سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

hamedd

کاربر
2010-07-09
4
0
سلام
از بحث سوییچ بیایم بیرون اگه از ال ان بی تک سوزنه دو تا سیم بیارم پایین یکی برای کامپیوتر یکی هم برای رسیور اما به هیجا وصل نباشه فقط وقتی که خواستم از دی وی بی استفاده کنم سیمی که به طرف کام اومده را به دی وی بی وصل کنم(سیم مربوط به رسیور اصلا بهش وصل نباشه) و وقتی هم که خواستم از رسیور استفاده کنم سیمی که به طرف رسیور اومده را به رسیور وصل کنم(سیم مربوط به دی وی بی اصلا بهش وصل نباشه)
1-اونوقت چی ایا کوالیتی و لول پایین می یاد؟ایا مشکل سخت افزاری پیش می یاد؟
2-اصلا اگه مدام سیم رسیور را به طور مستقیم به ال ان بی بزنم و بعد باز کنم و سیم دی وی بی را مستقم به ال ان بی بزنم اونوقت جریان چیه ایا اشکالی داره؟
3-وقتی که رسیور در حالت استندبای هست ایا ازش ولتاژ به ال ان بی وارد می شه؟و همین طور وقتی کام روشن باشه ولی برنامه دی وی بی دریم باز نباشه ایا ازش ولتاژ به دی وی بی وارد می شه؟
یک دنیا تشکر از راهنماییهاتون

mehran_s57

کاربر
2010-07-13
5
2
34
سلام
دیش رو در جهت مورد نظر می ذارم فایندر بوق ممتد می زنه و عقربه به ده میرسه . عقربه و صدای سوت نوسان ندارند .دستم رو جلوی ال ام بی می گذارم عقربه و صدای سوت کم می شوند .اما باز هم جهت رو نگرفته ام .چطور باید تشخیص داد که جهت را گرفته ایم ؟لطفا راهنمایی کنید
ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
دیش رو در جهت مورد نظر می ذارم فایندر بوق ممتد می زنه و عقربه به ده میرسه . عقربه و صدای سوت نوسان ندارند .دستم رو جلوی ال ام بی می گذارم عقربه و صدای سوت کم می شوند .اما باز هم جهت رو نگرفته ام .چطور باید تشخیص داد که جهت را گرفته ایم ؟لطفا راهنمایی کنید
ممنون

چون فايندر آنالوگ هست تشخيص اينکه جهت مورد نظر را گرفتيد يا نه کمي سخت خواهد بود. البته اگر کمي تجربه کار با فايندر داشته باشيد جهت يابي راحت تر خواهد بود. بهتر است در جهت يابي از رسيور هم کمک بگيريد و از فرکانس هاي مادر براي جهت يابي( که در بخش موجود است) استفاده کنيد. حتي اين احتمال هم هست که شما يک جهت را گرفته باشيد ولي به اشتباه. مثلا w3 بجاي هاتبرد بگيريد فايندر بوق خواهد زد و لي مسير اشتباه گرفته باشيد.

h_nasa

کاربر
2008-02-24
7
3
یک ایکس 95 دارم اول با دیش گردان کار می کرد

سلام
یک ایکس 95 دارم اول با دیش گردان کار می کرد اما الان موتور دیش گردان را نمی چرخاند اما یک رسیور دیگر 95 دیگه موتور را می چرخاند من ریست کردم رسیور را هم اخرین نرمافزار را ریختم درست نشد مشکلاز کجا است

saman1350

کاربر
2009-06-08
4
15
در پاسخ به شما دوست عزیزم در اصفهان . رعایت چند نکته برای دریافت جهت ترک نیاز است .
1 - اول اینکه بعضی از کانالهای ترک ست در آخرین سطح پوشش خود در اصفهان قابل دریافت هستند. برای همین هرچه دیش بزرگتر باشد . دریافت بهتر است .
2 - اگر ال ان بی لیزر دارید برای گرفتن ترک باید ساعت ال روی حدود 4.5 باشد. البته بعد از نصب باید میلی متری دم فیش را حرکت دهید تا کانالهای ضعیف مانند کرال و یورودی را بگیرید .
3 - برای دریافت ترکست در اصفهان ال حتما باید در کانون قرار گرفته باشد . با احتساب فرمولی یا بصورت تجربی اندازه کانون را تغییر داده تا بهترین فرکانس را داشته باشید.
4 - اگر مشکل ************** هست - حتما نیمه شب موقع قطع ************** ها نصبتان را انجام دهید.
اینها مسایلی بود که بنده به نظرم رسید. شاد باشید.

