سوالات و مشکلات مربوط سری جدیدو قدیم استرانگ(4620ii وغیره) در این تایپک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aryatanin

کاربر
2010-02-02
1
1
من یه استرانگ 4620ii دارم.خواستم که یه مدله جدیدترشو بگیرم... اگه ممکنه راهنماییم کنید که چه مدلی رو انتخاب کنم که هم خوب ساپورتشه وهم یه خورده زیبا باشه.البته اولی بیشتر مهمه... سیاست شرکتها رو که میدونین به هر حال یه 2.3 سالی توی دور باشه...
منتظرم... دمتونم گرم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
متوجه نشدم ایا باید فایل فلش رو با کولدیسک بریزم یا که فلش رو جی تک بکنم ؟
با درود دوست گرامی
نباید مشکل از اپگرید باشه وبرای همین علی اقا گفتند دستگاه فلش بشود
فایل فلش توسط پروگرامربیرون از دستگاه به فلش داده میشود وکار شما نیست!
شما از یک پچ قدیمی استفاده کنید اگربا رایانه هم پچ قدیمی زدید نشد باید فلش پروگرام شود:eek:k:

r.bahar

کاربر
2010-04-03
1
0
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام.
میدونم احتمالا این کارم اشتبتاهه!اما تازه کارم و روش دیگه ای برای کمک گرفتن نمیشناسم.:051:
وقتی می خوام برنامه روی فلش ضبط کنم،برای کانالهای باکیفیت مثل بی بی سی یا جم رسیور ری استارت میشه،یا برای یسری دیگه اول شروع میکنه به ضبط کردن اما بعد رو یه زمان میایسته و خطا میده.گاهی هم باراول ضبط میکنه بعد باید خموش کنم و دوباره روشن تا ضبط کنه!راستی وقتی میرم بو منو و توپی وی آر برای کنترل سرعت فلش خطا میده و میگه درست نسب نشده.
مشکل از فلشمه یا یه جای دیگه میلنگه؟:sadwalk:
مرسی

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام.
میدونم احتمالا این کارم اشتبتاهه!اما تازه کارم و روش دیگه ای برای کمک گرفتن نمیشناسم.:051:
وقتی می خوام برنامه روی فلش ضبط کنم،برای کانالهای باکیفیت مثل بی بی سی یا جم رسیور ری استارت میشه،یا برای یسری دیگه اول شروع میکنه به ضبط کردن اما بعد رو یه زمان میایسته و خطا میده.گاهی هم باراول ضبط میکنه بعد باید خموش کنم و دوباره روشن تا ضبط کنه!راستی وقتی میرم بو منو و توپی وی آر برای کنترل سرعت فلش خطا میده و میگه درست نسب نشده.
مشکل از فلشمه یا یه جای دیگه میلنگه؟:sadwalk:
مرسی

سوالات خودتان را در تاپيك جداگانه باز نكنيد جواب داده نمي شود اگر در بخش را بگردي تاپيك پرسش وپاسخ مربوط به دستگاه خودت هست
عزیزم کول دیسک رو به کامپیوتر بزن ارور ها و باگ هاشو بر طرف کن و بعد فرمت fat32 کن درست میشه
دوست من
رسیور موقع ابگرید شدن با کول دیسک شدیدا به این ارورها و بدسکتورها مقابله نشان میدهد و ممکنه حین ابگیرد دستگاه دیگه بالا نیاد (یه دستگاه رو به دلیل همین سهل انگاری اسب رسوندم )

اموزش چک این ارورها در کول دیسک رو هم برای عزیران اپلود کرد( برای لود شدن عکس صبر کنید . . . )

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان
از این رو که اغلب دوستان برای تبدیل فایل های رکوردشده با فرمت TS به فرمت MPEG برای پخش مجدد در کامپیوتر و رسیور با مشکل صدا (پخش صداهای متفرقه) روبه رو بودند
کانورتور و پلیری معرفی خواهیم کرد که با ان فایل های رکوردشده را به فرمت MPEG و بدون هیچگونه(اختلاف در چند کاناله بودن صدا) انجام دهید

معرفی کانورتور MPEG Streamclip 1.2 و لینک دانلود (عزیزان فایل پایینی یعنی
QuickTime نیز به همراه فایل اولی باید نصب شود )

MPEG Streamclip 1.2

QuickTime Alternative 1.81

دانلود پلیر مخصوص برای پخش فایلهای تبدیل شده به فرمت MPEG برای مشاهده در PC

Media Player Classic 6.4.9.0

--------------------------------------------
*اموزش*

کانورتور رو احرا کنید
سپس فایل TS را انتخاب کرده

15zjkb7.jpg

حال زمان انتخاب PID صدای کانال مورد نظر ماست

30san8x.jpg

بعد از انتخاب PID صدا / زمان کانورت فرا میرسد به شاخه file رفته و گزینه CONVERT TO MPEG را انتخاب کنید

w7cz5s.jpg

موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: libero

nam-amir

کاربر
2006-10-27
80
396
سلام
من یه رسیور 4652 چینی دارم
از کدوم برنامه برای بازکردن کانالهای سایروس استفاده کنم که رسیور دوباره فلش نپرونه؟؟؟؟؟؟؟
من یادم نیست اخرین نرم افزار که کانالهای سیروس رو باز میکرد و با رسیورهای چینی مشکل نداشت چی بوده؟
ممنون میشم کمک کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من یه رسیور 4652 چینی دارم
از کدوم برنامه برای بازکردن کانالهای سایروس استفاده کنم که رسیور دوباره فلش نپرونه؟؟؟؟؟؟؟
من یادم نیست اخرین نرم افزار که کانالهای سیروس رو باز میکرد و با رسیورهای چینی مشکل نداشت چی بوده؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام عزيز نرم افزاري براي مدل چيني شما نيامده گل من بهتره دستگاه خودت را بفرشي ومدل جديد بگيري عزيز ....
من فايل اورجينال دستگاه اصلي را دارم برايت مي گذارم گل من ...

فايل 2 اخرين پچ براي اين مدل البته نه براي تقلبي اگر تقلبي هست نريزيد كه دوباره فلش خالي مي كند موفق باشيد

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

msatriani9

کاربر
2010-06-01
1
0
php

سلام . من هر فایل لودر یا پیج رو دانلود مکنم پسوندش .php هست و نمیدونم با چه برنامه ای باز کنم؟ یا چی کار باید بکنم ؟

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
سلام . من هر فایل لودر یا پیج رو دانلود مکنم پسوندش .php هست و نمیدونم با چه برنامه ای باز کنم؟ یا چی کار باید بکنم ؟
یا مشکل از browserاست یا برنامه دانلودر شما
اگر ********** شکن هم فعال باشه ممکنه این اتفاق بیفته

MOHAMMADREZA325

کاربر
2010-06-04
1
0
56
Re: release

سلام
وقتتون بخیر
دو تا سئوال داشتم
1:برای دریافت شبکه سایروس نیاز به برنامه خواسی است
2: برای دریافت کد دستگاه شبکه خواصی باز شود قبلا 6969 بود الان تغییر کرده

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام من می خواستم کانالهای جهت سیروس رو رو دستگام باز کنم فرکانس 12111 مثل تراول چنل دستگاه من استرانگ 4622ii هست چطوری هست صفحه کد دهی با 8282 میاد باید تو کدوم قسمت کدها رو بدم آیدینتش چیه؟سیستم کریپتو هم نداره که خودم وارد کنم کدوم پچ رو بزنم؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من می خواستم کانالهای جهت سیروس رو رو دستگام باز کنم فرکانس 12111 مثل تراول چنل دستگاه من استرانگ 4622ii هست چطوری هست صفحه کد دهی با 8282 میاد باید تو کدوم قسمت کدها رو بدم آیدینتش چیه؟سیستم کریپتو هم نداره که خودم وارد کنم کدوم پچ رو بزنم؟

نيازي به کد دستي نيست . روي يکي از کانالهاي کارتي اين فرکانس رفته و دو بار 6969 بزنيد باز خواهد شد. اگر نشد يکبار دستگاه خودتون رو با آخرين ورژن نرم افزار آپديت کنيد .

آخرین ویرایش:

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
سلام دوستان من برنامه تبدیل استرانگ 4620دورا به رسیوردیگه ای کهکانالهای بیس را بازمیکرد زدم ولی الان رسیور اصلا بالا نمیاد چی کار باید کنم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان من برنامه تبدیل استرانگ 4620دورا به رسیوردیگه ای کهکانالهای بیس را بازمیکرد زدم ولی الان رسیور اصلا بالا نمیاد چی کار باید کنم

سلام عزيز يكبار از فايل بوت مخصوص دستگاه خودت با كابل استفاده كن ببين درست ميشه يا نه ...

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
فایل بوت خودشراهمقبول نمیکنه تا 100 درصد میره ولی کامل نمیشه

farhad757

کاربر
2006-10-23
5
1
با درود.دستگاه 4622xii DVR من كه به تازگي خريداري كردم دو سه روزه که رنگها رو قاطی میکنه و همه چيز صورتي ميشه و با خاموش و روشن كردن درست میشه.این موضوع چند بار تکرار شده و البته دکمه های جلو هم کار نمیكنه و فقط دستگاه رو روشن ميكنه .لازمه که بگم تصویر رو از کامپو ننت گرفتم . مشكل از چی میتونه باشه. لطفآ سريعتر به من پاسخ بديداگه مشكل سخت افزاريه دستگاه رو پس بدم . ممنون

m.milad

کاربر
2010-06-20
3
1
با سلام و خسته نباشید آقا مرسی از سایت خوبتون واقعا عالی یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنمایم کنین.
چند روز هست که یه ریسیور 4622xii خریدم یه جهت ترک ست دارم که به یه ریسیور دیگه وصله یه قیچی هم زدم کانال جمهوری میگیرم مشکلم اینه که هرقت تو اون یکی ریسیور که ترکم به اون وصله روشن میکنم اینور کانال های جمهوری اسلامیم خراب میشه در صورتی قبلا تو ریسیور های قبلیم این مشکل رو نداشتم سیم هارو هم چک کرد ممکنه مشکل از ریسیور باشه
؟(یا یجور دیگه بگم خرابی ترکم صافی جمهوری اسلامیمه صافیه ترکیم خرابیه اینوره مسخره است نه؟)

alaf2007

کاربر
2010-06-27
1
0
44
با سلام به همه عزیزان.
من یه استرانگ 4620 قدیمی دارم.امروز یه کابل دستم اومد نتونستم بیکار بشینم!
رفتم تو سایت استرانگ به آدرس
http://www.strong-technologies.com/frmRegionSoftwares.aspx?PID=41&RID=1
و آپلودرو دانلود کردم و با فایل
SRT4620_Software_Softwares_Middle East & Africa.bin
Version:1.0 - 24.02.2006
مثلا به روزش کردم ولی الان نه 8282 فهرست صفحه کد دهی دستی رو میاره و نه 6969 کار میکنه.
خواهشا اگه کسی میدونه کمکم کنه.
راستی بعد این فایل اینم با لودر به خوردش دادم:
dcl3_Software_Softwares_Middle East & Africa.bin
Version:2.0 - 28.01.2008
پیشاپیش متشکرم.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام و خسته نباشید آقا مرسی از سایت خوبتون واقعا عالی یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنمایم کنین.
چند روز هست که یه ریسیور 4622xii خریدم یه جهت ترک ست دارم که به یه ریسیور دیگه وصله یه قیچی هم زدم کانال جمهوری میگیرم مشکلم اینه که هرقت تو اون یکی ریسیور که ترکم به اون وصله روشن میکنم اینور کانال های جمهوری اسلامیم خراب میشه در صورتی قبلا تو ریسیور های قبلیم این مشکل رو نداشتم سیم هارو هم چک کرد ممکنه مشکل از ریسیور باشه
؟(یا یجور دیگه بگم خرابی ترکم صافی جمهوری اسلامیمه صافیه ترکیم خرابیه اینوره مسخره است نه؟)

سلام يكبار ريست فاكتوري كن سپس .

ماهواره مورد نظر را پاک مجددا سرچ نمایید. و مجددا ذخیره کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا