سلام
رو بعضی ماهاوره های فرکانسهایی هست که نه ورتیکال هست نه هورزنتال بلکه r و l هست ایا این فرکانسو رو میشه گرفت و چجوری؟مر30
این فرکانسها با ال ان بی های مخصوص دریافت میشن
سلام
رو بعضی ماهاوره های فرکانسهایی هست که نه ورتیکال هست نه هورزنتال بلکه r و l هست ایا این فرکانسو رو میشه گرفت و چجوری؟مر30
با تشکر از شما دوست عزیز arash3400 دیش من 120 و میدونم کنار هاتبرد مانند یوتل w3a در بالا هست این پایین قرار میگره اما هرکاری کردم استارا 19 رونگرفت من تو غرب کشور زندگی میکنم با تشکر از شما.
بله با دیش 60 به بالا میشه مثل گرفتن هتبرد به مرکزیت نایلست میشه تقریبا 22 سانتی متر هم فاصلشون میشه فرکانس 11747 v استفاده کن موفق باشیامکان داره بشه عرب ست را با مرکزیت سایروس گرفت؟کاره سختیه؟چون من مبتدی هستم در ضمن فاصله حدودی 2 تا lnb چقدر باید باشه و اگه کسی عکسی داره بذاره لطفا
سلامدوستان با دیش 185 و ال ان بی سی باند به نظرتون در شمال ایران کدام جهت باند سی پوشش بهتری داره؟.یامال چطوره؟
روی ماهواره های مختلفی تنظیم شدندسلام بر همه دوستان
این سوال را شرمنده دوباره مطرح میکنم !!!
حتما این دیشهای عابر بانکها را دیده اید !!ATM ها رو میگم!!!
حدودا در 100 درجه تنظیم شده اند البته به استثنای چند تا از شعب بانک کشاورزی که حدودا 50 درجه تنظیم شده اند
حالا اگه کسی از دوستان ماهواره ای رو که روش تبادل دیتای سیستم بانکی کشور صورت می گیره و فرکانس و خلاصه هر چی بلدید !!! رو می خوام اگر از و ب سرور طریقه ساز و کار دیکدینگ:a14IRSAT: هم اطلاعاتی دارید باز گو کنید:frown:
باز هم متشکرم
روی ماهواره های مختلفی تنظیم شدند
مثل آسیا ست اکسپرس 902 904 دبلیو 6
از دو نوع فرکانس استفاده میشه یکی استاندارد
و دیگری غیر استاندارد که این گونه فرکانسها میتونه حدود 300 مگا از فرکانسهای عادی زیاد تر یا کمتر باشه
ضمنن در این فرکانسها کانالهای تصویری هم وجود داره هاتبرد رو قبلها امتحان کردم حتی تو سیستم آنالوگ نیز بود
که با دستکاری ال ان بی یا فرکانس ال ان بی میشه
ضمنن برای بعضی از فرکانسها ساعت ال انبی تغییر میکنه و عادی نیست
اطلاعات در این سیستم 2 بار کد میشوند
یک بار با استفاده از نرم افزار یا سخت افزار مخصوص بانکها یا....
و برای ارسال بار دیگر به دو روش دیگر کد میشود یکی استانداردهای ارتباط ماهواره ای که نمونش در مودمهای وایرلس و اکسس پویینت وجود داره و دوم سیستم گواهی امضای الکترونیکی
اگه پیدا کنم مقاله انگلیسی رو قرار میدهم
آقا دمت گرم این دیشو از کجا گیر آوردی ماکه همش 100 سانت هم به زور گیرمون میاد !!دوستان با دیش 185 و ال ان بی سی باند به نظرتون در شمال ایران کدام جهت باند سی پوشش بهتری داره؟.یامال چطوره؟
سلامسلام من ماهواره ترکست رو به طور دقیق تنظیم کردم بعضا از فرکانس ها خیلی قوی هستند
ولی بعضی از فرکانس ها مثل 11870 اصلا دریافت نمی شه می خواستم ببینم اشکال از چیست؟
ساعت ال ان بی رو به هر طرف می چرخونم هیچ تغییری در کیفیت سیگنال ها نمی بینمسلام
ساعت ال ان بی احتمالا دقیق نیست
سلام من ماهواره ترکست رو به طور دقیق تنظیم کردم بعضا از فرکانس ها خیلی قوی هستند
ولی بعضی از فرکانس ها مثل 11870 اصلا دریافت نمی شه می خواستم ببینم اشکال از چیست؟
ولی همسایمون تمام کانال ها رو به خوبی می گیره(اقامت:خوزستان)ماهواره ترکست داراي 3 پوشش ماهواره اي ميباشد که اکثرا در شمال و شمال غرب ايران پوشش مناسبي دارند و اگر ساکن جنوب غرب ايران هستيد فقط فرکانس هاي با پلاريزيشن h ميتونيد دريافت کنيد که حدود 100 کانال ميباشد البته اگر ديش 120 باشد بعضي از فرکانس هاي با پلاريزيشن v ميتونيد دريافت کنيدساعت النبي تقريبا روي ساعت 5 ميباشد
لیست فرکانس ها
http://ir55.flysat.com/turksat42.php
ولی همسایمون تمام کانال ها رو به خوبی می گیره(اقامت:خوزستان)
به هرحال راهی نیست که بشه کانال tv8 رو تماشا کرد؟
1- اهواز
دوستان خواهشا سوال خود را کامل مطرح کنند تا جواب کامل بگیرند:
1-محل سکونت
2-نصب ماهواره با دیش تکی یا قیچی
3-سایز دیش و نوع النبی ( ساعت النبی برای جهت های مختلف فرق دارد و گرنه ملاک دیش 90 با النبی استارست ملاک قرار میگیرد
شما به پوشش ماهواره نگاه کنی متوجه میشوی ولی اگر حتی یکی از کانالهای با پلاریزیشن v را بتوانی بگیری یا همسایتون توانسته کانال مربوطه را بگیرد کانال tv8 را هم میتونی بگیری خودم ماهواره ترک را بادیش 120 و النبی پرمیوم نسبتا خوب توانسته ام بگیرم ... نوع النبی و ساعت دقیق النبی خیلی خیلی زیاد در ماهواره ترک موثر است