سوالات و مشکلات عمومی کاربران بخش VuPlus

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
سلام

شما فرمت usb را لینوکسی کنید اگر درست نشد با یکusb دیگر امتحان کنید

پلاگین زیر نویس این مشکلات را داره کرش ممکنه از سرعت اینترنت شما باشه شما بهتره از نسخه استفاده کنید
#1 در ضمن بهتره در قسمت saw به اندازه 256 مگ را انتخاب و فعال کنید با اینکار کرش ریسیور کم میشود

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45092&p=219170#post219170
سلام
در ضمن بهتره در قسمت saw به اندازه 256 مگ را انتخاب و فعال کنید با اینکار کرش ریسیور کم میشود
چطوري بايد اين كار را بكنم ؟ vu solo
اين نسخه از برنامه را كه معرفي كرده بوديد نصب كردم ولي فرقي نكرده باز هم همان مشكل را داره .
درضمن من فلش يا هارد به رسيور وصل نكردم و زيرنويس هاي دانلود شده روي هارد دستگاه ريخته ميشه ممكنه از اين هم باشه مشكل ؟

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
من برنامه gp time روي رسيورم ريختم ولي هر كار ميكنم ساعت رسيور تغيير نميكنه الان ساعت رسيورم 12:10 برنامه gp dvb time هم روي e2 هست روي ntp مي زارم زمان رسيور را درست ميكنه ولي epg از بين ميره خراب ميشه چيكار بايد كنم ؟
ممنون ميشم كمك كنيد .

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با سلام ايا رسيور ويو سولو امكان استفاده از موس و كيبورد و داره و ميشه باهاش وبگردي انجام داد؟ ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
با سلام ايا رسيور ويو سولو امكان استفاده از موس و كيبورد و داره و ميشه باهاش وبگردي انجام داد؟ ممنون
درود عزیز با رسیور به یوتیوب و وبگردی به سایتهای دیگر امکان دارد اما قابلیت موس و کیبورد را امتحان نکردم یا اگر کسی امتحان کرده باشد تاحالا اعلام کرده بودند

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
سلام
در ضمن بهتره در قسمت saw به اندازه 256 مگ را انتخاب و فعال کنید با اینکار کرش ریسیور کم میشود
چطوري بايد اين كار را بكنم ؟ vu solo
اين نسخه از برنامه را كه معرفي كرده بوديد نصب كردم ولي فرقي نكرده باز هم همان مشكل را داره .
درضمن من فلش يا هارد به رسيور وصل نكردم و زيرنويس هاي دانلود شده روي هارد دستگاه ريخته ميشه ممكنه از اين هم باشه مشكل ؟

كسي جواب نميده ؟
اقا toghrol كجايي ؟

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
من پلاگین set as startup service رو نصب کردم ولیست کانال رو میارم روی کانال موردنظر منو و بعد گزینه set as startup service رومیزنم ولی وقتی دستگاه رو ریسیت میکنم دوباره روی کانال دیگری میاد ممنون اگه راهنمایی کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
من برنامه gp time روي رسيورم ريختم ولي هر كار ميكنم ساعت رسيور تغيير نميكنه الان ساعت رسيورم 12:10 برنامه gp dvb time هم روي e2 هست روي ntp مي زارم زمان رسيور را درست ميكنه ولي epg از بين ميره خراب ميشه چيكار بايد كنم ؟
ممنون ميشم كمك كنيد .

پلاگین کاربردی تنظیم اتوماتیک ساعت دریم از سرورهای اینترنتی برای انیگمادو

هماهنگ نبودن ساعت دریم با زمان واقعی، وقتی خودش رو نشون می ده که مثلاً شما ده ها برنامه به بخش Timer دستگاه داده باشید و از سر کار بر میگردید و میبینید که هیچ کدام از برنامه ها سر وقت خودشون ضبط نشده اند.

روشهای جایگزینی هم هستند مثل استفاده از دستور date در محیط Telnet اما این پلاگین به جهت اتصال مستقیم به اینترنت و گرفتن زمان واقعی از سرورهای مخصوص این کار، به نظرم نسبت به دیگر روش ها ارجحیت داره!

من این پلاگین رو روی vu+duo و در ایمیجهای vix و pil نصب کردم و بدون مشکل کار میکنه
وارد منو شوید بعد ستاپ بعد سیتینگ وارد dvd time شوید همان گزینه اول رو ok کنید بعد از چند ثانیه اتوماتیک ساعت و تاریخ درست میشه

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922

سلام وقتی میگم اموزشها را بخوانید برای همین هست دوستان گل .

قبل از استفاده از این رسیورها حتما تمام اموزشها را بدقت بخوانید چون واقعا باید حرفه ایی باشید .

بله میشه استفاده کرد.

این پلاگین یک مرور گر اینترنتی است که مانند اکسپلوره و فایر فکس عمل میکنه توسط این پلاگین میتوانید وارد سایتهای مختلف (وب گردی ) شوید برای کار با این پلاگین به موس و کیبورد احتیاج دارید

بعد از دریافت فایل و اکستراکت کردن به این روش نصب کنید

اینم لینک بدون هیت لر . از هات فایل

http://hotfile.com/dl/104029119/51fb...ipsel.rar.html

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
پلاگین کاربردی تنظیم اتوماتیک ساعت دریم از سرورهای اینترنتی برای انیگمادو

هماهنگ نبودن ساعت دریم با زمان واقعی، وقتی خودش رو نشون می ده که مثلاً شما ده ها برنامه به بخش Timer دستگاه داده باشید و از سر کار بر میگردید و میبینید که هیچ کدام از برنامه ها سر وقت خودشون ضبط نشده اند.

روشهای جایگزینی هم هستند مثل استفاده از دستور date در محیط Telnet اما این پلاگین به جهت اتصال مستقیم به اینترنت و گرفتن زمان واقعی از سرورهای مخصوص این کار، به نظرم نسبت به دیگر روش ها ارجحیت داره!

من این پلاگین رو روی vu+duo و در ایمیجهای vix و pil نصب کردم و بدون مشکل کار میکنه
وارد منو شوید بعد ستاپ بعد سیتینگ وارد dvd time شوید همان گزینه اول رو ok کنید بعد از چند ثانیه اتوماتیک ساعت و تاریخ درست میشه
سلام این پلاگین رو ویوسولو هم نصب میشه ایمیج بلک هول؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام این پلاگین رو ویوسولو هم نصب میشه ایمیج بلک هول؟
درود عزیز ایمیج blackhole برای دو مدل vu+solo , vu+duo در سایت موجود میباشد با توجه به نوع رسیور خودتان استفاده کنید بله در هر دومدل قابل نصب میباشد موفق باشید

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
من رو ویوسولو میخواستم نصب کنم اما نشد پیغام خطا داد ایمیج رسیور هم بلک هول هستش

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
من رو ویوسولو میخواستم نصب کنم اما نشد پیغام خطا داد ایمیج رسیور هم بلک هول هستش
درود عزیز پیغام چی بوده؟چون ایمیج مشکلی ندارد احتمال زیاد یک جای کار اشتباه رفتید من به شما ایمیج رسمی پیشنهاد میکنم در لینک زیر دریافت کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44765

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
دوست عزیز شرمنده منظورم پلاگین خطا میده ونصب نمیشه ایمیج مشکلی نداره

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
دوست عزیز شرمنده منظورم پلاگین خطا میده ونصب نمیشه ایمیج مشکلی نداره
به من که نگفتید چه پیغامی میده و با چه پلاگین!!!!اما یک بار پلاگین قبلی را پاک کن و پلاگین جدید را که می خواهید به رسیور تزریق کنید

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
سلام دوستان من يه هارد اكسترنال خريدم اونو به رسيور مانت كردم از مسير media usb ولي وقتي كه وارد منو recording patch ميشم نميتونم اونجا هارد رو تو فايل ليست ذخيره كنم زماني كه ميام روي هارد وكليد سبز رو ميزنم پيغام not writable ميده ميترسم هارد رو فرمت لينوكسي كنم ديگه بالا نياد كسي از دوستان ايا ميدونه مشكل كجاست يه بار يه هارد اكسترنال transcend رو فرمت لينوكسي كردم ديگه رو كامپيوتر بالا نيومد ميترسم اين هارد هم مشكل پيدا كنه

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
این پلاگین رو میگم enigma2-plugin-systemplugins-dvbtime
پیغام cannot رو میزنه یعنی اینکه قابلیت نصب رو نداره

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام دوستان من يه هارد اكسترنال خريدم اونو به رسيور مانت كردم از مسير media usb ولي وقتي كه وارد منو recording patch ميشم نميتونم اونجا هارد رو تو فايل ليست ذخيره كنم زماني كه ميام روي هارد وكليد سبز رو ميزنم پيغام not writable ميده ميترسم هارد رو فرمت لينوكسي كنم ديگه بالا نياد كسي از دوستان ايا ميدونه مشكل كجاست يه بار يه هارد اكسترنال transcend رو فرمت لينوكسي كردم ديگه رو كامپيوتر بالا نيومد ميترسم اين هارد هم مشكل پيدا كنه
شما اول هارد روفرمت لینوکسی کن بعد media hdd معرفی کنید بعد نیاز نیست هارد رو جدا وبه کامپیوتر نصب کنید از طریق برنامه dcc به هارد متصل بعد انتقال چیزی رو که ضبط کردی رو انجام بده با سرعت بسیار بالا انتقال انجام میشه

jacob

کاربر
2006-12-01
2
4
با سلام خدمت دوستان
مشکلی درارتباط با استفاده از کارت وایرلس یو اس بی و کانکت شدن به اکسس پوینت دارم . هر کاری می کنم یا به اکسس پوینت متصل نمیشود یا ایپی نمی گیرد ومجبور هستم دستی ای پی را وارد کنم .
از دوستان کسی این مشکل را دارد .
مورد بعدی مشکل با کنترل هست دریم 7020 هم دارممی شود کنترل دریم 7020 را برای این دستگاه تعریف کرد . یا تمامی کلیده ا را دوباره تعریف کرده بعد از سال ها کار کردن با کنترل دریم اصلا نمی توانم از این کنترل استفاده کنم در ضمن پلاگین pauli را نصب کردم ولی بر نامه ریزی تمامی کنترل امکان ندارد با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
با سلام خدمت دوستان
مشکلی درارتباط با استفاده از کارت وایرلس یو اس بی و کانکت شدن به اکسس پوینت دارم . هر کاری می کنم یا به اکسس پوینت متصل نمیشود یا ایپی نمی گیرد ومجبور هستم دستی ای پی را وارد کنم .
از دوستان کسی این مشکل را دارد .
مورد بعدی مشکل با کنترل هست دریم 7020 هم دارممی شود کنترل دریم 7020 را برای این دستگاه تعریف کرد . یا تمامی کلیده ا را دوباره تعریف کرده بعد از سال ها کار کردن با کنترل دریم اصلا نمی توانم از این کنترل استفاده کنم در ضمن پلاگین pauli را نصب کردم ولی بر نامه ریزی تمامی کنترل امکان ندارد با تشکر

درود عزیز من هم دستی وارد میکردم چون گاهی اوقات به مشکل می خورد که می تواند از ایمیجحی باشد که استفاده میکنید در مورد کنترل هم کنترل دریم خیلی سادهتر از ویوپلاس است و بهتر است که از خود ویوپلاس استفاده کنید چون من هم امتحان نکردم که این دو مدل بهم میخورند یا نه اما منطق من میگه با کنترل ویوپلاس کار کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا