سوالات و مشکلات مربوط سری جدیدو قدیم استرانگ(4620ii وغیره) در این تایپک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
با عرض سلام رسيور من 4622ايكس دو هستش پچ اخري كه ريختم ديگه سيستم بالا نيومد و حتي چراغش روشن نمي شد لطفاً كسي منو راهنمايي كنه

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام من یک استرانگ 4622 معولی دلرم کسی هست بدونه چطوری می تونم کانالهای سایروس رو روش باز کنم .

mediomah

کاربر
2009-06-25
8
5
42
با درود فراوان

یه دستگاه مدل 4620X وقتی از روی ماهواره یوتل ست w3 سرچ کلی میکنم فرکانسهای اول اون( که کانالهای فارسی زبان رو داره ) بدون داشتن سیگتال از روش میپره یعنی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.
من با وارد کردن فرکانس بصورت دستی(10.762 / 22000) هم نتونستم هیچ کانالی رو پیدا کنم در واقع دستگاه نتونست اینکارو بکنه.
بعد از سرچ کلی اولین کانالی که میاد TOUBA هست.
این کار رو بارها و بارها انجام دادم ولی موفق نشدم
اساتید میفرمایند چه کنم؟

mediomah

کاربر
2009-06-25
8
5
42
با درود فراوان

یه دستگاه مدل 4620X وقتی از روی ماهواره یوتل ست w3 سرچ کلی میکنم فرکانسهای اول اون( که کانالهای فارسی زبان رو داره ) بدون داشتن سیگنال از روش میپره یعنی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.
من با وارد کردن فرکانس بصورت دستی(10.762 / 22000) هم نتونستم هیچ کانالی رو پیدا کنم در واقع دستگاه نتونست اینکارو بکنه.
بعد از سرچ کلی اولین کانالی که میاد TOUBA هست.
اساتید میفرمایند چه کنم؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
فكر كنم فركانس را اشتباه وارد كرديد

با درود فراوان

یه دستگاه مدل 4620x وقتی از روی ماهواره یوتل ست w3 سرچ کلی میکنم فرکانسهای اول اون( که کانالهای فارسی زبان رو داره ) بدون داشتن سیگنال از روش میپره یعنی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.
بعد از سرچ کلی اولین کانالی که میاد touba هست.
اساتید میفرمایند چه کنم؟

فركانس درست 10720 هريزنتال 22000 مي باشد
فكر كنم فركانس را اشتباه وارد كرديد
اگر درست وارد كردين ممكنه مشكل پاراازيت باشه!

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود فراوان

یه دستگاه مدل 4620x وقتی از روی ماهواره یوتل ست w3 سرچ کلی میکنم فرکانسهای اول اون( که کانالهای فارسی زبان رو داره ) بدون داشتن سیگنال از روش میپره یعنی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.
بعد از سرچ کلی اولین کانالی که میاد touba هست.
اساتید میفرمایند چه کنم؟

سلام دوست عزیز
مشکل در تغییر نکردن fec به صورت دستی در این مدل و مدلهای قدیمی است.
اساتید اگه در این مورد راهنمایی دارن بگن. با تشکر

mediomah

کاربر
2009-06-25
8
5
42
سلام دوست عزیز

با تشکر از شما

مطمئنم که مشکل از ************** نیست
fec اون هم تغییر میکنه. این مشکلو در x97 tita دارم که انجمن مخصوص اون مطرح کردم
باز هم اگه راه حلی به ذهنتون میرسه مطرح کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام اخرين پچ موجود اين پچ هست عزيز ...

دوستان پچ جدید 234 برای سری ii و به تاریخ 2009.08.21منتشر شده که برای شما عزیزان در سایت اپلود میکنم

پچ نویس منتشر کردن برنامه جدید رو
رفع باگی که در استفاده از کارتهای الجزیره وجود داشته
متذکر شدن

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزیز

سلام عزيز يكبار ريست فاكتوري كن سپس از دوباره با كابل پچ مخصوص دستگاه خودت را بريز موفق باشي ....

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
مشکل دانگل با استرانگ 4620x

من وقتی هر نوع دانگلی را به استرانگ 4620x وصل می کنم کانالها برای سی ثانیه فقط باز می ماند و بعد از ان بسته می شوند و باید حتما یکبار دیگر 6969 را بزنی تا کانالها باز شوند من چندین پچ را امتحان کردم ولی این مشکل حل نشد از طرف دانگل مطمئن هستم وهمچنین از طرف مسیر ان چون روی استرانگ 4620xii به راحتی جواب می دهد لطفا مرا راهنمایی کنید

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d d d

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من وقتی هر نوع دانگلی را به استرانگ 4620x وصل می کنم کانالها برای سی ثانیه فقط باز می ماند و بعد از ان بسته می شوند و باید حتما یکبار دیگر 6969 را بزنی تا کانالها باز شوند من چندین پچ را امتحان کردم ولی این مشکل حل نشد از طرف دانگل مطمئن هستم وهمچنین از طرف مسیر ان چون روی استرانگ 4620xii به راحتی جواب می دهد لطفا مرا راهنمایی کنید

با تشکر

دوست عزيز اين سري رسيور از استرانگ دانگل ساپورت نميکنند.

sonya

کاربر
2006-10-18
3
0
با سلام لیست ماهواره در منو نصب صفر شده یعنی نام هیچ ماهواری نیست4820iiچه باید کرد .تشکر

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
با سلام وخسته نباشید یه دستگاه مدل 4620iiدارم که ازخروجیه ویدیو خودش تصویر کاملا مات وبی کیفیت هستش اما ازخروجی تیونراراف خودش تصویر اینه هستش مشکل ازکجاست ممنون میشم کمکم کنید

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور استرانگ مدل 2610 هست که بعد از روشن کردن ان روی پنل جلو کلمه on میاد و دیگه همینطور میمونه و روشن نمیشه لطفا مدیران محترم و دوستان عزیزی که تجربه دارند بگند که این عیب نرم افزاری است یا سخت افزاریه و برنامه هشو از کجا میتونم گیر بیارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rasam

amirhfm

کاربر
2010-08-24
1
2
50
دوستان عزیز باری رفع مشکلات رسیور فقط ا. فایل بوت استفاده نماید باستفاده از کابل rs232 صدرصد رسیورتن درست میشه اگه مشکلی بود برام کامند بگذارید

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
با سلام وخسته نباشید یه دستگاه مدل 4620iiدارم که ازخروجیه ویدیو خودش تصویر کاملا مات وبی کیفیت هستش اما ازخروجی تیونراراف خودش تصویر اینه هستش مشکل ازکجاست ممنون میشم کمکم کنید

• Like

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
یک رسیور استرانگ مدل 2610 هست که بعد از روشن کردن ان روی پنل جلو کلمه on میاد و دیگه همینطور میمونه و روشن نمیشه لطفا مدیران محترم و دوستان عزیزی که تجربه دارند بگند که این عیب نرم افزاری است یا سخت افزاریه و برنامه هشو از کجا میتونم گیر بیارم

سلام عزيز دستگاه شما ار رعده خارج شده وهيچ برنامه ايي نداره موفق باشي ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

راهنمایی رفع ايرادات سخت افزاری براي رسيورهاي استرانگ:

1)نداشتن منو و يا بالا نيامدن تصويرکانالها که براي رفع مشکل بايد مقاومت يا خازنويديو تعويض شود ممکن هم هست ايراد از منبع تغذيه باشد و ولتاژ قطع شده باشد

2)روي پنل جلو دستگاه فقط چراغ ريموت کنترل روشن شود که دليل آن اين است کهcpu آي سي فلش دچار قلع مردگي شده که بايد لحيم کاري شود

3) دستگاه هر چند لحظه يک بار هنگ مي کند که دليل آن اين است که دستگاه داغ کردهوبايد محل آنرا عوض کنيد هم چنين ممکن است آي سي فلش دچار مشکل شده باشد.
4)درصورتي که روي يکي از قطبيت ها سيگنال نداشتيد بايد آي سي کنار رگلاتورولتاژتعويض شود.

5)اگر تغديه ها تعميرشد و هنگامي که lnb را وصل مي کنيد فيوز تعذيه ترکيد ايراداز چوک ميباشد.

6)اگر در اثر ريختن نرم اٿزار اشتباه دستگاه دچار مشکل 4 خط شد تنها راهپروگرام کردن مجددفلش دستگاه مي باشد.

7)اگر دستگاه روشن نمي شود ممکن است ايراد از منع تغذيه يا cpu و يا فلش رم باشدو بايد موارد ياد شده را چک کرد تامعلوم شود مشکل ازکجاست.

• Like

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
راهنمایی رفع ايرادات سخت افزاری براي رسيورهاي استرانگ:

1)نداشتن منو و يا بالا نيامدن تصويرکانالها که براي رفع مشکل بايد مقاومت يا خازنويديو تعويض شود ممکن هم هست ايراد از منبع تغذيه باشد و ولتاژ قطع شده باشد

2)روي پنل جلو دستگاه فقط چراغ ريموت کنترل روشن شود که دليل آن اين است کهcpu آي سي فلش دچار قلع مردگي شده که بايد لحيم کاري شود

3) دستگاه هر چند لحظه يک بار هنگ مي کند که دليل آن اين است که دستگاه داغ کردهوبايد محل آنرا عوض کنيد هم چنين ممکن است آي سي فلش دچار مشکل شده باشد.
4)درصورتي که روي يکي از قطبيت ها سيگنال نداشتيد بايد آي سي کنار رگلاتورولتاژتعويض شود.

5)اگر تغديه ها تعميرشد و هنگامي که lnb را وصل مي کنيد فيوز تعذيه ترکيد ايراداز چوک ميباشد.

6)اگر در اثر ريختن نرم اٿزار اشتباه دستگاه دچار مشکل 4 خط شد تنها راهپروگرام کردن مجددفلش دستگاه مي باشد.

7)اگر دستگاه روشن نمي شود ممکن است ايراد از منع تغذيه يا cpu و يا فلش رم باشدو بايد موارد ياد شده را چک کرد تامعلوم شود مشکل ازکجاست.

دوست گرامی من که گفتم تصویردارم ازتیونراراف بطورآینه ولی ازخروجی خودش تصویرماته:boos:

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا