iran.satage.com/fa/sat/Turksat42.php

در ضمن بله دوست عزیز اخرین درجه های بیم این ماهواره به منطقه شما می رسه البته ممکنه بعضی فرکانس های اون ضعیف باشه.
موفق باشی

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
سلام دوباره من یک مشکلی دارم ال ان بی دو فیش خریدم و همسایه استانی رو از ما گرفت اونا دو دیش دارن و با ال ان بی دو فیش استانی رو از ما گرفتن و همسایه هم به ما هاتبرد داد ولی وقتی من به اونا استانی میدم شبکه شون دریافت میشه ولی وقتی باونا به من هاتبرد میدن نمیتونم دریافت کنم ما هم دو دیش داریم که میخواستیم با استفاده از ال ان بی دو فیش هاتبرد هم دریافت کنیم اگه یکی از فیشها رو در بیاری هاتبرد دریافت میشه ولی هر 3 تا با هم نمیشه اونا این مشکل رو ندارن یعنی استانی از ما گرفتن ولی ما هاتبرد نمیتونیم ازشون بگیریم فکر میکنید مشکل از کجاست؟

erfan-8

کاربر
2010-10-06
14
30
34
مشکل در 2 فرکانس هاتبرد

سلام دوستان عزیز
دوستان من تو فرکانس 10723 هاتبرد مشکل دارم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا خرابه میشه بگید مشکل از کجاست؟ مرسی

رو فرکانس 11604 هم مشکل دارم مخصوصا شبا!!!! کانال های ایار اف ام و این چیزا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
این فرکانس ضعیفه دوست عزیزمخصوصا شبها
شما باید دیشتان فول تنظیم باشه که این کاهش سیگنال روش اثر نزاره

آخرین ویرایش:

zadis

مدیر بازنشسته
2010-01-17
355
1,364
سلام دوباره میخواستم بپرسم ما ترکست میخوایم بگیریم که شبکه آرزو داشته باشه از کدوم ترکست باید استفاده کنیم Turksat 2A یا Turksat 2A/3A یا Turksat 3A نحوه نصبش چجوریه؟ میشه توضیح دهید ممنون میشم راهنمایی کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام دوباره میخواستم بپرسم ما ترکست میخوایم بگیریم که شبکه آرزو داشته باشه از کدوم ترکست باید استفاده کنیم Turksat 2A یا Turksat 2A/3A یا Turksat 3A نحوه نصبش چجوریه؟ میشه توضیح دهید ممنون میشم راهنمایی کنید
Turksat 2A/3A
ترك ست 42 درجه

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
Turksat 2A/3A

ترك ست 42 درجه

با تشکر از ارش جان
ببین دوست عزیز یه توضیح روشن در مورد ترک ست میدم
کانالی که شما می فرمائید در ترک ست 2a 3a در 42 درجه شرقی می باشد
شما باید دیشتان را از حالت هاتبرد در حالیکه پشت دیش قرار دارید 29 درجه(حول و حوش15 تا 17 سانتی متر )به سمت چپ بچرخانید وپایه پشت دیش رو حدود 10 -12 سانت کوتاه کنید که سر دیش بالا رود
واز فرکانس شبکه Kanal D یا STAR TV با فرکانس 11862H 27500 که خیلی قویست استفاده کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا