دوستان داخلin boxایمیل من نزدیک بیست وپنچ هزار نامه هست چطوری میشه همه را سریع پاک کرد کسی نیست کمک کنه
دوست عزیز سوال خود را باید در بخش مانیتور مطرح کنید نه در این تاپیک لطفا رعایت شودسلام
مشکل در تصویر مانیتور است که تصویر در وسط آن جمع شده بعد از تعویض یکعدد خازن و رگولاتور این اتفاق افتاد
دوست عزیز این کارت tv با پردازنده های amd خوب کار نمی کنند از سلامت رم ها هم مطمئن شوید آیا دو رم استفاده کردید احتمال دارد باس رم ها همخوانی ندارد شاید هم مین برد مشکل دارد قبل از هرکاری اگر دو رم دارید یک رم را از اسلات خارج کنید اگر باز جواب نداد اسلات کارت tv تعویض کنید موفق باشیدسلام من یک کارت tvدارم که شبکه ها رو کند نشون میده وتیک می اندازه . همین کارت tv در سیستم
قبلیم عالی بود اما از وقتی سیستم جدید خریدم وقتی نصبش میکنم کند نشون میده علتش چیه؟اسمش کارتshuttle tv
سیستم قبلی4 intel 1700-grafic ambord 32-ram sd 256
سیستم جدید: Amd 4600 x2 duall-geforce 8400512-ram 2gig
سلام من یک کارت tvدارم که شبکه ها رو کند نشون میده وتیک می اندازه . همین کارت tv در سیستم
قبلیم عالی بود اما از وقتی سیستم جدید خریدم وقتی نصبش میکنم کند نشون میده علتش چیه؟اسمش کارتshuttle tv
سیستم قبلی4 intel 1700-grafic ambord 32-ram sd 256
سیستم جدید: amd 4600 x2 duall-geforce 8400512-ram 2gig
چیپ اصلی شما سوخته که بایستی تعویض بشه ولی قیمتش 6000 ئرمان تو تهران بنابر این ارزش ندارهبا يلام خواهش ميكنم به اين سوال هرچه سريعتر پاسخ دهيد
من يك كول ديسك سوني دارم يه چند وقتي باهاش كار ميكردم اما هالا كه ميزنم توي usb اجرا نميشه و يه آي****** usb در پاييين صفحه مياد ومينويسه unknow . آيا كول ديسك سوخته ولي چراغش روشن هست .
لطفا يك راهنمايي در مورد درست كردنش كنيد .
متشكرم
آيا دوستان ميشود در كنار رم 512 با باس 533 يك عدد رم 1 گيگ با باس 800 اضافه كنم در ضمن مادر برد من رم با باس 800 را ساپورت ميكند فقط ميخواهم ويستا نصب كنم و كمبود رم دارم اگر شدني هست بگوييد؟