سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با تشکر ازدوست عزیز فرکانسهای11992و11876 بدینصورت کم وزیاد میشود ونمیگیرد
درود
دوست گرامی اگر بدون هیچ دلیلی یکسری فرکانس ها پرش داره یا قطع وسیاه میشود بارازیت محلی باعث میشود

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
با تشکر ازدوست عزیز فرکانسهای11992و11876 بدینصورت کم وزیاد میشود ونمیگیرد

عزیزم خیلی از فرکانس های astra19 در ایران قابل دریافت نیست و با تشکر از پندار عزیز نصف بیشتر فرکانس هائی که اعلام کرده ایند حتی در نیمه شرقی اروپا هم بیم ندارد چه برسه به ایران همچنین چون این ماهواره اکثرا کانالهاش در بعضی زمان روز آزاد میشوند و یا با کدهای dcw باز میشوند دوستان دقت کنند که کانال در ایران بیم و پوشش داشته باشد مثلا کانلهای با فرکانس : 19.2°E Astra 1H
12343.50 H 27500 3/4
RTL 5,RTL 7 Nederland,RTL8,AnimalPlanetBenelux,Eurosport,EUROS PORT CZ,Hustler TV

اصلا در ایران پوشش ندارد و فکر کنم بهتر در سایت و در بخش اعلام کدهای dcw عنوان نشود بهتر تا باعث سردرگمی دوستان نشود
شما به لینک زیر برو و فقط فرکانسهای با پوشش ASTRA 1M را که قابل دریافت در ایران است را تنظیم کن

http://www.ses-astra.com/business/en/satellite-fleet/satellite-list/astra1m/index.php

hotan

کاربر
2010-01-08
88
144
33
من در نواب زندگی می کنم شبکه های هاتبرد من ساعاتی دارای افت سیگنال می شود و ساعاتی دیگر افت سیگنال از بین می رود
آیا از تنظیم دیش است یعنی دیش تنظیم نیست یا مشکل از جایی دیگر است در ضمن یوتل ست w3هم گاهی همچین مشکلی دارد
دوما بعضی از شبکه ای این دو جهت برای من خراب است مثلا فارسی 1 من سیگنالش بالا هست اما خراب هست اما شبکه های دیگر که سیگنالشان پایین تر هست خوب دیده می شوند مشکل در تنظیم دیش هست یا ******* هست

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
من در نواب زندگی می کنم شبکه های هاتبرد من ساعاتی دارای افت سیگنال می شود و ساعاتی دیگر افت سیگنال از بین می رود
آیا از تنظیم دیش است یعنی دیش تنظیم نیست یا مشکل از جایی دیگر است در ضمن یوتل ست w3هم گاهی همچین مشکلی دارد
دوما بعضی از شبکه ای این دو جهت برای من خراب است مثلا فارسی 1 من سیگنالش بالا هست اما خراب هست اما شبکه های دیگر که سیگنالشان پایین تر هست خوب دیده می شوند مشکل در تنظیم دیش هست یا ******* هست

ساده تر این هست که ببینید همسایه شما و یا محله شما هم این مشکل رو دارند
اگر نداشتند به دیش و lnb دست بزنید اما معمولا اینجور مواقع مشکل از ارسال امواج مزاحم هست

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
با سلام. آیا با ال ان بی اینورتور و یا پرمیوم میتونم جهت یوروبرد در 16 درجه شرقی رو به طور کامل داشته باشم.محل زندگی من تهران می باشد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153

ساده تر این هست که ببینید همسایه شما و یا محله شما هم این مشکل رو دارند
اگر نداشتند به دیش و lnb دست بزنید اما معمولا اینجور مواقع مشکل از ارسال امواج مزاحم هست

باسلام.همونطور که دوست عزیزمون آقای پندار اشاره کردن معمولا این مشکلات ناشی از ******* هست.خصوصا اگه شبها این مشکل باشه.بهترین کار اینه از همسایه هاتون برای این مشکل یه سوال بکنید .که اگه اونا مشکلی ندارن احتمال اول خراب بودن ال ان بی شما میباشه.و بعدش هم تاب داشتن دیشتون هست.که باعث میشه بعضی فرکانسهای ضعیفتر رو داشته باشید.اگه ظهر ها مشکلی ندارید.احتمال زیاد دیشتون تنظیم هست.موفق باشی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45

پیوست‌ها

• 44.4 کیلوبایت بازدیدها: 35

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
بله این کار ممکن است اما در صورتی که هر دو رسیور از فرکانس عمودی یا افقی فقط استفتده کنند مثال در اینتل ست 902 در عمودی از 13 تا 14 ولت استفاده میشود و در افقی از 18 تا 19 ولت و چه در عمودی و یا افقی یک فرکانس 22 کیلوهرتز نیز برای بعضی از فرکانسها وجود دارد مثل فرکانس 11747 افقی در هاتبرد که شبکه pmc بر روی این فرکانس میباشد از 18 ولت استفاده میشود اما اگر 22 کیلوهرتز آن قطع گردد بدون تغییر در ولت خروجی شبکه های دیگر دریافت میگردد پس ما چهار نمونه فرکانس عمودی فرکانس پایین و عمودی فرکانس بالا - افقی فرکانس پایین و افقی فرکانس بالا داریم که اگر از مثال عمودی فرکانس پایین یعنیی 22 کیلوهرتز خاموش استفاده کنیم با اتصال دو رسیور به یک ال ان بی رسیور دیگر نیز میتواند فقط کلیه فرکانسهای عمودی که 22 کیلوهرتز آنها خاموش است را دریافت کنند

سلام آقای حیدری منظور شما همون استفاده از خروجی لوپ رسیور هست؟اگه جوابتون بله هست.میخواستم بپرسم:
1-آیا خروجی لوپ خطراتی برای کل سیستم رسیور اولی و دومی و کلیه لوازم جانبیش از قبیل سوختن یا خرابی در بر داره یا نه؟
2-آیا استفاده از این خروجی افت سیگنالی رو برای رسیور دومی و یا خود اولی در بر داره؟
3-اگه ما رسیور اولی رو خاموش کنیم و فقط از دومی استفاده کنیم.آیا باز هم برای دیدن تمام کانالها مشکل پخش تصویر داریم؟ متشکرم

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با عرض معذرت من منظور شما از ولتاژ ال ان بی درست هست رو متوجه نشدم؟

عزیزم منظورم همون گزینه ای هست که تو تمام رسیور ها یافت میشه وباید همیشه بروی 13/18v باشه.وقتی میگی من فقط کانالهای هریزانتال رو دارم.احتمال اول همون تنظیم نبودن ولتاژ هست و احتمال میره اون گزینه بروی18 ولت باشه.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با درود
مشکل از رسیور نیست چون خودم 2 تا رسیور دارم
دیش هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه
کلا من هیچ کدوم از کانال های ورتیکال نمی تونم بگیرم اما الان که دقت می کنم بعد از تعویض ال ان بی
دو فرکانس 11096 v 11919 v با کیفیت نسبتا خوبی قابل دریافت شدند
نکته ی دیگه این که کانال های h اکثرا خیلی قوی و با قدرت 95 درصد قابل دریافت هستند
موفق باشید
دوست من حرف من همونی هست که بهت گفتم. شما برای سهولت وتسریع در رسیدن به هدف باید رسیورت رو به خونه همسایتون ببری یا رسیور اون رو خونه خودتون بیاری.اگه نمیخوای این کار رو بکنی باید قدری زحمت به خودت بدی.مثلا یک بار رسیور رو بعد از انجام تنظیماتی که گفتم به پشت بوم ببری و مستقیم با یک کابل سالم 2 متری و بدون سوییچر به دیشت وصل کنی وفرکانسها رو چک کنی.اگه باز هم مشکل داشتند عیب از دیشت هست.در ضمن آیا شما مطمئن هستید که ترکست رو رصد کردید؟آیا شما کانالsamanyolu و yaban رو دارید؟آیا فرکانس11962v3333 رو دارید؟راستی مارک ومدل رسیورت چیه؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز در بازار سوئیچی موجود است که یک ورودی ال ان بی دارد و دو خروجی رسیور بهترین راه این ایت که از این سوئیچ استفاده کنید اکثرا از این سوئیچ در کانالهای استانی بر روی اینتل ست 902 استفاده میکنند چون همه کانالها بر روی ورتیکال (عمودی) میباشد و دارای ولتاژ ثابت 13 تا 14 ولت میباشد و خطری برای تیونر رسیور دیگر ندارد اما در صورد موجود نببودن سوئیچ حتی از سه راهی موجود در بازار که فیشهای فرکانس بالا ( همان فیشهای پیجی ال ان بی ) روی آن بسته میشود نیز میتوانید استفاده کنید اما باید همیشه هر دو رسیور برق ال ان بی آنها ثابت روی یک ولتاژ باشد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
اگه کسی از دوستان امتحان کرده لطفا جواب پست اول این صفحه رو بده.خیلی ممنون

