سلام
من میخواستم 1 سویچر 8 تا یی رو به هایویژن 9797 وصل کنم ولی بلد نیستم می تونید راهنماییم کنید ؟
با درود:busted_red:سلام دوستان من یک ریسیور 9696x pvrدارم وبا یک دیش 3جهت هاتبردویوتلست ونیلست راگرفتم تاوقتی درب پشت بام باز باشه تصویر خوبی دارم ولی درب را که میبندم سیگنال هرسه جهت ضعیف میشه درضمن دیش از درب دور است علت چیه وچه راه حلی داره××××دم همتون گرم خیلی ممنون××××:dast:
سلام دوستان اقا ما هر جا ميريم صحبت از گرفتن يوتل ست به مركزيت تركسته اما من يوتل ست رو دارم ميخوام ترك رو روش قيچي بزنم لطفا راهنماي كنيد اگه با عكس باشه ممنون ميشم:dast::dast::dast:
سلام دوستان
چگونه میتونم از یک LNB هم Sirus4 و هم UtelSat رو بگیرم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با سلام اگه کسی تصویر
جهت ترک که با قیچی بشه شبکه های استانی رو گرفت) داره بمن کمک کنه
با سلام خدمت اساتید
1- آیا راهی هست که بتوان از سالم بودن lnb اطمینان پیدا کرد؟ (هنگام خرید) مثلاً با اهم متری چیزی تستش کرد
2- lnb های مختلف ساعتشون فرق میکنه؟ من خودم lnb هاتبردم starsat (دو سوزنه) است و دیروز خواستم با lnb super max عربست رو بگیرم اما موفق نشدم ساعت lnb super max (عربست) رو مثل هاتبرد و فاصله دو lnb رو از (14.5-16) گرفتم طبق صفحه اول همین پست ، حالا نمیدونم ال ان بی ام خرابه یا ساعتشو بعد تنظیم کردم یا من اصلا بلد نیستم نصب کنم:in_love:
با سلام خدمت دوستان و اساتید
یه سوال دارم که امیدوارم دوستان لطف کنند و منو راهنمایی کنند
سوالم اینه که ایا میشه دیش رو پشت شیشه ( پنجره )قرار داد منظورم اینه که وجود شیشه ایا مانع میشه یا نه؟
علت اینکه همچین سوال شاید خنده داری کردم اینه که یه بار یکی از بروبچ نوشته بود همچین کاری کرده و به مشکل برخورده و نوشته بود که نباید پشت شیشه باشه و شیشه باعث شکست امواج میشه و اینجور حرفا. حالا واسه منم یه مشکلی پیش اومده که باید این تابلو رو بیارم پایین ( تابلو بودن بسیار زیاد + همسایگان انگولک کن )اما قبل اینکار گفتم یه مشورتی با اهالی فن داشته باشم.ضمنا اینو هم اضافه کنم که یه 20 متر جلوتر این پنجره ی ما یه ساختمون 5 طبقه رفته هوا.
خواهشا کسایی که خودشون چنین شرایطی رو دارند یا دیده اند و 100 درصد مطمئنند منو راهنمایی کنند.چون تا حالا از هرکی پرسیدم جوابای ضد و نقیض داده اند
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
با سلام خدمت اساتید
1- آیا راهی هست که بتوان از سالم بودن lnb اطمینان پیدا کرد؟ (هنگام خرید) مثلاً با اهم متری چیزی تستش کرد
2- lnb های مختلف ساعتشون فرق میکنه؟ من خودم lnb هاتبردم starsat (دو سوزنه) است و دیروز خواستم با lnb super max عربست رو بگیرم اما موفق نشدم ساعت lnb super max (عربست) رو مثل هاتبرد و فاصله دو lnb رو از (14.5-16) گرفتم طبق صفحه اول همین پست ، حالا نمیدونم ال ان بی ام خرابه یا ساعتشو بعد تنظیم کردم یا من اصلا بلد نیستم نصب کنم:in_love:
باسلام کمک کنید هرکاری می کنم نمی تونم عرب سات تنظیم کنم ضمنا درشهر مشهد هستم
سلام دوستان كمك ميخوام! من 3 جهت تركست هاتبيرد و اينتل ست را داشتم حالا بخاطر فارسي 1 يوتل ست(دبليو3) را هم نصب كردم فقط يك مشكل دارم وقتي از كانال دبليو3 به كانال ديگه در جهت ديگه اي مثل هاتبيرد يا اينتلست.. ميرم وقتي بر ميگردم دبليو 3 ديگه سيگنال ندارم خط استرنگس 0 درصد ميشه و خط كواليتي از 0 تا 16 درصد در نوسان و كانال هاي اين جهت نميان تا برم در منو گزينه اتوماتيك ست لايت سرچ را بزنم و دبليو3 را انتخاب كنم تا ميره اسكن كنه خط استرنگس و كواليتي پر ميشه و كنسل ميكنم درست ميشه! دوباره روز از نو روزي از نو!اما از هاتبيرد به تركست يا برعكس يا اصلا هاتبيرد و اينتلست اين مشكلو ندارم فقط دبليو3 به اين شكل هست ايا اشكال ميتونه از ال ان بي باشه! دستگاهم x95 ورژن 1.91 هست! جاي سوييچ را هم در سوييچر عوض كردم فرقي نكرد الان دبليو3 روي lnb1 هاتبيرد روي lnb2 اينتلست lnb3 تركست lnb4 هست.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟):