national geographic
کاربر
- 2010-01-29
- 6
- 14
سلام
از دوستان میخوام
منو راهنمایی کنن برای جهت nss6
تلاش کردم و متاصفانه نشد
با سپاس
از دوستان میخوام
تلاش کردم و متاصفانه نشد
با سپاس
سلام
از دوستان میخوام
تلاش کردم و متاصفانه نشد
با سپاس
بهترین فرکانس واسه تنظیم دقیق هاتبرد چیه و داشتن کدوم کانال نشون میده که هاتبرد تنظیم دقیق شده
تو کدوم جهت ماهواره فیلم های -18 با زیرنویس و یا دوبله فارسی داره
متشکرم
سلام.برای تنظیم nss6 در 95 درجه دیش نسبت به هاتبرد بیشتر میخابه؟تقریبا مثل بدر به هاتبرد؟میله پشت دیش پایین میاد؟
nss6فرکانس نمونه؟
لطفا راه و روش مبارزه با **************های منطقه ایی رو اعلام فرمایید.ممنون.
ببخشید من می خواستم جهت اینتل ست یا همان استانی ها را به ترکست تبدیل کنم اگر می شود مرا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم و این که ایا باید پایه دیش هم دست بزنم یا همان خوبه و یک فرکانس قوی در مسیر ترکست هم برام قرار بدین با تشکر.
فرکانس قوی ترک سات 11054-30000-h افقیببخشید من می خواستم جهت اینتل ست یا همان استانی ها را به ترکست تبدیل کنم اگر می شود مرا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم و این که ایا باید پایه دیش هم دست بزنم یا همان خوبه و یک فرکانس قوی در مسیر ترکست هم برام قرار بدین با تشکر.
منظورم این که خیلی از کانال های فوتبالی و پخش فیلم ان مانند 11054 نمی اید اما بجاش برخی از فرکانس ها با قدرت بالا می ایند امیدوارم بتوانین مرا کمک کنین
با درودمن دیشم 90 و در شهر اصفهان زندگی می کنم می شه یه فرکانس ضعیف در مسیر ترکست برای من قرار دهی البته افقی باشد که اگر این فرکانس بیایید بقیه فرکانس ها هم بیایند همان{ 250 تا کانال} تا من بر اساس ان دیش را تنظیم کنم
من دیشم 90 و در شهر اصفهان زندگی میکنم میشه دو تا فرکانس ضعیف البته افقی برای من قرار دهی تا من دیش را بر اساس ان تنظیم کنم و بتوانم حدود 250 تا کانال را بیاورم یعنی اگر این فرکانس بیاد بقیه هم حتما بیان
با سلام من یک رسیور استارست 190 دارم با قیچی جهت w3 گرفتم تمام کانال ها صافه ولی فرکانس 10721 رو همش قعطو وصل میکنه موقعی که بدون سویچ وصل میکنم صاف با چند تا سوییچ امتحان کردم جواب نداد از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند به نظرشون مشکل از کجاست مرسی
آقا یکی به داد ما برسه
هر کاری که میکنم با فرکانس نمونه 11137 هاتبرد رو بگیرم جواب نمیده
ده ها بارم تو این چند سالی که واسه خودمو نصب کردم تونستم راحت بگیرم(البته با 11054) ولی نمیدونم چرا این سری نمیشه حتی فرکانس 11054 هم با 70 درصد بهم میده ولی رو یه ماهواره دیگه تنظیم میشه که کانال هایی مثل suoer movies , series , series +4 , show series و خلاصه مشابه اینجور کانال ها رو بهم میده
لطفا یه راهنمایی بکنین
متشکرم