سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

farzin20001

کاربر
2007-10-25
2
0
با سلام خدمت اساتيد محترم
مي خواستم در مورد نحوه گرفتن 3 جهت استاني. ترك. وماهواره طلوع يا افغان به مركزيت افغان توضيح بديد. اگه ميشه با عكس. ممنون

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با عرض سلام و ادب
من به یک مشکل برخوردم اگر مرا راهنمایی کنید ممنون می شوم .
اونم اینه که من به مرکزیت اینتلست ( استانی) میخوام با قیچی ترک را بگیرم و به مرکزیت هاتبرد نایلست را
اگه باعکس و توضیح باشه ممنون میشوم :sadwalk:
با سلام
بفرما دوست عزیز
ترکست و اینتلست به مرکزیت ترک

پیوست‌ها

• 58.7 کیلوبایت بازدیدها: 108
  • 44.3 کیلوبایت بازدیدها: 111
آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بازم سلام
ببخشید اگه امکان داره یه توضیح بدی که چجوری نصب کنم ممنونم
ساعتش هم بگویید اصلا توضیح بدبد که ساعت ا ان بی چیه ممنون
:dast::dast::dast::dast:
با درود
چرا وقت دوستان ما را بیهوده میگیرید!
تصویر کامل وگویا قرار دادند ساعت lnb هم که معلومه دیگه چه چیزی را توضیح بدهند؟
شما مثل اینکه یا دوست دارید که پست ارسال کنید
یا اینکه از نصب چیزی نمیدانید جدا رعایت کنید:busted_red:

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
با سلام وخسته نباشی.من به مشکل عجیبی در مورد نیلست برخوردم.البته واسه خودم مشکلی ندارم ولی همسایمون چرا.دیشب رفتم که براش نیلستو بگیرم هر کاری کردم نشد که نشد.هاتبرد رو با فرکانس 11054 ایران موزیک خوب تنظیم میکنم ولی نمیدونم چرا نیلستو با فرکانس 11996 افقی نمیتونم تنظیم کنم.واقعا" اسفالت شدم.خواهشا" یه کمکی به ما بکنید.

adel_826

کاربر
2006-10-09
21
51
با سلام وخسته نباشی.من به مشکل عجیبی در مورد نیلست برخوردم.البته واسه خودم مشکلی ندارم ولی همسایمون چرا.دیشب رفتم که براش نیلستو بگیرم هر کاری کردم نشد که نشد.هاتبرد رو با فرکانس 11054 ایران موزیک خوب تنظیم میکنم ولی نمیدونم چرا نیلستو با فرکانس 11996 افقی نمیتونم تنظیم کنم.واقعا" اسفالت شدم.خواهشا" یه کمکی به ما بکنید.

سلام دوست من شما اول هاتبرد را با فركانس 12437 كه شبكه برون مرزي ايران است كامل تنظيم سپس براي نايلست از فركانس 11355 استفاده كن :bs_iloveyou:

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
  1. دوست گرامی شاید در مسیرش مانع قرار دارد به جلو دیش سمت راست آن نگاه کن ببین مانع سر راهش قرار ندارد بعد سعی کن از قیچی فابریک استفاده کنی از فاصله بین دو ال ان بی مطمئن شو ابتدا از فرکانس قویتر جهت پیدا کردن نیلست استفاده کن اگر سوئیچ استفاده میکنی ابتدا سویئچ سر راهش بردار بعداز تنظیم سوئیچ را بگذار در پایان جهت در رفتن خستگی از تن ات اگر درست نشد با شماره 110 تماس بگیر با تشکر

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
با سلام بنده يك ريسيور مدل استارست 190دي سوپر دارم
من ديش رو رو به هاتبرد با ارتفاع 35 درجه تنظيم كردم
وقتي دستگاه را روشن ميكنم داخل منوي نصب قسمت نام ماهواره روي نايل ست قرار دارد ولي جاي تعجب كه حتي كانال هاي نايل ست رو نميگيره فقط چند تا از كانال هاي هاتبرد مثل pmc /itn/didar/italia1 و چند تا ديگه رو ميگيره اگه كسي راهنماييم كنه ممنون ميشم

تذكر:
هرجا رسيد پست نميزنند كه مشكل نصب داريد اينجا مطرح كنيد!
ارسالهاي نابجا حذف ميشوند
دوست گرامی شما مسیر هاتبرد را گرفتین ولی در رسیور خود به جای هاتبرد ماهواره نیلست راجستجو کرده اید وبه دلیل تشابه فرکانس این کانالها با فرکانس در ماهواره نیلست این کانالها در جستجو پیدا شده اندولی نام ماهواره همان نیلست می باشد لذا رسیور خود را به تنظیم کارخانه برگردانید بعد ماهواره هاتبرد را جستجو نمائید
تذكر:
از رنگ قرمز براي پست زدن استفاده نكنيد!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

moshterak

کاربر
2010-04-18
1
0
دوستان طریقه قرار گرفتن ماهواره w3 به مرکزیت هاتبرد همراه با عکس وفرکانس

elina20054

کاربر
2010-01-17
1
0
سلام.میشه نحوه گرفتن یوروبرد 4 رو به مرکزیت هاتبرد با عکس برام توضیح بدین.ممنون میشم

naval

کاربر
2010-06-05
1
0
با سلام وخسته نباشید من می خواهم برای پیدا کردن جهت بوسیله دیش گردان منو کمک کنید البته ریسیورمن های وژن میباشدمنظور من اینستکه ازطریق رسیور این کار روانجام بدهم باتشکر

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام وخسته نباشید من می خواهم برای پیدا کردن جهت بوسیله دیش گردان منو کمک کنید البته ریسیورمن های وژن میباشدمنظور من اینستکه ازطریق رسیور این کار روانجام بدهم باتشکر
با سلام
دوست عزیز برو به این تایپیک که بطور کامل توضیح داده شده: http://1.irantks.biz/showthread.php?t=22713

arkantos

کاربر
2010-04-12
19
8
29
با سلام
برای گرفتن ترک با قیچی روی استانی :
ترک به مرکزیت اینتلست باشد یا اینتلست به مرکزیت ترک

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
برای گرفتن ترک با قیچی روی استانی :
ترک به مرکزیت اینتلست باشد یا اینتلست به مرکزیت ترک
با درود
دوست گرامی شما اول اینتلست را خوب وکامل تنظیم کنید سپس ترک را با قیچی اضافه کنید:eek:k:

nomid

کاربر
2010-06-05
7
0
34
با سلام
اطلاعاتی درباره این ماهواره جدیدی که امریکا برتاب خواهد کرد که بوشش ان در ایران وافغانستان وعراق البته تاریخ برتاب واسم ماهواره واسم کانالهاو........ من رسیور دریم دارم را در اختیار من قرار دهید

خیلی متشکر

kahn

کاربر
2009-07-04
20
24
38
سلام.من روی ترکست کانالهیی مثل rustavi ،trt3،کانال24 وچند کانال دیگه رو نمیتونم بگیرم.آیا این کانالها رو در خوزستان میشه گرفت یا نه؟با تشکر

majidproxy1368

کاربر
2010-06-08
1
0
35
كمك جهت تنظيم ديش و رسيور ؟

سلام
اول بگم كه خيلي خيلي مبتدي هستم و هيچي رو ميشه گفت نميدونم
ميخواهم يه رسيور رو به ديش و lnb وصل كنم و رسيور رو تنظيم كنم تا شبكه ها رو دريافت كنم ولي چطوري نميدونم
مدل رسيور ICLASS 9595X PVR
LNB1- رو چطوري بايد به ديش وصل كنم ؟
2-جهت ديش رو بايد چطوري تنظيم كنم ؟ كدوم جهت و اينا ...... ؟
3-بعد از تنظيم ديش و وصل كردن كابل به رسيور تنظيمات نرم افزاريش چيه و چكار كنم *؟ ايا همين كه برم تو منو و جستجو رو بزنم كافيه يا بايد اسم ماهواره اي رو كه بايد ازش اطلاعات دريافت كنم رو بدم اگه بايد اسم اون ماهواره رو هم بهش بدم كدوم رو انتخاب كنم (فك كنم يه 20-30 تايي باشن )و هر كدوم هم يه زير منو دارن ؟ و بعد جستجو شبكه هاي رايگان ؟
4- هر نكته خاصي رو هم كه مونده لطف كنيد بگيد ممنون ميشم
5-بايد روي كدوم ماهواره تنظيم كنم ؟ و چرا ؟ (شبكه هاي فارسي زبان رو ميخواهم بگيرم + شيبكه ها يي كه ابازيهاي جام جهاني رو بپخش ميكنن
:eek:ky:)

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام
اول بگم كه خيلي خيلي مبتدي هستم و هيچي رو ميشه گفت نميدونم
ميخواهم يه رسيور رو به ديش و lnb وصل كنم و رسيور رو تنظيم كنم تا شبكه ها رو دريافت كنم ولي چطوري نميدونم
مدل رسيور ICLASS 9595X PVR
LNB1- رو چطوري بايد به ديش وصل كنم ؟
2-جهت ديش رو بايد چطوري تنظيم كنم ؟ كدوم جهت و اينا ...... ؟
3-بعد از تنظيم ديش و وصل كردن كابل به رسيور تنظيمات نرم افزاريش چيه و چكار كنم *؟ ايا همين كه برم تو منو و جستجو رو بزنم كافيه يا بايد اسم ماهواره اي رو كه بايد ازش اطلاعات دريافت كنم رو بدم اگه بايد اسم اون ماهواره رو هم بهش بدم كدوم رو انتخاب كنم (فك كنم يه 20-30 تايي باشن )و هر كدوم هم يه زير منو دارن ؟ و بعد جستجو شبكه هاي رايگان ؟
4- هر نكته خاصي رو هم كه مونده لطف كنيد بگيد ممنون ميشم
5-بايد روي كدوم ماهواره تنظيم كنم ؟ و چرا ؟ (شبكه هاي فارسي زبان رو ميخواهم بگيرم + شيبكه ها يي كه ابازيهاي جام جهاني رو بپخش ميكنن
:eek:ky:)
با سلام
دوست عزیز یه سر به اینجا بزن بطور کامل توضیح داده شده: http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=145

بالا