سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

mojmos

کاربر
2010-02-23
3
1
مشکل ریست شدن رسیور و پاک شدن تنظیمات اولیه

سلام
یه روز یه بابایی اومد خونه ما و هاتبرد و نایلست را روی یک دیش و کانال های استانی را با دیش دیگر گرفت.
چند روز بعد ریسیور ریست شد و همه چیز پاک شد
حالا وقتی من از نو جستجوی اتوماتیک می کنم فقط کانال های هاتبرد را پیدا می کنه و روی نایلست که جستجو می کنم همون کانال های هاتبرد را پیدا می کنه و از کانال های عربی خبری نیست.
کانال های استانی را هم اصلا نمیاره.
آیا باید تنظیم خاصی در رسیور انجام بشه؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام
یه روز یه بابایی اومد خونه ما و هاتبرد و نایلست را روی یک دیش و کانال های استانی را با دیش دیگر گرفت.
چند روز بعد ریسیور ریست شد و همه چیز پاک شد
حالا وقتی من از نو جستجوی اتوماتیک می کنم فقط کانال های هاتبرد را پیدا می کنه و روی نایلست که جستجو می کنم همون کانال های هاتبرد را پیدا می کنه و از کانال های عربی خبری نیست.
کانال های استانی را هم اصلا نمیاره.
آیا باید تنظیم خاصی در رسیور انجام بشه؟
با سلام
دوست عزیز به احتمال فراوان مشکل از سویچ و یا تنظیمات آن می باشد. تنظیمات سویچ را چک کنید در صورت درست بودن سویچ باید تعویض شود.

mojmos

کاربر
2010-02-23
3
1
با سلام
دوست عزیز به احتمال فراوان مشکل از سویچ و یا تنظیمات آن می باشد. تنظیمات سویچ را چک کنید در صورت درست بودن سویچ باید تعویض شود.

مرسی از پاسختون
تنظیمات سوییچ باید چجوری باشه
مشه بیشتر توضیح دهید
من تازه کارم و زیاد با این چیزا آشنایی ندارم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مرسی از پاسختون
تنظیمات سوییچ باید چجوری باشه
مشه بیشتر توضیح دهید
من تازه کارم و زیاد با این چیزا آشنایی ندارم

دوست عزیز دقت کنید ببینید که ال ان بی هر جهتی به چه شماره ای از سویچر شما وصله سپس در رسیور در قسمت تنظیمات آنتن اول ماهواره مورد نظر انتخاب کنید و بعد کمی پایین تر جلوی کلمه DICEqC 1.0 همان شماره سویچ (که عددی بین 1 تا 4 یا حروف A B C D یا ...هستند) را وارد کنید.

hrm20012002

کاربر
2008-04-16
1
1
کمک

با رسیور 550
بدون دانگل و میکرو
2 سئیچر
4 دیش 110
3 قیچی
7 ال ان بی
در تهران بهترین جهتهایی که میشود گرفت چیست

sentia

کاربر
2010-05-13
2
2
39
سلام و خسته نباشید .

ایا ممکنه با مرکزیت eurobird 9 ماهواره sirus 4 ویا nilesat رو دریافت کرد توسط قیچی.

ویا بعکس با مرکزیت siruse 4 ماهواره eurobird 9 رو قیچی کرد.

با تشکر فراوان از دوستان.

amircowboy

کاربر
2010-05-18
3
2
سلام
من نایلست را کنار هاتبرد نصب کردم. با فایندر در بهترین موقعیت هم قرارش دادم. دیشم هم نو است وتاب نداره ولی یه محدوده از فرکانسها رو نمیگیره از جمله mbc ها! ولی بقیه رو میگیره. مشکل از کجاست؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام
من نایلست را کنار هاتبرد نصب کردم. با فایندر در بهترین موقعیت هم قرارش دادم. دیشم هم نو است وتاب نداره ولی یه محدوده از فرکانسها رو نمیگیره از جمله mbc ها! ولی بقیه رو میگیره. مشکل از کجاست؟
با سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد شما ساعت lnb رو دقیق تنظیم نکردید. این کار رو انجام بدید نتیجه رو اعلام کنید. ساعت lnb باید 4.5 باشد.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام و خسته نباشید .

