بازم دم پادشاه سايت ( علي آقا )گرم به داد ما رسيد .
ما باقي مديرا خوابن . يا مدير كم دارين ؟ اگه مدير كم دارين ما در خدمتيم .
با تشكر محمد
با سلام دوست عزیز نگفتی ظرفیت رم چقدر هست اما در هر صورت اصلا نباید چنین باشد که به صورت جفت کار کند! ما چنین قانونی نداریم که قرار باشد به صورت جفت کار کند.
شما رم را به تنهایی در سوکتهای مختلف جا بزن باید کار کنه اگر کا رنکنه یا سوکت مادر برد یا رم مشکل دارد.
آیا شما وقتی دو تا را با هم میزنید میزان رم جمع هر دو تاست؟؟ شما رم رو می تونی روی یک سیستم دیگر آزمایش کنی اما دوال کر بودن اصلا ربطی به جفت یا تک بودن رم نداره اون یک سیستمی هست که سی پی یو دارای دو هسته می باشد. در ضمن کر تو دو یک سیستم جدیدتر از دوال کر هست بدین شکل که در سیستم دوال کر اگر شما یک هسته از سیستمتون خاموش بشه اما حافظه کش آن اشتراکی و برای هسته دیگر استفاده میشه یعنی مثلا اگر سی پی یو شما 4 مگ کش داشته باشه در هر حال از 4 مگ استفاده می کنه اما در سیستم دوال کر اگر یکی از هسته ها خاموش بشه دیگر کش آن هسته هم از حافظه خارج میشه!
موفق باشید
مگه اینطور نیست که در رمهای جفت یا dual channel ddr2 یا tweesterdd2 باس مجموع رمها مورد محاسبه است و نباید از باس سی پی یو بالاتر باشد ؟ اگه اطلاعاتی در مورد رم tweester ddr2 و نوع کارایی و تفاوت انها با رمهای دیگر دارید لطفا در اختیار من قرار بدهید .شرمنده که دوباره سوال می کنم چون باز هم متوجه منظورتون نشدم!
اینجور که شما گفتید پس فقط یکی از رمها کار می کند و رم دیگر کار نمیکند....
ببینید من به صورت کلی توضیح می دم اگر مشکلی بود باز بپرسید....
دوست عزیز حافظه رمها جمع می شود اما باس آنها خیر. یعنی شما 10 تا رم با باس 800 داشته باشید باز هم باس شما 800 است اما حافظه به اندازه 10 رم افزایش پیدا می کند. یعنی شما اگر دو رم با باس 400 داشته باشید نمیشه باس 800. شما گفتید که دو رم با باس 800 دارید اون رم با باس 400 نفهمیدم از کجا اومد؟
شما فرق نمیکنه که در اسلات یک رنگ بزنید یا دو رنگ ! البته این امکان وجود دارد که یک اسلات شما خراب شده باشه. پس اول هر رم رو به صورت جدا جدا و در اسلاتهای مختلف امتحان کنید. اگر اسلاتها سالم باشند و هر رم به صورت تکی بالا بیاد مشخص هست که رم مشکلی ندارد اما برای هر رم که بالا نیاد یعنی همون رم مشکل دارد. البته باز هم می گم بستگی داره که مادربرد شما 100 درصد سالم باشه یا نه! اگر مادربرد شما قدیمیست روی یک مادربرد دیگر مثلا کامپیوتر دوستان هم رمها رو چک کنید تا مطمئن شوید
در بعضی موارد هر یک از رمها جدا جدا بالا میان ولی با هم بالا نمیان که باز هم یا رمها یکیشون مشکل داره یا از لحاظ مشخصات با هم سازگاری ندارد. می دونید که وقتی دو رم می گذارید باید از لحاظ مشخصات و باس حتما یکی باشند حتی بهتر است مدل هم یکی باشد اما اگر مدل یکی نبود ممکنه دردسری ایجاد نکنه ولی باس به هیچ عنوان نباید متفاوت باشه چون یکی از رمها شناخته نمیشه و اگر شناخته هم بشه داغ می کنه!
و در آخر اینکه باس سی پی یو هیچ ربطی به باس رم نداره و نباید اینها یکی باشند! بستگی به مادر برد شما دارد که تا حداکثر چه باسی رو برای رم پشتیبانی بکنه
موفق باشید
در ضمن برای من زدن کلید تشکر شما اصلا مهم نیست و فایده ای هم برای من نداره اما بهتر است شما این فرهنگ انجمن رو یاد بگیرید که وقتی یکی زمان می گذاره براتون و توضیح میده مشکلتون رو حداقل به عنوان دلگرمی کلید تشکر رو بزنید!
این در مورد مدیران جوان و تازه کار ما بسیار باعث دلگرمی و احترام متقابل شما به وقت گذاشتن آنهاست.
حتما می دانید که مدیران هیچ پولی بابت کمک های رایگانشان به شما نمی گیرند و هزینه تعداد محدود کاربران ویژه هم فقط صرف هزینه های سایت می شود! موفق باشید
سلام خسته نباشید یک مشکلی داشتم چند روزی فن لپتاپم با دور بالا کار میکنه قبلا اینجوری نبود مشکل از چیه؟