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
کمک از علی رسیور -SRT L972 Combined C + KU Band

دوست عزیز من میخوام بدونم که این ال ان بی SRT L972 Combined C + KU Bandبا دیشهای معمولی 90 سانت یا همان ایرانی میتونه فرکانسهای سی باند رو بگیره چون ال ان بی سی حداقل به دیش 120 نیاز داره خواهشا توضیح بدید به خصوص در مورد جهتهایی که این ال ان بی با دیش 90 میگیره ممنون دوست عزیز

saeedss

کاربر
2008-01-01
35
61
موتور دایستک samsat از مریوان خریدم که متاسفانه در موقع جستجو کانالهای vertical گیر می کند ضمنا رسیورم iclass9696 است.لطفا کمک کنید...ممنون........

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
یک ایکس 95 دارم اول با دیش گردان کار می کرد اما الان موتور دیش گردان را نمی چرخاند اما یک رسیور دیگر 95 دیگه موتور را می چرخاند من ریست کردم رسیور را هم اخرین نرمافزار را ریختم درست نشد مشکلاز کجا است
دوست گرامی
شما باید دستگاه را برای کار با موتور تنظیم کنید وممکن است موتور روی موقعیت صحیح ست نشده باشد ونیاز به تنظیم توسط شخصی وارد دارد
دوست عزیز من میخوام بدونم که این ال ان بی SRT L972 Combined C + KU Bandبا دیشهای معمولی 90 سانت یا همان ایرانی میتونه فرکانسهای سی باند رو بگیره چون ال ان بی سی حداقل به دیش 120 نیاز داره خواهشا توضیح بدید به خصوص در مورد جهتهایی که این ال ان بی با دیش 90 میگیره ممنون دوست عزیز
دوست گرامی
شما باید ماهواره ای که می خواهید روی باند c دریافت کنید
بدانید چقدر قدرت دارد ولی عموما با دیش1متریدر منطقه 1و2 دریافت بشود
موتور دایستک samsat از مریوان خریدم که متاسفانه در موقع جستجو کانالهای vertical گیر می کند ضمنا رسیورم iclass9696 است.لطفا کمک کنید...ممنون........
دوست گرامی رسیور راریست کنید نرم افزار قدیمی تر بزنید
اگر تنظیمات موتور ورسیور راصحیح انجام بشود معمولا نباید مشکلی باشد

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با سلام
دوستان من این ماهواره رو با گردون و رسیور x95 گرفتم (یوروبرد9) ولی مشکلی که وجود داره تنظیم ماهواره هاتبرد بهم میخوره در ضمن در لیست ماهوارها نبود ایجاد کردم لطفا در این مورد کمک کنید.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
مشکل با فایندر.لطفا کمک کنید!

سلام دوستان.
من یه فایندر آنالوگ استارگلد خریدم.خواستم ببینم چرا چراغ 22khz اون یکسره روشن یا یکسره خاموشه؟بروی بعضی فرکانسها یکسره خاموشه وبعضی فرکانسها یکسره روشنه!و زمانی که حتی دیش بروی جهت مورد نظر هم قرار میگیره همچنان چراغ 22khzخاموش باقی میمونه.برای فرکانسهایی هم که روشن هست.زمانی که دیش رو از جهت خودش خارج میکنیم.همچنان چراغ روشن باقی میمونه.خواستم ببینم کسی راه حلی برای رفع این مشکل داره؟لطفا کمکم کنید.تازه خریدمش نو هست.مرسی:051:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان.
من یه فایندر آنالوگ استارگلد خریدم.خواستم ببینم چرا چراغ 22khz اون یکسره روشن یا یکسره خاموشه؟بروی بعضی فرکانسها یکسره خاموشه وبعضی فرکانسها یکسره روشنه!و زمانی که حتی دیش بروی جهت مورد نظر هم قرار میگیره همچنان چراغ 22khzخاموش باقی میمونه.برای فرکانسهایی هم که روشن هست.زمانی که دیش رو از جهت خودش خارج میکنیم.همچنان چراغ روشن باقی میمونه.خواستم ببینم کسی راه حلی برای رفع این مشکل داره؟لطفا کمکم کنید.تازه خریدمش نو هست.مرسی:051:

درود

دوست عزيز فايندر مشکلي ندارد و درست هست چراغ 22kh همانطور که گفتيد بستگي به فرکانس دارد. شما جهت يابي را از روي صداي بوق فايندر و عقربه انجام

دهيد نه چراغ 22kh.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
دوستان من این ماهواره رو با گردون و رسیور x95 گرفتم (یوروبرد9) ولی مشکلی که وجود داره تنظیم ماهواره هاتبرد بهم میخوره در ضمن در لیست ماهوارها نبود ایجاد کردم لطفا در این مورد کمک کنید.
با سلام
دوست عزیز در رسیورهای سری x95 این مشکل وجود دارد و شما برای رفع آن میتوتنید از ماهواره دیگری که قابل استفاده نیست استفاده کرده و فرکانسهای یوروبیرد را با وارد کردن در این ماهواره بصورت دستی سرچ کنید.

gahan3020

کاربر
2009-09-01
4
1
36
با سلام.من توي منطقه 4 تهران هستم . و lnb من پريميوم اچ دي اصلي ميباشد.و از كارت دي وي بي استفاده ميكنم.
براي گرفتن هاتبرد مشكل دارم و چديد ترين فركانس را براي گرفتن هاتبرد نميدانم.
و نحوه آموزش تنظيم ديش و ساعت آن را به صورت آپديت ممنون ميشم توضيح بديد.
ديشب كه با فايندر تنظيم كردم فقط فركانس 10853 رو تونستم بگيرم در صورتي كه هيچ فركانس ديگري جواب نميدهد و چراغ سيگنال كواليتي صفر هست .و وقتي سرچ كانال ميزنم فقط كانال هاي كارتي رو پيدا ميكنه حدود 99 تا شبكه دليل آن چيست؟
شديدا نياز دارم لطفا كمك كنيد
مرسي

gahan3020

کاربر
2009-09-01
4
1
36
آقا بازم منم يعني همون بالايي.
راه هاي نصب ديش رو بلدم فقط منتهياش اينه كه هر كاري ميكنم اصلا نميتونه هاتبرد رو پيدا كنه مثلا فركانس 11054 اصلا سبز نميشه مشكل من چيه ممكنه مشكل از lnb باشه يا اين مشكل از ************** هست؟ هر كس وارده كمكم كنه.
از مديران تاپيك خواهش ميكنم كمك كنن.مرسي

با سلام خدمت تمام دوستان .من تا حالا 3 تا lnb خريدم ولي موفق نشدم هاتبرد رو بگيرم در صورتي كه از اسكاي استار تي وي 2.8 استفاده ميكنم و از lnb پريميوم اچ دي اصل.
امروز فهميدم كه يكي مي گفت فركانس ها از s1 به s2 تغيير كرده و بايد يك كارت دي وي بي اسكاي استار اس 2 بگيري تا بتوني كانال ها رو ببيني .
آيا اين قضيه صحت داره و اگر اره بنظرتون براي تماشا كانال ها اسكاي استار s2 مرغوب است يا نه؟
لطفا منو راهنمايي كنيد خيلي نياز دارم و برشكست شدم.مرسي

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آقا بازم منم يعني همون بالايي.
راه هاي نصب ديش رو بلدم فقط منتهياش اينه كه هر كاري ميكنم اصلا نميتونه هاتبرد رو پيدا كنه مثلا فركانس 11054 اصلا سبز نميشه مشكل من چيه ممكنه مشكل از lnb باشه يا اين مشكل از ************** هست؟ هر كس وارده كمكم كنه.
از مديران تاپيك خواهش ميكنم كمك كنن.مرسي

با سلام خدمت تمام دوستان .من تا حالا 3 تا lnb خريدم ولي موفق نشدم هاتبرد رو بگيرم در صورتي كه از اسكاي استار تي وي 2.8 استفاده ميكنم و از lnb پريميوم اچ دي اصل.
امروز فهميدم كه يكي مي گفت فركانس ها از s1 به s2 تغيير كرده و بايد يك كارت دي وي بي اسكاي استار اس 2 بگيري تا بتوني كانال ها رو ببيني .
آيا اين قضيه صحت داره و اگر اره بنظرتون براي تماشا كانال ها اسكاي استار s2 مرغوب است يا نه؟
لطفا منو راهنمايي كنيد خيلي نياز دارم و برشكست شدم.مرسي
با درود
دوست گرامی شما که خیلی وارد هستید چرا اینقدر سوالات پیش پا افتاده می پرسید؟
تمامی دستگاه های بازار ما فرکانس های S1 را باز میکنند وتعدادی از فرکانس های هاتبرد که بسیار کم هم هستند به S2 تغییر کردند ولی نه اینکه همه فرکانس ها تعویض شده که شما نمی توانید تنظیم کنید.
بهتره یک رسیور معمولی بگیرید برای تست ونصب ماهواره تان بعد که اطمینان پیدا کردیدماهواره نصب و تنظیم شد کارت رسیور را روی رایانه تان وصل کنید ونصب وراه اندازی کنید:eek:k:

kyr5cgab

Banned
2010-06-22
14
18
با سلام. ميخواستم بدونم ايا ماهواره astra ست 28 درجه رو ميشه تو شيراز گرفت و ايا كانال به درد بخور داره لطفا راهنمايي كنيذ

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام. ميخواستم بدونم ايا ماهواره astra ست 28 درجه رو ميشه تو شيراز گرفت و ايا كانال به درد بخور داره لطفا راهنمايي كنيذ
با درود
دوست گرامی احتمالا باید دریافت کنید فقط کانالهای این ماهواره کارتی وقابل استفاده با cccam اگر دارید:eek:k:

gahan3020

کاربر
2009-09-01
4
1
36
مرسي از پاسخگويي سريع.
ولي دوست عزيز من قبلا با همين فايندر سريع هاتبرد رو با فركانس 11054 پيدا ميكردم و الان هم دسترسي به ريسيور ندارم.
شايد ريسيور ها بتونند شبكه هاي s1 و s2 رو نشون بدن ولي ميشه يه تحقيقي در اين مورد كارت اسكاي استار 2.8 بكني ببيني آيا صحت داره يا نه؟ من فكر ميكنم تمام شبكه هاي هاتبرد S2 شدند چون اصلا نميتونم پيداش كنم .
بازم مرسي

ziyaonly2018

کاربر
2008-04-11
2
0
با درود

من 18 صفحه‏ی این موضوع رو خوندم. اما آخرش نفهمیدم عربست واقعا با نیلست یکیه؟ یا اینکه دو ماهواره متفاوت با

موقعیتهای متفاوتند.فقط برنامه شون یکه؟ بالاخره ما رو بی جواب نگذارین. با سپاس

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مرسي از پاسخگويي سريع.
ولي دوست عزيز من قبلا با همين فايندر سريع هاتبرد رو با فركانس 11054 پيدا ميكردم و الان هم دسترسي به ريسيور ندارم.
شايد ريسيور ها بتونند شبكه هاي s1 و s2 رو نشون بدن ولي ميشه يه تحقيقي در اين مورد كارت اسكاي استار 2.8 بكني ببيني آيا صحت داره يا نه؟ من فكر ميكنم تمام شبكه هاي هاتبرد S2 شدند چون اصلا نميتونم پيداش كنم .
بازم مرسي

يه سوال ديگه هم داشتم .آيا كارت اسكاي استار s2 ميتونه هم s1 و هم s2 رو ساپرت كنه يا فقط يكي رو ميتونه ساپرت كنه؟
اگر معايب كارت رو هم ذكر بفرمائيد و ايينكه آيا مدل تقلبي داره يا نه ممنون ميشم

دوست عزيز اگر سوالي در مورد dvb card داريد در بخش DVB اعلام کنيد نه اينجا.:busted_red:

با درود

من 18 صفحه‏ی این موضوع رو خوندم. اما آخرش نفهمیدم عربست واقعا با نیلست یکیه؟ یا اینکه دو ماهواره متفاوت با

موقعیتهای متفاوتند.فقط برنامه شون یکه؟ بالاخره ما رو بی جواب نگذارین. با سپاس

عرب ست و نايل ست دو ماهواره جدا هستند . عربست در 26 درجه شرقي و نايلست در 7 درجه غربي. کانالهاي مشترک زيادي دارند ولي نايلست کانال بيشتري (بيش از 600 کانال ) دارد...

بالا