سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
درود

:s13:درود.یه سوال که واسم جالبه بدونم و اون اینه که آیا کسی تا به حال تونسته هر دو جهت کانالهای استانی(آسیاست و اینتلست) رو روی یک دیش دریافت کنه؟مرسی.ممنون.:s13:

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
:s13:درود.یه سوال که واسم جالبه بدونم و اون اینه که آیا کسی تا به حال تونسته هر دو جهت کانالهای استانی(آسیاست و اینتلست) رو روی یک دیش دریافت کنه؟مرسی.ممنون.:s13:

اذر شیدا جان سلام اسیاست در 105.5 در جه و اینتلست 902 در 62 در جه اختلاف زیادی باهم دارند واگر قرار باشه روی یک دیش در یافت بشه باید دیش بزگ استفاده بشه چون چزی حدود 50 سانتیمتر مرکز تا مرکز ال ان بی اختلاف داره:eek:ky:

narmak2010

کاربر
2010-12-14
3
7
حل مشکل قطع شدن سیگنال در هنگام بارش برف به دلیل نشستن برف بر روی دیش

مشکل قطع شدن سیگنال در هنگام بارش برف به دلیل نشستن برف بر روی دیش یکی از مشکلاتی هست که ما تو ایران به دلیل استفاده از دیشهای غیر استاندارد داریم .

اگر دوستان راه حلی برای این موضوع دارند ارایه کنند تا همه بچه هایی که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه

قبلا از همکاری تمام دوستان تشکر میکنم

:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

مشکل قطع شدن سیگنال در هنگام بارش برف به دلیل نشستن برف بر روی دیش یکی از مشکلاتی هست که ما تو ایران به دلیل استفاده از دیشهای غیر استاندارد داریم .

اگر دوستان راه حلی برای این موضوع دارند ارایه کنند تا همه بچه هایی که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه

قبلا از همکاری تمام دوستان تشکر میکنم

يك استفاده از ديش آف ست
دو استفاده از المنت و گرم كنهاي مخصوص يا سفارشي كه قيمت زيادي هم نداره و يكم سليقه!

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

المنت و گرم كنهاي مخصوص رو از کجا میشه گیر آورد؟
در تهران از لاله زار
المنت ها با مدلهاي مختلف و حتي سفارشي موجوده 12 تا 220 ولت از المنت سماور تا ديگ صنعتي و المت براي گرم كردن اب استخر يا اسيد حتي همين المنتهاي شيشه گرم كن ماشين انواع قويتر و وات بالاتر نيز دارد
يك المنت وات پايين براي گرم كردن چند لحظه بشقاب كه از پشت به بشقاب وصل ميشود توجه دقيقن در نصب و عايق كردن بايد دقت كنيد

آخرین ویرایش:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دیش اف ست 60 سانتی ؟

با سلام . من یک دیش اف ست 60 سانتی دیجیتال دارم میخواستم بدونم دقیقا فاصله ال ان بی تا مرکزش باید چقدر باشه و اینکه با این دیش به صورت دستی چند مسیر را میتوان رصد کرد البته با سیگنال بالا و کامل من که فقط میتونم عربست و ترکست رو بگیرم با کیفیت معمولی . اگه بهش جک وصل کنم چه مسیرهایی رو میاره بطور کامل و قوی ایا ارزش داره یا نه . اینم بگم که برخلاف گفته شما در این تایپک دیش های اف ست با بارش باران و برف بیشتر از دیشهای پارابل امواج را می شکنند من خودم امتحان کردم فقط اندازه 110 به بالاش خوبه ولی اونم موقع بارندگی قطع میکنه نه زیاد ؟

saberkhan:eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام . من یک دیش اف ست 60 سانتی دیجیتال دارم میخواستم بدونم دقیقا فاصله ال ان بی تا مرکزش باید چقدر باشه و اینکه با این دیش به صورت دستی چند مسیر را میتوان رصد کرد البته با سیگنال بالا و کامل من که فقط میتونم عربست و ترکست رو بگیرم با کیفیت معمولی . اگه بهش جک وصل کنم چه مسیرهایی رو میاره بطور کامل و قوی ایا ارزش داره یا نه . اینم بگم که برخلاف گفته شما در این تایپک دیش های اف ست با بارش باران و برف بیشتر از دیشهای پارابل امواج را می شکنند من خودم امتحان کردم فقط اندازه 110 به بالاش خوبه ولی اونم موقع بارندگی قطع میکنه نه زیاد ؟

saberkhan:eek:k:
دوست عزيز كانون اين ديش وسط نيست كه با سانت زدن بشود پيدا كرد ضمنن ديشهاي آفست چند مدل قالب دارند و ممكنه با يك مارك ديگر كانونش فرق كنه
بهتره ميله نگهدارنده ديش را از روي يك ديش مشابه اندازه گيري كنيد....

در چه شهري هستيد ؟
در تهران براي عرب نايل w 3 اينتلست بد نيست
فركانس و سيگنال خيلي از جهتها در تهران كامل دريافت نميشه و ارزش بستن موتور نداره

نكته وقتي در ديشهاي ايراني يا هر ديشي برف ميشينه دريافت ديش كم يا كلن قطع ميشه
در ديش آفست به دليل زاويه و كانون معمولن روي اكثر جهتها برف نميشينه يا خيلي كم...

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
دیش پاربل وطنی ؟

با سلام . برای دیش پارابل وطنی 94 سانتی اندازه هر یک از میله های نگه دارنده ال ان بی در نوع کردان با جک پیستونی استانداردش یا همون میزان دقیقش چقدر باید باشه ؟:eek:k:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام . برای دیش پارابل وطنی 94 سانتی اندازه هر یک از میله های نگه دارنده ال ان بی در نوع کردان با جک پیستونی استانداردش یا همون میزان دقیقش چقدر باید باشه ؟:eek:k:
دوست عزیز نقطه کانونی دیش رو شما خودتون باید بر حسب ابعاد دیش موجود بدست بیاری. دیش شما پیش ما نیست که فدات شم تا ما بتونیم اندازه نقطه کانونیش رو بدست بیاریم. از فرمول زیر استفاده کن.
قطر دیش به توان 2
--------------------------- = نقطه کانونی
عمق دیش ضرب در 16

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوستان فرکانس 11200 که شبکه هایی مانند کلیک ست و movie1 روی آن هستند چند روزی است که روی رسیور من افت سیگنال دارد و تصویر ندارد در حالیکه این فرکانس را همیشه قویتر از فرکانسهای دیگر که ضعیفتر بودند را داشته بودم اما برعکس شده و جالب اینکه همسایگان این فرکانس را دارند منظور اینکه فکر نمی کنم پا**را*زیت بوده باشد! و گفته باشم که هم اکنون فرکانسهای ضعیفتر از آن را دارم و این عجیب است ! یعنی می شود که این فرکانس برای من پا**را*زیت داشته باشد و برای همسایه مان نه! لطفا علت را بیان کنید و راهنمایی نمایید.

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
دوستان فرکانس 11200 که شبکه هایی مانند کلیک ست و movie1 روی آن هستند چند روزی است که روی رسیور من افت سیگنال دارد و تصویر ندارد در حالیکه این فرکانس را همیشه قویتر از فرکانسهای دیگر که ضعیفتر بودند را داشته بودم اما برعکس شده و جالب اینکه همسایگان این فرکانس را دارند منظور اینکه فکر نمی کنم پا**را*زیت بوده باشد! و گفته باشم که هم اکنون فرکانسهای ضعیفتر از آن را دارم و این عجیب است ! یعنی می شود که این فرکانس برای من پا**را*زیت داشته باشد و برای همسایه مان نه! لطفا علت را بیان کنید و راهنمایی نمایید.

این فرکانس یکی از قویترین های هاتبرده وبسیار با ثبات
اتصالات رو چک کنید واگر از سوییچ استفاده می کنید ورودی رو با ماهواره ای دیگه عوض کنید
ال ان بی شما ممکنه اسیب دیده باشه

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
FlySat Intelsat 12 (IS-12) @ 45° East

با سلام . ایا این مسیر تو ایران بیم داره یا نه؟ کدوم فرکانسش قوی تره ؟ با دیش گردون میشه گرفت یا نه ؟ تو استان اذربایجان غربی بیم میده یا نه ؟

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
این فرکانس یکی از قویترین های هاتبرده وبسیار با ثبات
اتصالات رو چک کنید واگر از سوییچ استفاده می کنید ورودی رو با ماهواره ای دیگه عوض کنید
ال ان بی شما ممکنه اسیب دیده باشه
دوست عزیز و دوستان گرامی : تنها فرکانسی که جدیدا اینطور شده همین 11200 می باشد یعنی از نظر فنی و علمی ممکن است تنها برای همین فرکانس ال ان بی خراب باشد در ضمن مسیر سوییچ هاتبرد را هم عوض کردم فایده ای نداشت مشکل عجیب است چون واقعا همیشه این فرکانس را قویتر از همه فرکانسها داشتم . اما حالا فرکانسهای بسیار ضعیفتر از 11200 را دارم ولی خود 11200با افت سیگنال مواجه است در پایان هم بگویم کل منطقه و اطراف و همسایگان این فرکانس را بدون افت سیگنال دارند و فقط مال من اینطور است ( رسیور من x98usb می باشد) در ضمن تا یادم نرفته بگویم چند فرکانس پکیج polsat را که جستجو کردم بعضی از کانالها و فرکانسها دریافت ضعیفی داشت و واقعا نمی دانم فرکانس پولستها از نظر قدرت در چه وضعی هستندمثلا من کانالهای شبکه خبر و جام جم 1 و 2 روی فرکانس 12437 که بنظرم ضعیف هستند را دارم یا ... واقعا راهنمایی کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز و دوستان گرامی : تنها فرکانسی که جدیدا اینطور شده همین 11200 می باشد یعنی از نظر فنی و علمی ممکن است تنها برای همین فرکانس ال ان بی خراب باشد در ضمن مسیر سوییچ هاتبرد را هم عوض کردم فایده ای نداشت مشکل عجیب است چون واقعا همیشه این فرکانس را قویتر از همه فرکانسها داشتم . اما حالا فرکانسهای بسیار ضعیفتر از 11200 را دارم ولی خود 11200با افت سیگنال مواجه است در پایان هم بگویم کل منطقه و اطراف و همسایگان این فرکانس را بدون افت سیگنال دارند و فقط مال من اینطور است ( رسیور من x98usb می باشد) در ضمن تا یادم نرفته بگویم چند فرکانس پکیج polsat را که جستجو کردم بعضی از کانالها و فرکانسها دریافت ضعیفی داشت و واقعا نمی دانم فرکانس پولستها از نظر قدرت در چه وضعی هستندمثلا من کانالهای شبکه خبر و جام جم 1 و 2 روی فرکانس 12437 که بنظرم ضعیف هستند را دارم یا ... واقعا راهنمایی کنید
دوست عزيز با يك سيم ديگر و مستقيم بدون سويچ تست كنيد معمولن ساعت قبل از 10 پارزييت نداريد و بهترين زمان براي تست ميباشد
احتمال اول سيم ميباشد
دوم ال ان بي
براي اطمينان يك لحظه سيم خود را به ال ان بي همسايه وصل و تست كنيد:eek:ky:
فكتوري ريست دستگاه فراموش نشود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
یک سوال دارم آیا می شود این فرکانس به خصوص برای فقط یک منزل پا*را*زیت داشته باشد و مثلا 100متر انطرفتر مشکل نداشته باشند در یک شهرک کوچک و جمع و جور!

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

یک سوال دارم آیا می شود این فرکانس به خصوص برای فقط یک منزل پا*را*زیت داشته باشد و مثلا 100متر انطرفتر مشکل نداشته باشند در یک شهرک کوچک و جمع و جور!

بله ممكنه حتي در يك پشتبام
براي تست قبل از ساعت 9 كه پاراززيت نيست چك كنيد

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام
دوستان یک مشکل عجیب وغریب من دارم

این که در ماهواره سایروس ونیلست در ساعت 7 شب تا 3 صبح به طور شدیدی افت سیگنال دارم بطورری که فرکانس 12111 سایروس ساعت 12 شب کلا ضعیف و سیگنال نداره تا 3 شب که بتدریج زیاد شده ودر طول روز به 56% هم می رسد ولی آخر شب هیچی
یک دوست با تجربه کمکم کنه

سویچ ها رو عوض کردم هیچ فایده نداشت دیش و به مرکزیت قرار دادم هیچ فایده ای نداشت
بعید می دونم از سیم آنتن باشه چون که بقیه ماهواره هایم سیگنال ها افت دارن نه به این شدت

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام

این که در ماهواره سایروس ونیلست در ساعت 7 شب تا 3 صبح به طور شدیدی افت سیگنال دارم بطورری که فرکانس 12111 سایروس ساعت 12 شب کلا ضعیف و سیگنال نداره تا 3 شب که بتدریج زیاد شده ودر طول روز به 56% هم می رسد ولی آخر شب هیچی

سویچ ها رو عوض کردم هیچ فایده نداشت دیش و به مرکزیت قرار دادم هیچ فایده ای نداشت
بعید می دونم از سیم آنتن باشه چون که بقیه ماهواره هایم سیگنال ها افت دارن نه به این شدت

با سلام. دوست گرامی جهت تست مجدد, از یک ال ان بی مرغوب استفاده کن. یا با یک رسیور د یگه امتحان کن. در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب, جای دیش رو عوض کن . ممکنه اشکال از برخورد سیگنال مزااااحم با دیش باشه.

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
با سلام

من هم دقیقا مشکل تو رو دارم 12111 از ساعت 7 کلا قطع میشه تا روز بعد اگه فهمیدی مشکل از کجاست به ما هم بگو

بالا