shahabsystem
کاربر
- 2010-01-05
- 30
- 13
با عرض سلام رسيور من 4622ايكس دو هستش پچ اخري كه ريختم ديگه سيستم بالا نيومد و حتي چراغش روشن نمي شد لطفاً كسي منو راهنمايي كنه
با درود فراوان
یه دستگاه مدل 4620x وقتی از روی ماهواره یوتل ست w3 سرچ کلی میکنم فرکانسهای اول اون( که کانالهای فارسی زبان رو داره ) بدون داشتن سیگنال از روش میپره یعنی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.
من با وارد کردن فرکانس بصورت دستی(10.762 / 22000) هم نتونستم هیچ کانالی رو پیدا کنم در واقع دستگاه نتونست اینکارو بکنه.
بعد از سرچ کلی اولین کانالی که میاد touba هست.
این کار رو بارها و بارها انجام دادم ولی موفق نشدم
اساتید میفرمایند چه کنم؟
با درود فراوان
یه دستگاه مدل 4620x وقتی از روی ماهواره یوتل ست w3 سرچ کلی میکنم فرکانسهای اول اون( که کانالهای فارسی زبان رو داره ) بدون داشتن سیگنال از روش میپره یعنی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.
من با وارد کردن فرکانس بصورت دستی(10.762 / 22000) هم نتونستم هیچ کانالی رو پیدا کنم در واقع دستگاه نتونست اینکارو بکنه.
بعد از سرچ کلی اولین کانالی که میاد touba هست.
این کار رو بارها و بارها انجام دادم ولی موفق نشدم
اساتید میفرمایند چه کنم؟
سلام دوست عزیز
مشکل در تغییر نکردن fec به صورت دستی در این مدل و مدلهای قدیمی است.
اساتید اگه در این مورد راهنمایی دارن بگن. با تشکر
پچ جديد 4620ii
سلام دوست عزیز
مشکل در تغییر نکردن fec به صورت دستی در این مدل و مدلهای قدیمی است.
اساتید اگه در این مورد راهنمایی دارن بگن. با تشکر
من وقتی هر نوع دانگلی را به استرانگ 4620x وصل می کنم کانالها برای سی ثانیه فقط باز می ماند و بعد از ان بسته می شوند و باید حتما یکبار دیگر 6969 را بزنی تا کانالها باز شوند من چندین پچ را امتحان کردم ولی این مشکل حل نشد از طرف دانگل مطمئن هستم وهمچنین از طرف مسیر ان چون روی استرانگ 4620xii به راحتی جواب می دهد لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
یک رسیور استرانگ مدل 2610 هست که بعد از روشن کردن ان روی پنل جلو کلمه on میاد و دیگه همینطور میمونه و روشن نمیشه لطفا مدیران محترم و دوستان عزیزی که تجربه دارند بگند که این عیب نرم افزاری است یا سخت افزاریه و برنامه هشو از کجا میتونم گیر بیارم
با سلام وخسته نباشید یه دستگاه مدل 4620iiدارم که ازخروجیه ویدیو خودش تصویر کاملا مات وبی کیفیت هستش اما ازخروجی تیونراراف خودش تصویر اینه هستش مشکل ازکجاست ممنون میشم کمکم کنید
دوست گرامی من که گفتم تصویردارم ازتیونراراف بطورآینه ولی ازخروجی خودش تصویرماته:boos:راهنمایی رفع ايرادات سخت افزاری براي رسيورهاي استرانگ:
1)نداشتن منو و يا بالا نيامدن تصويرکانالها که براي رفع مشکل بايد مقاومت يا خازنويديو تعويض شود ممکن هم هست ايراد از منبع تغذيه باشد و ولتاژ قطع شده باشد
2)روي پنل جلو دستگاه فقط چراغ ريموت کنترل روشن شود که دليل آن اين است کهcpu آي سي فلش دچار قلع مردگي شده که بايد لحيم کاري شود
3) دستگاه هر چند لحظه يک بار هنگ مي کند که دليل آن اين است که دستگاه داغ کردهوبايد محل آنرا عوض کنيد هم چنين ممکن است آي سي فلش دچار مشکل شده باشد.
4)درصورتي که روي يکي از قطبيت ها سيگنال نداشتيد بايد آي سي کنار رگلاتورولتاژتعويض شود.
5)اگر تغديه ها تعميرشد و هنگامي که lnb را وصل مي کنيد فيوز تعذيه ترکيد ايراداز چوک ميباشد.
6)اگر در اثر ريختن نرم اٿزار اشتباه دستگاه دچار مشکل 4 خط شد تنها راهپروگرام کردن مجددفلش دستگاه مي باشد.
7)اگر دستگاه روشن نمي شود ممکن است ايراد از منع تغذيه يا cpu و يا فلش رم باشدو بايد موارد ياد شده را چک کرد تامعلوم شود مشکل ازکجاست.