سوالات و مشکلات عمومی کاربران بخش VuPlus

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام دوستان من تنظيمات ظبط رو مثل اموزش انجام دادم اما بعد از يك دقيقه ضبط كردن رسيور نوشت فلش پر شده است وديگه هم ظبط نكرد حالا هر بار كه وارد منوميشم ميام بيرون يه صفحه سبز مياد ورسيور هنگ ميكنه ومياد روي اولين كانالي كه تونستم يك دقيقه ازش ضبط كنم اگه كسي بتونه يه ادم اماتور رو راهنمايي كنه كه بفهمه خيلي ممنون ميشم واقعا كار با اين رسيور سخته بعضي وقتا از خريدش پشيمون ميشم

سلام عزيز .برای ضبط کردن فرمت فلش یا هارد رو باید لینوکسی کنید چون fat32 بیشتر از 4 گیگ ضبط نمیکنه

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
icon1.png

سلام

ببخشیداگر امکان دارد پیکونهای مسیر عرب ست یا همان بدر 26 درجه را بگذارید خواهشمندم که به روز باشد
با تشکر

سلام .متاسفانه پیکونهای بروز ندارم اگر پیدا کردم بهت خبر میدم البته توی پنل انلاین ایمیج وجود داره

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام دوستان حتما اگر سوال داريد مطالب اموزشي را مرور كنيد اگر نتيجه نگرفتيد صفحهات قبل را مرور كنيد شايد مشابه سوال شما جواب دادم .

چون واقعا نمي رسم اين همه سوال تالار رسيور را جواب بدهم ..

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
فوري .كمك كنيد ..رسيورsolo

سلام دوستان عزيز ..واويلا شد..كمك كنيد....من همه كارهايي كه توي آموزش گفته شده بودانجام دادم براي تغيير پسورد و پاك كردن فلش رسيور..اما در آخرين مرحله وقتي وارد قسمت mediaشدم ،گفته شده بودenigma و epgرا كه پاك نكنيد اشتباها پاك كردم و خاك بر سر شدم.الان رسيور بقولي پاكه پاكه....ايميج بلك هول را هم همانطور كه توي آموزشها گفته شده به دستگاه زدم و در ظاهر دستگاه قبول كرد اما هيچ اتفاق خاصي نيفتاده و دستگاه را كه به tvوصل مي كنم صفحه سياه است و چراغ جلوي پانل هم سبز است و با كنترل هم فرمان خاموش شدن نمي گيرد..چكار كنم با اين بدبختي ..شرمنده
تذکر جدی:
بیمورد تاپیک باز نکنید پست منتقل شد به تاپیک مربوطه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zimax45

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
وري .كمك كنيد ..رسيورsolo
سلام دوستان عزيز ..واويلا شد..كمك كنيد....من همه كارهايي كه توي آموزش گفته شده بودانجام دادم براي تغيير پسورد و پاك كردن فلش رسيور..اما در آخرين مرحله وقتي وارد قسمت mediaشدم ،گفته شده بودenigma و epgرا كه پاك نكنيد اشتباها پاك كردم و خاك بر سر شدم.الان رسيور بقولي پاكه پاكه....ايميج بلك هول را هم همانطور كه توي آموزشها گفته شده به دستگاه زدم و در ظاهر دستگاه قبول كرد اما هيچ اتفاق خاصي نيفتاده و دستگاه را كه به tvوصل مي كنم صفحه سياه است و چراغ جلوي پانل هم سبز است و با كنترل هم فرمان خاموش شدن نمي گيرد..چكار كنم با اين بدبختي ..شرمنده

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
دوست عزیز شما یه بار ایمیج اورجینال رو روی فلش رسیور نصب کن به احتمال زیاد اگه رسیور مشکل سخت افزاری نداشته باشه مشکلتون حل میشه بعدش هر ایمیجی رو که دوست داشتی نصب کن

x-ray

کاربر
2011-04-22
6
4
با سلام.

با عرض معذرت.

ببخشید روش اتصال مودم adsl به سولو چطوریه ؛ایا باید در منوی رسیور برخی تغییرات ایجاد کرد،من شبکه بین مودم و رسیور را ایجاد کردم ولی نمی دونم چطوری این شبکه را فعال کنم ،البته نرم افزار های مورد نظر از قبیل dcc را هم دانلود کردم ولی ارتباط ایجاد نمی شه کسی می تونه مختصرا توضیحی بده.. این ای پی رسیور رو چطوری باید به دست اورد ..

با تشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922

شما نباید پوشه های اصلی ریسیور را پاک کنید یکبار ایمیج رسمی رو بزن بعد از ان از ایمیج بلاک هول استفاده کنید مشکل باید حل بشه در ضمن موقع ایمیج زدن حتما باید پوشه vuplus را در usb کپی کنید و ایمیج بریزید

موفق باشی

• Like

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
با سلام.

با عرض معذرت.

ببخشید روش اتصال مودم adsl به سولو چطوریه ؛ایا باید در منوی رسیور برخی تغییرات ایجاد کرد،من شبکه بین مودم و رسیور را ایجاد کردم ولی نمی دونم چطوری این شبکه را فعال کنم ،البته نرم افزار های مورد نظر از قبیل dcc را هم دانلود کردم ولی ارتباط ایجاد نمی شه کسی می تونه مختصرا توضیحی بده.. این ای پی رسیور رو چطوری باید به دست اورد ..

با تشکر

سلام

دکمه سبز بعد زرد رو بزن گزینه اول رو انتخاب کن ببین به پنل انلاین وصل میشه یا نه اگر وصل شد اینترنت به ریسیور میرسه

شما باید مودم را مستقیم کنید یعنی یوزر و پسورد داخل مودم سیو شده باشه سیم لن رو به ریسیور وصل کنید

x-ray

کاربر
2011-04-22
6
4
سلام

من پورت lan را مستقیما از مودم به رسیور وصل کرده ام و از usb به اینترنت وصلم ..راه کار شما دوست عزیز toghrol2002 را نیز انجام دادم ولی اتصال برقرار نشد...

مشکل من اینه که نمی دونم چطوری مودم رو به رسیور بشناسم فکر می کنم ارتباط بین مودم ورسیور برقرار نیست...

این پسورد ویوزر رو چطوری به رسیور بشناسونم..

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام

من پورت lan را مستقیما از مودم به رسیور وصل کرده ام و از usb به اینترنت وصلم ..راه کار شما دوست عزیز toghrol2002 را نیز انجام دادم ولی اتصال برقرار نشد...

مشکل من اینه که نمی دونم چطوری مودم رو به رسیور بشناسم فکر می کنم ارتباط بین مودم ورسیور برقرار نیست...

این پسورد ویوزر رو چطوری به رسیور بشناسونم..

سلام دوست عزیز خواهشی که دارم اول تمام اموزشها رابخوانید .
از مودم به رسیور و کامپیوتر هر دو کابل شبکه وصل کن.ابتدا در رسیور برو menu-setup-sy-stemnetwork-adappter seting و هردو گزینه use dhcp را yes بذار و یه بار restart network بزن و بعد خارج شو
dcc را اجرا کن در قسمت یوزر بذار root و پسورد dreambox و قسمت ای پی dreambox همان ip سولو که در قسمت اداپتور ستینگ است بذار و بزن reconect باید هر دو علامت قرمز پایین dcc سبز شود و تمام.از ftp وارد سیستم میشوی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: x-ray

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام و خسته نباشید به دوستان
سوالی داشتم خدمت دوستان اینکه رو بعضی از کانال ها که میرم میزنه که با سی سی کم کانال باز هست ولی تصویر نمیاد حتی با پورتی که کانال باز هست هم نشون میده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922

بهترین راه اینه که مجدد ایمیج بزنید .شما نباید پوشه های اصلی ریسیور را پاک کنید یکبار ایمیج رسمی رو بزن بعد از ان از ایمیج بلاک هول استفاده کنید مشکل باید حل بشه در ضمن موقع ایمیج زدن حتما باید پوشه vuplus را در usb کپی کنید و ایمیج بریزید

موفق باشی

• Like

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام و خسته نباشید به دوستان
سوالی داشتم خدمت دوستان اینکه رو بعضی از کانال ها که میرم میزنه که با سی سی کم کانال باز هست ولی تصویر نمیاد حتی با پورتی که کانال باز هست هم نشون میده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست

سلام شما باید روی کانالهای Nova HD چنین مشکلی داشته باشیداگر کد میگیره و تصویر نمیاد بیشتر مربوط به سرور میشه . اگر از کلید استفاده میکنید کلیدها رو پاک کنید بعد تست کنید...

• Like

x-ray

کاربر
2011-04-22
6
4
سلام دوست عزیز خواهشی که دارم اول تمام اموزشها رابخوانید .
از مودم به رسیور و کامپیوتر هر دو کابل شبکه وصل کن.ابتدا در رسیور برو menu-setup-sy-stemnetwork-adappter seting و هردو گزینه use dhcp را yes بذار و یه بار restart network بزن و بعد خارج شو
dcc را اجرا کن در قسمت یوزر بذار root و پسورد dreambox و قسمت ای پی dreambox همان ip سولو که در قسمت اداپتور ستینگ است بذار و بزن reconect باید هر دو علامت قرمز پایین dcc سبز شود و تمام.از ftp وارد سیستم میشوی

سلام

اقا من همه موارد را انجام دادم ولی نشد که نشد ؛چند بار نتورک رو ریستارت کردم و dhcp را تیک زدم همه اپی ها رو صفر کردم ودوباره، ری اسکن کردم در حالی که خود دستگاه دوباره ایپی ادرس جدید رو شناخت ولی باز اتصال برقرار نمی شه البته از طریق دستگاه وقتی کانکت ها رو چک می کنم همه ok هستند و برای همه تیک سبز رو می زنه ولی از طریق کامپیوتر اخطار اشتباه بودن ایپی دستگاه رو می ده ..

من پورت لن پشت دستگاه رو مستقیما به پورت مودم وصل کردم و از طریق پورت usb به اینترنت وصلم حالا نمی دونم تنظیمات مودم مشکل داره یا مشکل از چیزی دیگه است ...

با تشکر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام یکبار اموزشهای مورد نظر را کامل بخوان بعد اگر بازهم مشکل داشتی به یک نفر ماهر مراجعه کن البته خودت استاد هستی ولی اگر نتونستی از اول که اجرا میکنی با عکس برایم بگذار تا مشکلت ببینم چیه عزیز ..

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
ببخشید ایا رسیور ویو سولو که لینوکسی می باشد برای شیرینگ اینترنتی نیاز به کامپیوتر دارد یا کابل لن مستقیم به پشتش وصل میشه و میشه مستقیم کانالها رو باز کرد ؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
ببخشید ایا رسیور ویو سولو که لینوکسی می باشد برای شیرینگ اینترنتی نیاز به کامپیوتر دارد یا کابل لن مستقیم به پشتش وصل میشه و میشه مستقیم کانالها رو باز کرد ؟
درود عزیز بدون کامپیوتر هم میشود اگر شما مودم را در حالت روتر قرار دهید در ضمن این رسیور باید اکانت cccam داشته باشید تا کانال ها را باز کند شرینگ رایگان ندارد موفق باشید.

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
ببخشید رسیور ویو سولو فول اچ دی هست 1080p

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
ببخشید رسیور ویو سولو فول اچ دی هست 1080p
درود عزیز هنوز هیچ رسیوری به نام full hd نداریم یک سری افراد برای فروش رسیورهای خودشان میگن فول اچ دی هست اما هیچ رسیوری البته هنوز نیست حتی دریم باکس 8000 که میگن اچ دی هست رسیور vu+solo بله hd میباشد و یکی از رسیورهای خوب لینوکسی میباشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sabar
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا