سلام: دوستان عزیز این رسیور مشکلی با سوئیچر نداره. بلکه این سوئیچرهای متفرقه و درجه3 بازار هستند که با بسیاری از رسیورها مشکل دارند.
ممکنه یک سوئیچر مثلا" با رسیور استارست کار کنه , اما وقتی به آیکلاس میزنید جواب نمیده.
اما این مشکل با سوئیچرهای درجه 1 مثل پریمیوم HD قابدار هرگز مشاهده نشده و این سوئیچ با تمامی رسیورهای موجود در بازار کار میکنه.
شاید باورتون نشه که حتی دریم باکس 800 و 8000 و 600 اصلی هم با هر مدل سوئیچری کار نمیکنند و در بسیاری از موارد مجبور شدیم برای راه اندازی این دستگاهها , از سوئیچرهای اصلی و درجه 1 استفاده کنیم.
بنابراین این نکته را مد نظر داشته باشید که مشکل عدم سازگاری رسیورهای اصلی مانند ( استرانگ ) یا ( دریم باکس ) و چند مدل صاحب نام بازار با متعلقاتی مانند سوئیچر و ال ان بی , هرگز نقطه ضعف این رسیورها محسوب نمیگردد و این مشکل 100% متوجه سوئیچرهای متفرقه و تقلبی موجود در بازار است.
اگر بجای 5 هزا ر تومان , مثلا" 10 هزار تومان هزینه کنید و یک سوئیچر پریمیوم HD يا ديسكاوري قابدار تهیه کنید , نه تنها دردسر خرابی سوئیچر را نخواهید داشت , بلکه مشکلی با رسیورهای موجود در بازار هم نخواهید داشت. با تشكر مهدي
و اما در مورد فلش و هارد اکسترنال:
در پستهای قبلی مشاهده کردم که برخی دوستان از مشکل نخواندن فلش گله میکردند.
تا قبل از نصب پچ 109 , من هم با فلش و هارد مشکل داشتم. اما بعد از نصب پج 109 یک هارد 500 ترابایتی به دستگاه وصل کردم و هر زمان دستگاه را روشن میکنم , بعد از 30 الی 40 ثانیه , هارد رو شناسایی میکنه و عملیات ضبط و پخش رو به خوبی انجام میده.
برخی فلشهای موجود در بازار , متاسفانه از سرعت و کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند و با اکثر رسیورها به مشکل برمیخورند.
فلشهای Transcendو همچنین فلشهای APacer و حتی فلشهای HP , از جمله بهترین فلشهای موجود در بازار هستند که به شخصه با هیچ یک از این مدلها مشکلی نداشتم.
دوستان گرامی در نظر داشته باشند که برای استفاده بهتر از محصولات پیشرفته که امکاناتی فراتر از اماکانات رسیورهای معمولی را دارند , داشتن متعلقات درجه 1 الزامی است.
در غیر اینصورت , همیشه قسمتی از کار لنگ میزند.
موفق باشید.