سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

mojtaba2011

کاربر
2011-04-18
2
0
تنظیم هاتبرد برای اولین بار

سلام دوستان برای اولین با استفاده از راهنماییهای این سایت توسط نقاله و یک فایندر عقربه ای هاتبرد را تنظیم کردم ولی فرکانس 11054افقی هیچ فرکانسی نداشت.در کل فرکانس 11747 را با فرکانس 62 درصد تنظیم کردم .لطفا راهنمایی بیشتری کنید.
تذکر جدی:
شما قبل از ارسال انجمن مناسب با موضوع پست خود را باید انتخاب ودر تاپیک مربوطه پست بزنید
پرسش وپاسخ فقط در تاپیک مربوطه در هر بخش

آخرین ویرایش توسط مدیر:

liberi

کاربر
2009-06-16
3
3
55
parazit dari
سلام دوستان برای اولین با استفاده از راهنماییهای این سایت توسط نقاله و یک فایندر عقربه ای هاتبرد را تنظیم کردم ولی فرکانس 11054افقی هیچ فرکانسی نداشت.در کل فرکانس 11747 را با فرکانس 62 درصد تنظیم کردم .لطفا راهنمایی بیشتری کنید.
تذکر جدی:
شما قبل از ارسال انجمن مناسب با موضوع پست خود را باید انتخاب ودر تاپیک مربوطه پست بزنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
تذکر جدی:

دیش و ساعت ال ان بی را تنظیم دقیق کنید
ضمنن مطمئن هستین هاتبرد را رسد کردین؟
کانال سرچ شده؟

kamiemami

کاربر
2011-04-12
43
87
دوستان ایا امکان دریافت ماهواره بدر 6/ 26E به مرکزیت ترک هست؟ اگه میشه، لطفا عکس بگذارید. سواا دوم: ایا کانالهای ایران روی ماهواره بدر hd پخش میشه؟

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
دوستان ایا امکان دریافت ماهواره بدر 6/ 26E به مرکزیت ترک هست؟ اگه میشه، لطفا عکس بگذارید. سواا دوم: ایا کانالهای ایران روی ماهواره بدر hd پخش میشه؟

دوست عزیز سوال خود را کامل و حتما محل سکونت خود را بنویسید زیرا بدلیل وسعت ایران ماهواره های مربوطه در همه جای ایران پوشش و بیم مناسبی ندارند ......کانالهای استانی در بدر بصورت HD نمیباشد فقط در فرکانس 11881 که البته کیفیت اچ دی ندارند

عکس مربوطه :

مرکزیت بدر
مرکزیت ترکست

kamiemami

کاربر
2011-04-12
43
87

دوست عزیز سوال خود را کامل و حتما محل سکونت خود را بنویسید زیرا بدلیل وسعت ایران ماهواره های مربوطه در همه جای ایران پوشش و بیم مناسبی ندارند ......کانالهای استانی در بدر بصورت HD نمیباشد فقط در فرکانس 11881 که البته کیفیت اچ دی ندارند
----------------
ممنون. محل سکونت تهران. بر اساس اطلاعات مندرج در http://11054.satage.com/fa/Channels/HDTV.php این کانالها hd پخش میشه و حتی کانال مستند هم به انها اضافه شده. من خودم تا 2 ماه پیش که بدر را می گرفتم، کانالهای ایران را نمی تونستم بگیرم ولی الان کسی هست که این کانالها رو روی بدر بگیره. آیا کانل مستند هم دریافت می کنید؟

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147

----------------
ممنون. محل سکونت تهران. بر اساس اطلاعات مندرج در http://11054.satage.com/fa/Channels/HDTV.php این کانالها hd پخش میشه و حتی کانال مستند هم به انها اضافه شده. من خودم تا 2 ماه پیش که بدر را می گرفتم، کانالهای ایران را نمی تونستم بگیرم ولی الان کسی هست که این کانالها رو روی بدر بگیره. آیا کانل مستند هم دریافت می کنید؟

کانال مستند هستش ولی HD باشه ..............خیر

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
مرکزیت بدر
==========
می شه بگید کیفیت دریافت hotbird و ترک به مرکزیت بدر چطوره؟ همه کانالها را خوب می گیره؟

کلا قیچی ترکست بروی مرکزیت بدر بهتر از قیچی ترکست به مرکزیت هاتبرد برای جهت ترکست دیش تکی یا مرکزیت ترک بهتر ......ضمنا قیچی هاتبرد هم اگر دقیق تنظیم بشه طبق عکس خوب دریافت میشه
در تهران ماهواره های فوق بیم خوبی دارد

آخرین ویرایش:

mamali pedar

کاربر
2010-07-31
258
510
سلام دوستان
من میخوام اینتلست 1002 رو بگیرم ولی اسمش تو لیست ماهواره های دستگاه نیست ..... در ضمن دستگاه x95 هست ....یعنی میتونه به یه نام دیگه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
سلام دوستان
من میخوام اینتلست 1002 رو بگیرم ولی اسمش تو لیست ماهواره های دستگاه نیست ..... در ضمن دستگاه x95 هست ....یعنی میتونه به یه نام دیگه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله به این نام هستش اگر نبود دستی اضافه کنید

Thor 5/6 1° West

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام دوستان
ممکنه طرز گرفتن 2 ماهواره جهت 75 درجه شرقی ( ABS-1) و جهت 95 درجه شرقی(NSS-6) رو بهم بگین.
از کدوم فرکانس واسه تنظیم استفاده کنم و قویترین فرکانسش چیه؟و اینکه ایا مثل دیش استانی سره دیش بالاست؟ممنون.

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
سلام دوستان
ممکنه طرز گرفتن 2 ماهواره جهت 75 درجه شرقی ( ABS-1) و جهت 95 درجه شرقی(NSS-6) رو بهم بگین.
از کدوم فرکانس واسه تنظیم استفاده کنم و قویترین فرکانسش چیه؟و اینکه ایا مثل دیش استانی سره دیش بالاست؟ممنون.

جهت ( ABS-1) یا جهت LMI : ماهواره روسی است و اکثرا کانلهای شو روسی دارد که کانال کهکشان هم زمانی دراین ماهواره پخش میشد

برای نصب جهت ( ABS-1) میله پشت دیش حدود 4 سانت بالاتر از هاتبرد یعنی سر دیش بالا میرود از هر دو ماهواره از دیش استانی هم بالاتر میروند هرچه درجه یک ماهواره بالاتر رود سر دیش هم بالاتر میرود
پایه دیش در حالی که در پشت دیش هستید 62 درجه به سمت شرق یا چپ نسبت به هاتبرد حرکت میکند
اگر با نقاله کار میکنید درجه جهت ( ABS-1) یا جهت LMI حدود 55 درجه میباشد
ساعت النبی روی ساعت 2 یا 8 برای النبی استارست , یوراستار و پرمیوم
فرکانس نمونه 12518-V-22000-7/8 و در پکیج Raduga TV
پوشش و بیم ماهواره ABS-1

جهت 95 درجه شرقی(NSS-6)
این ماهواره هندی دارای دو پوشش بروی ایران است یکی پوشش Indian و دیگری پوشش Middle East که پوشش Indian بیشتر در مرکز ایران اما پوشش Middle East در همه جای ایران قابل دریافت است

برای نصب جهت 95 درجه شرقی(NSS-6) میله پشت دیش یا پایه دیش حدود 5.2 سانت بالاتر از هاتبرد
پایه دیش در حالی که در پشت دیش هستید 83 به سمت شرق (چپ) بچرخانید
اگر با نقاله کار میکنید درجه جهت NSS-6 حدود 70 درجه میباشد
فركانس نمونه :
11037 H
40700 3/4
و در پکیج
Dish TV

همچنین عکسهای مربوط به نصب ماهواره های فوق با قیچی در تاپیک زیر موجود است
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34584

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
متاسفانه کانال کارتی بدرد بخوری در هیچ کدام از دو ماهواره وجود ندارد ماهواره ABS-1 و NSS-6 تعداد کانالهای آزاد و کانالهای کارتی محدودی دارند ولی خب خیلی راحت میشه نصبشون کرد ماهواره NSS-6 بدلیل کانالهای شو و فیلم هندی محبوبیت بیشتری نزد ایرانیان دارد
گرفتن این دو ماهواره بدرد کسانی میخورد که موتور دیش داشته باشند و راحت بتونند جابجایی جهت ماهوارهای مختلف کنند
اما برای جهت اطلاع در سایت
flysat کانالهایی که با رنگسبز مشخص شده اند کانالهای کارتی میباشند و بنظر من هیچ جهتی تاکنون مانند هاتبرد که دارای 400 کانال کارتی مختلف و متنوع که با اکانتهای مختلف هم باز میشوند ندیدم . جهتهای دیگه زود از آن خسته میشوید
http://ir55.flysat.com/abs1.php
http://ir55.flysat.com/nss6.php

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
رو بعضی ماهاوره های فرکانسهایی هست که نه ورتیکال هست نه هورزنتال بلکه r و l هست ایا این فرکانسو رو میشه گرفت و چجوری؟مر30

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با سلام اگه امکانش هست نحوه گرفتن استارا 19 رو به مرکزیت هاتبرد اموزش بدید . من بدر و با کانالهای استانی که دوستان مشکل دارن تو یه ربع گرفتم نایلست رو همینطور یوتل با سایروس هم دوتا رو باهم تو نیم ساعت گرفتم ولی دیروز نزدیک 2 ساعت کلنجار رفتم نتونستم استارا 19 درجه بگیرم اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم . با تشکر

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
ایا ماهواره Astra 3A/3B @ 23.5° East تو شمال ایران بیم داره و میشه دریافت کرد کانالهاش؟با شیرینگ باز میشه؟ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ایا ماهواره Astra 3A/3B @ 23.5° East تو شمال ایران بیم داره و میشه دریافت کرد کانالهاش؟با شیرینگ باز میشه؟ممنون
درود این ماهواره چندی از فرکانس هایش قابل دریافت است که ضعیف میباشند در شمال ایران خیر قابل دریافت نیست متاسفانه بیم ضعیفی نسبت به 19 درجه به ایران دارد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام اگه امکانش هست نحوه گرفتن استارا 19 رو به مرکزیت هاتبرد اموزش بدید . من بدر و با کانالهای استانی که دوستان مشکل دارن تو یه ربع گرفتم نایلست رو همینطور یوتل با سایروس هم دوتا رو باهم تو نیم ساعت گرفتم ولی دیروز نزدیک 2 ساعت کلنجار رفتم نتونستم استارا 19 درجه بگیرم اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم . با تشکر

دوست عزیز ز این ماهواره تنها پوشش 1M Wide Beam در نیمه غربی کشور و با دیش حداقل 120 قابل دریافت میباشد. و با قیچی و دیش کوچک کانالهای کم قابل دریافت است
بهتره آسترا را در مرکز قرار دهید و هاتبرد را قیچی...

فرکانس و طریقه نصب چندین بار در سایت در پستهای مختلف...
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=145

بالا