سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
سلام-میشه لطف کنید و یک لیست کلی از ماهواره های قابل دریافت در ایران به صورت-شمال-مرکز-و جنوب قرار بدید.ممنونم.

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
ممنون از رهنماييتوندرسته منظورم همون ماهواره بود با تشكرولي درمورد لينكي كه گذاشتين من چند باري قبلا ازش بازديد كردم و اطلاعات مفيدي برداشت كردم ولي هيچ كدوم از عكسها براي من باز نيست و يا اينكه باز نميشه.....نميدونم شايد هم علتي ديگه دارهاگه بشه با عكس ديده بشود خيلي مفيد تر

nima.ebrazi

کاربر
2010-07-27
1
0
توی منطقه ای نزدیک فرودگاه مهرآباد نتونستم یوتل ست 3 رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید

حخخهشد

کاربر
2010-08-12
1
1
34
سلام
من میخواستم 1 سویچر 8 تا یی رو به هایویژن 9797 وصل کنم ولی بلد نیستم می تونید راهنماییم کنید ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دايسك 1.1 براي تنطيم سوييچ 1-8

سلام
من میخواستم 1 سویچر 8 تا یی رو به هایویژن 9797 وصل کنم ولی بلد نیستم می تونید راهنماییم کنید ؟
سلام
در دستگاه شما دو گزينه دايسك 1.0 و دايسك 1.1 موجود است
دايسك 1.0 براي تنظيم سوييچ 1-4
و
دايسك 1.1 براي تنطيم سوييچ 1-8
ميباشد

arash3400

msorena

کاربر
2010-07-27
9
7
:busted_red:سلام دوستان من یک ریسیور 9696x pvrدارم وبا یک دیش 3جهت هاتبردویوتلست ونیلست راگرفتم تاوقتی درب پشت بام باز باشه تصویر خوبی دارم ولی درب را که میبندم سیگنال هرسه جهت ضعیف میشه درضمن دیش از درب دور است علت چیه وچه راه حلی داره××××دم همتون گرم خیلی ممنون××××:dast:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
:busted_red:سلام دوستان من یک ریسیور 9696x pvrدارم وبا یک دیش 3جهت هاتبردویوتلست ونیلست راگرفتم تاوقتی درب پشت بام باز باشه تصویر خوبی دارم ولی درب را که میبندم سیگنال هرسه جهت ضعیف میشه درضمن دیش از درب دور است علت چیه وچه راه حلی داره××××دم همتون گرم خیلی ممنون××××:dast:
با درود
اگر واقعا چنین اتفاقی بعد از بستن درب می افتد مربوط میشود به بازگشت امواج مزاحم یا بارازیت محلی که درب انها را منعکس میکند.
اگر بتوانید دیش ها را موقعیکه درب بسته است تنظیم کنید مورد رفع میشود بشرط اینکه سیم انتن لای درب پشت بام رد نشده باشد:eek:k:

ahriman_ss

کاربر
2010-01-08
1
1
كمك از اساتيد محترم

سلام دوستان اقا ما هر جا ميريم صحبت از گرفتن يوتل ست به مركزيت تركسته اما من يوتل ست رو دارم ميخوام ترك رو روش قيچي بزنم لطفا راهنماي كنيد اگه با عكس باشه ممنون ميشم:dast::dast::dast:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
كانالهاي ترك در اين روش ضعف دريافت ميگردد

سلام دوستان اقا ما هر جا ميريم صحبت از گرفتن يوتل ست به مركزيت تركسته اما من يوتل ست رو دارم ميخوام ترك رو روش قيچي بزنم لطفا راهنماي كنيد اگه با عكس باشه ممنون ميشم:dast::dast::dast:

سلام
وقتي روبري بشقاب هستيد
قيچي به سمت راست بشقاب نصب ميشود
قيچي حدود 22 سانت
نكته
كانالهاي ترك در اين روش ضعيف دريافت ميگردد

miladff

کاربر
2010-08-14
4
1
35
چگونگی تنظیم LNB بر روی Sirus4 & Utel sat

سلام دوستان
چگونه میتونم از یک LNB هم Sirus4 و هم UtelSat رو بگیرم؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
چگونه میتونم از یک LNB هم Sirus4 و هم UtelSat رو بگیرم؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

جهت سايروس را که کاملا تنظيم کرديد ال ان بي را به هاتبرد کمي نزديکتر کنيد تا از فرکانس 10720 يوتل ست هم سيگنال دريافت کنيد براي ديدن عکس به لينک زير مراجعه کنيد:

http://1.irantks.biz/showthread.php?goto=newpost&t=34584

با سلام اگه کسی تصویر
جهت ترک که با قیچی بشه شبکه های استانی رو گرفت) داره بمن کمک کنه

دوست عزيز قبل از پرسيدن سوال لطفا کمي جستجو کنيد در دو صفحه قبل همين تاپيک با عکس توضيح دادم.

