عيوب مربوط به تيونر استارست

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام و درود - خرابی فلاش مربوط به نداشتن سیگنال نیست در صورت خرابی فلاش فقط مثل خراب شدن ویندوز در سیستم کامپیوتر میباشد - دستگاه روشن نمیشود یا روی بوت میماند یا یک سری اختلالات تو برنامه بوجود میآید - من خودم چنین مشکلاتی داشتم همیشه مسیرهایی که فکر نمیکنید قطعی دارد مثال یک سر مقاومتهای اس ام دی فقط با ذربین و با دقت مسیرها را چک کنید

=======================================

با تشکر ولی اگه یادتون باشه به دستگاهی مثل کائون200ام ایکس اپگرید اشتباهی میریختیم سیگنال نمیداد یا کانال کمی میگرفت واسه همین مطرح کردم

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
من منظورم فلاش بود نه برنامه - مثال دستگاه 200 استارست با سخت افزاری ورژن 200 و 200 کارتن زرد با ورژن سخت افزاری 700 که در ظاهر یکی هستند یا در 150 سه مدل 1 مگ و 2 مگ و ورژن 7 وجود دارد که در صورت برنامه اشتباه سیگنال نمی آورد که با برنامه خودش خوب میشود و نیازی به فلاش دستگاه نیست من منظورم این بود که فلاش خراب نمیشود نه برنامه آن .......برنامه که همیشه باید با جدیدترین آن را آبدیت کنید و به روز باشد و بعد سراغ تعمیرات سخت افزاری بروید

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
بادرود.ممنون .انجام دادم.طبق گفته شما13و18میشد.سیگنال نمیده وسرچ نمیکنه.ازچه تیونری استفاده کنم تیونر:eardatex 10830ff0va 22145
باتشکر

درود

محسن خان اینطور که من متوجه شدم چند تا دستگاه استارست 2000 دیگه هم دم دست داری بهتره اول تیونر این رو با یکی دیگه از دستگاهها تعویض کنی تا از بابت تیونر مطمئن بشی اگه تیونر سالم بود بری سراغ قسمتهای دیگه مدار

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
رسیوراستارست97معمولی که تیونرش خراب بود.به آقای زارع2تاتیونرسفارش دادم.نصب کردم ولی نه قدرت داره ونه سیگنال
روی تیونرنوشته:dts4-a1ff9v 0312lt
توی فاکتورنوشته شدهs7vz0502
تیونرخودش ومگاکه میزاشتم حداقل یه سیگنال کاذب می داد.
باتشکر

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوستان باز يك مورد مشابه پيدا شد فقط با اين تفاوت كه اين رسيور دچار آب رفتگي در تيونر نشده است صاحب اون ميگه بر اثر رعد و برق اينجور شده ولتاژ ورودي روي ال ام 317 22ولت ميباشد كه پس از رفتن بر روي كانالهاي فركانس 12226 يا 12149 به 21 ولت تغير كرده خروجي ولتاژ در تيونر 18& 13 درست ميباشد خروجي و ورودي رگلاتور5 ولت به 3.3 نيز درست ميباشد. كارهاي انجام شده تعويض ال ام 317 ، تعويض تيونر ، تست ولتاژ خروجي و ورودي كل رگلاتور ها و ولتاژ تغذيه...

با درود
دوستان يك رسيور 95 هست كه آب رفته توي تيونر ولي خيلي كم به طوري كه فقط دو پايه اول ان قطعي مدار داشت كه بر طرف كردم ولتاژ 18 و 13 در خروجي درست است و بيشتر كانال ها رو ميگيره فقط فركانس هاي 12226-12149-12597 بهتر بگم فركانس ها با رنج 12000 به بالا البته نمودار سيگنال روي اين فركانس ها يكيش هست فقط كواليتي نداره. دوستان اگه مورد مشابهي رو حل كردن لطفا راهنمايي كنند؟ اين رو هم بگم درون تيونر قطعي يا سولفات شدن مدار وجود نداره و طبيعيه

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
با سلام من یک رسیور استار ست مدل x95 دارم که اصلا سیگنال رو بالا نمیاره یک دفعه در حال کار سیگنال رو قطع کرد ال ان بی و سویچر رو هم تست کردم سالمن دستگاه رو مستقیم به ال ان بی وصل کردم باز هم سیگنال نمیده می خواستم بپرسم که ایا تیونر خراب شده یا ایراد از جای دیگه اییهست با تشکر

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
تست کنید ببینید ولتاژها رو پایه تیونر وجود دارن یا خیر؟

پایه وسط lm 317 رو هم ولتاژ گیری کنید

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام با یک فایندر دستگاه رو تست کردم فقط led مربوط به 13ولت روشن میشه و با ولتمر هم روی پایه های ای سی 317 رو اندازه گرفتم که ورودی 23.7ولت خروجی هم 13 ولت داره تغذیه دستگاه ولتاژ گیری کردم درسته البته به گفته صاحب دستگاه این دستگاه هر چند وقت یکبار قطع میشده وخود بخود درست میشد با تشکر

