سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

alexjan

کاربر
2010-01-30
11
40
40
سلام
رو بعضی ماهاوره های فرکانسهایی هست که نه ورتیکال هست نه هورزنتال بلکه r و l هست ایا این فرکانسو رو میشه گرفت و چجوری؟مر30

این فرکانسها با ال ان بی های مخصوص دریافت میشن

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
با تشکر از شما دوست عزیز arash3400 دیش من 120 و میدونم کنار هاتبرد مانند یوتل w3a در بالا هست این پایین قرار میگره اما هرکاری کردم استارا 19 رونگرفت من تو غرب کشور زندگی میکنم با تشکر از شما.

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
با تشکر از شما دوست عزیز arash3400 دیش من 120 و میدونم کنار هاتبرد مانند یوتل w3a در بالا هست این پایین قرار میگره اما هرکاری کردم استارا 19 رونگرفت من تو غرب کشور زندگی میکنم با تشکر از شما.

اگه از روبرو به دیش نگاه کنی قیچی آن بین هاتبرد و عربست و با فاصله تقریبی 5 سانت پائینتر از هاتبرد نه بالاتر و فقط کانالهای با پوشش 1M Widebeam میتونید بگیرید بیشتر کانالهایی هم که در ایران پوشش دارد کارتی و برای استانهای غرب کشور قابل دریافت
از این فرکانس نمونه استفاده کن اگر نشد با دیش تکی بگیر
11538-V-22000

11739-V-27500

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
امکان داره بشه عرب ست را با مرکزیت سایروس گرفت؟کاره سختیه؟چون من مبتدی هستم
در ضمن فاصله حدودی 2 تا lnb چقدر باید باشه و اگه کسی عکسی داره بذاره لطفا

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
من کانالهای hd فرکانس 12616 رو هاتبردو نمیتونم بیارم یعنی موقع اسکن pid audio این کانالها به صورت ---- هست و باز نمیشه البته کانالهای معمولی این فرکانس مشکلی نداره و فقط hd ها رو این فرکانس همچین میشه چکار کنم ایا pid این کانالها رو دارین من تک تک وارد کنم و اسکن کنمش تا بیاد.ممنون

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
امکان داره بشه عرب ست را با مرکزیت سایروس گرفت؟کاره سختیه؟چون من مبتدی هستم در ضمن فاصله حدودی 2 تا lnb چقدر باید باشه و اگه کسی عکسی داره بذاره لطفا
بله با دیش 60 به بالا میشه مثل گرفتن هتبرد به مرکزیت نایلست میشه تقریبا 22 سانتی متر هم فاصلشون میشه فرکانس 11747 v استفاده کن موفق باشی

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
سلام بر همه دوستان
این سوال را شرمنده دوباره مطرح میکنم !!!
حتما این دیشهای عابر بانکها را دیده اید !!ATM ها رو میگم!!!
حدودا در 100 درجه تنظیم شده اند البته به استثنای چند تا از شعب بانک کشاورزی که حدودا 50 درجه تنظیم شده اند
حالا اگه کسی از دوستان ماهواره ای رو که روش تبادل دیتای سیستم بانکی کشور صورت می گیره و فرکانس و خلاصه هر چی بلدید !!! :eek:رو می خوام اگر از و ب سرور طریقه ساز و کار دیکدینگ:a14IRSAT: هم اطلاعاتی دارید باز گو کنید:frown:
باز هم متشکرم

