سلام خدمت دوستان عزیز استاد گرامی اونو عوض کردم ولی نشد اما در هنگام برق گیری به نکته جالبی بر خوردم که با این روش چند ساعتی که داره کار میکنه انشا الله اگه تا چند روزه دیگه مشکل بر نگشت اعلام میکنم بازم کمال تشکر رو از شما دارم انشالله که همیشه موفق باشید
با سلام دوست عزيز من سيم را تعويض كردم و تيونر را هم تعويض كردم ولي عيب همچنان باقيستاين عيبها ميتواند از اتصال بشغاب به ورق فلزی روی ايزوگام - اتصال ال انبی معمولا لیزر چون بدته فلزی دارد به بشغاب و اتصال خود سوئیچر به بدنه بشغاب و یا کیفیت پایین سیم و در آخر خرابی خود دستگاه باشد برای اطمینان ابتدا دستگاه را در نزدیکی بشغاب قرار داده و اتصال دستگاه با سوئیچ را با یک سیم یک متری تست کنید
smd به شماره1117 3.3 ولتی در کنار تیونر موجود است ابتدا یک خازن در خروجی این 1117 میباشد که یک خازن 100 میکرو جای آن قرار دهید اگر خوب نشد 1117 را تعویض کنید اگر مشکل از ولتاژ این قسمت باشد باید بعد از قطع کردن 1117 از مدار هیچ سیگنالی دستگاه نداشته باشد و از 95 به صفر تغییر کند . در صورتی که با تعویض این قطعات عیب برطرف نشد در آخر خرابی مربوط به تیونر میباشد که باید تیونر را تعمیر یا تعویض نمایید
smd به شماره1117 3.3 ولتی در کنار تیونر موجود است ابتدا یک خازن در خروجی این 1117میباشد که یک خازن 100 میکرو جای آن قرار دهید اگر خوب نشد 1117 را تعویض کنید اگر مشکل از ولتاژ این قسمت باشد باید بعد از قطع کردن 1117 از مدار هیچ سیگنالی دستگاه نداشته باشد و از 95 به صفر تغییر کند . در صورتی که با تعویض این قطعات عیب برطرف نشد در آخر خرابی مربوط به تیونر میباشد که باید تیونر را تعمیر یا تعویض نمایید
باقطع 3.3 ببین سیگنال صفر میشود یا نه