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
ولتاژ پایه وسط هم 14.53 ولت در ادامه نه قدرت سیگنال ونه کیفیت سیگنال رو ندارم

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
سلام دیگه چکار باید انجام بدم اساتید لطفا کمک کنید

مراحل کاری که شما باید انجام بدبن
1-اول باید از تنظیمات دیش و ال ان بی اطمینان داشته باشید
2- دومین کار باید با اهمتر ولتاژ 13 و 18 را از طریق منو دستگاه و از پشت تیونر چک کنید
3- آی سی lm317 راعوض کنید البته از جنس مرغوب استفاده کنید
4- دو عدد مقاومت 22 اهم روبروی lm317هست رو چک کنید
5- دو عدد ترانزیستور فت رو هم که جنب مقاومت های فوق هست رو هم چک کنید
6- دو عدد زینر بغل ترانزیستور فوق را هم چک کنید
در مرحله آخر تیونر را هم عوض کنید

موفق باشید

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام تیونر رو از برد در اوردم و3تا بین سمتی که به فیش ال ان بی بسته میشه به هم اتصال کرده احتمال زیاد اب خورده وچیزی مثل جرقه زده و به احتنال زیاد باید خود تیونر هم خراب شده باشه می خواستم تیونر استار ست مدل 150 رو به روی این دستگاه ببندم ولی مشکل اینه که این تیونر کمی بزرگتر ه ولی بایه هاش به هم میخوره تیونر 150 رو ببندم مشکلی به وجود میاد با تشکر

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
سلام تیونر رو از برد در اوردم و3تا بین سمتی که به فیش ال ان بی بسته میشه به هم اتصال کرده احتمال زیاد اب خورده وچیزی مثل جرقه زده و به احتنال زیاد باید خود تیونر هم خراب شده باشه می خواستم تیونر استار ست مدل 150 رو به روی این دستگاه ببندم ولی مشکل اینه که این تیونر کمی بزرگتر ه ولی بایه هاش به هم میخوره تیونر 150 رو ببندم مشکلی به وجود میاد با تشکر
سلام دوست عزیز
تیونر خودش توی بازار هست کمی بگردی پیدا میشود
فقط باید برد را شستشو بدهید و پایه های قطع شده را ترمیم کنید بعد تیونر جدید نصب کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام - ولتاژ در خروجی تیونر بر روی کانالهای افقی که برویم به 18 الی 19 ولت میرسد و بر روی کانالهای عمودی 13 الی 14 ولت - دستگاه شما اگر قطع و وصل سیگنال دارد باید اطراف تیونر را هیتر گرفت و شست و شو داد احتمال قلع مردگی در یکی از پایه های قطعات زیاد میباشد

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255

دوست محترم اولا فقط باید از تیونر خودش استفاده کنی

واگر بین پین ها جرقه زده باید بین پین ها رو تمییز کنید و با ذره بین بین پین ها رو چک کنید و با سیم نازک اتصالات رو برقرار کنید
میتونید از سیم های داخل موتور اسپیندر سی دی استفاده کنید البته شارلاک سیم را اول بسوزانید
از مقاومت های اس ام دی هم غافل نشوید اتصالات آن را هم چک کنید

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام دوستان گرامی با تشکر از شما مشکل این دستگاه رو حل کردم ومدار تیونر رو از داخل جعبه فلزی در اوردم و 3تا پین که خراب شده بودن رو عوض کردم و دوباره برد تیونر رو بستم و روی برد رسیور هم جای دو تا پایه رو که قطعی داشتن رو با سیم به مدار وصل کردم و تیونر رو سر جای خودش بستم و دستگاه درست شد با تشکر از شما که کمکم کردید

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
سلام دوستان گرامی با تشکر از شما مشکل این دستگاه رو حل کردم ومدار تیونر رو از داخل جعبه فلزی در اوردم و 3تا پین که خراب شده بودن رو عوض کردم و دوباره برد تیونر رو بستم و روی برد رسیور هم جای دو تا پایه رو که قطعی داشتن رو با سیم به مدار وصل کردم و تیونر رو سر جای خودش بستم و دستگاه درست شد با تشکر از شما که کمکم کردید

خوشحال شدم که دستگاه شما درست شد خیلی خوب میشد که دوستان اگه مشکلشان مثل دوست خوبمان

حل میشد اعلام میکردند تا متوجه به ثمر رسیدن زحمات دوستانمان میشدیم

خیلی ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

یه رسیور استارست97 مگا برا تعمیر دارم گویا جایی اونو بردن واسه تعمیر ولی درست نکرده! الان چک کردم تیونرش رو در اوده ولی جا نزده! دقیق یادم نمیاد مدل تیونرش چی بود
شماره و مدل تیونر این مدل رو میخواستم؟
ایا تیونرش مشابه تیتانیوم هست؟
ممنون

بالا