آخرین ویرایش:

mohammad3010

کاربر
2008-09-08
7
5
با سلام خدمت اساتید
1- آیا راهی هست که بتوان از سالم بودن lnb اطمینان پیدا کرد؟ (هنگام خرید) مثلاً با اهم متری چیزی تستش کرد
2- lnb های مختلف ساعتشون فرق میکنه؟ من خودم lnb هاتبردم starsat (دو سوزنه) است و دیروز خواستم با lnb super max عربست رو بگیرم اما موفق نشدم ساعت lnb super max (عربست) رو مثل هاتبرد و فاصله دو lnb رو از (14.5-16) گرفتم طبق صفحه اول همین پست ، حالا نمیدونم ال ان بی ام خرابه یا ساعتشو بعد تنظیم کردم یا من اصلا بلد نیستم نصب کنم:in_love:

zooro

کاربر
2010-08-15
2
1
با سلام خدمت دوستان و اساتید

یه سوال دارم که امیدوارم دوستان لطف کنند و منو راهنمایی کنند

سوالم اینه که ایا میشه دیش رو پشت شیشه ( پنجره )قرار داد منظورم اینه که وجود شیشه ایا مانع میشه یا نه؟

علت اینکه همچین سوال شاید خنده داری کردم اینه که یه بار یکی از بروبچ نوشته بود همچین کاری کرده و به مشکل برخورده و نوشته بود که نباید پشت شیشه باشه و شیشه باعث شکست امواج میشه و اینجور حرفا. حالا واسه منم یه مشکلی پیش اومده که باید این تابلو رو بیارم پایین ( تابلو بودن بسیار زیاد + همسایگان انگولک کن )اما قبل اینکار گفتم یه مشورتی با اهالی فن داشته باشم.ضمنا اینو هم اضافه کنم که یه 20 متر جلوتر این پنجره ی ما یه ساختمون 5 طبقه رفته هوا.

خواهشا کسایی که خودشون چنین شرایطی رو دارند یا دیده اند و 100 درصد مطمئنند منو راهنمایی کنند.چون تا حالا از هرکی پرسیدم جوابای ضد و نقیض داده اند

پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
براي تست ال ان بي راهي جز تست روي بشقاب و دستگاه نيست

با سلام خدمت اساتید
1- آیا راهی هست که بتوان از سالم بودن lnb اطمینان پیدا کرد؟ (هنگام خرید) مثلاً با اهم متری چیزی تستش کرد
2- lnb های مختلف ساعتشون فرق میکنه؟ من خودم lnb هاتبردم starsat (دو سوزنه) است و دیروز خواستم با lnb super max عربست رو بگیرم اما موفق نشدم ساعت lnb super max (عربست) رو مثل هاتبرد و فاصله دو lnb رو از (14.5-16) گرفتم طبق صفحه اول همین پست ، حالا نمیدونم ال ان بی ام خرابه یا ساعتشو بعد تنظیم کردم یا من اصلا بلد نیستم نصب کنم:in_love:
سلام
براي تست ال ان بي راهي جز تست روي بشقاب و دستگاه نيست
عيب هاي ال انبي
قطع و خرابي كلي
قعيف شدن و سيگنال كم
قطع و خراب شدن ورتيكال يا هريزنتال....
حتي ال ان بي نوع هم ميتونه اين عيوب را داشته باشه....

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
اگه شيشه تبديل به طلق بشود افت كمتره

با سلام خدمت دوستان و اساتید

یه سوال دارم که امیدوارم دوستان لطف کنند و منو راهنمایی کنند

سوالم اینه که ایا میشه دیش رو پشت شیشه ( پنجره )قرار داد منظورم اینه که وجود شیشه ایا مانع میشه یا نه؟

علت اینکه همچین سوال شاید خنده داری کردم اینه که یه بار یکی از بروبچ نوشته بود همچین کاری کرده و به مشکل برخورده و نوشته بود که نباید پشت شیشه باشه و شیشه باعث شکست امواج میشه و اینجور حرفا. حالا واسه منم یه مشکلی پیش اومده که باید این تابلو رو بیارم پایین ( تابلو بودن بسیار زیاد + همسایگان انگولک کن )اما قبل اینکار گفتم یه مشورتی با اهالی فن داشته باشم.ضمنا اینو هم اضافه کنم که یه 20 متر جلوتر این پنجره ی ما یه ساختمون 5 طبقه رفته هوا.

خواهشا کسایی که خودشون چنین شرایطی رو دارند یا دیده اند و 100 درصد مطمئنند منو راهنمایی کنند.چون تا حالا از هرکی پرسیدم جوابای ضد و نقیض داده اند

پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

سلام
پشت شيشه خيلي جالب نمي******ه تا 30 درصد افت سيگنال داريد
تازه وقتي از شيشه چند متر دور شويد ديگه سيگنال نداريد
اگه شيشه تبديل به طلق بشود افت كمتره
براي ديش هاتبرد به ازاي هر يك متر مانع كه جلوشه بايد 110 سانت فاصله داشته باشيد

مشكل شيشه افت و بازتاب سيگنال ميباشد

آخرین ویرایش:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
تجربه

با سلام خدمت اساتید

دوست عزیز شما می تونی اونی رو که جدید خریدی مرکز ببند وقتی کار کرد
از سلامت دومی هم که مطمئنی راحت کار کن شاید مشکل از مانع باشه نه از قطعه اول همون جا بدون قیچی بگیرش!

اگه هیچی نداری یه راه تجربی اینه که با وصل کردن سیم به LNB و جدا کردن اون توی یه سیگنال 2 % تغییر سیگنال داشته باشی کار می کنه
اگر هم محکم به جلوی اون ضربه بزنی بازم 2% باید تکون بخوره:boos:

تشکر شما باعث دلگرمی ماست

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام دوستان كمك ميخوام! من 3 جهت تركست هاتبيرد و اينتل ست را داشتم حالا بخاطر فارسي 1 يوتل ست(دبليو3) را هم نصب كردم فقط يك مشكل دارم وقتي از كانال دبليو3 به كانال ديگه در جهت ديگه اي مثل هاتبيرد يا اينتلست.. ميرم وقتي بر ميگردم دبليو 3 ديگه سيگنال ندارم خط استرنگس 0 درصد ميشه و خط كواليتي از 0 تا 16 درصد در نوسان و كانال هاي اين جهت نميان تا برم در منو گزينه اتوماتيك ست لايت سرچ را بزنم و دبليو3 را انتخاب كنم تا ميره اسكن كنه خط استرنگس و كواليتي پر ميشه و كنسل ميكنم درست ميشه! دوباره روز از نو روزي از نو!اما از هاتبيرد به تركست يا برعكس يا اصلا هاتبيرد و اينتلست اين مشكلو ندارم فقط دبليو3 به اين شكل هست ايا اشكال ميتونه از ال ان بي باشه! دستگاهم x95 ورژن 1.91 هست! جاي سوييچ را هم در سوييچر عوض كردم فرقي نكرد الان دبليو3 روي lnb1 هاتبيرد روي lnb2 اينتلست lnb3 تركست lnb4 هست.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟):

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
توجه

باسلام کمک کنید هرکاری می کنم نمی تونم عرب سات تنظیم کنم ضمنا درشهر مشهد هستم

برادر عزیز لطفا ابتد ا به صورت جدا اونو بگیرید و بعد با قیچی شاید اونجایی که دیشتون هست آنتن نده؟
بعد قیچی بزن:a12:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
خفن

سلام دوستان كمك ميخوام! من 3 جهت تركست هاتبيرد و اينتل ست را داشتم حالا بخاطر فارسي 1 يوتل ست(دبليو3) را هم نصب كردم فقط يك مشكل دارم وقتي از كانال دبليو3 به كانال ديگه در جهت ديگه اي مثل هاتبيرد يا اينتلست.. ميرم وقتي بر ميگردم دبليو 3 ديگه سيگنال ندارم خط استرنگس 0 درصد ميشه و خط كواليتي از 0 تا 16 درصد در نوسان و كانال هاي اين جهت نميان تا برم در منو گزينه اتوماتيك ست لايت سرچ را بزنم و دبليو3 را انتخاب كنم تا ميره اسكن كنه خط استرنگس و كواليتي پر ميشه و كنسل ميكنم درست ميشه! دوباره روز از نو روزي از نو!اما از هاتبيرد به تركست يا برعكس يا اصلا هاتبيرد و اينتلست اين مشكلو ندارم فقط دبليو3 به اين شكل هست ايا اشكال ميتونه از ال ان بي باشه! دستگاهم x95 ورژن 1.91 هست! جاي سوييچ را هم در سوييچر عوض كردم فرقي نكرد الان دبليو3 روي lnb1 هاتبيرد روي lnb2 اينتلست lnb3 تركست lnb4 هست.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟):

عزیزم توجه کن که مهم اسم ماهواره نیست شما که از گردان استفاده نمی کنی
w3 یه فرکانس بدرد بخور داره اونو توی یه ماهواره دیگه مثل مثلا استرا یا هر چی دوست داشتی دستی وارد کن و سویچشو بزار همون 1 انشااله درست بشه:dast:

بالا