كليه مشكلات و سوالات سخت افزاري كامپيوتر در اين قسمت

2007-06-19
1,872
19,341
آيا دوستان ميشود در كنار رم 512 با باس 533 يك عدد رم 1 گيگ با باس 800 اضافه كنم در ضمن مادر برد من رم با باس 800 را ساپورت ميكند فقط ميخواهم ويستا نصب كنم و كمبود رم دارم اگر شدني هست بگوييد؟

با تشكر دوست عزيز فقط يك سوال ديگر حالا با همين مادربرد چنانچه يك گيگ رم با باس 533 داشته باشم در مقايسه با داشتن 1 گيك رم با باس 800 هر كدام به تنهايي روي سسيتم آيا سرعت رم باس 800 با رم با باس 533 در لود شدن سيستم و باز كردن برنامه ها سرعتم دو برابر ميشود و يا تفاوت جنداني ندارد؟ دوباره تاكيد ميكنم هر كدام را جداگانه روي برد بگذارم.

با سلام

دوست عزيز سرعت شما دو برابر نمي شود . ولي مقداري در سرعت تاثير دارد . ولي نه آنقدر که سرعت شما دو برابر شود .

موفق باشيد .

germany

کاربر
2006-11-22
15
2
مشکل با mp5

سلام
معذرت میخوام جای بهتر برای طرح این مشکل پیدا نکردم
یه mp5 مدل digimax DG-968 که سالم بود و حدودا 2-3 هفته ازش استفاده نشده بود حالا روشن نمیشه و با زدن کلید پاور فقط چراغ سبز جلو روشن میشه
و وقتی هم به شارژر متصل میشه چراغ قرمزش روشن میشه ولی دستگاه روشن نمیشه
با یه باطری دیگه امتحان کردم بازم همینه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
معذرت میخوام جای بهتر برای طرح این مشکل پیدا نکردم
یه mp5 مدل digimax dg-968 که سالم بود و حدودا 2-3 هفته ازش استفاده نشده بود حالا روشن نمیشه و با زدن کلید پاور فقط چراغ سبز جلو روشن میشه
و وقتی هم به شارژر متصل میشه چراغ قرمزش روشن میشه ولی دستگاه روشن نمیشه
با یه باطری دیگه امتحان کردم بازم همینه
دوست عزیز دستگاه شما مشکل سخت افزاری دارد اگر خواستید تعمیر کنید می توانید دستگاه جهت تعمیر برای بنده ارسال کنید موفق باشید

kasra2002

کاربر
2008-01-19
14
10
دو سوال

سلام
سوال اولم اینه که لبتاب p1 چج.ری میشه com port رو چک کرد که ایا سالم هست یا نه
چجوری میشه رایتر ide معمولی به لبتاب وصل کرد ؟؟؟؟
ممنونم

kasra2002

کاربر
2008-01-19
14
10
سلام
مرسی از پاسخ هاتون
یه سوال دیگه اینه که مودم usbداریم که پکیچ مودم و کارت شبکه باشه؟؟؟
ممنونون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
سوال اولم اینه که لبتاب p1 چج.ری میشه com port رو چک کرد که ایا سالم هست یا نه
چجوری میشه رایتر ide معمولی به لبتاب وصل کرد ؟؟؟؟
ممنونم

دوست عزیز خراب بودن کام پورت در یک صورت مشخص می شود در قسمت hardware کام مورد نظر را چک کنید ببینید نصب یا اینکه علامت زرد رنگ مجاور کام برای به کار بردن رایتر ide بستگی به مین برد دارد اگر دارای پورت ide باشد ساپورت می کند که بعید است سیستم رایتر لپ تاب کاملا متفاوت با رایترهای اکسترنال موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
مرسی از پاسخ هاتون
یه سوال دیگه اینه که مودم usbداریم که پکیچ مودم و کارت شبکه باشه؟؟؟
ممنونون

اگر منظور شما خروجی پورت برای وصل کردن مودم به کارت شبکه بله چنین مودمی موجود و می توانید با کارت شبکه وصل کنید یا از طریق usb

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
کارت گرافیک

ایا برای تصویرعالی از کامپیوتر به تلوزیون چه کارباید کرد چه لوازمی احتیاج ایت

ali_36

کاربر
2007-10-19
36
52
طریقه نصب کارت صوتی

دوستان سلام
من بلد نیستم کارت صدا را نصب کنم لطف میکنم تا حالا هم اینکار را انجام ندادم
اگر میشه اموزش ابتدایی و گام به گام را معرفی کنید
ممنون میشم:dast:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز کارت صدای شما آنبرد هست یا خیر؟ اگر آنبرد هست که باید سی دی مادر برد را در کامپیوتر بگذارید و اگر هم جداست که سی دی درایور خودش را.
سپس روی my camputer راست کلیک کرده و گزینه propertise را انتخاب میکنید و به تب hardware بروید حال بر روی device manager کلیک کنید و در قسمت پایین بر روی علامت سوال که مربوط به کارت صداست کلیک کرده و همه گزینه ها را next کنید خودش نصب شده و باید کامپیوتر را restart کنید
البته میتوانید از فایل setup سی دی هم استفاده کنید که خودش نصب میکند. ولی بعضی کارتهای صدا فایل setup ندارند به همین خاطر از روش device manager توضیح دادم
موفق باشید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
کارتهای گرافیک جدید همه تصویر خروجی نسبتا با کیفیتی به تلویزیون میدهند. اما اگر خورجی با کیفیت بهتر بخواین احتیاج به یک دستگاه میکس یا کارت گرافیک حرفه ای دارید که قیمتهای بالای آن برای استفاده خانگی اصلا بصرفه نیست.
من از کارت گرافیک 8500gt خروجی tv که میگیرم کیفیت در حد مطلوب هست.
البته این کار فقط بریا دیدن فیلم مناسب است. اگر شما قصد دارید از تلویزیون به جای مانیتور استفاده کنید چنین چیزی امکان پذیر نیست هر چند که کیفیت خروجی بالاست اما کنتراست صفحه تلویزیون بسیار پایین تر از مانیتور یا lcd مخصوص کامپیوتر هست و شما نوشته های ریز را به صورت محو همراه با لرزش خواهید دید.
موفق باشید

aslani606

کاربر
2007-07-17
1
0
سلام
من وقتی که میخوام یک سی دی آموزش شبکه را اجرا کنم این ارور را میده
برنامه فوتوشاپ را هم که از داخل سیستم میخوام نصب کنم این ارور را میدهد کسی میدونه بخاطر چیه

error.jpg

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
سوال در مورد لیبل سی دی و داپلیکیتور

سلام

کسی میدونه لیبل روی سی دی را به چه دستگاهی روی سی دی میزنند؟(منظورم لیبل های کاغذی نیست لیبل هایی که روی سی دی های اورجینال هست)

در مورد قیمت و مدل های داپلیکیتور هم کسی اطلاعات داره؟

ممنون

Zirnevis

کاربر
2007-08-21
26
24
بستگي داره چه نوع دستگاهي مي خواين چند به چند باشه 1به 1 يا 1به 3 يا 1به 7 ..... دي وي دي ide ساپرت كنه يا ساتا كه كيس خالي و بردش بستگي به يك به چند بودنش از حدود 150 تا 300 هست كه بعضياشون قابليت اتصال به كامپيوتر رو دارن نوع دي وي دي رايتر يا سي دي رايتر بستگي به خودتون داره كه قيمتش فرق مي كنه اون ليبل هايي كه شما مد نظرتون هست كه روي سي دي هاي اوريجينال زده ميشه اينا رو توي كارخونه ميزنن فراينده كار به اين صورته كه مواد اوليه سي دي خام رو ميريزن توي دستگاه سي دي توليد ميشه جالب اينجاست كه اطلاعات رو سي دي ها رايت نميشه اطلاعات رو شابلونهايي حك ميشه بعد مي كوبنش روي سي دي و اون فرو رفتگي و برامدگي ها بوجود مياد بعد لايه براق رو مي چسبونن رو ي سي دي و بازم مثل استمپ طي چند مرحله روي سي دي چاپ مي زنن ...

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
سلام دستت درد نکنه
این طور که گفتی خودمون نمی تونیم این لیبل ها را روی سی دی بزنیم؟ درسته
جایی هست توی شیراز که این لیبل ها را بزنه ؟

Zirnevis

کاربر
2007-08-21
26
24
نه اگرمجموعه سي دي هاي شركت امپرور رو ديده باشي كلي واسه تجهيزاتش هزينه كرده توي شيراز همون پاساژ صدف اين كارا رو مي كنن و فقط هم ليبل كاغذي مي زنن و بيشتر از اين هم نمي تونن مگه بشيني دونه دونه با پرينتر هاي مخصوص روي سي دي ها چاپ كني

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
من چگونه مي تونم ويروسه كامپيوترمو بدون انتي ويروس بكشم.
:sadwalk:
-----------------------------------------------------------
دوست عزيز شما سوالتون را در تايپيك سخت افزار مطرح نموديد كه ارتباطي با سخت افزار نداره . ولي اينبار جواب ميدم .بستگي به نو ويروسي كه داريد ابتدا ويندوز را با حالت safe mode بالا بياريد و سپس فرمان msconfig را اجرا كرده به تب Startup برويد و پردازشهاي مشكوك را غير فعال كنيد .حال سراغ همان پرداشها رفته و بدون اينكه آنها را اجرا كنيد Shift+Delete كنيد . اگر فايلهاي آلوده به ويروس مخفي هستند از طريق فرمان CMD به فهرست مورد نظر رفته و اين فرامين را اجرا كنيد .
*.* Attrib -h -s
del *.* /a
مطمئن باشيد به پوشه مورد نظر رفته ايد .بهتر است بجاي *.* از نام و پسوند فايل استفاده كنيد .
نكته : بعضي ازويروسها مثل كظم غيض حالت Safe mode را از كار مي اندازند كه در اين حالت بايد از ضد ويروسه مربوط به آن استفاده كنيد .
نكته : فرايند گفته شده بر روي اكثر ويروسهاي فعلي ويندوز كار مي كند

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
icon9.gif
مشكل در بالا آمدن كامپيوتر ... هي ري استارت ميشه؟/!!
كامپيوتر من هميشه هر وقت كه مي خواهد بياد بالا دچادر چندين بار ري استارت پي در پي ميشه؟؟!!! البته وقتي كه هوا گرم ميشه بطور كامل اين عيب رفع ميشه!!!!!! يا توي اتاق بخاري روشن باشه دماي اتاق به 25 درجه برسه ... ولي وقتي اينطور نباشه و اتاق سرد و زير 25 يعني حدود 18 درجه باشه درچار مشكل ميشه؟؟!!!!!!!!
من نمي دونم كه مشكل اصلي كامپيوتر من چه ؟؟؟؟؟!!!!!!! چندين بار ويندوز عوض كردم...
وغير... بازم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
جالب اينه كه هر وقت كه هوا گرم ميشه حال و احوال اش بهتره . وقتي كه تابستون ميشه اصلا"
چنين مشكلي نداره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
حالا شما دوستان ميشه به من بگيد كه من چكار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اسم مادربرد:GA-8IE2004P
intel: 845 chipset
cpu 2.4 celeron(R)---intel .... هارد: 80 ... رم:256...گرافيك:64:}: :}: :}: :confused: :confused: :confused: :}: :}:
----------------------------------------------
هنگام بالا آمدن كامپيوتر سريع كليد pause رو از صفحه كليد فشار بده تا عمليات Post (Power on Self Test) متوقف شه سپس بعد از 10 الي 15 دقيقه كه احساس كردي دماي داخل كيس بالا رفته دگمه ESc را بزن تا كامپيوتر راه بيفته .البته به شرطي كه مطمئن باشي مشكل بخاطر سرد بودن قطعاته .
يه چي هم بگم انجام بده .من فكر ميكنم سرما باعث انقباض فن سي پي يو ميشه و در نتيجه يا نمي چرخه يا به سرعت حداقل 600 دور در دقيقه نمي رسه .كيس رو باز كن و مطمئن شو كه فن سي پي يو كار ميكنه

بالا