دوست عزیز اعلام کنید که در خروجی lnb در حالت h , v چند ولت دارید؟
در رسیور های 550 که ابخوردگی دارند معمولا بوش هایی که مدارات قسمت بالا را به مدارات پائین برد وصل میکنند خراب میشوند قسمت هایی که تشخیص میدید روی برد اب گرفته باشه را چک کنید و ببینید سوراخ هایی ریزی که روز برد وجود داره قسمت بالا و پائینش وصل هست یا نه
دروددرود ادمین تو دو حالت ولتاژ درست هست تو حالت افقی 18 ولت رو دارم تو حالت عمودی هم 13 ولت رو دارم و اضافه کنم تو منو رسیور هر دو خط سیگنال صفر هست
درود
همانطور که اقای محمودی اشاره کردند باید دنبال قطعی برد ومدارها که بر اثر اب خوردگی بوجود امده باشید
داخل خود تیونر هم باید بررسی شود ممکنه قطعی یا شوره و زنگ توی برد تیونر هم باشه
درودیه استارست 130dplus که به تیونرش اب رفته بود ولتاژ 14 و 18 وجود دارد ولی سیگنال موجود نیست حتی خطهای سیم وسیگنال اصلا موجود نیست تیونر تعویض شده ولی باز فرقی نکرده دوستان راهنمائی کنند ممنون ولتاژپاور هم مشکلی ندارد
درودبادرود
رسیوراستارست 97معمولی که سیگنال نمیداد.اومدم تیونراستارست مگاروجایگزینش کردم.سیگنال کاذب وهر2پرخالی میشه نمودارسیگنال وهیچ کانالی نشون نمیده وپرنمیکنه شبکه.ال ام317وترانزیستورهای مثبت هم عوض شده.چکارکنم.
باتشکر
بادرودبه همه عزیزان
داداش شهرام وآقای حیدری گل مرسی
==================================
استارست2000اک فول اچدی فرکانسهایh افقی رودریافت میکنه ولی عمودی v رانه...
باتشکر
درود
در مورد استارست 97 باید تیونر شارپ مدل s7vz0502 بذاری
در مورد سوال بعدی هم خروجی تیونر رو با ولتمتر چک کنید ببینید روی فرکانسهای عمودی 13 و افقی 18 ولت دارید یا خیر تنظیمات دستگاه رو چک کنید ولتاژ ال ان بی روی 13/18 باشه
درودسلام...
رسیور2000فول اچدی استارست قطعه قسمت افقی وعمودی کجامیباشد.ترانزیستورشماره شاسی چنداست.گیچ گیچم.فرکانسهای عمودی رونداره....
خروجی تیونر13و18هست.رسیورروریست فکتوری وولتاژال ان بی روی13/18میباشد.
باتشکر
بادرود.ممنون .انجام دادم.طبق گفته شما13و18میشد.سیگنال نمیده وسرچ نمیکنه.ازچه تیونری استفاده کنم تیونر:eardatex 10830ff0va 22145درود
منظور از خروجی 13-18 این هست که شما دستگاه را به تلویزیون وصل کنید وبا مولتی متر خروجی تیونر را بگیرید
توی منوی انتن دستگاه یکبار فرکانس ورتیکال را انتخاب کنید ببینید خروجی 13 میشد یا خیر
یکبار هم روی فرکانس هوریزنتال رفته خروجی را ببینید 18 هست یاخیر؟
اگر ولتاژ هست وسیگنال نمیده یا سرچ نمیکنه احتمال خرابی خود تیونر هست
=================================================در مرد دستگاههایی که آب داخل تیونر میرود ابتدا باید مدار و تیونر را با تینر شست چون حتی کمترین زنگ زدگی و اکسیده روی فرکانسها اثر میگذارد بعد از شست و شوی کامل که مطمعن شدید همه مدار و حتی فیش تیونر تمیز شده زیر تیونر را تمیز کرده و با ذربین اتصالات را چک کنید و پایه های خازن و قطعات اطراف تیونر را نیز چک کنید چون اطراف پایه و یا اتصالات این طرف به آن طرف برد خوردگی پیدا میکند و بعد از تست کامل با اهمتر تیونر را روی مدار لحیم کرده و تست کنید