با درود می خواستم بدونم در بوشهر میشه استارا را گرفت همون ماهواره ای که کانال های فرانسوی روش هست در 19 درجه شرقی.
با سلام .ایا میتوان 2 ماهواره عربست و یوروبرد در 26 و 25.5 درجه شرقی رو بصورت قیچی همزمان به مرکزیت هاتبرد گرفت؟
سلام دوستان.نظرتون درباره دیش لوله اي شکل lx2000 pipe antenna چیه؟میارزه بخریم؟طریقه نصبش چجوری؟آنتن پیشرفته تری هست که به درد بخوره؟
با سلام خدمت دوستان
با عرض پوزش من در نصب یه کم مبتدی هستم و ممکنه سوالم جنبه علمی نداشته باشه اما ممنون میشم اگه ممکنه راهنمایی کنید . من وقتی میخوام با فایندر یک جهت رو دقیق تنظیم کنم به محض دریافت سیگنال فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و مجبور میشم انو جدا کنم و بقیه کار رو با بردن tv به کنار دیش انجام بدم میخواستم بدونم چه جوری میتونم با فایندر این کارو انجام بدم آخه من هاتبرد رو تنطیم کردم و مثلا pmc با فرکانس 11054 رو هر کاری کردم بیشتر از 53 درصد نشد .
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم . با تشکر .
سلام
ایا میشه رو دیش نیلست ماهواره اموس رو گرفت؟ممنون
با سلام
دوستان دلیل این مشکل رو متوجه شدم ظاهرا lnb های پرمیوم تنها با برخی از فایندرها به طور صحیح کار میکنه به طوری که با فایندر من به مشکل بر خوردم و وقتی فرکانس مورد نظر دریافت شد فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و دیگه نمیشه تنظیمات بیشتر رو با فایندر انجام داد . از دوستانی که در کار نصب هستن خواهش دارم اگه حرف بنده درسته تائید کنید و اگر اینطور نیست لطفا دلیل این مشکل رو مطرح کنید . با تشکر .
ابتدا بایک فرکانس قوی افقی دیش را تنظیم و بعد بایک فرکانس عمودی که از ولتاژ ضعیفتری نسبت به افقی برخوردار است دیش را تنظیم میکنیمبا سلام
دوستان دلیل این مشکل رو متوجه شدم ظاهرا lnb های پرمیوم تنها با برخی از فایندرها به طور صحیح کار میکنه به طوری که با فایندر من به مشکل بر خوردم و وقتی فرکانس مورد نظر دریافت شد فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و دیگه نمیشه تنظیمات بیشتر رو با فایندر انجام داد . از دوستانی که در کار نصب هستن خواهش دارم اگه حرف بنده درسته تائید کنید و اگر اینطور نیست لطفا دلیل این مشکل رو مطرح کنید . با تشکر .
میشه توضیح بدین طرز گرفتن ماهواره بدر به مرکزیت ترکست را؟؟؟ ممنون میشم
باسلام به همه دوستان
من ميخاستم بپرسم كه آيا ميشه روي ديش آفست (وموتور)به مركزيت هاتبرد قيچي بزنيم ومثلا w3 رو بگيريم .؟براي اونهايي كه از دانگل استفاده ميكنن وديتاشونو با قيچي w3 براشون بگيريم ؟
باسلام مجدد
اولا عذر خواهي ميكنم بخاطر تكرار شدن پست بالا .خودمم نميدونم چرا تكرار شده ؟!
سوال بعديم در مورد تنظيم موتور جكي يا پيسوني هست كلا از ابتدا تا انتها از كجا ميتونم بگيرم ؟(البته بزبان ساده باشه بهتره )