آیا راه حلی براش هستدوسته عزیز شما مشکل ************** منطقه ای دارید....
آیا راه حلی براش هستدوسته عزیز شما مشکل ************** منطقه ای دارید....
با سلامبا عرض سلام و ادب
من به یک مشکل برخوردم اگر مرا راهنمایی کنید ممنون می شوم .
اونم اینه که من به مرکزیت اینتلست ( استانی) میخوام با قیچی ترک را بگیرم و به مرکزیت هاتبرد نایلست را
اگه باعکس و توضیح باشه ممنون میشوم :sadwalk:
با درودبازم سلام
ببخشید اگه امکان داره یه توضیح بدی که چجوری نصب کنم ممنونم
ساعتش هم بگویید اصلا توضیح بدبد که ساعت ا ان بی چیه ممنون
:dast::dast::dast::dast:
با سلام وخسته نباشی.من به مشکل عجیبی در مورد نیلست برخوردم.البته واسه خودم مشکلی ندارم ولی همسایمون چرا.دیشب رفتم که براش نیلستو بگیرم هر کاری کردم نشد که نشد.هاتبرد رو با فرکانس 11054 ایران موزیک خوب تنظیم میکنم ولی نمیدونم چرا نیلستو با فرکانس 11996 افقی نمیتونم تنظیم کنم.واقعا" اسفالت شدم.خواهشا" یه کمکی به ما بکنید.
با سلام وخسته نباشی.من به مشکل عجیبی در مورد نیلست برخوردم.البته واسه خودم مشکلی ندارم ولی همسایمون چرا.دیشب رفتم که براش نیلستو بگیرم هر کاری کردم نشد که نشد.هاتبرد رو با فرکانس 11054 ایران موزیک خوب تنظیم میکنم ولی نمیدونم چرا نیلستو با فرکانس 11996 افقی نمیتونم تنظیم کنم.واقعا" اسفالت شدم.خواهشا" یه کمکی به ما بکنید.
دوست گرامی شما مسیر هاتبرد را گرفتین ولی در رسیور خود به جای هاتبرد ماهواره نیلست راجستجو کرده اید وبه دلیل تشابه فرکانس این کانالها با فرکانس در ماهواره نیلست این کانالها در جستجو پیدا شده اندولی نام ماهواره همان نیلست می باشد لذا رسیور خود را به تنظیم کارخانه برگردانید بعد ماهواره هاتبرد را جستجو نمائیدبا سلام بنده يك ريسيور مدل استارست 190دي سوپر دارم
من ديش رو رو به هاتبرد با ارتفاع 35 درجه تنظيم كردم
وقتي دستگاه را روشن ميكنم داخل منوي نصب قسمت نام ماهواره روي نايل ست قرار دارد ولي جاي تعجب كه حتي كانال هاي نايل ست رو نميگيره فقط چند تا از كانال هاي هاتبرد مثل pmc /itn/didar/italia1 و چند تا ديگه رو ميگيره اگه كسي راهنماييم كنه ممنون ميشم
تذكر:
هرجا رسيد پست نميزنند كه مشكل نصب داريد اينجا مطرح كنيد!
ارسالهاي نابجا حذف ميشوند
با سلامدوستان طریقه قرار گرفتن ماهواره w3 به مرکزیت هاتبرد همراه با عکس وفرکانس
با سلامبا سلام وخسته نباشید من می خواهم برای پیدا کردن جهت بوسیله دیش گردان منو کمک کنید البته ریسیورمن های وژن میباشدمنظور من اینستکه ازطریق رسیور این کار روانجام بدهم باتشکر
با درودبا سلام
برای گرفتن ترک با قیچی روی استانی :
ترک به مرکزیت اینتلست باشد یا اینتلست به مرکزیت ترک
با درود
دوست گرامی شما اول اینتلست را خوب وکامل تنظیم کنید سپس ترک را با قیچی اضافه کنیدk:
با سلامسلام
اول بگم كه خيلي خيلي مبتدي هستم و هيچي رو ميشه گفت نميدونم
ميخواهم يه رسيور رو به ديش و lnb وصل كنم و رسيور رو تنظيم كنم تا شبكه ها رو دريافت كنم ولي چطوري نميدونم
مدل رسيور ICLASS 9595X PVR
LNB1- رو چطوري بايد به ديش وصل كنم ؟
2-جهت ديش رو بايد چطوري تنظيم كنم ؟ كدوم جهت و اينا ...... ؟
3-بعد از تنظيم ديش و وصل كردن كابل به رسيور تنظيمات نرم افزاريش چيه و چكار كنم *؟ ايا همين كه برم تو منو و جستجو رو بزنم كافيه يا بايد اسم ماهواره اي رو كه بايد ازش اطلاعات دريافت كنم رو بدم اگه بايد اسم اون ماهواره رو هم بهش بدم كدوم رو انتخاب كنم (فك كنم يه 20-30 تايي باشن )و هر كدوم هم يه زير منو دارن ؟ و بعد جستجو شبكه هاي رايگان ؟
4- هر نكته خاصي رو هم كه مونده لطف كنيد بگيد ممنون ميشم
5-بايد روي كدوم ماهواره تنظيم كنم ؟ و چرا ؟ (شبكه هاي فارسي زبان رو ميخواهم بگيرم + شيبكه ها يي كه ابازيهاي جام جهاني رو بپخش ميكنن
ky