سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام خدمت دوستان عزیز من برای دریافت کانالهای بیس مشکل دارم دیش تکی هم گذاشتم و تونستم کانالهای فرکانس 11681 همین پکیجو بگیرم اما هرکاری میکنم فرکانس 12692 رو نمیتونم بگیرم البته برای لحظه ای سیگینال وصل میشه و دوباره قطع میشه و همینجور قطع و وصل ادامه داره یاداوری کنم رسیورهم full hd هست اگه دوستان راهنمایی کنن راهی هست ممنون میشم . باتشکز

با درود.
دوست عزیز فرکانسهای s2 نسبت به فرکانسهای s1 تا حدودی سطح سیگنال ضعیفتری دارند. از تنظیم دقیق دیش و ساعت ال ان بی مطمئن بشید و از ال ان بی و سیم مرغوب و با کیفیت استفاده کنید. اگر از دیشهای دیگه هم استفاده میکنید و دیش هاتبرد با سوییچ به رسیور وصله یک بار اون رو از مدار خارج و با سیم مستقیم امتحان کنید.
اگر باز هم مشکل وجود داشت محل رو به لحاظ وجود سیگنال پ..ا--را**زیت بررسی کنید.

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام خدمت دوستان عزیز من برای دریافت کانالهای بیس مشکل دارم دیش تکی هم گذاشتم و تونستم کانالهای فرکانس 11681 همین پکیجو بگیرم اما هرکاری میکنم فرکانس 12692 رو نمیتونم بگیرم البته برای لحظه ای سیگینال وصل میشه و دوباره قطع میشه و همینجور قطع و وصل ادامه داره یاداوری کنم رسیورهم full hd هست اگه دوستان راهنمایی کنن راهی هست ممنون میشم . باتشکز
سلام.سیگنالت تا چه در صدی میاد وبعد میره ؟رسیورت چه مارکیه وچه مدل؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
عزیزم ایشالله که به چاپ برسونیش.ولی آخرش نگفتی که عوامله دیگه ای هم غیر از این دو مورد که گفتم هست یا اطلاع ندارید؟

تنظیم دیش در هوای ابری باردار و یا قرارگیری در محدوده دکل های فشار قوی برق و یا موانع و دیوار و ساختمانهای بلند در نزدیک دیش و ............... میتونه باعث بشه که سیگنال ضعیفتر از حد انتظار دریافت بشه.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام خواستم ببینم طول سیم دیش در کیفیت تاثیر داره؟من تو اپارتمانم طبقه اول حداقل 20 متر فاصله.مهمه یا نه؟بعد چه جنسی باشه بهتره؟

با سلام. اگر سیم از جنس خوب و با کیفیت مثلا سیمکو و سیمیا و یا کرمان صادراتی و یا سیم جدید سروش کرمان باشه تا 100 متر هم افت سیگنال محسوسی نخواهید داشت.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با تشکر از دوستان رسیور istar x20000 البته با سبم مستقیم هم امتحان کردم فرقی نداشت سیگنال هم تا 80 میره وقطع میشه البته اومدن سیگنال در حد 2یا 3 ثانیه بیشتر نیست .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام خدمت دوستان عزیز من برای دریافت کانالهای بیس مشکل دارم دیش تکی هم گذاشتم و تونستم کانالهای فرکانس 11681 همین پکیجو بگیرم اما هرکاری میکنم فرکانس 12692 رو نمیتونم بگیرم البته برای لحظه ای سیگینال وصل میشه و دوباره قطع میشه و همینجور قطع و وصل ادامه داره یاداوری کنم رسیورهم full hd هست اگه دوستان راهنمایی کنن راهی هست ممنون میشم . باتشکز[/

QUOTE]

بهتره برای این فرکانس از بشقاب 90 به بالا و ال ان بی مرغوب استفاده کنید
و همچنین تنظیم دقیق دیش

عزیزم ایشالله که به چاپ برسونیش.ولی آخرش نگفتی که عوامله دیگه ای هم غیر از این دو مورد که گفتم هست یا اطلاع ندارید؟

دوست عزیز مقاله هم چیزه خاصی نداره
سیستم تشکیل شده از دیش ال ان بی سویچ سیم رسیور
خیلی از مشکلات شما با داشتن چند وسیله حل میشه
فایندر دیجیتال
با این وسیله میتولنید از هر جا خاستین تصویر بگیرید
بعد ال ان بی بعد سویچ انتهای سیم و در واحد.....

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

چند روز نقل مکان کرده ام و بنظر میرسه در اینجا ( منطقه آپارتمانی ) پاراز... بشدت زیاد بحدی که با فایندر آنالوگ اصلا نمیشد تنظیم کرد ولی با فایندر دیجیتال بهتر شد ( بهترین فایندر دیجیتال بنظر شما چه مارکی است )

حالا دوستان کسی میدونه چه فرکانس هائی مورد هجوم پاراز... قرار میگیرند , همچنین تجربه دوستان در دفع پاراز... در مناطق آپارتمانی را اگه کسی میدونه ممنون میشم

ماهواره های hotbird,badr,w3,astra,sirus

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

چند روز نقل مکان کرده ام و بنظر میرسه در اینجا ( منطقه آپارتمانی ) پاراز... بشدت زیاد بحدی که با فایندر آنالوگ اصلا نمیشد تنظیم کرد ولی با فایندر دیجیتال بهتر شد ( بهترین فایندر دیجیتال بنظر شما چه مارکی است )

حالا دوستان کسی میدونه چه فرکانس هائی مورد هجوم پاراز... قرار میگیرند , همچنین تجربه دوستان در دفع پاراز... در مناطق آپارتمانی را اگه کسی میدونه ممنون میشم

ماهواره های hotbird,badr,w3,astra,sirus

دوست عزیز بهترین اگر مشکل مالی نیست تری مکس پرومکس و 8tek ست فایندر....
ارزانترین مارک که کیفیت متوسط داره الکو مکس 8000 در رده قیمت خودش قابل قبوله
ولی اگر 2 برابر هزینه کنید تریمکس 3500 و....
و اگر نمیخواهید اینقدر هزینه کنید یک دانگل تایمر یا میکرو یا.... و یک باطری 12 ولت...
ولی فایندر یک چیزه دیگست

در مورد پاررررراظیت باید مناطق مختلف تست بزنید
معمولن در ارتفاع کم مثل بالکنها و در بین دو مانع طبیعی مثل کولر دیوار... و یا با قرار دادن طوری ایرانیت... میشه تا حدی مشکل رو حل کرد البته در همین بخش یک تایپیک جدا مربوط به این مطلب وجود داره

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام در مورد نصب دیش گردون پریمیوم 2000 متاسفانه کار نمیکنه با ریست هم کارنکرد علت چیست ممنون
دوست عزیز اگر با دکمه ها هم حرکت نمیکند موتور مشکل داره و کار تعمیر کاره
اگر با دکمه حرکت میکند با یک رسیور دیگر امتحان کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوستان طریقه نصب Eurobird 2 رو نسبت به هتبرد میشه بگین؟
لطفا فرکانس های تنظیمشو هم بگیم!
درود
دوست گرامی این جهت فقط برای دریافت فرکانس 11585 که کانالهای خبری روی اون قرار داره استفاده میشود ودر25.5درجه شرقی چسبیده به بدر4 هست وبدر5 در 26درجه که با یک تنظیم خوب با قیچی هم روی دیش هاتبرد با کانالهای سراسری واستانی قابل دریافت هست.
توضیح کامل برای دریافت کانالهای 26درجه ایران در بخش موجود هست لینک اطلاعات ماهواره هم اینجاست:
http://www.lyngsat.com/eb2.html

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام.
دوستان دیش گردون بنده تا آخر به سمت شرق رفته و هر کاری که میکنم دیگه به سمت غرب بر نمیگرده؟؟؟وقتی که با دست به نشیمنگاه پایه دیش فشار میارم و دکمه های زیر موتور(چپ و راست)رو میگیرم ...دیش یکمی به سمت شرق میاد و همون قدر به سمت غرب. دیگه تکون نمیخوره... البته این مسئله موقعی اتفاق افتاد که میخواستم دیش گردون رو در منوی رسیور با دکمه های ریموت به غرب و شرق حرکت بدم که.....مدل موتور پریمیوم 3000 هست.به نظر شما چکارش کنم؟ممنون.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با درود. اگر موتور مشکل سخت افزاری نداشته باشه قاعدتا با فشار دادن هر دو دکمه ی زیر موتور با هم به مدت چند ثانیه و ریست موتور , مشکل برطرف میشه

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با درود. اگر موتور مشکل سخت افزاری نداشته باشه قاعدتا با فشار دادن هر دو دکمه ی زیر موتور با هم به مدت چند ثانیه و ریست موتور , مشکل برطرف میشه

با تشکر از شما.دوست من همانطور که در پست بالا هم ذکر کرده بودم این کارها ر انجام دادم ولی نشد؟آیا مشه موتور رو اوراق کرد بعد دوباره جمع کنم؟آیا داخلش فوت و فن خواصی داره؟باز هم ممنون.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوستان من مسیر w3 را بصورت قیچی روی هاتبرد دارم که می خواهم مسیر thor را جهت دیتای دانگل بگیرم و مسیر w3 را تغییر دهم به thor . دنبال فرکانس نمونه می گردم اما هر دوستی یک نوع فرکانس اعلام می کند لطفا بهترین و مهمترین فرکانس ( یا دو فرکانس) نمونه مسیرthor را اعلام کنید تا از سردرگمی دربیایم . در ضمن در لیست ماهواره من مسیر thor یا اینتلست 1002 با درجه 0.8درجه شرقی دارم ایا این همان مسیر مورد نظراست؟ یک کمک دیگر هم می خواهم و آنهم اینکه چقدر ال ان بی کنونی w3 را بالاتر ببرم تا تور را دریافت کنم ایا به آسانی دریافت می شود من در خوزستان هستم.

بالا