سلام ..احتمالا با یک بار ریست کردن (تنظیم کارخانه ای) رسیورت این مشکل حل بشه ...باسلام رسیور من 4622xii میباشد متاسفانه موقع تنظیم ساعت ضبط دستگاه بعضادستگاه تا پر شدن فلش مموری به ضبط ادامه دادهو قادر به استوپ درساعت تنظیمی نیست پچ 141 رو نصب کردم مدتی خوب شد ولی دوباره شروع کرده راه چاره چیه از اساتید محترم منتظر جوابم با تشکر.
با درود دوست گراميبا سلام من یه استرانگ 4620ii دارم تقریبا دو هفته پیش خود بخود فلش شد بعدش دادم یه تعمیرکار که دوستمه گفت ای سی برنامشو در اوردم دوباره پروگرامش کردم الان دواباره فلش شده فقط لامپه صفش روشن میشه خواستم ببینم راهی داره خودم بتونم بدونه اینکه ای سیشو درارم درستش کنم ؟ علته این همه فلش شدنش چیه ؟؟بعده فلش شدن فقط لامپه صفحش نیمه روشن میشه ممنون میشم راهنمایی کنید کمتر پوله تعمیر بدم
:busted_red:اول هر جا كه رسيد پست نميزنند پرسش شما به تاپيك مربوطه منتقل شدسلام من 4620x دارم میخواستم ببینم پچ جدید آپگرید براش اومده یا نه .ممنون میشم راهنمائی کنید.
اینم بگم من نزدیک به 7 یا 8 ماهه که هیچ نوع پچی نگرفتم.
با درودپس میشه یه دستگاه خوب که آپدیتش باشه و همه کانالهای کارتی مثل eurosport , mtv و...غیره رو بازکنه به من معرفی کنید؟
من ریسیور تقلبی 4652 دارم بعضی فرکانسها را نمیگیره وبرنامه قبول نمیکنه .مثل فرکانس 12245 وبرای گرفتن بعضی از فرکانسها باید حدود 250 را به فرکانس موردنظر اضافه کنم ..ایا کسی تجربه دارد کمک کنه ...ممنون میشم ...
با سلام و درود من یک استرانگ 4400دارم یک نرم افزار می خواستم که کا نل pg و pb را در ماهواره سیروس باز کند متشکرم
این مجموعه هم توسط دانگل و هم نرم افزار از دسترس خارج شده دلیل هم تغییر سیستم کدینگسلام دوستان.
من مبتدی هستم و می خواستم بپرسم که پکیج
sct,s1,...s7
. چطوری میتونم ببینم؟
دستگاه من
strong srt 4622xii
هستش.
خیلی ممنون از راهنماییتون.
من از چه کانال هایی می تونم جای پکیج
sct
استفاده کنم ؟
بادرود دوست گرامیبا سلام ضمن تشکر از اطلاعات مفید تان ، من ریسیور 4620ii دارم از سایت استرانگ ورژن 2009 سافت ویر مربوطه را برداشته و ریسیور را به روز کردم ولی متاسفانه قابلیت استفاده از کد های 6969 و یا8082 را از دست داده ام لطفاً کمکم کنید. با سپاس