نواي استار
کاربر
- 2010-06-12
- 3
- 5
احتمالا رم مشكل داره . عوضش كن
سلام دوست منسلام دوستان من یک مادربرد گیگا دارم وقتی سیستم رو روشن میکنم فقط فن سی پی یو و فن سیستم روشن میشه ولی سیستم بالا نمییاد حتی مانیتور هم روشن نمیشه
قطعات چک شده :
سی پی یو
مانیتور
رم
کارت گرافیک
پاور
همگی سالم بودند لطفا راهنمایی کنید.
با سلام خدمت دوستان
من یک کارت تی وی saa7130 دارم .وقتی روی ایکس پی نصبش میکنم مشکلی نداره ولی روی ویندوز ویستا در زمان رکورد تصویر سیاه میشه ولی برنامه ضبط شده مشکلی نداره و من در هنگام ضبط نمی توانم چیزی ببینم .لطفا کمک کنید این مشکل را حل کنم. با تشکر
کسی نمیخواد کمک کنه .سلام
من حدود 4 سال پیش یک هارد 200 مکستور ساتا خریدم اما پس از حدود یک سال کیت ان سوخت و در تمام شهرستان اهواز نمونه کیت ان را نداشتند.اطلاعات درون هارد خیلی برایم مهم هستند .لطفا اگر ادرسی یا تلفن جایی را که بتوانم کیت این هارد را تهیه کنم دارید به من بدید .
شما باید یک تبدیل usb به com با مدل و مارک U.S.patent nos با قیمتی حدود 13،14 هزار تومان تهیه کنی. داخل پک این تبدیل یک کابل ، خود تبدیل که اندازه ای کمی بزرگتر از قوطی کبریت داره و با کابل به پورت usb لپ تاپ وصل میشه. یک mini cd هم داخلشه که درایور تبدیل را روی سیستم نصب میکنه.این تبدیل تنها تبدیلیه که من تا حالا دیدم هیچ گونه افت سیگنال یا سرعت انتقال دیتا نداره و راحت و بی دردسر هم کار میکنه.100 درصد تضمین میکنم.من لب تاپ دارم و ویندوزش 64 بیتی مشکل من اینه که من برای اپگرید رسیور چون لب تاپ کام پورت نداره رفتم تبدیل گرفتم روی ویندوز دوم من که 32 بیتیه جواب میده ولی درایورش رو برای ویندوز 64 بیتی نتونستم پیدا کنم البته من با برنامه Driver Detective درایورش رو پیدا میکنه ولی چون نرافزار پولیه و کرک شدشم نیست نمیتونم درایورش رو نصب کنم دوستان یه راهنمایی کنن