mushkin

کاربر
2011-05-26
6
21
دوستان با دیش 185 و ال ان بی سی باند به نظرتون در شمال ایران کدام جهت باند سی پوشش بهتری داره؟.یامال چطوره؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام بر همه دوستان
این سوال را شرمنده دوباره مطرح میکنم !!!
حتما این دیشهای عابر بانکها را دیده اید !!ATM ها رو میگم!!!
حدودا در 100 درجه تنظیم شده اند البته به استثنای چند تا از شعب بانک کشاورزی که حدودا 50 درجه تنظیم شده اند
حالا اگه کسی از دوستان ماهواره ای رو که روش تبادل دیتای سیستم بانکی کشور صورت می گیره و فرکانس و خلاصه هر چی بلدید !!! :eek:رو می خوام اگر از و ب سرور طریقه ساز و کار دیکدینگ:a14IRSAT: هم اطلاعاتی دارید باز گو کنید:frown:
باز هم متشکرم
روی ماهواره های مختلفی تنظیم شدند
مثل آسیا ست اکسپرس 902 904 دبلیو 6
از دو نوع فرکانس استفاده میشه یکی استاندارد
و دیگری غیر استاندارد که این گونه فرکانسها میتونه حدود 300 مگا از فرکانسهای عادی زیاد تر یا کمتر باشه
ضمنن در این فرکانسها کانالهای تصویری هم وجود داره هاتبرد رو قبلها امتحان کردم حتی تو سیستم آنالوگ نیز بود
که با دستکاری ال ان بی یا فرکانس ال ان بی میشه
ضمنن برای بعضی از فرکانسها ساعت ال انبی تغییر میکنه و عادی نیست
اطلاعات در این سیستم 2 بار کد میشوند
یک بار با استفاده از نرم افزار یا سخت افزار مخصوص بانکها یا....
و برای ارسال بار دیگر به دو روش دیگر کد میشود یکی استانداردهای ارتباط ماهواره ای که نمونش در مودمهای وایرلس و اکسس پویینت وجود داره و دوم سیستم گواهی امضای الکترونیکی
اگه پیدا کنم مقاله انگلیسی رو قرار میدهم

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
روی ماهواره های مختلفی تنظیم شدند
مثل آسیا ست اکسپرس 902 904 دبلیو 6
از دو نوع فرکانس استفاده میشه یکی استاندارد
و دیگری غیر استاندارد که این گونه فرکانسها میتونه حدود 300 مگا از فرکانسهای عادی زیاد تر یا کمتر باشه
ضمنن در این فرکانسها کانالهای تصویری هم وجود داره هاتبرد رو قبلها امتحان کردم حتی تو سیستم آنالوگ نیز بود
که با دستکاری ال ان بی یا فرکانس ال ان بی میشه
ضمنن برای بعضی از فرکانسها ساعت ال انبی تغییر میکنه و عادی نیست
اطلاعات در این سیستم 2 بار کد میشوند
یک بار با استفاده از نرم افزار یا سخت افزار مخصوص بانکها یا....
و برای ارسال بار دیگر به دو روش دیگر کد میشود یکی استانداردهای ارتباط ماهواره ای که نمونش در مودمهای وایرلس و اکسس پویینت وجود داره و دوم سیستم گواهی امضای الکترونیکی
اگه پیدا کنم مقاله انگلیسی رو قرار میدهم

خیلی ممنون روی 902 یا 904 یا W6 گمون نکنم چون در حدود این ماهواره ها هم نیست فقط روی اسیاست مشکوکم!!!
از گفته اونی که ماشینهای قابل حمل ATM رو میگذاشت پرسیدم گفت روی فرکانس پایه !!!! تنظیمش می کنیم گمونم منظورش حداقل فرکانس ممکن بود و از گفته هاش فهمیدم فرکانسهای رفت و برگشت توی 2 تا فرکانسه حالا چجوری نمی دونم

با سیستم وایرلس و امضا مشکلی نیست:eek:k:
فقط این ها الگوریتمشون
فکر کنم با دو بار دیکد یکباد توی انتقال هم به جز مبدا و مقصد کد بشه

خود فرکانسشو لازم دارم !!!اگه بلدید لطف کنید بگید
باز هم ممنون:bs_iloveyou:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
دوستان با دیش 185 و ال ان بی سی باند به نظرتون در شمال ایران کدام جهت باند سی پوشش بهتری داره؟.یامال چطوره؟
آقا دمت گرم این دیشو از کجا گیر آوردی ماکه همش 100 سانت هم به زور گیرمون میاد !!

همونطور که استاد فرمودند آسیاست !!

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
سلام من ماهواره ترکست رو به طور دقیق تنظیم کردم بعضا از فرکانس ها خیلی قوی هستند
ولی بعضی از فرکانس ها مثل 11870 اصلا دریافت نمی شه می خواستم ببینم اشکال از چیست؟

amir 62

کاربر افتخاری
2009-06-16
545
518
سلام من ماهواره ترکست رو به طور دقیق تنظیم کردم بعضا از فرکانس ها خیلی قوی هستند
ولی بعضی از فرکانس ها مثل 11870 اصلا دریافت نمی شه می خواستم ببینم اشکال از چیست؟
سلام
ساعت ال ان بی احتمالا دقیق نیست

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802

ماهواره ترکست داراي 3 پوشش ماهواره اي ميباشد که اکثرا در شمال و شمال غرب ايران پوشش مناسبي دارند و اگر ساکن جنوب غرب ايران هستيد فقط فرکانس هاي با پلاريزيشن h ميتونيد دريافت کنيد که حدود 100 کانال ميباشد البته اگر ديش 120 باشد بعضي از فرکانس هاي با پلاريزيشن v ميتونيد دريافت کنيدساعت النبي تقريبا روي ساعت 5 ميباشد

لیست فرکانس ها

http://ir55.flysat.com/turksat42.php

آخرین ویرایش:

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
ماهواره ترکست داراي 3 پوشش ماهواره اي ميباشد که اکثرا در شمال و شمال غرب ايران پوشش مناسبي دارند و اگر ساکن جنوب غرب ايران هستيد فقط فرکانس هاي با پلاريزيشن h ميتونيد دريافت کنيد که حدود 100 کانال ميباشد البته اگر ديش 120 باشد بعضي از فرکانس هاي با پلاريزيشن v ميتونيد دريافت کنيدساعت النبي تقريبا روي ساعت 5 ميباشد

لیست فرکانس ها

http://ir55.flysat.com/turksat42.php
ولی همسایمون تمام کانال ها رو به خوبی می گیره(اقامت:خوزستان)
به هرحال راهی نیست که بشه کانال tv8 رو تماشا کرد؟

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
ولی همسایمون تمام کانال ها رو به خوبی می گیره(اقامت:خوزستان)
به هرحال راهی نیست که بشه کانال tv8 رو تماشا کرد؟

دوستان خواهشا سوال خود را کامل مطرح کنند تا جواب کامل بگیرند:

1-محل سکونت
2-نصب ماهواره با دیش تکی یا قیچی
3-سایز دیش و نوع النبی ( ساعت النبی برای جهت های مختلف فرق دارد و گرنه ملاک دیش 90 با النبی استارست ملاک قرار میگیرد

شما به پوشش ماهواره نگاه کنی متوجه میشوی ولی اگر حتی یکی از کانالهای با پلاریزیشن V را بتوانی بگیری یا همسایتون توانسته کانال مربوطه را بگیرد کانال tv8 را هم میتونی بگیری خودم ماهواره ترک را بادیش 120 و النبی پرمیوم نسبتا خوب توانسته ام بگیرم ... نوع النبی و ساعت دقیق النبی خیلی خیلی زیاد در ماهواره ترک موثر است

آخرین ویرایش:

snider

کاربر
2011-05-21
227
473

دوستان خواهشا سوال خود را کامل مطرح کنند تا جواب کامل بگیرند:

1-محل سکونت
2-نصب ماهواره با دیش تکی یا قیچی
3-سایز دیش و نوع النبی ( ساعت النبی برای جهت های مختلف فرق دارد و گرنه ملاک دیش 90 با النبی استارست ملاک قرار میگیرد

شما به پوشش ماهواره نگاه کنی متوجه میشوی ولی اگر حتی یکی از کانالهای با پلاریزیشن v را بتوانی بگیری یا همسایتون توانسته کانال مربوطه را بگیرد کانال tv8 را هم میتونی بگیری خودم ماهواره ترک را بادیش 120 و النبی پرمیوم نسبتا خوب توانسته ام بگیرم ... نوع النبی و ساعت دقیق النبی خیلی خیلی زیاد در ماهواره ترک موثر است
1- اهواز
2- با دیش تکی بدون نصب هیچ قیچی کمکی
3- دیش سایز90 و ال ان بی استارست(قدیمی)
چند تا فرکانس با پلاریزیشن v رو می تونم بگیرمولی همونطور که گفتم ال ان بی رو رو هرساعتی میزارم
سیگنال هیچ تغییری نمی کند

با تشکر فراوان

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوست عزیز با یک ال ان بی دیگر چک کنید
ضمنن ممکنه در دستگاه ولتاژ ال ان بی را تغییر داده باشید
دیش شما کوچکه و کانالهای کمتری دریافت میکنه