kousartalab
کاربر
- 2009-07-11
- 5
- 3
من اکثر اوقات دو فرکانس هاتبردم (11278 عمودی و 11258 افقی )که اتفاقا دارای کانال hd است سیگنال نداره.مشکل از چی میتونه باشه؟(ساکن بوشهر هستم و دستگاهم استارست 1000hd پرمیوم است)
با دورودمن اکثر اوقات دو فرکانس هاتبردم (11278 عمودی و 11258 افقی )که اتفاقا دارای کانال hd است سیگنال نداره.مشکل از چی میتونه باشه؟(ساکن بوشهر هستم و دستگاهم استارست 1000hd پرمیوم است)
با دوروددوست گرامی من توپست خودم فرمودم این دیش روی هاتبرددقیق تنظیم بوده ورسیورمن استرانگ4622iiهستش جهتهای دیگه روسیگنا میده تاExpresگرفتم امابعدازاون چرخوندم اماسیگنالی دریافت نشدفایندریه سوتهایی میزنه اماسیگنال نیست من شک کردم وماهواره هایی که دراین رصدبودنم امتحان کردم بازم سیگنال ندارم هم ریسیت کردم هم برنامه زدم به نظرشما میشه اون ماهواره آسیاست معیوب باشه میشه روی یک جهت دیگه فرکانس دادجواب بگیری مثلا رو
W4?
شما باید مطمئن شوید که ماهوارهای شرقی شما داری فضای خوبی هست به نظر میرسه که شما فضایی خوبی ندارید اگر طول و عرض جغرافیایی شما اشتباه نباشد
موفق باشی
k:
باسلام رسيور من ايكلاس9595xpvrهستش ماهواره اينتلست 1002 توليستهاش نيست بايد چطور نصبش كنم با تشكر فراوان
باسلام رسيور من ايكلاس9595xpvrهستش ماهواره اينتلست 1002 توليستهاش نيست بايد چطور نصبش كنم با تشكر فراوان
با دورود
شما باید مطمئن شوید که ماهوارهای شرقی شما داری فضای خوبی هست به نظر میرسه که شما فضایی خوبی ندارید اگر طول و عرض جغرافیایی شما اشتباه نباشد
موفق باشی
k:
باسلام وخسته نباشید.دوست گرامی محیط کل اطراف دیش بازومانعی جلوش نیست.علت ازچیست؟
]
باسلام وخسته نباشید.دوست گرامی محیط کل اطراف دیش بازومانعی جلوش نیست.علت ازچیست؟
سلام ببخشید من فرکانس های ترک ست را به همراه تنظیم دیش واندازه دقیق میخواست با تشکر
سلام با خسته نباشيد اگر سوالم جاي مناسبي نيست ببخشيد. من نايل با قيچي روي هاتبرد دارم يه ذره تکون خورده کانالهاي شو مثل ملوديا و مازيکا **************ي شده براي تنظيم مجدد يک فرکانس خوب واسه تنظيم و نحوه عمل را ميشه توضيح دهيد ممنون ميشم
سلام با خسته نباشيد اگر سوالم جاي مناسبي نيست ببخشيد. من نايل با قيچي روي هاتبرد دارم يه ذره تکون خورده کانالهاي شو مثل ملوديا و مازيکا **************ي شده براي تنظيم مجدد يک فرکانس خوب واسه تنظيم و نحوه عمل را ميشه توضيح دهيد ممنون ميشم
دوست عزیز از فرکانس قوی 11919H 27500 برای تنظیم اولیه و دریافت بالاترین سیگنال استفاده کنید . سپس با استفاده از فرکانسهای 11766H 27500 و 11900V 27500 مربوط به کانالهای FOX MOVIES و MAZZIKA به همراه تصویر, دیش رو دقیق تنظیم کنید. ساعت ال ان بی 4 تا 5.
http://www.ir55.flysat.com/nilesat.php
آقا تشکر فقط يه چيز موند من هميشه بايد قيچي رو شل کنم تا صاف کنم مثل اينکه انگار دارم از اول اين ماهواره رو ميگيرم. راهي نيست بدون اينکار با يه ظرافت خاص که همون فوت کوزه گري رو بگي ممنون ميشم
سلام دوستان.من ایکلاس x95 دارم.چندتا اینتلست تو لیست ماهواره ها هست ولی اینتلست 1002 و سیریوس داخلش نیست.اینتلست را واسه شیرینگ میکروباکس میخوام.میشه بگید باید چیکار کنم؟ممنون
با سلام. . دوست گرامی اولا که باید سوالتون رو در بخش مربوط به رسیورهای آیکلاس مطرح میکردید.سلام دوستان.من ایکلاس x95 دارم.چندتا اینتلست تو لیست ماهواره ها هست ولی اینتلست 1002 و سیریوس داخلش نیست.اینتلست را واسه شیرینگ میکروباکس میخوام.میشه بگید باید چیکار کنم؟ممنون