سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

P@DMiRA

کاربر
2010-08-26
81
158
نوشته اصلی توسط matrix
این ماهواره در موقعیت 105.5 درجه شرقی قرار دارد.
این ماهواره با ال ان بی های معمولی که پوشش (ku band) را ساپورت می کند قابل دریافت است و جدیدا کانال های داخلی را هم روی فرکانس 12353 ورتیکال 30000 قابل دریافت است شما توی ایران می توانید هم پوشش سی باند و همچنین پوشش کایو باند آنرا دریافت نمائید برای گرفتن کانال های سی باند نیاز به ال ان بی هایی دارد که پوشش سی باند را ساپورت کند

34hb58w.jpg

ال ان بی های (c band)

این جهت که پوشش (c band) دارد با جهت های که پوشش (ku band) دارند مثل هاتبرد کمی تفاوت دارد و تفاوت آن اینچنین است که شما در یک زمان نمی توانید کانال هایی که پلاریته متفاوت دارند را باهم داشته باشید .
مثال:
مثلا یه کانالی پلارینه ver دارد و شما دارید آن را تماشا می کنید و وقتی کانال را
عوض می کنید و روی کانالی می روید که پلاریته hor داشته باشد شما سیگنال ندارید
وبرای حل این مشکل باید ساعت ال ان بی خود را تغییر دهید.

در کل این جهت کانال های خوبی دارد و اگر برایتان مقدور بود حتما در لیست
جهت های خود قرارش دهید.

بریم سر اصل مطلب

طریقه نصب :
1- هاتبرد را دقیقا تنظیم کنید.
2- پشت دیش قرار بگیرید و دیش را 92.5 درجه به سمت چپ (شرق) بچرخانید.
3- میله پشت دیش را تقریبا 8.5 سانتیمتر پایین تر از هاتبرد قرار دهید.
4- برای جهت یابی از فرکانس 3755 عمودی 4418 استفاده کنید اگر می خواهید پوشش سی باند آنرا دریافت نمائید
5- اگر می خواهید کانال های کایو باند آنرا دریافت نمائید از فرکانس 12353 ورتیکال 30000 استفاده نمائید
6- برای دریافت پلاریته عمودی ساعت ال ان بی را روی 2 و برای دریافت پلاریته
های افقی ساعت را روی 4 قرار دهید.

این هم لینک فرکانس ها و لیست کانال هایش:

این ماهواره هم پوشش c band وهم پوشش (ku band)اش در ایران قابل دریافت است.

من الان یه پام پیش سیستمه یه پام پشت بوم
هرکاری میکنم نمیتونم بگیرم
اول هاتبرد رو دقیق با 95% کیفیت گرفتم بعد با نقاله 90 درجه به چپ رفتم میله تنظیم ارتفاعم مثل نایل کردم
ساعت ال ان بی رو هم رو 2 و 4 و 6 گذاشتم بازم نشد
میله پشت دیش را تقریبا 8.5 سانتیمتر پایین تر از هاتبرد قرار دهید یعنی مثل نایلست؟
رسیورم x95
چیکار کنم؟
لطفا زودتر راهنمایی کنید
مرسی

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

lnb من starmax
ساعت 7.5 بذارم؟

درود
همونطور که ارش عزیز گفت
7.5 درسته!!!!
:eek:k: (در کل ساعت ال ان بی های استارست و استارمکس و ایکس کروز و پرمیوم یکی هستند و با هم فرقی ندارند)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

P@DMiRA

کاربر
2010-08-26
81
158
نمیشه!!!!!
کسی میتونه یه لیست کانال از اسیاست برام بزاره؟
رسیورم x95

آخرین ویرایش:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
ماهواره های اطلاعاتی

با سلام خدمت همه دوستان آیا کسی میدونه که توی ماهواره های اطلاعاتی این شبکه شتاب ایران !! عابر بانکها از چه فرکانسی و ازهمه مهمتر از چه ماهواره ای استفاده می کنند البته منبع موثق!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
عجیب نیست!؟؟

من امروز یک جا که کا نال bb سی و کل فرکانسش روی هاتبرد پارا zit داشت روش یه قیچی نایلست بستم !!با کمال ناباوری دیدم دیگه پارا زی ت برطرف شده.
به نظر شما به چه دلیل این اتفاق رخ داده من که دیگه عقلم قد نمی ده !!!

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
من امروز یک جا که کا نال bb سی و کل فرکانسش روی هاتبرد پارا zit داشت روش یه قیچی نایلست بستم !!با کمال ناباوری دیدم دیگه پارا زی ت برطرف شده.
به نظر شما به چه دلیل این اتفاق رخ داده من که دیگه عقلم قد نمی ده !!!

با سلام. به احتمال زیاد دیش تنظیم دقیق نبوده و سنگینی ال ان بی دوم باعث شده تا ال ان بی مرکز تقریبا در نقطه کانونیه خودش قرار بگیره. یا اینکه بطور اتفاقی در زمان بستن ال ان بی نایلست, ارسال سیگنال مزاحم از منبع قطع شده باشه. در غیر از این هیچ توجیحی نداره.

آخرین ویرایش:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
ممنون از پاسخ اما!!!!!

با سلام. به احتمال زیاد دیش تنظیم دقیق نبوده و سنگینی ال ان بی دوم باعث شده تا ال ان بی مرکز تقریبا در نقطه کانونیه خودش قرار بگیره. یا اینکه بطور اتفاقی در زمان بستن ال ان بی نایلست, ارسال سیگنال مزاحم از منبع قطع شده باشه. در غیر از این هیچ توجیحی نداره.

دیش تنظیم دقیق میباشد چون هنوز هم ساعت 4 صبح تا 10 همه کانالهای ضعیف با درضد خوبی میآن و باز ساعت 10 که ** پارا ** زیت شروع می شه باز بقیه کانالها مثل گذشته داغون می شن اما این فرکانس وشبکهاش (که باید اول پارا ** زیت بخورن !!! پابرجا هستن این منو متعجب کرده )؟؟؟
وقتی قیچی رو باز می کنم دوباره پار ازیتی می شه بجز همون صبحای زود !!!!!!
اگه کسی با موردی مشابه و یا دلیل منطقی داره بگه چون واقعا دیگه دارم به همه قوانین الکترونیک ومخابرات شک می کنم!!!!!
با تشکر

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با سلامی گرم خدمت اساتید محترم و دیگر دوستان
بعد از دقت و تلاش فراوان با دیشهای گردان متوجه شدم که همه جهات در ایران رسد نمیشوند چرا ؟

اگه در بهترین حالت از 15 درجه غربی تا 106 درجه شرقی رسد شه؛چه دلیلی داره که بعضی از ماهوارهای 16 تا 60 درجه شرقی رسد نشوند؟؟

متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلامی گرم خدمت اساتید محترم و دیگر دوستان
بعد از دقت و تلاش فراوان با دیشهای گردان متوجه شدم که همه جهات در ایران رسد نمیشوند چرا ؟

اگه در بهترین حالت از 15 درجه غربی تا 106 درجه شرقی رسد شه؛چه دلیلی داره که بعضی از ماهوارهای 16 تا 60 درجه شرقی رسد نشوند؟؟

متشکرم
بادرود
شما قبل از اینکه کلی وقت صرف کنید بهتر بود درسایتی مثل lyngsat وضعیت پخش ماهواره وگزینه ای که باید به ان توجه میداشتید را چک میکردید:
بیم پخش
یعنی هر ماهواره با بیم فرکانس مشخص میکنه که یک فرکانس مثلا در شرق دریافت بشه یا غرب به همین دلیل ماهواره ترک42درجه بسیاری از کانالهایش در شرق ایران دریافت نمیشود
یا ماهواره بدر4 در 26 درجه کانالهایش در شرق وشمال شرق ایران دریافت نمیشود:eek:k:

Thekop

کاربر
2008-02-12
5
6
سلام
می خواستم بدونم آیا نوع ال ان بی در طول میله و فاصله کانونی تاثیر می ذاره،یعنی (به فرض )اگر از پریمیوم تک سوزنه استفاده کنم طول میله چقدر خواهد بود؟واگر از پریمیوم دو سوزنه استفاده کنم طول میله و فاصله کانونی چقدر خواهد شد؟ ممنون.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
می خواستم بدونم آیا نوع ال ان بی در طول میله و فاصله کانونی تاثیر می ذاره،یعنی (به فرض )اگر از پریمیوم تک سوزنه استفاده کنم طول میله چقدر خواهد بود؟واگر از پریمیوم دو سوزنه استفاده کنم طول میله و فاصله کانونی چقدر خواهد شد؟ ممنون.​

بعضي از ال ان بي 1-2 سانت به كانون نزديك و بعضي 1-2 دورتر ميشوند
با نگاه كردن در روي اعداد فايندر يا رسيور ميشه تشخيص داد
ولي معمولن همه شبيه هم هستند

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام
می خواستم بدونم آیا نوع ال ان بی در طول میله و فاصله کانونی تاثیر می ذاره،یعنی (به فرض )اگر از پریمیوم تک سوزنه استفاده کنم طول میله چقدر خواهد بود؟واگر از پریمیوم دو سوزنه استفاده کنم طول میله و فاصله کانونی چقدر خواهد شد؟ ممنون.

دوست عزیز در بعضی از ال ان بی ها به دلیل نوع شکل و یا ابعادشون , نهایتا تا 1 سانت در فیتور جابجا میشن اما در کل , تک سوزنه بودن یا 2 و 4و 8 سوزنه بوده ال ان بی در فاصله ال ان بی تا دیش و نقطه کانونی و طول میله ها تاثیری نداره. بیشترین عامل موثر در فاصله نقطه کانونی, سایز و بزرگی دیش و عمق دیش هستش که هر چه عمق دیش بیشتر باشه ال ان بی به دیش نزدیکتر میشه و هر چی عمق دیش کمتر و تخت تر باشه فاصله نقطه کانونی بیشتر میشه.

آخرین ویرایش:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
کسی منمس دونه!؟

با سلام خدمت همه دوستان آیا کسی میدونه که توی ماهواره های اطلاعاتی این شبکه شتاب ایران !! عابر بانکها از چه فرکانسی و ازهمه مهمتر از چه ماهواره ای استفاده می کنند البته منبع موثق!!!

باز هم تشکر

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
نوشته اصلی توسط samandsamand

دوست گرامی , اقای samandsamand , ضمن تشکر از فعالیت شما در سایت, لازمه خدمتتون بگم احتیاجی به تکرار چند باره یک سوال نیست, دوستان و مدیران به محض دیدن یک سوال در بخش مربوط به خودش, در صورت اطلاع قطعا پاسخ خواهند داد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

من ماهواره هاي 2 تا عربست w6 و آسياست و حتي اينتل ست و اكسپرس رو ديدم كه براي اين كار و وصل شدن سرورها به هم و... استفاده ميشودچند فركانس كه بينشون سويچ ميشه
ويك چيز جالب بعضي از اين فركانسها با ال ان بي هاي معمولي قابل دريافت نيست و در قسمت تغييرات فركانس ال ان بي اعداد و محدوده خاصي داره
و كلن سيستم دريافت و ارسال به صورت كد شده ميباشد
بعضي از اين فركانسها كمتر از عدد 10700
و بعضي از محدوده فركانسي عادي كمي زياد تر ميباشد

بالا