با درود- ضمن احترام به نظر دیگر دوستان چنانچه ولتاژ 14ولت ورتیکال درست باشه / و LNB سالم باشه باید کانال های ورت را بگیره مگر اینکه تیونر خراب باشه بازم تیونر را عوض کن ./ یه تست کن lnb را 90 درجه بچرخون وببین کانالهای ورت را میگیره اگه گرفت مشکل بین LM و تیونره گاهی هم از سیم یا کابل ارتباطی هستش. پیروز باشید.سلام
مشکل نداشتن سیگنال ورتیکال در استارست 95 با وجود ولتاز 13 و 18
این دستگاه کانال های h رو می گیره اما v را نمی گیره
lm عوض شد ------
ترانزیستور های smd و مقاومت ها و خازن های smd کنار lm از روی یه برد سالم عوض شد
پاور کامل عوض شد---------
دیود زینر شیشه ای هم عوض شد و هم از مدار جداش کردم ----
تیونر عوض شد -----
همه ولتاز ها درستند و با برنامه قدیمی و جدید هم آبدیت شد-----
این عیب رو تو چند تا رسیور 95 و 230 دارم که هنوز ایرادش برطرف نشد
در این مورد من با عوض کردن مقاومت ها یا ترانزیستور های smd کنار lm رفع می کردم در استارست 550 و غیره اما اینجا؟؟؟؟!!!!!!
یا حق
سلام یک رسیور استار ست 550 الترا دارم که فقط کانالهای فرکانس 11747 رو دریافت میکنه کیفیت و قدرت هم پایینه40در صد رو نشون میده توی بدر و هاتبرد امتحان کردم همینه دستگاه با چند دیش دیگه امتحان شده با تشکر
این عیب به احتمال زیاد از خرابی خازنهای مدار تغذیه مسیر 3.3 ولت که معمولا از 680 میکرو تا 1000 میکروفاراد میباشند که آن را با خازن 1000 میکرو 16 ولتی تعویض کنید . احتمال دوم خرابی خازن ورودی تغذیه که بین 48 تا 100 میکرو 400 ولتی میباشد که در صورت خرابی خازنها در هر دو مورد معمولا دستگاه بعد از حدود یک ساعت کار کردن به علت گرم شدن خازنها کیفیت سیگنال بالا رفته و فرکانسهای دیگری نیز سرچ میکند . در بعضی موارد هم یک خازن معمولا 47 میکروفاراد در مسیر پایه سوم تیونر در کنار تیونر میباشد که خرابی ان نیز باعث افت سیگنال میگردد .سلام یک رسیور استار ست 550 الترا دارم که فقط کانالهای فرکانس 11747 رو دریافت میکنه کیفیت و قدرت هم پایینه40در صد رو نشون میده توی بدر و هاتبرد امتحان کردم همینه دستگاه با چند دیش دیگه امتحان شده با تشکر
اساتید عزیز خسته نباشید اگه ممکن هست برام توضیح بدین آیا میشه تیونر 190 را جایگزین تیونر x30 کرد .مرسی.
اساتید عزیز خسته نباشید اگه ممکن هست برام توضیح بدین آیا میشه تیونر 190 را جایگزین تیونر x30 کرد .مرسی.
درودسلام اساتید عزیز استارست 4000 دارم که تمام ولتاژها رو روی تیونر داره ولی سیگنال نداره .
کارهای انجام شده
1-ولتاژگیری از پاور تا تیونر
2-تعویض پاور(محض احتیات)
3-تعویض تیونر
4-تعویض (برنامه ریزی با فایل یک دستگاه سالم) ایسی 24c02 در کنار تیونر
5-ریختن پچ کارخونه ای برروی دستگاه و ریست فکتوری کردن دستگاه
لطفا راهنمایی بفرمایید .مرسی.
ولتاژهای تیونر به این شرحند (0)(3.3)(3.3)(3.3)(1)(1)(4.8)....... ( 4.8 )(18) (18)
سلام اساتید عزیز استارست 4000 دارم که تمام ولتاژها رو روی تیونر داره ولی سیگنال نداره .
کارهای انجام شده
1-ولتاژگیری از پاور تا تیونر
2-تعویض پاور(محض احتیات)
3-تعویض تیونر
4-تعویض (برنامه ریزی با فایل یک دستگاه سالم) ایسی 24c02 در کنار تیونر
5-ریختن پچ کارخونه ای برروی دستگاه و ریست فکتوری کردن دستگاه
لطفا راهنمایی بفرمایید .مرسی.
ولتاژهای تیونر به این شرحند (0)(3.3)(3.3)(3.3)(1)(1)(4.8)....... ( 4.8 )(18) (18)