:s13:درود.یه سوال که واسم جالبه بدونم و اون اینه که آیا کسی تا به حال تونسته هر دو جهت کانالهای استانی(آسیاست و اینتلست) رو روی یک دیش دریافت کنه؟مرسی.ممنون.:s13:
مشکل قطع شدن سیگنال در هنگام بارش برف به دلیل نشستن برف بر روی دیش یکی از مشکلاتی هست که ما تو ایران به دلیل استفاده از دیشهای غیر استاندارد داریم .
اگر دوستان راه حلی برای این موضوع دارند ارایه کنند تا همه بچه هایی که این مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه
قبلا از همکاری تمام دوستان تشکر میکنم
k:
يك استفاده از ديش آف ست
دو استفاده از المنت و گرم كنهاي مخصوص يا سفارشي كه قيمت زيادي هم نداره و يكم سليقه!
المنت و گرم كنهاي مخصوص رو از کجا میشه گیر آورد؟
با سلام . من یک دیش اف ست 60 سانتی دیجیتال دارم میخواستم بدونم دقیقا فاصله ال ان بی تا مرکزش باید چقدر باشه و اینکه با این دیش به صورت دستی چند مسیر را میتوان رصد کرد البته با سیگنال بالا و کامل من که فقط میتونم عربست و ترکست رو بگیرم با کیفیت معمولی . اگه بهش جک وصل کنم چه مسیرهایی رو میاره بطور کامل و قوی ایا ارزش داره یا نه . اینم بگم که برخلاف گفته شما در این تایپک دیش های اف ست با بارش باران و برف بیشتر از دیشهای پارابل امواج را می شکنند من خودم امتحان کردم فقط اندازه 110 به بالاش خوبه ولی اونم موقع بارندگی قطع میکنه نه زیاد ؟
saberkhank:
با سلام . برای دیش پارابل وطنی 94 سانتی اندازه هر یک از میله های نگه دارنده ال ان بی در نوع کردان با جک پیستونی استانداردش یا همون میزان دقیقش چقدر باید باشه ؟k:
دوست عزیز نقطه کانونی دیش رو شما خودتون باید بر حسب ابعاد دیش موجود بدست بیاری. دیش شما پیش ما نیست که فدات شم تا ما بتونیم اندازه نقطه کانونیش رو بدست بیاریم. از فرمول زیر استفاده کن.
قطر دیش به توان 2
--------------------------- = نقطه کانونی
عمق دیش ضرب در 16
دوستان فرکانس 11200 که شبکه هایی مانند کلیک ست و movie1 روی آن هستند چند روزی است که روی رسیور من افت سیگنال دارد و تصویر ندارد در حالیکه این فرکانس را همیشه قویتر از فرکانسهای دیگر که ضعیفتر بودند را داشته بودم اما برعکس شده و جالب اینکه همسایگان این فرکانس را دارند منظور اینکه فکر نمی کنم پا**را*زیت بوده باشد! و گفته باشم که هم اکنون فرکانسهای ضعیفتر از آن را دارم و این عجیب است ! یعنی می شود که این فرکانس برای من پا**را*زیت داشته باشد و برای همسایه مان نه! لطفا علت را بیان کنید و راهنمایی نمایید.
دوست عزیز و دوستان گرامی : تنها فرکانسی که جدیدا اینطور شده همین 11200 می باشد یعنی از نظر فنی و علمی ممکن است تنها برای همین فرکانس ال ان بی خراب باشد در ضمن مسیر سوییچ هاتبرد را هم عوض کردم فایده ای نداشت مشکل عجیب است چون واقعا همیشه این فرکانس را قویتر از همه فرکانسها داشتم . اما حالا فرکانسهای بسیار ضعیفتر از 11200 را دارم ولی خود 11200با افت سیگنال مواجه است در پایان هم بگویم کل منطقه و اطراف و همسایگان این فرکانس را بدون افت سیگنال دارند و فقط مال من اینطور است ( رسیور من x98usb می باشد) در ضمن تا یادم نرفته بگویم چند فرکانس پکیج polsat را که جستجو کردم بعضی از کانالها و فرکانسها دریافت ضعیفی داشت و واقعا نمی دانم فرکانس پولستها از نظر قدرت در چه وضعی هستندمثلا من کانالهای شبکه خبر و جام جم 1 و 2 روی فرکانس 12437 که بنظرم ضعیف هستند را دارم یا ... واقعا راهنمایی کنیداین فرکانس یکی از قویترین های هاتبرده وبسیار با ثبات
اتصالات رو چک کنید واگر از سوییچ استفاده می کنید ورودی رو با ماهواره ای دیگه عوض کنید
ال ان بی شما ممکنه اسیب دیده باشه
دوست عزیز و دوستان گرامی : تنها فرکانسی که جدیدا اینطور شده همین 11200 می باشد یعنی از نظر فنی و علمی ممکن است تنها برای همین فرکانس ال ان بی خراب باشد در ضمن مسیر سوییچ هاتبرد را هم عوض کردم فایده ای نداشت مشکل عجیب است چون واقعا همیشه این فرکانس را قویتر از همه فرکانسها داشتم . اما حالا فرکانسهای بسیار ضعیفتر از 11200 را دارم ولی خود 11200با افت سیگنال مواجه است در پایان هم بگویم کل منطقه و اطراف و همسایگان این فرکانس را بدون افت سیگنال دارند و فقط مال من اینطور است ( رسیور من x98usb می باشد) در ضمن تا یادم نرفته بگویم چند فرکانس پکیج polsat را که جستجو کردم بعضی از کانالها و فرکانسها دریافت ضعیفی داشت و واقعا نمی دانم فرکانس پولستها از نظر قدرت در چه وضعی هستندمثلا من کانالهای شبکه خبر و جام جم 1 و 2 روی فرکانس 12437 که بنظرم ضعیف هستند را دارم یا ... واقعا راهنمایی کنید
یک سوال دارم آیا می شود این فرکانس به خصوص برای فقط یک منزل پا*را*زیت داشته باشد و مثلا 100متر انطرفتر مشکل نداشته باشند در یک شهرک کوچک و جمع و جور!
با سلام
دوستان یک مشکل عجیب وغریب من دارم
این که در ماهواره سایروس ونیلست در ساعت 7 شب تا 3 صبح به طور شدیدی افت سیگنال دارم بطورری که فرکانس 12111 سایروس ساعت 12 شب کلا ضعیف و سیگنال نداره تا 3 شب که بتدریج زیاد شده ودر طول روز به 56% هم می رسد ولی آخر شب هیچی
یک دوست با تجربه کمکم کنه
سویچ ها رو عوض کردم هیچ فایده نداشت دیش و به مرکزیت قرار دادم هیچ فایده ای نداشت
بعید می دونم از سیم آنتن باشه چون که بقیه ماهواره هایم سیگنال ها افت دارن نه به این شدت
من هم دقیقا مشکل تو رو دارم 12111 از ساعت 7 کلا قطع میشه تا روز بعد اگه فهمیدی مشکل از کجاست به ما هم بگوبا سلام
دوستان یک مشکل عجیب وغریب من دارم
این که در ماهواره سایروس ونیلست در ساعت 7 شب تا 3 صبح به طور شدیدی افت سیگنال دارم بطورری که فرکانس 12111 سایروس ساعت 12 شب کلا ضعیف و سیگنال نداره تا 3 شب که بتدریج زیاد شده ودر طول روز به 56% هم می رسد ولی آخر شب هیچی
یک دوست با تجربه کمکم کنه
سویچ ها رو عوض کردم هیچ فایده نداشت دیش و به مرکزیت قرار دادم هیچ فایده ای نداشت
بعید می دونم از سیم آنتن باشه چون که بقیه ماهواره هایم سیگنال ها افت دارن نه به این شدت