bahran06
کاربر
- 2009-06-28
- 24
- 56
- 38
:dast:یعنی در زاهدان دریافت نمیشه؟لطفا قویترین فرکانس این جهت رو لطف کنید.ممنون.:s13:
11766/h/27500
:dast:یعنی در زاهدان دریافت نمیشه؟لطفا قویترین فرکانس این جهت رو لطف کنید.ممنون.:s13:
کسی ماهواره تل استار 12 رو داره؟اگه داره با مشکل یا بدون مشکل؟چه کانالهایی رو دریافت میکنید؟ممنونم.
با سلامسلام نحوه تنظیم رسیور star sat x97بروی hotbird را توضیح دهید
با سلام
چرا ماهواره تل استار 12 تو لیست ماهواره های سایت flysat نیست ؟ ضمناً فرکانسهای بی +بی +سی عوض شده ؟
با سلام
لطفا چرا در هنگام عصر و شب در یزد در بعضی مناطق هنگامی که فارسی وان روی یوتلست قطع میشه کانالهای فارسی هاتبرد هم قطع میشه ؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید!!!!!!!
سلام دوستان، من ديشب مي خواستم با يه ديش ديگه يعني بدون قيچي w3 رو بگيرم، كه متاسفانه نشد، من ناشيم مي خواستم ببينم كجاي كارم مشكل داشته:
1-روي رسييور فركانس و گذاشتم روي 10721 و سيمبل ريت مربوطه و باقي قضايا و diseqc رو هم off كردم.
2-با فايندر ديش و تنظيم كردم، به قول بچه بوق خوبي هم ميزد.
3- ولي هيچي سيگنال نگرفتم
4- بي خيال w3 شدم و رفتم هاتبرد خودمونو وصل كنم، كه متاسفانه اونم پريده بود، و اين خط بالايي سيگنال هم هي قطع و وصل مي شد، و فايندر هم عقربه اش كم و زياد مي شد.
5- در نهايت مجبور شدم از بك آپم ري استور كنم، كه مشكل حل شد. و هاتبردمون برگشت.
مي خواستم ببينم كجاي كارم عيب داشت؟؟؟
کسی انگار این پست را نمی خواند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من یه دیش 45تایی از بانه گرفتم به اسم یورواستار-با ال ان بی استارمکس.
به یه نصاب گفتم برام نصب کنه گفت دیش 45 نمیگیره.نیومد نصب کنه
به نظر شما چکارکنم؟مگه میشه؟یعنی الکی میفروشن؟کسی از این دیش ها استفاده میکنه؟:051::051::051:
سلام
ایا میشود یک دیش را به دو رسیور وصل کرد؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون
بله هست سویچ دو خروجه که کم پیدا میشه و شما می توانید از خروجی pot رسیور اول برای رسیور دوم استفاده کنید