عيوب و مشکلات مربوط به تيونر آی کلاس

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
دوست عزیز بهتر بود ابتدا مطالب را کامل مطالعه میکردی توضیح کامل در این باره داده شده - در این موارد فرمان سوئیچ توسط فرکانس 22کیلوهرتز داده میشود و برای اطمینان از درست بودن فرکانس 22 کیلوهرتز روی هاتبرد فرکانس 11747 سرچ کنید ببینید کانال پی ام سی را در یافت میکند یا نه اگر شبکه پی ام سی را دریافت کرد یعنی 22 کیلوهرتز برقرار است و اگر جای آن کانال دیگر دریافت کرد 22کیلوهرتز قطع است - راه دیگر اطمینان از 22 کیلوهرتز استفاده از فایندر هایی است که یک ال ای دی برای نمایش وجود 22 کیلوهرتز دارند - در صورتی که از 22کیلوهرتز مطمعن شدید عیب را در سیم و نوع سوئیچ پیدا کنید برای اطمینان از سیم با یک سیم یک متری دستگاه را به سوئیچ وصل کرده و تست کنید - اگر هم فرکانس 22 کیلوهرتز قطع بود 2 عدد ترانزیستور smd کنار LM317 میباشد که 22 کیلوهرتز را روی ولتاژ خروجی ال ان بی سوار میکند
با سلام خدمت شما استاد عزیز جناب آقای حیدری فرکانس 11747 رو دارم دیش هم مشکلی نداره سیم و سووییچ هم بدون مشکل دستگاه هایه دیگه رو جواب میده زمانی که سوییچ رو نصب میکنم حتی خط قدرت ال ان بی هم به 24 درصد میرسه حالا به نظر شما اشکال از همون ترانزیستور هاست؟ ممنون از اینکه جواب سوال بنده رو دادید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیز شما باید پایه شماره 2 و 1 تیونر را روی برد مسیر یابی کنید و از قطع نشدن این مسیر ها در رو و پشت برد مطمئن شوید. معمولا پایه 2 تیونر به سمت دیود زنر کنار تیونر رفته و به کاتد دیود متصل شده برای تست با یک تکه سیم پایه 2 را به کاتد این دیود وصل کنید . اگر تیونر سالم باشد ولتاژ شما حتما می آید.
دوست عزیز - بهتر است ابتدا مطلب را دقیق مطالعه کنی و بعد پاسخ دهی تا بقیه نیز گمراه نشوند - کاربر عزیز جلال عنوان کرده اند در سوئیچ مشکل دارند و کلیه ولتاژها درست است نه در خروجی ولتاژ تیونر -
​دوست عزیز جلال2011 قرار شد دستگاه را در کنار بشغاب با یک سیم یک متری اتصال دستگاه به سوئیچ وصل کنی و نتیجه را اعلام کنی .

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام خدمت استاد حیدری عزیز پیرو راهنماییتون بابت مشکل مدار 22 کیلو هرتز در رسیور آیکلاس امروز یه دستگاه 9797 htmi برای تعمیر آوردن دقیقا همون مواردی رو که حضرت عالی فرودید تست کردم کانال pmc رو نمتونه رو 11747 سرچ کنه جهت badr رو روی 26 درجه اصلا نمیشناسه وتقسیم سوییچ نمیشه اون دوتا ترانزیستور smd روبروی lm317 به شماره شاسی H24 که متاسفانه اصلا توئ بازار نیست چه ترانزیستوری میتونم جایگزین کنم و اصلش میخوام بدونم این ترانزیستور npn یا pnp استاد لطفا راهنمایی کنید ممنون از وقتی که برای ما میگذارید خدا قوت برقرار وپیروز باشید

hojatka

کاربر
2007-04-02
7
10
با سلام خدمت دوستان عزیز منم یه 9696xpvrدارم که حدود 3تا 4 دقیقه خوب هست وسطح سیگنال هم عالیه اما بعد از چند دقیقه کیفیت قطع شده ودیگه هیچ کانالی رو هم نمیگیره ولتاژهای vوhرو هم داره زمانی که روی vهستش13ولت ورویhهم 18ولت داره تو سایت هم بچه ها نوشته بودن که باید فن گذاشت ممنون اگه راهنمایی کنید
با سلام وخسته نباشید
بیشتر عیوبی که با گرم شدن ریسیور ویا جند دقیقه کار کردن ایجاد میگردد مربوط به خازنهای تغذیه میباشد به ویژه خازنهای 1000میکرو10ولت که بیشترین خرابی ریسیورهای آی کلاس را من در خرابی این قطعه تجربه کردم

اضافه شدن توضیحات توسط حیدری
( البته نیاز به توضیح است که در موارد خازنی بعد از گرم شدن خازنها معمولا مشکل حل میگردد اما در این مورد سیگنال قطع میشود که عیب باید در تیونر و قطعات اطراف معمولا 1117 اس ام دی کنار تیونر باشد که با گرم شدن موجب قطعی سیگنال میگردد )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام مجدد
بهترین راه برای تعمیر ریسیورهایی که مشکل تغذیه دارند تعویض برد تغذیه با نمونه مشابه ویا برد همه کاره موجود در بازار است وبا وجود قیمت مناسب آن تعمیرات تغذیه به صرفه نیست چون وقت تعمیر کار را هدر داده ودرآمد ورضایت مشتری را به همراه ندارد چون ممکن است با تعمیر تغذیه بعد از گذشت چند روز با خرابی یک خازن عیب جدیدی محرض گرددمشتری برگردد وبه جان شما بیافتد
دوست عزیز اینجا بخش تعمیرات است و دوستان تعمیر کار هستند نه تعویض کار قصد یادگیری نکات تعمیری است و فقط یادگیری مهم است اگر تعمیر کار باشی مهم پول آن نیست یک تعمیر کار موفق باید از هر عیبی سر در بیاورد نه اینکه آن را تعویض کند

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
قطع سیگنال هنگام استفاده از سویچ

با سلام :
اساتید ارجمند و دوستان گرامی :
احتراما یک دستگاه K9K9 hdmi PVR2 دارم گه هنگام استفاده از سویچ به ناگاه سیگنال قطع میشود ! البته قطعی سیگنال زمان مشخصی ندارد !! ولی هنگامی که تنها از یک دیش بدون سویچ استفاده میکنم هیچگاه قطعی سیگنال ندارم ؟؟؟
کارهای انجام شده :
1- تعویض خازن های تغذیه
2- لحیم پایه های پردازنده
3- پروگرام فلش
4- تعویض lm317
متاسفانه با همه ی این اقدامات هنوز مشکل باقی است ! لطفا عنایت نموذه راهنمایی فرمایید .
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام :
اساتید ارجمند و دوستان گرامی :
احتراما یک دستگاه K9K9 hdmi PVR2 دارم گه هنگام استفاده از سویچ به ناگاه سیگنال قطع میشود ! البته قطعی سیگنال زمان مشخصی ندارد !! ولی هنگامی که تنها از یک دیش بدون سویچ استفاده میکنم هیچگاه قطعی سیگنال ندارم ؟؟؟
کارهای انجام شده :
1- تعویض خازن های تغذیه
2- لحیم پایه های پردازنده
3- پروگرام فلش
4- تعویض lm317
متاسفانه با همه ی این اقدامات هنوز مشکل باقی است ! لطفا عنایت نموذه راهنمایی فرمایید .
با تشکر

درود
دوست گرامی ربطی به دستگاه ندارد 100بار بیشتر گفته شده ایکلاس ها با سوییچر مشکل دارند
باید چند مدل سوییچ موجود در بازار را امتحان کنید معمولا پریمیوم گلد بسیار خوب جواب میده از سیم مسی وکرمان صادراتی استفاده نکنید حساس هست
کابل آمل نقره ای

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان بهترين سويچ واسه ايكلاس سويچ ايسن iCENهستش من تا به حال چندين بار اين مشكل را داشتم كه با تعويض سويچ مشكل حل شده

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود
دوستان عزیز رسیور k9k9 hd pvr در خروجی تیونر فقط 3.3 ولتاژ داره .
به عبارتی بهتر فایندر رو بهش وصل کردم اصلا فایندر سوت نمیزنه .
اساتید مشکل چی میتونه باشه ؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
درود
دوستان عزیز رسیور k9k9 hd pvr در خروجی تیونر فقط 3.3 ولتاژ داره .
به عبارتی بهتر فایندر رو بهش وصل کردم اصلا فایندر سوت نمیزنه .
اساتید مشکل چی میتونه باشه ؟

ابتدا چک کنید تیونر آب خوردگی دارد اگر مدارها سالم خروجی از lm317 تا تیونر بررسی کنید البته بدون وصل کردن سیم به ال انبی نتیجه فراموش نشود

آخرین ویرایش:

asadi1356

کاربر
2014-01-24
20
97
نداشتن سیگنال رسیورآی کلاس 9595xpvr

باعرض سلام وخسته نباشید
بنده یک رسیور آیکلاس 9595دارم که خط سیگنال پایینش صفراست وکانلها را سرچ نمی کند.ولتاژخروجی تیونرراچک کردم درست است وخازن تغذیه وخازنهای 1000uخروجی تغذیه رانیزتعویض کرده ام .امادرعملکرد دستکاه هیچ تغییری حاصل نشد.......لطفا اگر امکان دارد راهنماییم کنید.باسپاس وتشکر:a02IRSAT:

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام دوست عزیز اولا ببینید که خط قدرت دارید یا نه منظورم قدرت ال ان بی هستش ودوم اینکه رگلاتور 3.3 ولت پشت تیونر رو تست کنید و خازن 16 ولت 100 میکرو دقیقا پشت تیونر را تعویض کنید مقاومت های smd دقیقا کنار تیونر به شماره شاسی R401 و R402 را تست کنید که ولتاژ 3.3 ولت دارند یا نه و خود lm317 را تعویض کنید ترانزیستورها و مقاومت های اطراف lm317 را تست کنید ور ضمن ترانزیستورها از نوع ترانزیستور سووییچ میباشند که دستورات ورتیکال و هریزنتال را در خروجی خود روی پایه های lm317 فیکس میکنند برای تعویض این ترانزیستورها میتوانید از روی برد های اوراقی رسیور آیکلاس استفاده کنید .....................پیروز و سربلند باشید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
باعرض سلام وخسته نباشید
بنده یک رسیور آیکلاس 9595دارم که خط سیگنال پایینش صفراست وکانلها را سرچ نمی کند.ولتاژخروجی تیونرراچک کردم درست است وخازن تغذیه وخازنهای 1000uخروجی تغذیه رانیزتعویض کرده ام .امادرعملکرد دستکاه هیچ تغییری حاصل نشد.......لطفا اگر امکان دارد راهنماییم کنید.باسپاس وتشکر:a02IRSAT:
خط بالا در حالت وصل سیم و قطع سیم چند درصد پر است . این عیب به احتمال زیاد بر اثر خرابی 1117 3.3 ولتی کنار تیونر میباشد که در حالت خرابی خط بالا در هر حالت 95 درصد پر است در ضمن پایه های سی پی یو را نیز شست و شو دهید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود وخسته نباشید بنده یک 9696xpvr دارم که نه قدرت نه سیگنال دارد . کارهای انجام شده تعویض پاور . تعویض lm317 . دراخرتعویض تیونر هیج نتیجه نگرفتم . فقط کابل رووصل کردنی قدرت تا نصف میاد ونوسان داره . اینهم بگم باچندین النبی دیگر تست شده . واقعا موندم چه قطعه ای مشکل داره!! فقط رگلاتور3.3 ولت رو 3.37 ورگلاتور1.5 رو چند رقم بالاتر نشون میده . ایا این طبیعی است ؟یا همین مشکل رومیتونه همین چند رقم ایجاد کرده . لطفا راهنمایی کنید دیگه چیکار میتونم انجام بدم باسپاس

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
با درود

قطعات دور ال ام 317 رو چک کن ببین ولتاژ داره؟
بعد شما پاور نو انداختی؟ از سلامتش مطمئنی؟
موقع تعویض تیونر پایه های متالیزه روی برد رو چک کردین؟

احتمال میدم بین پایه های تیونر و سی پی یو قطعی داشته باشی

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود

قطعات دور ال ام 317 رو چک کن ببین ولتاژ داره؟
بعد شما پاور نو انداختی؟ از سلامتش مطمئنی؟
موقع تعویض تیونر پایه های متالیزه روی برد رو چک کردین؟

احتمال میدم بین پایه های تیونر و سی پی یو قطعی داشته باشی
سپاس ازپاسختون ترانزیستورها روتعویض کردم .پاور هم سالم هست .فقط بفرمایید منظورتون از چک کردن پایه های متالیز تیونر کدامه وچطورباید چک میکردم ؟سپاس

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام مجدد

چون برد دو طرفش مدارش مدار مسی هست بعضی موقع ها قطعی بینشون میفته

شما یه مرتبه تیونر رو در بیار یه عکس با کیفیت از پشت و رو جای تیونر بزار تا بیشتر راهنمایی بشی

ولتاژ های روی ال ام هم بنویس و همچنین روی تیونر ببین 3.3 ولت رو داری؟

ببین از خروجی تیونر 18 13 رو داری؟

بالا