سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام و خسته نباشید میشه بپرسم آیا میشه بدر(عربست سابق) در 26 درجه رو روی یوتلست w3 قیچی زد؟ اگه آره لطفا با عکس نشان دهید ممنون میشم

با سلام . بله دوست عزیز میشه. تا حدودی شبیه قیچی بدر روی هاتبرده با این تفاوت که طول قیچی بلندتر هستش.

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
پارا زی ت بر روی نایل ست و هاتبرد

سلام من نایل ست و هاتبرد رو روی یک دیش دارم الان چند روز که فرکانس
11938 روی هاتبرد و همچنین رو نایل ست قطع شده یعنی سیگنال واسه یک ثانیه میاد خیلی قوی هست و قطع میشه دوباره میاد قطع میشه انگار پارا زیته
البته بعضی فرکانس های دیگه مثل 11470 و یا 11317 هم اینچنین هستن اما فرکانس های ضعیف مثل 12530 راحت دریافت میشه مشکل از چی میتونه باشه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
........

سلام من نایل ست و هاتبرد رو روی یک دیش دارم الان چند روز که فرکانس
11938 روی هاتبرد و همچنین رو نایل ست قطع شده یعنی سیگنال واسه یک ثانیه میاد خیلی قوی هست و قطع میشه دوباره میاد قطع میشه انگار پارا زیته
البته بعضی فرکانس های دیگه مثل 11470 و یا 11317 هم اینچنین هستن اما فرکانس های ضعیف مثل 12530 راحت دریافت میشه مشکل از چی میتونه باشه

بله بارازییت میباشد
برای اطمینان بیشتر قبل از ساعت 8-9 که باررازیت وجود ندارد چک کنید

آخرین ویرایش:

m6788

کاربر
2010-08-10
10
9
37
سلام دوستان دیروز عربست رو به مرکزیت هاتبرد قیچی زدم ولی هرکار کردم نتونستم w3 رو قیچی بزنم. حالا که خواستم با دیش جدا یوتلست رو بگیرم متاسفانه هر چی بهش فرکانسهای یوتل مثل فرکانس جدید فارسی وان (10928)رو میدم و دیشو تنظیم میکنم میبینم که همون هاتبرد رو تنظیم کردم و با سرچ کانال دوباره یکسری کانال هاتبرد میاد حالا موندم چیکار کنم اگه میشه یه فرکانس قوی روی یوتلست بگین که روی هاتبرد نباشه و بشه باهاش یوتل رو تنظیم کرد اخه از بس ایندوتا نزدیک همن هاتبرد رو جاش تنظیم میکنم.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
برای قیچی زدن
طريقه نصب يك ديش با چند LNB

برای نصب دیش تکی
هاتبرد راتنظیم کنید 2 سانت دیش را به سمت غرب ببرید 2سانت سر دیش و ال ان بی به زمین نزدیک میشود یعنی 2 سانت میله پشت دیش بالاتر میاید
فرکانس10928 برای تنظیم عالیه

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
11283-27500-3/4-h

سلام دوستان دیروز عربست رو به مرکزیت هاتبرد قیچی زدم ولی هرکار کردم نتونستم w3 رو قیچی بزنم. حالا که خواستم با دیش جدا یوتلست رو بگیرم متاسفانه هر چی بهش فرکانسهای یوتل مثل فرکانس جدید فارسی وان (10928)رو میدم و دیشو تنظیم میکنم میبینم که همون هاتبرد رو تنظیم کردم و با سرچ کانال دوباره یکسری کانال هاتبرد میاد حالا موندم چیکار کنم اگه میشه یه فرکانس قوی روی یوتلست بگین که روی هاتبرد نباشه و بشه باهاش یوتل رو تنظیم کرد اخه از بس ایندوتا نزدیک همن هاتبرد رو جاش تنظیم میکنم.
:s13:11283-27500-3/4-V

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با سلام من با دیش معمولی هر کار کردم کانال های manoto و gem پ.ا.ر.ازیت داره با دیش خارجی میگیره اما کیفیت سیگنال کم هست اما من این کار را کردم تمام کانالها با کیفیت میگیره دوستان کسی می تواند توضیح بدهد

DSC00093.JPG

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
با سلام من با دیش معمولی هر کار کردم کانال های manoto و gem پ.ا.ر.ازیت داره با دیش خارجی میگیره اما کیفیت سیگنال کم هست اما من این کار را کردم تمام کانالها با کیفیت میگیره دوستان کسی می تواند توضیح بدهد

سلام برادر یعنی می خوای بگی شبیه دیش خارجیش کردی !!!! از سیگنالهای مزاحم فرار کردی اونا هم نفهمیدن !!!!!!!!
دیش وطنیه اخه سفید رنگش کردی؟؟؟
دور میله ها شیلنگ کولر بکش خاصیت عایق پیدا کنن انگا وجود ندارن موجو نمی شکنن تو ی سیگنا ل این روش رو امتحان نکردم اما اما بله با دیش خارجی استاندارد اثرات کمتر هست

دوستان هر کدام از دو روش تک میله و سه میله با روکش شلنگ
امتحان کردند اطلاع رسانی کنند با تشکر

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان.
خواستم ببینم کسی از نصابها هست که ترکیب هاتبرد ویوتلست وبدر(عربست)رو بروی یک دیش گرفته باشه که با افت سیگنال زیاد در هاتبرد مواجه نشده باشه؟
من واقعا دیشها رو دقیق نصب میکنم.ولی تا حالا 3 مورد بستم که با افت سیگنال زیاد همراه بوده.مثلا کانال خبر در هاتبرد فریز داخلش افتاده ولی بقیه خوب بودن.ولی اگه بجای عربست نایل رو بگیرم.هیچ مشکلی نداره.شما چه راه حلی دارید؟ممنون

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
داداش اکه عکس را نگاه کنید من می بینید که من همین کار را کردم و مشکلی ندارم من خودم نصاب درسته گاهی از این مشکلات هست اما سعی کن از lnb خوب استفاده کنی
48700.attach

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
***دوست من.دیش خارجی.قیچی خورش خوب نیست.***

سلام برادر یعنی می خوای بگی شبیه دیش خارجیش کردی !!!! از سیگنالهای مزاحم فرار کردی اونا هم نفهمیدن !!!!!!!!
دیش وطنیه اخه سفید رنگش کردی؟؟؟
دور میله ها شیلنگ کولر بکش خاصیت عایق پیدا کنن انگا وجود ندارن موجو نمی شکنن تو ی سیگنا ل این روش رو امتحان نکردم اما اما بله با دیش خارجی استاندارد اثرات کمتر هست

دوستان هر کدام از دو روش تک میله و سه میله با روکش شلنگ
امتحان کردند اطلاع رسانی کنند با تشکر
:eek:k:دوست من.دیش خارجی.قیچی خورش خوب نیست.مرسی.:eek:k:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
سلام دوستان.
خواستم ببینم کسی از نصابها هست که ترکیب هاتبرد ویوتلست وبدر(عربست)رو بروی یک دیش گرفته باشه که با افت سیگنال زیاد در هاتبرد مواجه نشده باشه؟
من واقعا دیشها رو دقیق نصب میکنم.ولی تا حالا 3 مورد بستم که با افت سیگنال زیاد همراه بوده.مثلا کانال خبر در هاتبرد فریز داخلش افتاده ولی بقیه خوب بودن.ولی اگه بجای عربست نایل رو بگیرم.هیچ مشکلی نداره.شما چه راه حلی دارید؟ممنون

شما بدر رو مرکز قرار دهید بهتر است

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549

ممنون نصف پست مال منه نصف دیگش .......
حلا از دوستان سوال دارم من روی آفست که قیچی خورشم خوب نیست بدر رو بستم کسی تا حالا نایل رو گرفته یا نه فقط بگید آره ؟ یا نه ؟
سوال یکی از دوستانم است!!

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
حلا از دوستان سوال دارم من روی آفست که قیچی خورشم خوب نیست بدر رو بستم کسی تا حالا نایل رو گرفته یا نه فقط بگید آره ؟ یا نه ؟

من تا 2 ماه پیش فقط با النبی پرمیوم تونستم بگیرمش ......حالا جاشو با بدر عوض کردم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

بدر و نایل ست هر دو قابل دریافت میباشد
ولی کلن سیگنال یکم نسبت به دیش ایرانی کمتره و یکم قلق داره مخصوصن نایل ست سر ال ان بی یکم مایل نسبت به بشقاب...

ضمنن چند روزه سیگنال کلی بدر نسبت قبل کم شده...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
شما بدر رو مرکز قرار دهید بهتر است
آخه دوست گلم هاتبرد رو مرکز خودش همیشه به اندازه کافی مشکل داره.دیگه وای به حال موقعی که بره روی قیچی.هاتبرد رو قیچی مثل سایروس رو قیچی میمونه.خیلی ضعیف میشه.خصوصا موقعی که سه جهت بخوای رو یه دیش بگیری.من فکر میکنم.علتش این باشه که یوتلست و بدر چون در تقارن همدیگه هستند.باعث میشه تا هاتبرد هم ضعیف بشه.حالا کسی اگه این سه جهت هاتبرد و یوتلست و بدر رو به مرکزیت هاتبرد گرفته لطفا درباره وضعیت سیگنالاش نظر بده خیلی ممنون میشم.مرسی

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام.نمیدونستم آفست هم قیچی خور و بدون قیچی خور داره.حالا میشه بگید از کجا میشه تشخیص داد تفاوت این دوتا از کجا مشخص میشه؟و از نظر قیمت چه تفاوتی دارن؟سیگنال دهیشون تا چه حدی با هم تفاوت داره؟مرسی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

جهتهای دبلیو 3 اینتل ست 1002 نایل ست بدر عرب ست سایروس و.. به راحتی به مرکزیت هاتبرد و توسط قیچی با دیشهای 80 سانت به بالا چه با دیش ایرانی و چه آفست قابل دریافت میباشد
کلن قیچی روی دیش ایرانی سیگنال بیشتری نسبت به آفست دارد و با این حال قیچی روی آفست با اینکه سیگنال چند درصد کم میشه مشکلی نیست
عکس در قسمت مربوط موجود است

بالا