ایا ممکنه با مرکزیت eurobird 9 ماهواره sirus 4 ویا nilesat رو دریافت کرد توسط قیچی.

ویا بعکس با مرکزیت siruse 4 ماهواره eurobird 9 رو قیچی کرد.

با تشکر فراوان از دوستان.
با سلام
دوست عزیز به خاطر فاصله کم ماهواره یوربیرد و سایروس قیچی کردن نتیجه مطلوبی نخواهد داشت و توصیه نمی شود ولی در خصوص نایلست و یوربیرد میشه با کمی حوصله این کار رو انجام داد.

amircowboy

کاربر
2010-05-18
3
2
من ار ال ان بی پرمیوم استفاده می کنم و فلاش بالای آن را دقیقا 60 درجه خلاف عقربه های ساعت (ایستاده در روبروی دیش) چرخانده ام. اشتباه است؟ با فایندر هم همینجا جداکثر بود.

hosiin

کاربر
2010-02-16
38
27
با سلام من مي خوام ماهواره سايروس را بگيرم لطفا راهنمايي كنيد در ضمن در حالت جستجوي كانال ماهواره سايروس مشاهده نميشه چه بايد بكنم ديتگاه من ايكلاس 9595مي باشد لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
با سلام من مي خوام ماهواره سايروس را بگيرم لطفا راهنمايي كنيد در ضمن در حالت جستجوي كانال ماهواره سايروس مشاهده نميشه چه بايد بكنم ديتگاه من ايكلاس 9595مي باشد لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم

اسم این ماهواره در آیکلاس وجود دارد
اگر نبود یک بار رسیت فکتوری کنید
به تنظیمات کارخانه باز گردانید
روی دیش تکی
اول دیش رو به سمت هاتبرد تنظیم کنید
پشت بشقاب بروید
دیش را 3سانت به سمت راست حرکت دهید و 1.5 سانت پایه دیش رو بالا ببرید*
*lnb به زمین نزدیک تر میشود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
مشکل عجیب در دریافت نایلست

با سلام
دوستان مشکل عجیبی در دریافت نایلست پیدا کردم و ان هم اینکه چند هفته ای است که روی این مسیر که حدود 630 کانال دریافت می کنم در مواقعی از روز و یا شب تعدادی از کانالها افت سیگنال پیدا می کنند و قطع می شوند در حالیکه خیلی از کانالها را همانموقع که این مشکل پیش می آید را با فرکانس عالی دریافت می کنم در ضمن از سوییچ استفاده می کنم و دیگر مسیرهایم یعنی هاتبرد و w3a هیچ مشکلی ندارند .
خودم فکر می کردم اشکال از کابل یا اتصالات و یا سوییچ باشد اما وقتی کانالهایی از نایسلت هیچ وقت افت پیدا نمی کنند و با همان سیگنال وصل هستند( در حالیکه کانالهایی که سیگنال ضعیفتری دارند مشکل ندارند و بعضی از کانالها که روی فرکانس قویتر هستند افت سیگنال پیدا می کنند و قطع می شوند در مواقعی از روز یا شب) .
می خواستم بدانم برای شما دوستان هم چنین مشکلی بوجود امده یا نه ؟ و علت چیست؟
لطفاً راهنمایی کنید. در ضمن بنده در استان خوزستان می باشم.

sepahan.eshgh

کاربر
2009-10-28
42
370
36
سلام دوست عزیز من چند تا احتمال میدم
1 اینکه شما قیچی که ال ان بی ها روش سواره تکون میخوره یعنی با یه باد آروم تکون میخوزه که علت یا نرم بودن فیتورن یا نازک بودن ورق دیش هست
2 اگه کانال فطغ وصل میشه و گاها هم قطع کامل میشه احتمالا تیونر رسیورتون ضعیف شده شما با یه رسیور دیگه رو دیش خودت امتحان کن
3 شاید فرکانس اون شبکه ها تحت تاثیر عوامل جوی قرار میگیره یا پا ...ت
اگه نشد بگو کدوم فرکانس ها هست تا من امتحان کنم برات
یا علی

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
با سلام
دوستان مشکل عجیبی در دریافت نایلست پیدا کردم و ان هم اینکه چند هفته ای است که روی این مسیر که حدود 630 کانال دریافت می کنم در مواقعی از روز و یا شب تعدادی از کانالها افت سیگنال پیدا می کنند و قطع می شوند در حالیکه خیلی از کانالها را همانموقع که این مشکل پیش می آید را با فرکانس عالی دریافت می کنم در ضمن از سوییچ استفاده می کنم و دیگر مسیرهایم یعنی هاتبرد و w3a هیچ مشکلی ندارند .
خودم فکر می کردم اشکال از کابل یا اتصالات و یا سوییچ باشد اما وقتی کانالهایی از نایسلت هیچ وقت افت پیدا نمی کنند و با همان سیگنال وصل هستند( در حالیکه کانالهایی که سیگنال ضعیفتری دارند مشکل ندارند و بعضی از کانالها که روی فرکانس قویتر هستند افت سیگنال پیدا می کنند و قطع می شوند در مواقعی از روز یا شب) .
مشکل شما از ************** است

مشکل شما بخاطر وصل شدن مجدد صدای امریکا روی نایل ست است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
خودم احتمال پ * ا**را**ز*ی*ت می دهم چون برای نایلست از دیش جدا استفاده می کنم و w3 را بصورت قیچی بر روی هاتبرد دریافت می کنم که در مورد ضعیف شدن تیونر باید بگویم که در هاتبرد و w3 اصلا مشکلی ندارم و روال عادی داردو می خواهم بگویم در خوزستان ایا کسی این مشکل را دارد اعلام کند؟ در ضمن برای نمونه فرکانسهایی که کانالهای الرای کویت و عراقیه اسپورت و صدای امریکا و ... قرار دارند مشکل پیدا می کند و مثلا فرکانس کانالهایی چون موزیکا و موزیکا پلوس و ... که بنظر من سیگنال ضعیفتری نسبت به چند تا از این فرکانسهای مشکل دار دارند همیشه با همان سیگنال پایدار هستند.

mz711

کاربر
2008-01-11
3
0
سلام
2 جهت یامال90درجه و یوتل ستw2m واقع در 16 درجه را هر کاری میکنم نمیگیره ذر ضمن من قبلا این جهتها را داشتم

با تشکر

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
سلام
2 جهت یامال90درجه و یوتل ستw2m واقع در 16 درجه را هر کاری میکنم نمیگیره ذر ضمن من قبلا این جهتها را داشتم

با تشکر

دوسته عزیز برای دریافت یامال از فرکانس نمونه 11057 عمودی 26470 استفاده نمایید.
و در مورد یوتلست W2m نیز شبکه خاصی دیگر در این جهت موجود نمیباشد که ارزش گرفتن داشته باشد..! ! ! ! در هر صورت برای نصبW2m هم میتونید از فرکانس نمونه
10758 V 27500 7/8 استفاده نمایید که کانالهای SUPER SPORT1,2,3 در آن قرار دارد

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
با سلام

دوسته عزیز بنده پیشنهادم اینست با یک سیم مرغوبتر و یه سوئیچ دیگه این موضوع را تست کنید. اگر این مورد را امتحان کردید. یکبار دستگاه خود را با آخرین پچ آپگرید نمائید.
موفق باشید

hosiin

کاربر
2010-02-16
38
27
باسلام دوستان عزيز من مي خوام به مركزيت هاتبرد سايروس را بگيرم با فركانس 11766 تا 35 .40 كيفيت ميره اما بقيه فركانسها سيگنال تداره لطفا راهنمايي كنيد

با تشكر از شما دوست عزيز ماهواره سايروس راپيدا كردم امبراي تنظيم مشكل دارم كه در صفحه بعدي در خواست كردم لطفا راهنمايي بيشتري بكنيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا