سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با درود می خواستم بدونم در بوشهر میشه استارا را گرفت همون ماهواره ای که کانال های فرانسوی روش هست در 19 درجه شرقی.

با سلام. دوست عزیز از ماهواره آسترا در 19 درجه شرقی , تنها , پوشش و بیم 1M WIDE در کل ایران و با دیش حداقل 120 قابل دریافته. برای دیدن تصویر پوشش این ماهواره میتونید از سایت www.ir55.flysat.com یا www lyngsat.com یا www.satbeams.com استفاده کنید. موفق باشید.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام .ایا میتوان 2 ماهواره عربست و یوروبرد در 26 و 25.5 درجه شرقی رو بصورت قیچی همزمان به مرکزیت هاتبرد گرفت؟

با درود. بله دوست عزیز. ماهواره Eurobird2 در 25.5 درجه شرقی بوده و فرکانسهای پوشش Fixed beam این ماهواره در کل ایران و به همراه فرکانسهای ماهواره بدر دریافت میشه.
زمانی که شما شروع به جستجوی کانالهای بدر میکنید عملا و بصورت اتوماتیک فرکانسها و کانالهای این جهت هم دریافت میشه.

paymon2008

کاربر
2009-08-29
2
9
سوال درباره دیش لوله ای

سلام دوستان.نظرتون درباره دیش لوله اي شکل LX2000 Pipe Antenna چیه؟میارزه بخریم؟طریقه نصبش چجوری؟آنتن پیشرفته تری هست که به درد بخوره؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود

سلام دوستان.نظرتون درباره دیش لوله اي شکل lx2000 pipe antenna چیه؟میارزه بخریم؟طریقه نصبش چجوری؟آنتن پیشرفته تری هست که به درد بخوره؟
بهتره از دیشهای وطنی یا افست استفاده کنید
مدلهای مختلف دیشهای یوگی و لوله ای و قیفی وجود داره که جالب نیست و برای تک فرکانس خاص...
البته یک نوع بشقاب وجود داره حالت طبل که پپپاراظیتهای ضمینی روش اثر نداره و از فلز و فیبرگلس درست شده ولی قیمت میلیونی داره در دو نوع گرد و بیضی

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
با سلام خدمت دوستان
با عرض پوزش من در نصب یه کم مبتدی هستم و ممکنه سوالم جنبه علمی نداشته باشه اما ممنون میشم اگه ممکنه راهنمایی کنید . من وقتی میخوام با فایندر یک جهت رو دقیق تنظیم کنم به محض دریافت سیگنال فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و مجبور میشم انو جدا کنم و بقیه کار رو با بردن tv به کنار دیش انجام بدم میخواستم بدونم چه جوری میتونم با فایندر این کارو انجام بدم آخه من هاتبرد رو تنطیم کردم و مثلا pmc با فرکانس 11054 رو هر کاری کردم بیشتر از 53 درصد نشد .
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم . با تشکر .

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام خدمت دوستان
با عرض پوزش من در نصب یه کم مبتدی هستم و ممکنه سوالم جنبه علمی نداشته باشه اما ممنون میشم اگه ممکنه راهنمایی کنید . من وقتی میخوام با فایندر یک جهت رو دقیق تنظیم کنم به محض دریافت سیگنال فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و مجبور میشم انو جدا کنم و بقیه کار رو با بردن tv به کنار دیش انجام بدم میخواستم بدونم چه جوری میتونم با فایندر این کارو انجام بدم آخه من هاتبرد رو تنطیم کردم و مثلا pmc با فرکانس 11054 رو هر کاری کردم بیشتر از 53 درصد نشد .
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم . با تشکر .

با سلام. دوست عزیز بهتر بود سایز دیش و نوع رسیورتون رو هم اعلام میکردید.
اما در کل زمانیکه دیش رو به ماهواره مورد نظر قرار نداشته باشه فایندر بوق منقطع میزنه و هر چقدر دیش به جهت مورد نظر نزدیکتر بشه بوق فایندر ممتد و بلندتر میشه. در اینجا باید بوق فایندر رو با پیچ ولوم روی اون کم کنید و با جابجایی میلیمتری دیش, دوباره درجه رو به بیشترین حد خودش برسونید. البته دقت کنید که روبروی دیش مانع بلند مثل دیوار نباشه چون در اینصورت هم فایندر بوق ممتد خواهد زد همچنین در صورت وجود پ*را*ز*یت , درجه عقربه ای فایندر به سرعت کم و زیاد میشه.
در رابطه با میزان سیگنال فرکانس هم اگر تصویر با همین 53 درصد صاف و بدون نویز باشه ایرادی در کار شما نیست و رسیورتون بیشتر از این مقدار رو نشون نمیده. در بعضی از رسیورهای قدیمی استارست میزان سیگنال ورودی از یه حد مشخص مثلا 55 درصد بیشتر نشون داده نمیشه. در غیر اینصورت ایراد در تنظیم دیشه و مجدد با دقت بیشتری تنظیم کنید.
موفق باشید.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام
ایا میشه رو دیش نیلست ماهواره اموس رو گرفت؟ممنون

دوست عزیز این 2 ماهواره تنها 3 درجه با هم اختلاف دارند و عملا ممکن نیست. بهتره روی هاتبرد و یا w3 و یا سایروس دریافت کنید.

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
با سلام
ممنون از راهنمایی خوبتون . در ضمن من با دیش 90 و رسیور x95usb titanum تنظیم رو انجام دادم و در ضمن منظورم از اینکه گفتم مجبورم فایندر رو جدا کنم این بود که ولوم روی فایندر دیگه کار نمیکنه و وقتی انو تا آخر نیز میبندم باز بوق کم، یا قطع نمیشه یعنی اصلا ولوم از کار میفته و من حتی فرکانس رو به فرکانس ضعیفتر تغییر دادم اما بوق ثابت میمونه و دیگه نمیتونم با اون تنظیم کنم همینطور من با یک دیش کوچکتر برخی از فرکانسهای ماهواره ترکست رو تا 97 درصد هم گرفتم اما هاتبردو نمیدونم چرا ایجوریه ؟. به نظر شما فایندر مشکل نداره ولی اگه فایندر مشکل داشت همون اول هم نمیشد باهاش جهت یابی کرد پس به احتمال قوی فایندر مشکلی نداره .
باز هم از راهنمایی ممنونم و منتظر نظراتتون هستم .

amin202020

کاربر
2010-03-18
18
44
با سلام
دوستان دلیل این مشکل رو متوجه شدم ظاهرا lnb های پرمیوم تنها با برخی از فایندرها به طور صحیح کار میکنه به طوری که با فایندر من به مشکل بر خوردم و وقتی فرکانس مورد نظر دریافت شد فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و دیگه نمیشه تنظیمات بیشتر رو با فایندر انجام داد . از دوستانی که در کار نصب هستن خواهش دارم اگه حرف بنده درسته تائید کنید و اگر اینطور نیست لطفا دلیل این مشکل رو مطرح کنید . با تشکر .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام
دوستان دلیل این مشکل رو متوجه شدم ظاهرا lnb های پرمیوم تنها با برخی از فایندرها به طور صحیح کار میکنه به طوری که با فایندر من به مشکل بر خوردم و وقتی فرکانس مورد نظر دریافت شد فایندر شروع میکنه به بوق ممتد زدن و دیگه نمیشه تنظیمات بیشتر رو با فایندر انجام داد . از دوستانی که در کار نصب هستن خواهش دارم اگه حرف بنده درسته تائید کنید و اگر اینطور نیست لطفا دلیل این مشکل رو مطرح کنید . با تشکر .

با فایند های جدید مشکلی نیست مثل استار گلد
روی بعضی از ال ان بی ها و فایندر ها اینطوری میشه و عقربه به آخر درجه میه
مخصوصن روی ال ان بی لیزر ...
برای رفع این مشکل در رسیور از فرکانس عمودی به جای فرکانسهای 18 ولت افقی استفاده کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام
ابتدا بایک فرکانس قوی افقی دیش را تنظیم و بعد بایک فرکانس عمودی که از ولتاژ ضعیفتری نسبت به افقی برخوردار است دیش را تنظیم میکنیم
راه دیگر آنکه پشت فایندر را باز کرده و یک پتانسیومت برای تنظیم در پشت آن موجود است آن را کم کرده تا بوغ فایند قطع شود

kavepp

Banned
2010-08-04
23
106
44
گرفتن ماهواره بدر به مرکزیت ترکست

میشه توضیح بدین طرز گرفتن ماهواره بدر به مرکزیت ترکست را؟؟؟ ممنون میشم

فکر کنم با دیدن عکسها متوجه شوید فاصله النبی ها از

یکدیگر 19 سانت

پیوست‌ها

• 57 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • 109.4 کیلوبایت بازدیدها: 30
  • 72.7 کیلوبایت بازدیدها: 32

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
بايلم به همه دوستان
من ميخاستم بپرسم كه آيا ميشه روي ديش آفست (وموتور)به مركزيت هاتبرد قيچي بزنيم ومثلا w3 رو بگيريم .؟براي اونهايي كه از دانگل استفاده ميكنن وديتاشونو با قيچي w3 براشون بگيريم ؟

سوال بعديم در مورد تنظيم موتور جكي يا پيسوني هست كلا از ابتدا تا انتها از كجا ميتونم بگيرم ؟(البته بزبان ساده باشه بهتره )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

باسلام به همه دوستان
من ميخاستم بپرسم كه آيا ميشه روي ديش آفست (وموتور)به مركزيت هاتبرد قيچي بزنيم ومثلا w3 رو بگيريم .؟براي اونهايي كه از دانگل استفاده ميكنن وديتاشونو با قيچي w3 براشون بگيريم ؟

بله میتوانید عکسها در قسمت مربوط موجود است
و در دیش آفست و موتور میشه قیچی زد وقتی روی هاتبرد ثابت باشید میشه دبلیو3 را قیچی زد ولی وقتی موتور حرکت میکنه تا وقتی به مبدا هاتبرد برنگرده دبلیو 3 ندارید
بهتره دیش مجزا نصب کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

باسلام مجدد
اولا عذر خواهي ميكنم بخاطر تكرار شدن پست بالا .خودمم نميدونم چرا تكرار شده ؟!
سوال بعديم در مورد تنظيم موتور جكي يا پيسوني هست كلا از ابتدا تا انتها از كجا ميتونم بگيرم ؟(البته بزبان ساده باشه بهتره )

از این قسمت استفاده کنید
: آموزش تنظيم ديش گردان دايسك و پيستوني (2)

alireza shz

کاربر
2010-10-19
55
192
با سلام و خسته نباشید میشه بپرسم آیا میشه بدر(عربست سابق) در 26 درجه رو روی یوتلست w3 قیچی زد؟ اگه آره لطفا با عکس نشان دهید ممنون میشم

بالا