كليه مشكلات و سوالات سخت افزاري كامپيوتر در اين قسمت

Microsystem

کاربر
2010-07-08
312
856
پاور رو با سيمهاي سبز و سياه چك نكن بزار رو يه سيستم ديگه چك كن ممكنه پاور نيم سوز شده باشه
اگه مشكل از پاور نبود اين مواردي هم كه شما ميفرمائيد سالم هستند پس حتما مشكل از مادبرده
اگه مادبرد قديميه ببين خازنهاش باد نكردند؟

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام دوستان من یک مادربرد گیگا دارم وقتی سیستم رو روشن میکنم فقط فن سی پی یو و فن سیستم روشن میشه ولی سیستم بالا نمییاد حتی مانیتور هم روشن نمیشه
قطعات چک شده :
سی پی یو
مانیتور
رم
کارت گرافیک
پاور
همگی سالم بودند لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوست من
خود مادربرد رو هم باید چک کنی
امکان داره از چیپ مادربردش باشه

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
شاید خروجی اسلات گرافیک مشکل داره صدای بلندگوهاتو بزار آخر ببین صدای ویندوزت در می آد یا نه
بعدشم ذکر نکرد یکه سیستمت چه طور بوق خطایی رو می ده تا راهنمایید کنم؟

komeyl67

کاربر
2010-07-27
13
30
به احتمال بسیار زیاد مشکل از پاور است.
پاور رو باز کن، دو تا خازن خیلی بزرگ و استوانه ای داره ، ببین سالمن. معمولا محتویات درون اونها اب میشه و میریزه روی برد پاور.
اگر مشکل از اونها بود خودت به راحتی با عوض کردن اون دو تا خازن میتونی درستش کنی.

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
کمک برای رفع مشکل کارت تی وی

با سلام خدمت دوستان
من یک کارت تی وی saa7130 دارم .وقتی روی ایکس پی نصبش میکنم مشکلی نداره ولی روی ویندوز ویستا در زمان رکورد تصویر سیاه میشه ولی برنامه ضبط شده مشکلی نداره و من در هنگام ضبط نمی توانم چیزی ببینم .لطفا کمک کنید این مشکل را حل کنم. با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت دوستان
من یک کارت تی وی saa7130 دارم .وقتی روی ایکس پی نصبش میکنم مشکلی نداره ولی روی ویندوز ویستا در زمان رکورد تصویر سیاه میشه ولی برنامه ضبط شده مشکلی نداره و من در هنگام ضبط نمی توانم چیزی ببینم .لطفا کمک کنید این مشکل را حل کنم. با تشکر

دوست عزیز از ورژن جدید نرم افزار windvr استفاده کنید باید مشکل رفع شود

sepahan.eshgh

کاربر
2009-10-28
42
370
36
مشکل نصب نشدن کارت صوت مادربورد foxconn فوریه کمکم کنید

سلام خدمت دوستان گل
یه مادربورد foxcinn هست درایور صوتشا نصب کردم یه درست جواب داد و کامل نصب شد و صدای کامپیوتر در اومد.اقا به علتی مجبور شدم مادربورد کامل بازش کردم تموم سیم های برق و هارد... را در اوردم.بعدش دوباره بستمش رو کارو روشنش کردم وقتی روشن شد همون اولش رو صفحه رام نوشت که سی موس دوباره لود شود رفتم تو ستاپ و از نو لود کردم و سیو کردم و دوباره امدم بالا و ویندوز را عوض کردم و دوباره رفتم درایور صوت را نصب کردم ولی کامل نصب نشد و یکی از گزینه هاش vعهاvinly Ac 97 codec cmbo یه چیز تو همین مایه ها ناقص نصب میشه وقتیم از نو این گزینه را اپدیت میکنم یه سری فایل کپی میشه ولی در اخر به جا complat install میگه
cannot start this hardwer نمیدونم مشکل کجاست ویندوز را دوباره عوض کردم ولی بازن همین مشکل وجود داره در صورتی که یه بار با این درایور و ویندوز کامل نصب شد ولی حالا نمیشه.سرم داغ کرده.تو ستاپ سی موس کارت صوت ac 97 فعاله نمیدونم این مشکل برا چی پیش اومد.نکنه کارت صوت مادربورد سوخت رفت پی کارش ؟
مدل مادربورد foconn chipset sis 966l گراقیک onbord است.

cmn

کاربر
2010-07-25
59
78
43
سلام
شما يك بار ديگه كامل بردتون رو از روي كيس باز كنيد و اگه ميتونيد خارج از كيس اونرو به قطعات داخلي كيستون وصل كنيد اگر هم نمي تونيد بعد از باز كردن كيس اونو دوباره روي كيس ببنديد ولي كامل دقت داشته باشيد كه اتصال كوتاه با بدنه كيس نداشته باشه و اگه كابلي مربوط به صدا براي پنل جلويي هستش وصل نكنيد . حالا سيستم رو دوباره راه اندازي كنيد البته فيش اسپيكر به پشت برد وصل نباشه حالا كارت صدا رو نصب كنيد ، اگه جواب داد فيش اسپيكر رو جا زده و تست كنيد اگه جواب نداد مورد از چيپ صداي شماست و اگه گارانتي داره ببريدش .

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
دوست عزیز بعضی موقعها از ویندوزم میشه ویندوز 7 یا ویستا نصب کن ببین چجوری هست چون این ویندوزها خودش تمام درایور ها رو نصب میکنه

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
کمک در مورد تعمیر هارد کامپیوتر

سلام
من حدود 4 سال پیش یک هارد 200 مکستور ساتا خریدم اما پس از حدود یک سال کیت ان سوخت و در تمام شهرستان اهواز نمونه کیت ان را نداشتند.اطلاعات درون هارد خیلی برایم مهم هستند .لطفا اگر ادرسی یا تلفن جایی را که بتوانم کیت این هارد را تهیه کنم دارید به من بدید .

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
سلام
من حدود 4 سال پیش یک هارد 200 مکستور ساتا خریدم اما پس از حدود یک سال کیت ان سوخت و در تمام شهرستان اهواز نمونه کیت ان را نداشتند.اطلاعات درون هارد خیلی برایم مهم هستند .لطفا اگر ادرسی یا تلفن جایی را که بتوانم کیت این هارد را تهیه کنم دارید به من بدید .
کسی نمیخواد کمک کنه .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام
به خیلی جاها هستند که اطلاعات رو بازیابی میکنند یک جای حرفه ای باید تو اهواز هم باشه؟

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
اولین هارددیسک 3 ترابایتی جهان معرفی شد

پس از حدود 1 دهه انتظار و تلاش متخصصان ، اولین هارد دیسک 3 ترابایتی جهان توسط
کمپانی Seagate پا به عرصه وجود گذاشت.
با توجه به محدودیت هایی که سیستم عامل های مختلف پیشین از جمله
ویندوز XP دارا بودند ، تولید یک هارد دیسک با چنین ظرفیتی بعید به نظر می رسید که
پس از تولید ویندوز 7 و رفع این محدودیت ، کمپانی Seagate با ابداع فناوری با نام
Seagate Smart Align توانست با بکار گیری 5 صفحه مغناطیسی 600 گیگابایتی ، اولین
هارد دیسک اکسترنال 3 ترابایتی جهان را تولید کند
این هارددیسک 3.5 اینچی Seagate Goflex
Desk نام گذاری شده است که علاوه بر ظاهر بسیار زیبا و شکیلی که دارد ، کاربر
محدودیتی برای بکارگیری نوع خاصی از درگاه را نداشته و به واسطه اتصال این هارد
دیسک به انواع مبدل ها ، این هارد دیسک را می تواند به انواع سیستم های PC و Apple
و با انواع کابل ها متصل نماید.

سرعت گردش این هارد
دیسک 7200 دور در دقیقه بوده و درگاه اصلی آن SATA است که به واسطه مبدل های مختلف
جانبی که داراست ، قابلیت تبدیل به هارد اکسترنال USB 2.0, USB3.0 و حتی eSATA را
داراست.

محصول فوق به نرم افزار رمزگزاری و پشتیبان
گیری اختصاصی Seagate Dashboard مجهز است تا کاربر بتواند به ساده ترین روش ممکن ،
این حجم وسیع از اطلاعات را مدیریت کرده ، و از دستبرد افراد غیر مجاز مصون نگاه
دارد. این محصول بی همتا را می توانید هم اکنون از تمامی مراکز فروش گارانتی سازگار
خریداری نمایید.

آخرین ویرایش:

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
درایور مبدل کام پورت

من لب تاپ دارم و ویندوزش 64 بیتی مشکل من اینه که من برای اپگرید رسیور چون لب تاپ کام پورت نداره رفتم تبدیل گرفتم روی ویندوز دوم من که 32 بیتیه جواب میده ولی درایورش رو برای ویندوز 64 بیتی نتونستم پیدا کنم البته من با برنامه Driver Detective درایورش رو پیدا میکنه ولی چون نرافزار پولیه و کرک شدشم نیست نمیتونم درایورش رو نصب کنم دوستان یه راهنمایی کنن

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
من لب تاپ دارم و ویندوزش 64 بیتی مشکل من اینه که من برای اپگرید رسیور چون لب تاپ کام پورت نداره رفتم تبدیل گرفتم روی ویندوز دوم من که 32 بیتیه جواب میده ولی درایورش رو برای ویندوز 64 بیتی نتونستم پیدا کنم البته من با برنامه Driver Detective درایورش رو پیدا میکنه ولی چون نرافزار پولیه و کرک شدشم نیست نمیتونم درایورش رو نصب کنم دوستان یه راهنمایی کنن
شما باید یک تبدیل usb به com با مدل و مارک U.S.patent nos با قیمتی حدود 13،14 هزار تومان تهیه کنی. داخل پک این تبدیل یک کابل ، خود تبدیل که اندازه ای کمی بزرگتر از قوطی کبریت داره و با کابل به پورت usb لپ تاپ وصل میشه. یک mini cd هم داخلشه که درایور تبدیل را روی سیستم نصب میکنه.این تبدیل تنها تبدیلیه که من تا حالا دیدم هیچ گونه افت سیگنال یا سرعت انتقال دیتا نداره و راحت و بی دردسر هم کار میکنه.100 درصد تضمین میکنم.
همچنین با ویندوز 7 (هفت) 64 بیتی هم بدون دردسر کار میکنه.

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
ممنون از شما من دیشب درایور 64 بیتی اینی که خریدم پیدا کردم ولی گویا تبدیل من کلا با ویندوز 64 بیت مشکل داره این تبدیلی هم که شما گفتی تو بازار رضا تهران پیدا میشه

بالا