سلام
دوستان انتقال سافتکم و لیست کانالها در رسیور 4902 را بفرمایید .
باتشکر
با سلام من يك استرانگ 4902 خريدم و وقتي usb را به دستگاه وصل مي كنم اطلاعات usb نمايش داده مي شود ولي در موقع ظبط ان رسيور پيغام نبودن usb را مي دهد و ظبط نمي كند
مشكل از كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستگاه مشكل دارد يا ظبط آن خراب است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا از نرم افزار دستگاه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون اگر راهنمايي فرماييد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزيزدوست من اول usb رو با خود رسیور فرمت کن بعد امتحان کن البته باید از usb جنس خوب استفاده کنی که سرعتش خوب باشه وگرنه ضبط نمیکنه این رمدل رسیور.میتونی تو قسمت تست سرعت سرعتشو ببینی.تو قسمت منو و خط استرانگ هست.
ممنون دوست عزيز
بايد سرعت چقدر باشد تا جواب دهد ؟؟
من با نرم افزار CrystalDiskMark3 سرعت usb را تست كردم و اين را به من داد آيا اين كافي نيست
مدل TRANSCEND:USB
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]
Sequential Write : 10.489 MB/s
ولي با اين سرعت هم جواب نداد ممكن است از دستگاه باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
روشی که گفتید جواب نداد درظاهر لیست کانالها منتقل شد ولی وقتی groupرا روی کنترول میزنم لیستی مشاهده نمیشود . [h=2][/h]
باتشکر
سلام دوست عزيز من 4910 نديدم و ندارم! اما 4902 دارم و ميگم اين اشتباه را نكن اشغاله!!! مفت نمي ارزه!!!!!!!با سلام. من ريسور Iclass 9595x دارم و ميخوام استرانگ بخرم به نظرتون 4902 خوبه يا 4910 و اينكه اين دو مدل, هارد اينترنال ميخورن
عزيزم من خودم اين كارم! يعني هركي در اين سايت عضو هست وارد به كار هست! من سيم 4.5 كرمان استفاده ميكنم. ال ان بي اينورتو بلك.سوييچر پرميوم دربدار!!!! دروغم چيه؟؟؟؟شما چون اين دستگاه را داري درست نيست ازش تعريف بكني!!!! شايد شما فقط استاني ميگيري باهاش مشكلي نداري!!!! فلش و هارد اكسترنال هم نداري!!!! از سي سي كم هم استفاده نميكني!!!!! كانال هاي اچ دي هم نميبيني!!!! خوب اينكارارو رسيور 60 توماني هم انجام ميده!بهترين رسيور 4902مشكل شما از يه جاي ديكه است _سيم ،ال ان بي و...
من فکر می کنم سرعت usb شما پایین است. با یک usd دیگر چک کنید باید حل بشه.ممنون دوست عزيز
بايد سرعت چقدر باشد تا جواب دهد ؟؟
من با نرم افزار CrystalDiskMark3 سرعت usb را تست كردم و اين را به من داد آيا اين كافي نيست
مدل TRANSCEND:USB
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]
Sequential Write : 10.489 MB/s
ولي با اين سرعت هم جواب نداد ممكن است از دستگاه باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 4902 دارم. دستگاه بدی نیست البته نمیدونم انتظار و مشکل ریسیور شما چی است ؟سلام دوست عزيز من 4910 نديدم و ندارم! اما 4902 دارم و ميگم اين اشتباه را نكن اشغاله!!! مفت نمي ارزه!!!!!!!
دوست عزیز، من سی سی کم و هارد اکسترنال ندارم و نمیتونم در این مورد نظر بدم ولی من با این ریسیور کانالهای hd را می بینم و بدون مشکل ضبط می کنم.عزيزم من خودم اين كارم! يعني هركي در اين سايت عضو هست وارد به كار هست! من سيم 4.5 كرمان استفاده ميكنم. ال ان بي اينورتو بلك.سوييچر پرميوم دربدار!!!! دروغم چيه؟؟؟؟شما چون اين دستگاه را داري درست نيست ازش تعريف بكني!!!! شايد شما فقط استاني ميگيري باهاش مشكلي نداري!!!! فلش و هارد اكسترنال هم نداري!!!! از سي سي كم هم استفاده نميكني!!!!! كانال هاي اچ دي هم نميبيني!!!! خوب اينكارارو رسيور 60 توماني هم انجام ميده!