خدا کنه مهدی جان من که به شخصه لحظه شماری میکنم یه پچ درست و حسابی بیاد ممنونسلام منتظر پچ جديد 4902 باشيد از طرف ويزكيد عزيز امروز قولش را داده كه بزودي تمام مشكلات را حل خواهم كرد ...
سلام دوستان
رسیور 4902 دارم هنگام تغییر ماهواره سیگنال قطع میشه با روشن خاموش کردن رسیور سیگنال میآید یعنی وقتی درfavorites از کانال هاتبرد به نایل ست میرم سیگنال ندارم باید رسیور راخاموش روشن کنم سیگنال بیاید لطفا راهنمایی کنید مشگل کجاست
با تشکر
می شه لطفا نحوه دادن کدهای بیس به 4902 را بگید؟ آیا راهی هست که 40-50 تا کد را با هم بدیم یا باید یکی یکی و دستی وارد کنیم؟
ممنون. بعضی وقتها دوستان لطف می کنن و کدهایی که اعلام می کنن تعدادش زیاده. آیا همه آنها رو باید دستی وارد کرد؟ یا راهی هست که همه را یکبار به ریسیور منتقل کنیم؟سلام
کد بیس 16 تا 32 رقمه.
اول 2 بار 6969 تا پچ on باشه و بعد رو کانال مورد نظر میری 8280 میزنی بعد کدها رو میدی و سیو میکنی
ممنون. بعضی وقتها دوستان لطف می کنن و کدهایی که اعلام می کنن تعدادش زیاده. آیا همه آنها رو باید دستی وارد کرد؟ یا راهی هست که همه را یکبار به ریسیور منتقل کنیم؟
سلام دوستان من در رسیور 4902 وقتی دارم فیلم یا اهنگی نگاه میکنم بعد از چند دقیقه صدا قطع میشه و فقط تصویر میره!!! ورژن دستگاه 119 بود گفتم شاید نرم افزاری باشه به 134 اپدیت کردم باز درست نشد! ریست فکتوری هم کردم نشد.فیلم هایی که دارم با پسوند(-mp4-mov-wmv) هستند!!! یعنی 1ساعت صدا داره بعد از 1 ساعت صدا قطع میشه حتی با خارج کردن فلش و دوباره وصل کردن هم دقیقا سر اون ثانیه صدا قطع میشه!!!! لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من در رسیور 4902 وقتی دارم فیلم یا اهنگی نگاه میکنم بعد از چند دقیقه صدا قطع میشه و فقط تصویر میره!!! ورژن دستگاه 119 بود گفتم شاید نرم افزاری باشه به 134 اپدیت کردم باز درست نشد! ریست فکتوری هم کردم نشد.فیلم هایی که دارم با پسوند(-mp4-mov-wmv) هستند!!! یعنی 1ساعت صدا داره بعد از 1 ساعت صدا قطع میشه حتی با خارج کردن فلش و دوباره وصل کردن هم دقیقا سر اون ثانیه صدا قطع میشه!!!! لطفا راهنمایی کنید
دستگاه من ٤٩٠٠ مودم وصل ،اي پي ميشناسه، اخرين بچ زدم،كد٦٩٦٩ روشن ولي كد ٨٢٨١ سرور ليستم باز نميشه دليلش؟!!!! كمك لازمم
دستگاه من استرانگ 4902 هست که تو مسیر بدر کانالهای 11881 رو بدون صدا پخش میکنه ورزش و پویا همه رو
دوستان سلام من مشکل باز نکردنه شبکه3 را دارم چی کار کنم ؟
ممنون
باسلام ویرژن آپگرید جدید استرانگ 4902 نیامده است