سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

safaleylove

کاربر
2010-07-29
4
5
با سلام و تشكر از همه اساتيد و دوستاني كه تجربيات و اطلاعات مفيد خودشان را در اختيار ساير اعضا قرار ميدهند .
مي خواستم بپرسم معمولا يك سويچر چقدر افت سيكنال و كيفيت مي دهد و به نظر شما كدام سويچر 1 به 4 مرغوب تر است و افت كمتري ايجاد مي كند . در واقع بهترين سويچر 1 به 4 براي آي كلاس 9595 كدام است .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
بهترينها به نظر من

با سلام و تشكر از همه اساتيد و دوستاني كه تجربيات و اطلاعات مفيد خودشان را در اختيار ساير اعضا قرار ميدهند .
مي خواستم بپرسم معمولا يك سويچر چقدر افت سيكنال و كيفيت مي دهد و به نظر شما كدام سويچر 1 به 4 مرغوب تر است و افت كمتري ايجاد مي كند . در واقع بهترين سويچر 1 به 4 براي آي كلاس 9595 كدام است .
سلام
معمولن بين 2 تا 30 db
كه روي فركانسهاي مختلف متفاوت ميباشد

اين افت سيگنال نيست افت گين لاين ميباشد

بهترينها به نظر من

پريميوم مدل توربو كه واقعن عالي ميباشد و بعد استار گلد

safaleylove

کاربر
2010-07-29
4
5
سلام
معمولن بين 2 تا 30 db
كه روي فركانسهاي مختلف متفاوت ميباشد

اين افت سيگنال نيست افت گين لاين ميباشد

بهترينها به نظر من

پريميوم مدل توربو كه واقعن عالي ميباشد و بعد استار گلد

درمورد سويچر هاي پريميوم بعضي از دوستان ميگن با آي كلاس مشكل داره ايا اين صحيح است

voltan

کاربر
2010-06-11
1
0
49
سلام
من یه سوال برام پیش اومده :دی
چند روز پیش صدا+ ی آ+مر+یکا از روی عرب ست قطع شد و به من گفتن روی یوتا ست دبلیو تری باید بگیرمشون . من میخواستم یکی از ال ام بی ها رو تغییر جهت بدم تا این ماهواره رو بگیره ولی قبلش اومدم از روی رسیور ماهواره جدید رو اد کردم و کانال هاش رو هم سرچ کردم دیدم بدون اینکه به ال ام بی ها دست بزنم این ماهواره رو گرفت و الان داره برنامه پخش میکنه .

من سه تا ال ام بی برای هاتبرد و عرب ست و سایروس دارم و 4 تا ماهواره رو داره مییگره :دی

کسی میتونه برای من توضیح بده چطوریه که اینطوری میشه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
چند روز پیش صدا+ی آ+مر+یکا از روی عرب ست قطع شد و به من گفتن روی یوتا ست دبلیو تری باید بگیرمشون . من میخواستم یکی از ال ام بی ها رو تغییر جهت بدم تا این ماهواره رو بگیره ولی قبلش اومدم از روی رسیور ماهواره جدید رو اد کردم و کانال هاش رو هم سرچ کردم دیدم بدون اینکه به ال ام بی ها دست بزنم این ماهواره رو گرفت و الان داره برنامه پخش میکنه .

من سه تا ال ام بی برای هاتبرد و عرب ست و سایروس دارم و 4 تا ماهواره رو داره مییگره :دی

دوست عزیز احتیاجی به تغییر مسیر نیست
فرکانس 11013 رو در ماهواره بدر وارد کن
v+o+a وp.mc و b+b+c Vرومیگیری

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
چند روز پیش صدای آمریکا از روی عرب ست قطع شد و به من گفتن روی یوتا ست دبلیو تری باید بگیرمشون . من میخواستم یکی از ال ام بی ها رو تغییر جهت بدم تا این ماهواره رو بگیره ولی قبلش اومدم از روی رسیور ماهواره جدید رو اد کردم و کانال هاش رو هم سرچ کردم دیدم بدون اینکه به ال ام بی ها دست بزنم این ماهواره رو گرفت و الان داره برنامه پخش میکنه .

ماهواره سایروس و یوتلست تقربا نزدیک بهم هستند
و با تنظیم دقیق میشه همزمان هر 2 داشت
فکر کنم از شما هم اینجوریه

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
درمورد سويچر هاي پريميوم بعضي از دوستان ميگن با آي كلاس مشكل داره ايا اين صحيح است

من هم فروشنده هستم و هم نصاب
وتوی نصب هم تک و توک به همچین مشکلی برخورد کردم
سویچر رو که عوض کردم و استار ست بستم درست شده

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
سلام-ایا کسی ماهواره تل استار12 رو داره.چه شبکهایی روش هست؟ممنونم.

msorena

کاربر
2010-07-27
9
7
سلام میخواستم بدونم میشه با یک دیش ودوقیچی سه جهت هاتبردونیلست ویوتلست w3رابگیریم درضمن اگه امکان داره جهت lnbیوتلست را نسبت به هاتبرد به صورت تصویری نشان بدید*******ازهمه بچه های انجمن کمال تشکر را دارم ****بچه ها مچکریم:bs_iloveyou:

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام میخواستم بدونم میشه با یک دیش ودوقیچی سه جهت هاتبردونیلست ویوتلست w3رابگیریم درضمن اگه امکان داره جهت lnbیوتلست را نسبت به هاتبرد به صورت تصویری نشان بدید*******ازهمه بچه های انجمن کمال تشکر را دارم ****بچه ها مچکریم:bs_iloveyou:
با درود
قبلا هم توضیح دادیم اگر دیش خوب وقوی داشته باشید ودوروبر هم مانع وبارازیت نباشه مرکزیت را دبلیو3 تنظیم کنید.
نیلست بالا سمت راست کانون اصلی وهاتبرد پایین سمت چپ کانون وlnb دبلیو3 میتوانید قیچی بزنید:eek:k:

behnammmm

کاربر
2010-07-08
1
0
26
چگونه گرفتن جهت w6 رابرایم توضیح و شکل تصویرا برایم بزارید هم با دیش جدا هم با قیچی......

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
چگونه گرفتن جهت w6 رابرایم توضیح و شکل تصویرا برایم بزارید هم با دیش جدا هم با قیچی......

دوست عزيز توضيحات کامل بصورت تصويري در بخش موجود است بهتر که کمي در بخش ها جستجو کنيد. به لينکهاي زير مراجعه کنيد:

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=145

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=206

jancheso

کاربر
2010-01-06
6
4
45
مشکل در قطعی ماهواره یوتلستw3

با درود فراوان

ماهواره یوتلست در یزد قطعی زیادی داره البته با قیچی تا 80 و 85 درصد گیرندگی داره ولی بعد از اتصال به سوییچ قطع میشه به طوری که انگار جهت گیری نشده .از دوستان راهنمایی میخام اولین بار هست که با این مشکل روبرو میشم .ضمنا درگاه سوییچ و تمامی اتصالات چک شده است..دردستگاه ایکس 5 و حتی هایویژن 97

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود فراوان

ماهواره یوتلست در یزد قطعی زیادی داره البته با قیچی تا 80 و 85 درصد گیرندگی داره ولی بعد از اتصال به سوییچ قطع میشه به طوری که انگار جهت گیری نشده .از دوستان راهنمایی میخام اولین بار هست که با این مشکل روبرو میشم .ضمنا درگاه سوییچ و تمامی اتصالات چک شده است..دردستگاه ایکس 5 و حتی هایویژن 97

با درود

دوست گرامي مشکل بيشتر به خرابي سوييچر شباهت دارد . با يک سوييچ ديگر تست کنيد (تنظيمات سوييچ در منو رسيور هم چک کنيد)
.:eek:k:

noskhah

کاربر
2010-08-01
2
1
37
ماهواره یوتلست در یزد قطعی زیادی داره البته با قیچی تا 80 و 85 درصد گیرندگی داره ولی روزها خوبه و شبها حدود 5تا 8 و 9به بعد ماملا قطع میگردد؟؟؟؟؟؟

juventus_2010

کاربر
2010-08-03
2
2
33
سلام ببخشید من یک مشکل دارم.
مدل ریسیورم Vortec VS9600Plus است
دیش من روی هاتبرد تنظیم بود اما با تلاش زیاد سعی کردم نایلست رو بگیرم بانهایتا با فایندر تونستم اماوقتی تو منوی ریسیور میام رو نایلست اصلا فرکانس نداره بجاش رو ماهواره هاترد چندتا از فرکانس های نایلست و دارم مثل ّکانالهای Fox Movie o Nile News O Nile Sport چندتای دیگه اونم رو 100% اما فرکانس هاس کانالای دیگرو ندارم اگه میشه راهنماییم کنین واسه نصب کامل نایلست با تمام کانال ها
موقعیت من شهر نیشابور خراسان رضوی
دیش 90CM

agostino

کاربر
2009-09-02
9
15
35
سلام
ببخشید کسی میدونه در کرمان میشه ماهواره سایروس رو گرفت یا نه؟
اگه میشه شیوه تنظیم رو بگین
اگه بخوام با قیچی بگیرم رو هاتبرد راحتره یا رو w3?

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
ماهواره یوتلست در یزد قطعی زیادی داره البته با قیچی تا 80 و 85 درصد گیرندگی داره ولی روزها خوبه و شبها حدود 5تا 8 و 9به بعد ماملا قطع میگردد؟؟؟؟؟؟

با درود . دوست گرامي مشکل شما پ ا رازيت هاي منطقه اي هست و در ساعات خاصي کم يا زياد ميشود.

سلام
ببخشید کسی میدونه در کرمان میشه ماهواره سایروس رو گرفت یا نه؟
اگه میشه شیوه تنظیم رو بگین
اگه بخوام با قیچی بگیرم رو هاتبرد راحتره یا رو w3?

اين ماهواره بيشتر در شمال و شمال غربي کشور بيم دارد و هر چه به طرف جنوب کشور نزديک ميشويم بيم آن کمتر و ضعيف تر ميشود . عکسي از بيم اين ماهواره :

پیوست‌ها

• 39.1 کیلوبایت بازدیدها: 82

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
با درود . دوست گرامي مشکل شما پ ا رازيت هاي منطقه اي هست و در ساعات خاصي کم يا زياد ميشود.

اين ماهواره بيشتر در شمال و شمال غربي کشور بيم دارد و هر چه به طرف جنوب کشور نزديک ميشويم بيم آن کمتر و ضعيف تر ميشود . عکسي از بيم اين ماهواره :
:dast:یعنی در زاهدان دریافت نمیشه؟لطفا قویترین فرکانس این جهت رو لطف کنید.ممنون.:s13:

بالا