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
دوست من حرف من همونی هست که بهت گفتم. شما برای سهولت وتسریع در رسیدن به هدف باید رسیورت رو به خونه همسایتون ببری یا رسیور اون رو خونه خودتون بیاری.اگه نمیخوای این کار رو بکنی باید قدری زحمت به خودت بدی.مثلا یک بار رسیور رو بعد از انجام تنظیماتی که گفتم به پشت بوم ببری و مستقیم با یک کابل سالم 2 متری و بدون سوییچر به دیشت وصل کنی وفرکانسها رو چک کنی.اگه باز هم مشکل داشتند عیب از دیشت هست.در ضمن آیا شما مطمئن هستید که ترکست رو رصد کردید؟آیا شما کانالsamanyolu و yaban رو دارید؟آیا فرکانس11962v3333 رو دارید؟راستی مارک ومدل رسیورت چیه؟
بار اولی که ترکست رو تنظیم کردم رسیور رو بالا پشت بوم بردم و با کابل مستقیم تنظیم کردم
مطمئنم ترکست رو رصد کردم چون کانال های ان تی وی و تی آرتی و..... قابل دریافت هستند
اون دو تا کانال رو دارم ولی فرکانس 11962 قابل دریافت نیست
مدل رسیور: Hivion pvr 9191
من فهمیدم ماهواره ترکست روی دو بیم شرقی و غربی قرار دارد کانال های بیم شرقی رو با
کیفیت خیلی بالا می گیرم ولی بیم غربی رو تقریبا هیچ کدوم از کانال ها رو نمی گیرم
همسایمون که گفتم همه ی کانال هارو دارند موقعیت منزلشان با ما کمی فرق دارد احتمال دارد
به خاطر موقعیت خانه باشد؟
با تشکر

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
سلام آقای حیدری منظور شما همون استفاده از خروجی لوپ رسیور هست؟اگه جوابتون بله هست.میخواستم بپرسم:
1-آیا خروجی لوپ خطراتی برای کل سیستم رسیور اولی و دومی و کلیه لوازم جانبیش از قبیل سوختن یا خرابی در بر داره یا نه؟
2-آیا استفاده از این خروجی افت سیگنالی رو برای رسیور دومی و یا خود اولی در بر داره؟
3-اگه ما رسیور اولی رو خاموش کنیم و فقط از دومی استفاده کنیم.آیا باز هم برای دیدن تمام کانالها مشکل پخش تصویر داریم؟ متشکرم
1- این کار به تیونر دستگاه اصلی آسیب می رساند
2- افت سیگنال برای رسیور دومی بسیار ناچیز است
3-خیر برای دیدن کانال ها محدودیتی نیست
کلا بهترین روش استفاده از ال ان بی دو سوزنه است
:eek:k:

hadi1258

کاربر
2010-08-22
22
36
39
با سلام و عرض خسته نباشید
ارتفاع پشت دیش برای جهت هاتبرد ( و در پی آن قیچی کردن دبلیو 3 و نایل ) چه اندازه باید باشد ؟
و نیز طول میله ها باید چه اندازه ای باشد ( به طور معمول و استاندارد ) ؟
با تشکر و سپاس فراوان:eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام و عرض خسته نباشید
ارتفاع پشت دیش برای جهت هاتبرد ( و در پی آن قیچی کردن دبلیو 3 و نایل ) چه اندازه باید باشد ؟
و نیز طول میله ها باید چه اندازه ای باشد ( به طور معمول و استاندارد ) ؟
با تشکر و سپاس فراوان:eek:k:
کانون دیش و اندازه میله پشت و 3 میله در دیشها متفاوت هست
عکس برای آشنایی حدودی
[h=3] قيچي زدن به صورت تخصصي كليه ماهواره ها عكس و آموزش [/h]

hadi1258

کاربر
2010-08-22
22
36
39
سلام دوست عزیز
ممنون از رهنمایی شما :s13: ولی در حال حاضر مشکل من قیچی زدن نیست چون بلدم چجوری بزنم ولی مشکل اساسی منه اینه که احساس می کنم دیشم واسه جهت اصلی یعنی هاتبرد دقیق تنظیم نیست چرا که سیگنال بالایی دریافت نمی کنم ( عموما 50 درصد ) از همین رو مورد های مختلف رو بررسی کردم از حمله طول سه میله که میشه گفت با هم برابرند و نیز با وجود احتمال بالای ******* و .... خودم فکر می کنم سر دیشم یه کم رفته پایین واسه همین میخوام ببینم به طور صحیح ارتفاع میله ی پشت دیش باید چند سانت باشه ؟:confused:
بسیار ممنون و متشکرم:eek:k:

بالا