عيوب و مشکلات مربوط به تيونر آی کلاس

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دقیقا منم یه دونه رو دستم هست که روی95%مونده! البته این رسیور باصطلاح کره ای هست نه چینی.
تمام روشهای بیان شده رو رفتم باز اینجوریه..
دیشب هم پردازنده رو تعویض کردم فرقی نکرد...مطمئننا یه قطعه ریز دیگه تو مدار باعث ایجاد این مشکل میشه..

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوستان يك دستگاه 9696 دارم كه پس از چند دقيقه كار تصوير شطرنجي شده و در ادامه تصوير غير قابل ديدن شده پردازنده هم به شدت داغ شده لطفا راهنمايي كنيد.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با درود
دوستان رسيوري كه در بالا شرح شو دادم از همان اول كه روشن ميشه شطرنجيه تصوير اون
کنار تیونر یک smd سه پایه به شماره 1117 موجود است در خروجی یعنی پایه وسط آن یک خازن شیمیایی 47 الی 100 میکروفاراد میباشد که آن را برداشته و بجای آن 220 میکروفاراد بگذارید ببین تصویر خوب میشود

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
با درود
دوستان رسيوري كه در بالا شرح شو دادم از همان اول كه روشن ميشه شطرنجيه تصوير اون

درود

ابتدا فرمایشات دوستان رو انجام بدید اگه مشکلتون رفع نشد این ایراد میتونه از خرابی خازن 47 میکرو 400 ولت پاور خرابی خود تیونر و در نهایت از سی پی یو باشه

موید باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
مشکل شطرنجی شدن تصویر درk9k9 hdmi pvr2
رسیور فوق در تمام فرکانس ها مشکل شطرنجی شدن تصویر دارد..
دیش تنظیم هست با رسیورای دیگه تست کردم
پاور تعویض شد.
ایسی رگلاتوری1117 تعویض شد.
خازن کناری1117 هم با نمونه220 میکرو تعویض شد.
ایسی317 تعویض شد.
سی پی یو قلع کشی و با فلکسی هیت گرفته شد.
حرارت سی پی یو نرمال هست.
تیونر هم تعویض شد
confused.png

مشکل همچنان باقیست..

جمشيدا

کاربر VIP
2009-03-13
121
547
با سلام و وقت بخير

تغذيه cpu را چك كنيد

يك بار هم با نرم افزار ورژن ديگه اي... پايين ... به دستگاه انتقال دهيد

در آخر با توجه به توضيحات فوق...

بدون استثناء نسبت به تعويض كريستال اقدام و در پايان cpu را مد نظر قرار دهيد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام و وقت بخير

تغذيه cpu را چك كنيد

يك بار هم با نرم افزار ورژن ديگه اي... پايين ... به دستگاه انتقال دهيد

در آخر با توجه به توضيحات فوق...

بدون استثناء نسبت به تعويض كريستال اقدام و در پايان cpu را مد نظر قرار دهيد
سلام
ایسی رگلاتور3.3 ولت رو از نمونه رسیور سالم گذاشتم فرقی نداره..
کریستال همینطور..
شب باید سی پی یو رو عوض کنم نهایتش..
ممنون

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
سلام
مشکل شطرنجی شدن تصویر درk9k9 hdmi pvr2
رسیور فوق در تمام فرکانس ها مشکل شطرنجی شدن تصویر دارد..
دیش تنظیم هست با رسیورای دیگه تست کردم
پاور تعویض شد.
ایسی رگلاتوری1117 تعویض شد.
خازن کناری1117 هم با نمونه220 میکرو تعویض شد.
ایسی317 تعویض شد.
سی پی یو قلع کشی و با فلکسی هیت گرفته شد.
حرارت سی پی یو نرمال هست.
تیونر هم تعویض شد
confused.png

مشکل همچنان باقیست..

درود

من همچین ایراد رو داشتم توی همین A9A9 که با تعویض cpu راه افتاد

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز اگر هیتر دارید در هنگام کار یک کانال شطرنجی هیتر را در نزدیکی خازهای اطراف تیونر و یک بار خازنهای تغذیه بگیرید تا کمی گرم شوند اگر عیب خازنی باشد با گرم شدن همان خازن مشکل برطرف میگردد که باید خازن مربوطه را تعویض کنید و اگر اوسیلاسکوپ در اختیار دارید اعلام کن تا شکل موجهای پایه های تیونر را برات ارسال کنم - در ضمن ولتاژ خروجی به تیونر را نیز تست کنید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز اگر هیتر دارید در هنگام کار یک کانال شطرنجی هیتر را در نزدیکی خازهای اطراف تیونر و یک بار خازنهای تغذیه بگیرید تا کمی گرم شوند اگر عیب خازنی باشد با گرم شدن همان خازن مشکل برطرف میگردد که باید خازن مربوطه را تعویض کنید و اگر اوسیلاسکوپ در اختیار دارید اعلام کن تا شکل موجهای پایه های تیونر را برات ارسال کنم - در ضمن ولتاژ خروجی به تیونر را نیز تست کنید

سلام
جناب حیدری عزیز
خازنها رو بطور کل تعویض کردم چه اون دوتا کنار تیونرو در مسیر ایسی رگلاتور1117 چه تغذیه..(قبلش هم گفتم تغذیه سالم و در حال کار هم تست کردم)
اوسیلاسکوپ ندارم متاسفانه!
تیونر هم از روی مدل سالم خارج کردم.. تیونر خودش روی مدل دیگه جا انداختم موردی نداره..
الانم بعد تعویض پردازنده مشکل شطرنجی شدن بر طرف شد.
با تشکر از عزیزان

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام و درود - دوستان عزیز سعی کنید مشخصات کامل دستگاه شامل نام مدل و در صورت امکان عکس از قسمت معیوب آن و نوع عیب چه ظاهری و چه از ولتاژی و کارهای انجام شده جهت رفع عیب را دقیقا ذکر کنید مثل زیر
دستگاه هایویژن 9797
مدل: 9797hdmi
عیب : نداشتن سیگنال (آّب داخل تیونر رفته)
کارهای انجام شده : تعویض تیونر و شستشوی مدار
فعلا ولتاژ 13 و 18 دارد ولی سیگنال ندارد

و در آخر هم توضیحات لازم دیگر را اعلام کنید تا دوستان بتوانند جواب را فوری اعلام کنند

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
خط ال ان بی هست اما خط کیفیت مدام قطع ووصل میشه پایه های تیونر هم ولتاژها گرفتم همه ولتاژا مانند دستگاه سالم طبیعیه -ممنون
با سلام و درود به دوست عزیز -اگر در هر دستگاهی خط سیگنال و یا کیفیت در نوسان باشد یعنی مدام کم و زیاد بشود و ثابت نماند این عیب از خرابی خازن میباشد و احتمال زیاد خازن ورودی تغذیه که معمولا از 47 الی 100 میکروفاراد 450 ولتی میباشد باید تعویض شود تا نوسان در برق تغذیه ایجاد نکند

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
با سلام و درود به دوست عزیز -اگر در هر دستگاهی خط سیگنال و یا کیفیت در نوسان باشد یعنی مدام کم و زیاد بشود و ثابت نماند این عیب از خرابی خازن میباشد و احتمال زیاد خازن ورودی تغذیه که معمولا از 47 الی 100 میکروفاراد 450 ولتی میباشد باید تعویض شود تا نوسان در برق تغذیه ایجاد نکند
اول خازن 400/47 را تعویض کنید 450/82 بیندازید واگر نشد خازن 100/16 بغل تیونر را هم عوض کنید

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز ببین صدای وزوز هم از سیور به گوش میرسه؟؟؟؟

این عیب همون طور که دوستان فرمودند از خازن بزرگ تصفیه تغذیه میباشد

که هم وزوز میکنه و هم سیگنال
مدام کم و زیاد میشود

یا حق...

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام استاد عزیز یه دونه آیکلاس برام آوردن که سوییچ نمیشه مدلش 9797 xn pvr htmi هست با حذف سوییچ هیچ مشکلی نداره اما با چند مدل سوییچ تست کردم جواب نداد نرم افزار عوض کردم جواب نداد ایراد سخت افزاری هست فکر میکنم از ترانزیستور های smd اطراف lm317 باشه در ضمن مسیر دیتا cpu از پشت مین برد رو تست کردم بازم قطعی نداشت اون سه تا مقاومت ویک خازنsmd اطراف تیونر هم سالمه تست کردم جواب داد هم خسته وهم گیج شدم لطفا راهنماییم کنید پیشاپیش از شما استاد ارجمند کمال تشکر را دارم​

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز بهتر بود ابتدا مطالب را کامل مطالعه میکردی توضیح کامل در این باره داده شده - در این موارد فرمان سوئیچ توسط فرکانس 22کیلوهرتز داده میشود و برای اطمینان از درست بودن فرکانس 22 کیلوهرتز روی هاتبرد فرکانس 11747 سرچ کنید ببینید کانال پی ام سی را در یافت میکند یا نه اگر شبکه پی ام سی را دریافت کرد یعنی 22 کیلوهرتز برقرار است و اگر جای آن کانال دیگر دریافت کرد 22کیلوهرتز قطع است - راه دیگر اطمینان از 22 کیلوهرتز استفاده از فایندر هایی است که یک ال ای دی برای نمایش وجود 22 کیلوهرتز دارند - در صورتی که از 22کیلوهرتز مطمعن شدید عیب را در سیم و نوع سوئیچ پیدا کنید برای اطمینان از سیم با یک سیم یک متری دستگاه را به سوئیچ وصل کرده و تست کنید - اگر هم فرکانس 22 کیلوهرتز قطع بود 2 عدد ترانزیستور smd کنار LM317 میباشد که 22 کیلوهرتز را روی ولتاژ خروجی ال ان بی سوار میکند

بالا